Mikael Sj��berg

Sunday, 23 September, 04:40

Nyheter om Mikael Sj��berg

Sortering: Relevans | Senaste
PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Lena: Hej Marcus! Kan du nämna fem investmentbolag att ha i en aktieportfölj? Vad tror du om Swedish Match och Nibe framöver, värda att ha i portföljen?

SmålandsPosten - 26 aug 18 kl. 09:30

Lyckad comeback i jubileumsloppet

Den 48-årige Växjölöparen Mikael Åberg gjorde en överraskande comeback och vann herrarnas 8,9 kilometer i den 50:e upplagan av Väckelsångsloppet..

Skånskan - 21 aug 18 kl. 05:55

Här är höstens svenska filmpremiärer

På måndagen presenterade Svenska Filminstitutet höstens svenska filmpremiärer. Vi har pratat med filmregissören Göran Hugo Olsson (se artikel nedan) vars film Den sommaren har premiär 31 augusti.Svenska filmer som har premiär hösten 2018: Gudrun – konsten att vara människa
Dokumentär som följer Gudryn Schyman från 2014 till 2018.

Skånskan - 17 aug 18 kl. 20:40

Blomstrand bäste svensk

GOLF Christofer Blomstrand från Falsterbo GK var bäste svensk ifjol i Nordea Masters. Halvvägs in i tävlingen i år är han också bäst av de blågula golfarna.Men trots att hela 33 svenskar, en femtedel av startfältet, peggade upp i årets upplaga av Nordea Masters så är det hittills klent med framgångar.

Nyan - 31 aug 18 kl. 16:00

Mikael besteg den första vulkanen

Den åländske bergsbestigaren Mikael Mörn har bestigit den första av tre vulkaner på sin två veckor långa utmaningsresa. Men han har stött på problem.
Målet med hans ”Three mountain challenge” har varit att nå de tre högsta bergstopparna i Ryssland, Turkiet och Iran.

Nyan - 28 aug 18 kl. 13:00

Åländske Mikael bestiger tre vulkaner

Utmaningen har börjat för Saltviksbördige Mikael Mörn. På två veckor ska han bestiga de tre högsta bergstopparna i Ryssland, Turkiet och Iran. Och han gör det för ett gott syfte.

Skånskan - 15 jul 18 kl. 17:44

Tillbaka till medeltiden

Glimmingehus Ett 30-tal deltagare levandegjorde medeltidens vardagsliv med vapen, rustningar, färggranna kläder, hantverk och mat i söndags.
– Maten var nyttig och varierad på den tiden med mycket vegetabilier, sa köksmästare Anton Wijk.Han lagade den medeltida maten tillsammans med Emelie Sandström, Josefin Bjurström, Ida Berg och Cathrin Åhlén.

Nyheter 24 - 30 jun 18 kl. 22:30

Sverige vidare till kvartsfinal i VM — slog ut Schweiz

Sverige spelade under kvällen sin första åttondelsfinal i fotbolls-VM på 12 år. År 2006 blev det förlust mot Tyskland med 2-0 men i matchen mot Schweiz visade Sverige att man är ett lag att räkna med i de stora mästerskapen. Sverige vann åttondelsfinalen mot Schweiz med 1-0.

Nyheter 24 - 27 jun 18 kl. 15:28

Hej då Tyskland! – Sverige vidare i VM efter att ha krossat Mexiko

Sveriges sista gruppspelsmatch i VM är avslutad. Sverige vinner över Mexiko med 3-0, och de är i och med tar sig vidare till åttondelsfinal i fotbolls-VM. Den första halvleken av matchen var händelserik.

Nyheter 24 - 03 jul 18 kl. 22:20

Sverige mot England – här är allt du behöver veta

Sverige är vidare till kvartsfinal i fotbolls-VM 2018 efter att man vunnit åttondelsfinalen mot Schweiz på tisdagskvällen. Vinsten innebär att det svenska herrlandslaget i fotboll har lyckats med det som ingen svensk supporter ens hade vågat hoppas på. Och på vägen till kvartsfinalen har man gång på gång visat att man är bra nog för att slå vilket lag som helst, oavsett förutsättningar.

Skånskan - 07 jul 18 kl. 14:37

Sveriges startelva mot England

Fotboll Sebastian Larsson är tillbaka i startelvan och Emil Krafth tar Mikael Lustigs plats i backlinjen.Det blir en väntad startelva för Sverige i VM-kvartsfinalen mot England i ryska Samara. Sebastian Larsson ersätter Gustav Svensson på innermittfältet och Emil Krafth går in som högerback istället för avstängde Mikael Lustig.

Skånskan - 03 jul 18 kl. 14:30

Så här startar Sverige mot Schweiz

Fotboll Det blir som förväntat Gustav Svensson som tar avstängde Sebastian Larssons plats på innermittfältet i VM-åttondelsfinalen mot Schweiz.Förbundskapten Janne Andersson har släppt startelvan inför Schweizmatchen på Fotbollförbundets hemsida. Förutom att Gustav Svensson går in i laget blir det inga ändringar.

Nyheter 24 - 18 jun 18 kl. 13:25

JAAAAA!!!! 1-0 Sverige - straffar Sydkorea

Sveriges första VM-match är avslutad. Sverige besegrade Sydkorea med 1-0.En trevande och svag inledning på Nizhny Novgorod stadium där Sydkorea inledde piggast.

Nyheter 24 - 18 jun 18 kl. 13:25

Drömstart för Sverige – Granqvist stor hjälte

Sveriges första VM-match är avslutad. Sverige besegrade Sydkorea med 1-0.En trevande och svag inledning på Nizhny Novgorod Stadium där Sydkorea inledde piggast.

Nyheter 24 - 27 jun 18 kl. 22:24

Sverige mot Schweiz – här är allt du behöver veta

Det var förmodligen inte många som på förhand hade tippat att Sverige skulle spela åttondelsfinal i fotbolls-VM 2018. Och de som faktiskt trodde att Sverige skulle göra det hade nog inte räknat med att man skulle göra det genom att vinna sin grupp före nationer som Tyskland och Mexiko. 
Men Sverige har på senare tid lyckats med precis det som ingen förväntat sig.

GöteborgsPosten - 03 jul 18 kl. 09:40

Arbetsförmedlingen slår tillbaka mot kritiken

Arbetsförmedlingen är inte dålig på matchning och på att aktivera arbetssökande. Generaldirektör Mikael Sjöberg slår tillbaka mot Alliansens kritik..

GöteborgsPosten - 03 jul 18 kl. 11:08

Arbetsförmedlingen slår tillbaka mot kritiken

Arbetsförmedlingen är inte dålig på matchning och på att aktivera arbetssökande. Generaldirektör Mikael Sjöberg slår i en TT-intervju tillbaka mot Alliansens kritik..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 18 kl. 09:27

Arbetsförmedlingen slår tillbaka mot kritiken

Arbetsförmedlingen är inte dålig på matchning och på att aktivera arbetssökande. Generaldirektör Mikael Sjöberg slår tillbaka mot Alliansens kritik. I april gjorde Alliansens partiledare klart att de efter en eventuell valseger i september tänker lägga.

Nyheter 24 - 27 jun 18 kl. 15:28

Sverige vidare i VM efter att ha krossat Mexiko

Sveriges sista gruppspelsmatch i VM är avslutad. Sverige vinner över Mexiko med 3-0, och de är i och med tar sig vidare till åttondelsfinal i fotbolls-VM. Den första halvleken av matchen var händelserik.

Skånskan - 27 jun 18 kl. 21:25

Granqvist sätter Mexiko på plats

FOTBOLL Hela Sverige jublar efter en ny hjälteinsats i VM.
3-0 i avslutningen mot Mexiko, som gick vidare på Tysklands bekostnad, gav grupptriumf och åttondelsfinal på tisdag.
– Helt overkligt, sa kapten Andreas Granqvist, 2-0-skytt, till SVT.

Nyheter 24 - 20 jun 18 kl. 23:00

Sverige mot Tyskland – här är allt du behöver veta

På midsommardagen är det återigen dags för Sverige att spela VM-fotboll när man i den andra gruppspelsmatchen ställs mot Tyskland. I den första första gruppspelsmatch mot Sydkorea vann Sverige någorlunda turligt efter att lagkapten Andreas Granqvist slagit bollen i mål på straff. En straff som tilldelats efter att domaren använt sig av det nya bedömningsverktyget VAR, det vill säga videogranskning.

Skånskan - 23 jun 18 kl. 20:06

Sverige–Tyskland

Fotbolls-VM Sveriges VM-match mot Tyskland har startat i Sotji.Sverige ställs mot Tyskland i den andra gruppmatchen i fotbolls-VM. Mittbacken Victor Nilsson Lindelöf är tillbaka i Sveriges startelva i kvällens match mot Tyskland.

Nyheter 24 - 22 jun 18 kl. 11:34

Sverige mot Mexiko – här är allt du behöver veta

Sverige föll tungt mot de regerande världsmästarna Tyskland i den andra gruppspelsmatchen av fotbolls-VM. Resultatet var enligt många väntat, men samtidigt totaldominerade inte motståndarna. Istället glänste Sverige stundtals under matchen och lyckades dessutom göra mål 1-0 genom Ola Toivonen.

Skånskan - 18 jun 18 kl. 10:13

De startar mot Sydkorea

Expressen var först med att avslöja Sveriges startelva mot Sydkorea. Och det är inget jätteöverraskande beslut som förbundskapten Janne Andersson fattat kring VM-premiären.Sverige ställer upp med klassiska 4-4-2 där Robin Olsen är självklar förstemålvakt.

Skånskan - 09 jun 18 kl. 21:54

Mållöst i genrepet inför fotbolls-VM

Chansfattigt och mållöst. Det svenska genrepet inför VM i fotboll mot Peru, som slutade 0-0, var ingen spridlande historia och precis som mot Danmark fick de blågula spelarna lämna planen utan att ha gjort mål.– Vi hade gärna gjort mål, men i sin helhet tycker jag att det är en väl genomförd match av oss.

Skånskan - 02 jun 18 kl. 22:19

Mållöst och chansfattigt

FOTBOLL Inga mål och knappt några heta chanser alls.
– En typisk träningsmatch, tyckte mittfältaren Emil Forsberg efter 0-0 i lördagskvällens landskamp på Friends i Stockholm mot Danmark.De heta chanserna var lätt räknade och 0-0 ett logiskt slutresultat.

Expressen - 09 maj 18 kl. 10:54

Miljongården till salu: ”5000 som varit inne”

En hästgård belägen mellan travbanorna Vaggeryd och Mantorp är till salu. Enligt mäklaren Mikael Sjöberg är intresset för gården redan stort. – Efter ett dygn är det redan 5000 som varit inne och kollat på den på Hemnet, säger han.

Västerbottens Folkblad - 22 maj 18 kl. 20:44

Resultat Blodomloppet 10 km damer

Här är resultaten från damernas 10 kilometer. DAMER 10 KM: 1) Evelina Henriksson, IFK Umeå, 36:59, 2) Sofia Öberg, IFK Lidingö Friidrott, 37:29, 3) Malin Skoog, Ifk umeå-, 37:52, 4) Charlotte Lewis, lunchklubben, 39:16, 5) Sofia Lindberg, Laboratoriemedicin 4, 39:41, 6) Mikael Mûller, Femur, 40:26, 7) Helene Myhrberg, Vilhelmina IK, 41:37, 8) Amalia Sangfelt, Kuriatka, 41:43, […].

Skånskan - 15 maj 18 kl. 18:38

Här är Sveriges VM-lag i fotboll

Fotbollens förbundskapten Janne Andersson presenterade på tisdagskvällen den svenska truppen till fotbolls-VM i Ryssland. Och det var en trupp på 23 man utan några sensationer eller överraskningar.

Det största frågetecknet var i fall Östersunds succéspelare Ken Sema skulle få plats i truppen, men han ratades till förmån för Marcus Rohdén.

SVT - 09 maj 18 kl. 10:15

Efter SVT:s avslöjande: AF-chefen kallas till möte med ministern

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) har kallat till sig Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg för ett möte. Bakgrunden är SVT Nyheters avslöjanden om myndighetens tjänst Jobskills..

Nya Wermlands Tidningen - 18 apr 18 kl. 16:50

Tränartrion i Säffle HC fortsätter

Nu är det klart med tränare inför kommande säsong i Säffle HC; Mikael Berg, Nikki Hovinga och Fredrik Eklund har alla tre skrivit på för ytterligare en säsong. Klubben ordförande är mycket positiv till förlängningen efter den föregående kanonsäsongen..

DI - 23 apr 18 kl. 08:27

Kopparbergs styrelse föreslås till omval

Aktieägarna i Kopparbergs Bryggeri kallas till årsstämma tisdagen den 22 maj i Kopparberg. Styrelsen föreslår en utdelning till aktieägarna med 5,90 kronor per aktie för räkenskapsåret 2017. Till styrelseledamöter föreslås omval av Peter Bronsman, Dan-Anders Bronsman, Wolfgang Voigt, Mikael Jönsson, Carl-Eric Berg och Jan Berg..

YA - 13 apr 18 kl. 00:01

Tomelillatränaren: ”I år ska vi sluta vara ett jojo-lag”

Ska 2018 bli året då Tomelilla äntligen lyckas etablera sig som ett division 3-lag? TIF har gjort en berg- och dalbaneresa mellan trean och fyran de senaste åren och bara lyckats göra division 3-vistelsen tvåårig vid ett tillfälle. - I år ska vi sluta vara ett jojo-lag, säger Tomelillas tränare Mikael Göransson..

Skånskan - 07 mar 18 kl. 13:52

Här läggs sista bitarna i Wiehepusslet

Mikael Wiehe, Edda Magnason, Nour el Refai och Malmö symfoniorkester under ledning av dirigenten Marit Stridlund. Och så staden Malmö ständigt närvarande. I kväll är det premiär för Har du sett världen på Malmö Live.

Nyheter 24 - 24 mar 18 kl. 16:10

Sverige förlorade mot Chile i chansfattig träningslandskamp

Träningsmatchen på Friends Arena är avslutad. Sverige besegrade Chile med 2-1. Den svenska nationalarenan fylldes till bredden, men det var nog de chilenska fansen som var mest laddade inför matchen.

Skånskan - 24 mar 18 kl. 19:54

Chile besegrade Sverige i landskampsmötet

Träningslandskampen på Nationalarenan i Solna mellan Sverige och Chile slutade med chilensk seger.Chile satte det första målet i första halvlek. En stund senare kvitterade Ola Toivonen för Sverige.

Skånskan - 20 mar 18 kl. 21:53

Storfavoriten på Jägersro ströks i sista stund

TRAV Treasure Kronos skulle göra sin sista start på svensk mark. Men kort före start på Jägersro ströks stjärnan från loppet.Nomineringarna till Brottargalan den 21 april:
Årets dam: Denise Makota Ström, Johanna Mattsson, Elin Nilsson.

Nya Wermlands Tidningen - 08 feb 18 kl. 06:00

Säffle HC klart för playoff

Nytt år, nya tränare, nya spelare - ett nytt Säffle HC. A-laget har gått som tåget de senaste fem matcherna, och slutdestinationen har hela tiden varit inställd på ett kvalspel. Det är tight i toppen, men SHCs poäng gör att man sämst kan bli trea - alltså playoff för SHC!

DI - 16 jan 18 kl. 18:29

Protester mot AF:s styckningsplaner

Elisabeth Svantesson (M) riktar stark kritik mot Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg och hans planer på omorganisation..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.