Miss

Wednesday, 22 May, 20:40

Nyheter om Miss

Sortering: Relevans | Senaste
Sydöstran - 30 apr 19 kl. 14:45

Fastighetsägare fick in avloppsvatten i huset

Ett Missöde på ett företag i Asarum har ställt till problem i avloppsnätet. Ett utsläpp av fett satte under tisdagen igen nätet och för en fastighetsägare ledde det till att avloppsvatten trängde in i huset..

Skånskan - 29 apr 19 kl. 12:27

Hot­full bi­list spottade tra­fi­kant i an­sik­tet

Höör En 20-årig man ska vid 14-tiden på lör – Han ska ha trängt sig förbi andra bilar, säger Anna Johansson, kom­mun­po­lis i Höör.
Färden går till Fri­lufts­vä­gen där mannen till slut stannar bilen. Då ska två andra bi­lister, båda män i 50-års­ål­dern som be­vittnat kör­ningen, ha kon­fron­terat mannen.

Expressen - 28 apr 19 kl. 21:00

Carolina Klüfts vrede efter missen: ”Så jävla dåligt”

”Mästarnas mästare”-deltagarna ställdes mot varandra i en kamp om uthållighet, när de tävlade i grenen ”Gripkraft” i söndagens avsnitt.Trots att Carolina Klüft lyckas hamna på andra plats, är OS-vinnaren arg efteråt – efter att ha gjort en Miss som kan ha kostat henne vinsten.– Jag gör ett Misstag som hade kunnat göra insatsen sjukt mycket bättre, det är så jävla dåligt, säger Carolina Klüft i ”Mästarnas mästare”..

SR - 27 apr 19 kl. 23:41

Fredrik af Petersens: Pole position-miss av Ferrari

Alla räknade med att en Ferrari skulle stå i första rutan i Baku. Frågan var bara om det skulle bli Sebastian Vettel eller Charles Leclerc..

Expressen - 09 maj 19 kl. 16:26

NYHETSDAGEN: Kritiken efter Bah Kuhnkes intervju: ”Skämskudde” • Bensinprotesterna flyttas fram • Hovets pinsamma miss – när Archie visades upp

Alice Bah Kuhnke, MP, fick kritik efter sin intervju i P1 morgon där hon menade att EU:s klimatpolitik är frivillig.■■■ Det brittiska hovet stod för en kunglig Miss efter Meghans och prins Harrys uppvisning av sonen Archie Harrison Mountbatten-Windsor. ■■■Fredagens planerade demonstrationer mot bensinpriset skjuts upp.

Skånskan - 27 apr 19 kl. 05:30

Kan parterna göra upp?

Ut­red­ningen om las har nu fått sina di­rek­tiv och ska snart börja jobba. Det är en po­li­tisk fram­gång främst för Cen­ter­par­ti­et, som satte det som vill­kor för att ge sitt stöd till Löfvenregeringen. För S satt den ef­ter­giften långt inne.

Skånskan - 26 apr 19 kl. 08:30

Kosläpp med polisskydd

SKURUP Korna är förväntansfulla och känner på sig att årets utesäsong är på gång.
I morgon är det dags för kosläpp på Nils Holgerssongymnasiet.Programmet blir ungefär detsamma som tidigare år – men med en skillnad.

Skånskan - 23 apr 19 kl. 14:23

15-årig flicka kniv­högg flicka

Lund Det var vid 15.30-tiden på tors­dags­ef­ter­mid­dagen som flera po­lis­pa­truller kallades till Järn­åk­ra­sko­lan i Lund. På platsen hade en 15-årig flicka at­tac­kerats av en 15-år­ing flicka och en 21-år­ing kvin­na.

Affärsvärlden - 25 apr 19 kl. 15:03

3M-miss tynger Dow Jones

Terminerna för New York-börsen indikerade en öppningshandel i båda riktningarna på torsdagen, efter att en ny våg rapporter rullat in i rapportfloden..

Skånskan - 24 apr 19 kl. 05:30

Oru­tinen var me­riten

En ko­mi­ker som pres­i­dent. Det får Ukrai­na ef­ter sön­dagens pre­si­dent­val. Även om val­re­sul­tatet inte är klart än var val­lo­kals­un­der­sök­ningarna så tyd­liga att sittande pre­si­denten Porosjenko er­kände sig be­segrad re­dan ti­digt på val­natten.

DN - 25 apr 19 kl. 09:47

Miss hos Swedbank – dubbel lön till anställda inom försvaret

Tekniskt fel hos Swedbank gjorde att anställda inom försvaret fick dubbla löner. .

Skånskan - 24 apr 19 kl. 10:01

Polisens miss: Lämnade ut öl och vodka till fel person

HÖRBY En man i 90-årsåldern i Hörby fick 2017 alkoholhaltiga drycker beslagtagna av polisen. När han senare skulle hämta ut dryckerna var de borta.
Nu får mannen 865 kronor i ersättning från polisens rättsavdelning som kompensation för Missen.

Skånskan - 24 apr 19 kl. 01:30

V och KD går ihop mot pen­ning­tvätt

Att svenska banker inte klarat av att kon­trol­lera sina kunders pen­ning­tvätt har upp­rört många. Inte bara Danske Bank, trots namnet en av de största bankerna i Sverige, utan ock­så Swedbank, med rötterna i folk­liga Föreningsbanken och Spar­ban­ker­na, lik­som Nor­dea och SEB Miss­tänks för att ha slarvat med kon­trollen av att svarta pengar inte får ”tvättas” ge­nom eta­ble­rade bankers kon­ton.
Upp­rörd­heten har lett till att myn­dig­heterna som ska kon­trol­lera att pen­ning­tvätt inte fö­re­kommer, främst Fi­nans­in­spek­tio­nen, tvingats skärpa sitt ar­be­te.

Skånskan - 23 apr 19 kl. 16:52

För övrigt

Den tur­kis­ka op­po­si­tions­le­da­ren Ke­mal Kilicdaroglu at­tac­kerades på en sol­dat­be­grav­ning i helgen. Trots att för­svars­mi­nis­tern och många höga mi­li­tärer var när­va­ran­de dröjde det mer än en tim­me in­nan po­lisen kom för att skydda op­po­si­tions­le­da­ren. Miss­tan­karna är där­för starka att reg­i­men un­der pres­i­dent Erdogan låg bak­om hotet.

Skånskan - 06 maj 19 kl. 13:46

Sand­lå­de­bråk blev miss­han­del

Po­lisen kallades till en lek­plats i när­heten av Do­cent­ga­tan i Lund vid kvart över fyra på fre­dags­ef­ter­mid­dagen.
– Det var två barn som hade börjat bråka i en sand­lå­da, där bråket sen gått över till att vara mel­lan de vuxna, säger Jo­a­kim Ny­berg, kom­mun­po­lis i Lund.
Bråket ska ha ut­spe­lat sig mel­lan två män, och ha slutat med att en 36-årig man slog en 65-årig man i an­sik­tet.

Expressen - 06 maj 19 kl. 20:52

”Oj, oj, oj – vilken miss av domaren”

Rasmus Jönsson fick ett gyllene läge att avgöra 1-1-matchen mot Djurgården. Men HIF-anfallaren vinkades - felaktigt - av för offside. - Oj, oj, oj, vilken Miss av den assisterande domaren, säger C More:s expert Anders Andersson.

Expressen - 21 apr 19 kl. 17:30

Missen i ”Game of thrones” upprör fansen

”Game of thrones” är tillbaka för sin sista säsong, där ett nytt avsnitt släpps varje måndag.Men redan i första avsnittet har fansen upptäckt en stor Miss, som upprör på sociala medier, skriver Independent.”Någon i produktionen borde ju ha upptäckt detta?

Skånskan - 06 maj 19 kl. 01:30

Lo­kal­valet kan leda till brexit­kom­pro­miss

Lo­kal­valet i England (och i Nord­ir­land) ledde till en ka­ta­stro­fal för­lust för det kon­ser­va­tiva par­tiet. I Nord­ir­land backade ock­så DUP, som ut­gör stöd­par­tiet till rege­ringen i det brit­tis­ka par­la­mentet. Re­sul­tatet var mer en opi­ni­ons­ytt­ring om rege­ringens han­ter­ing av brexit än ett un­der­kän­nan­de av par­tiernas in­sats lo­kalt.

GöteborgsPosten - 20 apr 19 kl. 05:00

Ingen Två Dagar i brevlådan i dag

På grund av ett tekniskt Missöde så kan Två Dagar inte levereras med papperstidningen under lördagen..

Corren - 18 apr 19 kl. 14:26

Larm om brand var miss i köket

SOS larmade om en befarad lägenhetsbrand i ett flerbostadshus i Lambohov, Linköping..

Expressen - 18 apr 19 kl. 10:30

Skönhetsdrottning förlorar titeln efter avslöjandet

22-åriga Joyce Prado vann skönhetstävlingen Miss Bolivia Universe. Nu blir hon av med titeln då hon anses ha ”brutit mot kontraktet”. Ett beslut som fått flera att kritisera tävlingen, skriver News.

Kristianstadsbladet - 18 apr 19 kl. 09:30

Tidningens miss gjorde folk nöjda

I tisdagens tidning skrev Kristianstadsbladet om en jobbmatchningsträff som inte fanns. Sju personer dök ändå upp vid den påstådda tidpunkten – och blev nöjda..

Skånskan - 17 apr 19 kl. 05:30

Strand­hälls skan­daler

I ap­ril för­ra året av­skedade då­va­ran­de so­ci­al­mi­nis­tern An­ni­ka Strand­häll För­säk­rings­kas­sans ge­ne­ral­di­rek­tör Ann-Ma­rie Beg­ler. Strand­hälls mo­ti­ve­ringar var kryp­tiska. Men det var lätt att för­stå att det blivit po­li­tiskt be­lastande för rege­ringen att så många sparkats ut från sjuk­skriv­ningen, även om Beg­ler bara följt rege­ringens di­rek­tiv.

Expressen - 15 apr 19 kl. 09:30

Evies hjärntumör växte i ett år – efter läkarens miss

Hade det inte varit för den akuta och snabba sjukvården hade kanske ettåriga Evie Mitchell inte överlevt.Hon hade nämligen en stor tumör i hjärnan i ett helt år – innan läkarna upptäckte den, skriver Daily Mail.Nu rasar föräldrarna mot sjukhuset.

Skånskan - 13 apr 19 kl. 05:30

Även po­liser kan åtalas

Två av de tre po­liser som sköt mot och dödade Eric To­rell, som hade Downs syn­drom och där­för inte för­stod att hans lek­saks­pi­stol kun­de tolkas som hot­full, åtalas. Dess­utom åtalas po­lis­be­fälet för tjäns­te­fel.
Det är bra att åkla­ga­ren har valt att föra upp Miss­tan­karna till åtal.

NSD - 02 maj 19 kl. 16:31

Miss låg bakom farlig skylt

Miss i både utförande och besiktning låg bakom den låga vägskylten..

Skånskan - 13 apr 19 kl. 05:00

Po­lisen: ”nej till ord­nings­vakter”

Skurup Sku­rups kom­mun har an­sökt hos po­lisen om att få för­ordnade ord­nings­vakter till kommunen, till järn­vägs­sta­tionen i Ryds­gård samt stads­parken och IP i Skurup.
Po­lis­myn­dig­heten har sagt ”nej” till att låta po­lisens för­längda arm patrullera samt­li­ga platser.Det är polisen som utbildar, förordnar och sköter tillsynen av ordningsvakter.

SVT - 02 maj 19 kl. 06:52

Lehners miss bakom förlust

Det blev ytterligare en förlust för Robin Lehner och hans New York Islanders i den tredje kvartsfinalomgången mot Carolina i Stanley Cup. Carolina vann med 5-2. Carolina tog ledningen efter en Miss från den svenska målvakten.

DN - 02 maj 19 kl. 05:43

Islanders föll efter Lehners miss: Tar på mig den

Det blev ytterligare en förlust för Robin Lehner och hans New York Islanders i den tredje kvartsfinalomgången mot Carolina i Stanley Cup. Carolina tog ledningen efter en Miss från den svenska målvakten. – Jag tar på mig den, säger Lehner..

Sydsvenskan - 12 apr 19 kl. 14:48

Enkel miss försenar skatteåterbäring

Det är fortfarande många som inte anmält ett bankkonto till Skatteverket för att få sin skatteåterbäring utbetald. Över 100 000 personer har på grund av det inte fått återbäringen i april som de hade kunnat få, enligt ett pressmeddelande från Skatteverk.

Helsingborgs Dagblad - 12 apr 19 kl. 14:48

Enkel miss försenar skatteåterbäring

Det är fortfarande många som inte anmält ett bankkonto till Skatteverket för att få sin skatteåterbäring utbetald. Över 100 000 personer har på grund av det inte fått återbäringen i april som de hade kunnat få, enligt ett pressmeddelande från Skatteverk.

GöteborgsPosten - 12 apr 19 kl. 14:48

Enkel miss försenar skatteåterbäring

Det är fortfarande många som inte anmält ett bankkonto till Skatteverket för att få sin skatteåterbäring utbetald..

DN - 12 apr 19 kl. 12:34

Göteborg gör nytt guldförsök efter fjolårets miss

Linköping tippades som vinnare av damallsvenskan vid den årliga upptaktsträffen på torsdagen.  Men det finns all anledning att höja ett varningens finger för Göteborg, som hade guldvittring ända in i den sista omgången i höstas. I lördagens premiär inleder de med derby mot nykomlingen Kungsbacka..

Expressen - 11 apr 19 kl. 20:07

Kattens öde efter husses gripande på ambassaden

Julian Assanges katt, ”Embassy Cat”, har varit en källa till Missämja mellan Wikileaksgrundaren och landet Ecuador. Frågan är vad som nu har hänt med den populära, slipsprydda katten. – Den har inte varit här sedan i september, tror jag.

NSD - 11 apr 19 kl. 18:08

Missöde vid matlagning

Klockan 17..

Barometern - 11 apr 19 kl. 09:47

Nöje: Veteraner tillbaka när Så mycket bättre firar tio år

Magnus Uggla, Petter och Miss Li är klara för TV4:s Så mycket bättre, det avslöjades i programmet Efter fem. Alla tre har varit med tidigare men årets säsong blir lite speciell. – Det är tioårsjubileum, säger Petter..

BT - 10 apr 19 kl. 22:41

Jubileumssäsong – Jill Johnson tillbaka i ”Så mycket bättre”

Jill Johnson, Petter, Magnus Uggla och Miss Li är klara för TV4:s "Så mycket bättre", det avslöjades i programmet "Efter fem". Alla tre har varit med tidigare men årets säsong blir lite speciell. – Det är 10-årsjubileum, säger Petter..

BT - 10 apr 19 kl. 19:06

Veteranerna tillbaka i "Så mycket bättre"

Magnus Uggla, Petter och Miss Li är klara för TV4:s "Så mycket bättre", det avslöjades i programmet "Efter fem". Alla tre har varit med tidigare men årets säsong blir lite speciell..

Sydsvenskan - 10 apr 19 kl. 19:06

Veteranerna tillbaka i ”Så mycket bättre”

Magnus Uggla, Petter och Miss Li är klara för TV4:s "Så mycket bättre", det avslöjades i programmet "Efter fem". Alla tre har varit med tidigare men årets säsong blir lite speciell. – Det är 10-årsjubileum, säger Petter.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.