Mord

Wednesday, 27 May, 13:22

Nyheter om Mord

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 07 maj 20 kl. 18:41

Här är männen som misstänks för inblandning i gängmordet

Tio män sitter nu häktade misstänkta för inblandning i dödsskjutningen i Gamlestan i söndags.Så sent som i höstas friades tre av dem för medhjälp till försök till Mord.Det då tilltänkta offret?

GöteborgsPosten - 07 maj 20 kl. 17:31

Tio häktade för medhjälp efter gängmord

Tio män har häktats efter Mordet i Gamlestaden i Göteborg, då en man som utpekats som gängledare sköts ihjäl. Alla är, enligt tingsrätten, misstänka för medhjälp till Mord..

Helsingborgs Dagblad - 07 maj 20 kl. 16:35

Tio häktade efter gängmord

Tio personer har nu häktats efter Mordet i söndags i Gamlestaden i Göteborg, då en man som i medier utpekats som gängledare sköts ihjäl. Alla tio är, enligt tingsrätten, misstänkta för medhjälp till Mord. Mordet skedde vid 19-tiden i söndags.

SVT - 07 maj 20 kl. 16:59

Rättegång om moskéattack inledd – Manshaus ”skäms” för att inte gjort mer skada

Rättegången mot den terror- och Mordåtalade Philip Manshaus har inletts. 22-åringen erkänner brott – men menar att han handlade i nödvärn. Och under rättegångens första dag beklagade han att han inte gjort mer skada..

Dalarnas tidningar - 07 maj 20 kl. 13:56

Villabranden i Karlbo: Mordmisstänkt omhäktad

Den man i 50-årsåldern som suttit häktad misstänkt på sannolika skäl för Mord, Mordförsök och....

BT - 07 maj 20 kl. 12:59

Fyra gripa för inblandning i mord

YA - 07 maj 20 kl. 12:59

Fyra gripa för inblandning i mord

Polisen - 07 maj 20 kl. 13:11

Man anhållen skäligen misstänkt för mord i Viksjö i Järfälla kommun

På eftermiddagen den 6 maj anträffades en avliden man i en utbrunnen bil i Viksjö. Polisens tekniker har slutfört undersökningen på plats och i utredningen arbetar man bland annat med att gå igenom eventuella övervakningskameror..

Aftonbladet - 07 maj 20 kl. 11:11

Klart för åtal för mord i Markaryd

▸ 70-åringen i småländska Markaryd försvann den 31 juli förra sommaren. Tio dagar senare hittades han död i ett….

UNT - 07 maj 20 kl. 11:10

Klart för åtal för mord i Markaryd

70-åringen i småländska Markaryd försvann den 31 juli förra sommaren..

SR - 07 maj 20 kl. 07:40

"Bevisläget är bra eftersom han har erkänt handlingarna"

I dag startar rättegången mot en 22-årig man som i augusti förra året attackerade en moské i Baerum, men övermannades av besökare. Han är åtalad för terrorbrott och för Mord på sin styvsyster. Irfan Mushtaq hjälpte till att hålla ner den misstänkta gärningsmannen innan polisen var på plats i moskén, och han berättar nu om händelsen för Sveriges Radio..

Sydsvenskan - 07 maj 20 kl. 06:10

Uppgifter: Manshaus ville mörda med bil också

Philip Manshaus hade även planer på att med bil meja ned folk i centrala Oslo. Det framgår av hans anteckningar, inför att rättegången nu inleds mot den terroranklagade norrmannen, rapporterar Nettavisen. Rättegången omfattar Mord och terrorbrott, efter.

Helsingborgs Dagblad - 07 maj 20 kl. 06:10

Uppgifter: Manshaus ville mörda med bil också

Philip Manshaus hade även planer på att med bil meja ned folk i centrala Oslo. Det framgår av hans anteckningar, inför att rättegången nu inleds mot den terroranklagade norrmannen, rapporterar Nettavisen. Rättegången omfattar Mord och terrorbrott, efter.

Expressen - 16 maj 20 kl. 21:10

Kvinna dödad – en gripen för mord

En person hittades allvarligt skadad i Barkarby norr om Stockholm på lördagen.Senare uppgav polisen att det var en kvinna och att hon dött av sina skador.Polisen har gripit en person misstänkt för Mord..

Aftonbladet - 06 maj 20 kl. 17:51

Person hittat död – utreds som mord

▸ En död person hittades under onsdagseftermiddagen i en bil som har brunnit i Viksjö i Järfälla nordväst om Stockholm..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.