Mikael Gath

Sunday, 24 February, 04:04

Nyheter om Mikael Gath

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - 06 feb 19 kl. 22:10

Gath: ”En minst sagt onödig förlust"

Kristianstads IK besegrade Skatteverket. Men föll mot Hanhals Kings. Nästjumbon vann med 3–2 (0–0, 1–1, 2–1) och nu får KIK det oerhört tufft att vinna allettan.

Kristianstadsbladet - 16 jan 19 kl. 00:10

KIK-tränaren: ”Vi kan inte hålla på så här länge till”

En in – tre ut. Kristianstads IK:s trupp fortsätter att krympa oroväckande och innehåller bara 16 utespelare på den långa Gotlandsresan. – Vi kan inte hålla på så här länge till, säger tränaren och sportchefen Mikael Gath inför onsdagskvällens match i Visby Ishall..

Kristianstadsbladet - 13 jan 19 kl. 18:40

Blixtlån från Rögle hjälpte inte KIK – första förlusten i allettan: ”Två dåliga lag”

Kristianstads IK lider redan av en lång skadelista. Inför mötet med Vimmerby insjuknade dessutom Tobias Dyk och Victor Löfstedt, vilket gjorde att KIK fick blixtlåna Rögle-duon Karl Påhlsson och Balint Horvath. Till råga på allt blev det dessutom förlust.

Kristianstadsbladet - 10 jan 19 kl. 17:30

Ny skadesmäll för KIK: ”Väldigt tufft”

Skadehelvetet tycks aldrig sluta för Kristianstads IK. KIK-tränaren Mikael Gath hoppades att tacklingen på Oliver Olsson under Huddingematchen inte tog så illa. Men hoppet byttes ut mot uppgivenhet under torsdagen och KIK:s skadelista blev ännu en spelare längre..

Kristianstadsbladet - 04 jan 19 kl. 22:52

KIK vann – fick stjärnan knäskadad: ”Det är inte bra”

Johan Lundgren och Joel Gistedt fixade en ny seger för KIK och serieledning i allettan. Lika kul var det inte att stjärnforwarden Robin Sterner försvann med en oroande knäskada. – Det är inte bra.

Kristianstadsbladet - 28 dec 18 kl. 22:55

KIK vinnare efter rysligt premiärdrama

Med 1.02 kvar av allettanpremiären mellan KIK och Kallinge stannade klockan i Kristianstad Ishall. Spelarna åkte omkring och pekade på klockan samtidigt som värsta visselorkanen utbröt i hallen.

Kristianstadsbladet - 23 jan 19 kl. 05:00

Gath: ”Vi måste lägga det åt sidan”

Kristianstads IK skakas av en ekonomisk kris och hotas av konkurs. Samtidigt förbereder Mikael Gath laget på tre tuffa matcher inom loppet av fem dagar. – Det har inte varit någon rolig dag, men vi måste lägga det åt sidan och göra vårt jobb på isen, säger KIK:s tränare och sportchef..

Kristianstadsbladet - 20 dec 18 kl. 20:06

KIK testar back från Norge

Oliver Olsson är tillbaka på lån säsongen ut från IK Pantern. Dessutom har Kristianstads IK backen Niklas Svedberg på så kallad try out under två dagar. – Det är svårt att säga efter ett pass men för att vara så stor så är han förvånansvärt rörlig, säger tränaren Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 12 dec 18 kl. 22:08

KIK-supportrarna får hålla sig: Spelschemat till allettan spikas först på måndag

Den sista omgången av Hockeyettan spelas igår. Och därmed vet vi vilka lag som väntar KIK i allettan. – Det kommer att bli tufft, men roligt.

Kristianstadsbladet - 09 dec 18 kl. 21:55

KIK klart för allettan: ”Börjar se ljuset”

Seger mot HC Dalen krävdes för att Kristianstads IK skulle säkra spel i allettan med start efter jul. Seger blev det också efter att två av KIK:s mest rutinerade pjäser klivit fram i avgörande roller. – Det är typiskt att en sådan rutinerad herre som ”Hasse” avgör, säger KIK-tränaren Mikael Gath efter att Fredrik Hansson gjort matchens enda mål i mitten av den tredje perioden..

Kristianstadsbladet - 09 dec 18 kl. 10:33

Tung höst för KIK:s prestigevärvning: ”Det har varit upp och ner”

Han värvades som en poängkung från HC Dalen, men i Kristianstads IK har det inte rullat på lika enkelt för centern Daniel Håkansson. – Jag är övertygad om att det kommer lyfta för honom efter jul, säger KIK:s tränare och sportchef Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 09 dec 18 kl. 07:25

Tung höst för KIK:s prestigevärvning: ”Det har varit upp och ner”

Han värvades som en poängkung från HC Dalen, men i Kristianstads IK har det inte rullat på lika enkelt för centern Daniel Håkansson. – Jag är övertygad om att det kommer lyfta för honom efter jul, säger KIK:s tränare och sportchef Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 06 dec 18 kl. 17:40

KIK testar back: ”Känns intressant”

22-årige backen Simon Lööf kommer att finnas med på Kristianstads IK träningar ett tag framöver. – Med tanke på hur få backar vi har i träning kändes det här som ett bra tillfälle, säger KIK:s sportchef och tränare Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 05 dec 18 kl. 22:12

Energispelarna fick fart på KIK

Kristianstads IK höll för trycket och tog en till slut komfortabel seger hemma mot Mörrum. Klubben är nära spel i allettan efter jul. – Nu är det fullt fokus på matchen mot Dalen på söndag, säger KIK-tränaren Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 05 dec 18 kl. 06:00

KIK:s hemmavecka kan säkra biljetten till allettan

Tre matcher återstår av hockeyettan södra. Kristianstads IK möter Mörrum hemma på onsdagskvällen och Dalen hemma på söndag. Och ekvationen är enkel: Sex poäng på de två matcherna och en plats i allettan är säkrad.

Kristianstadsbladet - 02 dec 18 kl. 20:28

KIK hårt straffat i toppmötet: ”Kändes som vår match”

KIK var fem sekunder från full pott poäng i toppmötet med Troja/Ljungby. Men det blev ”bara” en poäng efter ett torftigt straffskytte. – Det kändes som att det var vår match, så det är ett tufft poängtapp, erkänner KIK-tränaren Mikael Gath efter 3–4-förlusten..

Kristianstadsbladet - 17 nov 18 kl. 21:05

KIK tappade konceptet: ”Vi kanske vill för mycket”

Den dystra skadetrenden fortsätter för Kristianstads IK. Mot Kallinge/Ronneby åkte forwarden Hampus Forsling på en tuff smäll och fick ledas av isen. Dessutom åkte KIK på en blytung förlust mot rivalen.

Kristianstadsbladet - 14 nov 18 kl. 22:54

Tobias Dyk nästa namn på KIK:s trista lista

KIK vann mot Halmstad. Men den beryktade skadelistan fylldes förmodligen på med ännu ett namn: Tobias Dyk. – Jag är rädd för att det är så, och jag börjar bli riktigt trött på det här nu, suckar KIK-tränaren Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 14 nov 18 kl. 22:51

KIK:s stjärntrio klev fram och avgjorde

2–0 hade blivit till 2–2 mot jumbon Halmstad. Drygt elva minuter återstod. Då klev KIK:s stjärntrio – med Victor Löfstedt som härförare – fram och avgjorde.

Kristianstadsbladet - 13 nov 18 kl. 22:50

KIK-tränarens besked: ”Vi mår bra och är tvåa i serien”

De blev nollade av tabelljumbon och tappade serieledningen. Nu ökar kraven på KIK för att ta sig ur svackan. – Kris?

Kristianstadsbladet - 09 nov 18 kl. 22:06

KIK blev nollat mot bottenlaget: ”Kom inte upp i nivå”

Kristianstads IK är inne i en formsvacka. De två senaste bortamatcherna har inneburit nollpoängare mot Tyringe och Helsingborg. – Prestationen mot Helsingborg var mycket sämre, säger KIK-tränaren Mikael Gath efter 0–3-förlusten..

Kristianstadsbladet - 02 nov 18 kl. 22:37

Stor KIK-ilska mot domaren efter derbyförlusten: ”Jag har varit tyst länge nu”

Dominanta under stora delar av matchen. Men på matchklockan stod det 4–2 till Tyringe efter 60 minuter. – Jag kan inte begära mer av killarna, förutom att vi inte gör mål.

Kristianstadsbladet - 04 nov 18 kl. 17:56

Daniel Grozdanovski: ”Tyringe behöver inte skämmas

Mikael Gath tyckte att domaren förstörde derbyfesten för KIK. Själv tyckte jag att Tyringe ville lite mer och tog – en inte helt oförtjänt derbyskalp..

Kristianstadsbladet - 02 nov 18 kl. 06:00

”Har Mikael Gath tippat något resultat?”

Helgen är som vanligt fullspäckad med sport och de lokala lagen gör upp i heta derbyn och måstematchen. Vi ber sportduellanterna spekulera kring helgens hetaste..

Kristianstadsbladet - 22 okt 18 kl. 15:01

Chockbeskedet: KIK-backen lägger skridskorna på hyllan

Rasmus Rundgren har gjort sitt i Kristianstads IK. Efter att tidigare under karriären drabbats av hjärnskakningar vill inte 24-åringen riskera sin hälsa mer. Han lägger skridskorna på hyllan med omedelbar verkan.

Kristianstadsbladet - 18 okt 18 kl. 23:10

Sköna besked för blåslagen KIK-forward

Han fick ett slagskott i ansiktet mot Mörrum. Nu är forwarden Hampus Forsling röntgad – och kanske tillbaka redan mot Dalen på fredagskvällen. – Han är svullen och blå, vi får se hur han mår, säger KIK-tränaren Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 12 okt 18 kl. 22:06

Segertåget spårade ur: KIK föll med 2–6

Sju raka segrar – sen spårade segertåget ur. Kristianstads IK förlorade prestigemötet med Troja/Ljungby med 2–6 (1–3, 1–1, 0–2). – Man kan inte vinna alla matcher, och Troja var bättre än oss, säger KIK-tränaren Mikael Gath flott i samband med presskonferensen..

Kristianstadsbladet - 12 okt 18 kl. 21:09

Nu vet Mikael Gath hur det känns att förlora som KIK-tränare

Kristianstads IK har gått som tåget. Mot Troja/Ljungby kom dock första förlusten. Smålänningarna vann prestigemötet med klara 6–2 (3–1, 1–1, 2–0)..

Kristianstadsbladet - 10 okt 18 kl. 22:14

KIK vann – och ”Hasse” blev historisk

Kristianstads IK tog sig sjunde seger – av lika många möjliga. Vimmerby besegrades med 2–1 (0–1, 1–1, 1–0). – Första perioden är inte bra, men övriga två tycker jag att vi dominerar, säger tränaren Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 09 okt 18 kl. 22:54

KIK-duo tillbaka inför toppmatchen

Malte Sjögren och Måns Hansson är tillbaka i KIK inför onsdagens toppmatch mot Vimmerby. – Det blir tufft, en ren seriefinal på bortaplan, men jag hoppas att vi kan bygga vidare på det vi gjorde mot Kallinge, säger KIK-tränaren Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 12 dec 18 kl. 21:58

Mikael Gath: ”Den här matchen gav mig absolut ingenting”

Kristianstads IK förlorade bortamötet med Kalmar HC med 1–3 – och slutade därmed på fjärde plats i den södra Hockeyettan. – Den här matchen gav mig ingenting, säger tränaren Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 01 okt 18 kl. 12:07

Back återvänder till KIK – spelklar redan i kväll

Kristianstads IK har kommit överens med allsvenska IK Oskarshamns om ett lån av den 20-årige backen Måns Hansson, som spelade i KIK under förra säsongen. Utlåningen gäller under oktober månad och Hansson är spelklar redan till kvällens toppfajt mot Kallinge/Ronneby. Dessutom berättar KIK-tränaren Mikael Gath att det kan tillkomma fler spelare redan till kvällens match.

Kristianstadsbladet - 09 dec 18 kl. 20:49

Mikael Gath om satsningen inför allettan: ”Jag ska ha ett snack med mig själv”

KIK-tränaren Mikael Gath var nöjd – men framför allt lättad efter segern mot Dalen. – Första målet var en plats i allettan och nu kan vi checka av det, sa han i samband med presskonferensen efter matchen..

Kristianstadsbladet - 10 sep 18 kl. 17:04

KIK-tränaren rörde upp känslor på upptaktsträffen: ”Kommer han att få lida för”

KIK-tränaren Mikael Gath höjde derbytemperaturen rejält inför fredagens derby när han fick tippa Tyringematchen. – 6–0, slog Gath fast när han blev utfrågad på scenen. Något som retade upp Tyringespelaren Emil Larsson.

Kristianstadsbladet - 09 sep 18 kl. 20:15

KIK-kollaps i genrepet: ”Slutade att spela”

3–0 efter två perioder. 3–4 efter förlängning. Det var dubbla känslor i Kristianstads IK-lägret efter cupavslutningen mot Karlskrona HK.

Kristianstadsbladet - 08 sep 18 kl. 21:43

Beskedet: Centern får lämna KIK

Mikael Gath har bestämt sig. Centern Noa Lindqvist–Muci får lämna Kristianstads IK..

Kristianstadsbladet - 07 sep 18 kl. 22:51

Jättehyllningen: ”Fantastiskt bra – bättre än jag hade hoppats på”

Robin Sterner, 28, kastades rakt in i hetluften – utan en enda träning med laget. Och stjärnvärvningen gjorde ingen besviken. Fråga bara Mikael Gath.

Kristianstadsbladet - 28 nov 18 kl. 22:12

Gath: ”Det blir tufft hela vägen in"

Kristianstads IK förlorade seriefinalen. Nu gäller det att rädda allettan-biljetten. Med fyra omgångar kvar så har KIK fyra poäng till Nybro under strecket.

Kristianstadsbladet - 14 aug 18 kl. 19:59

Succé för KIK-tränarnas nya satsning: ”Känns som något modernt”

Resorna mellan Helsingborg och Kristianstad kan bli långtråkiga. Då kom KIK:s pendlande tränarduo Mikael Gath och Andreas Lilja på idén att starta en Youtube-kanal. Nu är de fast.

Kristianstadsbladet - 13 aug 18 kl. 18:30

KIK testar nytt grepp – tar in mental tränare

Kristianstads IK testar ett nytt grepp inför säsongen. Tränaren och sportchefen Mikael Gath har tagit in en mental tränare inför säsongen. – Jag hoppas att det här ska bli en investering i spelarna, säger Gath till Bladetsporten..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.