Metall��tervinning Arena

Sunday, 21 April, 02:13

Nyheter om Metall��tervinning Arena

Sortering: Relevans | Senaste
Uppsalanyheter.se - 08 mar 16 kl. 23:32

Leksand vände till seger mot Almtuna

Slutspelsserien: Almtuna hade plusstatistisk på Leksand inför kvällens möte i Slutspelsserien. Tre segrar och en förlust tidigare under säsongen, den här kvällen blev dock uppgiften övermäktigt mot ett motiverat Leksand som dessutom fick med sig alla utvisningarna under matchen.Almtuna hade plusstatistisk på Leksand inför kvällens möte i Slutspelsserien.

UNT - 08 jan 16 kl. 22:12

Bäst av alla var en AIK:are

När Almtuna mötte AIK i Metallåtervinning Arena i höstas gick det mesta snett trots en fantastisk inledning på matchen där laget radade upp chanser..

UNT - 08 jan 16 kl. 17:03

19.00: Följ Almtuna mot AIK

UNT rapporterar direkt från Metallåtervinning Arena..

Uppsalanyheter.se - 29 dec 15 kl. 03:02

Tung förlust mot serieledarna

Allsvenskan: Almtuna stod för en riktigt fin insats när man tog emot serieledarna Tingsryd hemma och ledde med 1-0 en bit in i tredje perioden. Tingsryd kunde dock vända på matchen och vinna med 2-4.Almtuna stod för en riktigt fin insats när man tog emot serieledarna Tingsryd hemma och ledde med 1-0 en bit in i tredje perioden.

Uppsalanyheter.se - 16 dec 15 kl. 01:44

Almtuna tog revansch på nykomlingen

Allsvenskan: Inför tisdagens allsvenska möte mot nykomlingarna Pantern hade Almtuna två raka förluster mot Malmölaget. På tisdagen fick man sin revansch genom att vinna med 3-1 i en svängig och inte särskilt välspelad match.Inför tisdagens allsvenska möte mot nykomlingarna Pantern hade Almtuna två raka förluster mot Malmölaget.

UNT - 10 dec 15 kl. 17:30

19.00: Almtuna mot Timrå

UNT direktrapporterar direkt från Metallåtervinning Arena..

Uppsalanyheter.se - 06 dec 15 kl. 23:36

Rommel straffhjälte för Almtuna - igen

Allsvenskan: Henrik Rommel blev återigen straffhjälte för sitt Almtuna genom att sätta det matchavgörande 3-2 mot VIK Västerås.Henrik Rommel blev återigen straffhjälte för sitt Almtuna genom att sätta det matchavgörande 3-2 mot VIK Västerås.   Både Almtuna och Västerås har "kryssat" en hel del på slutet, med dagens oavgjorda resultat 2-2 gjorde Almtuna sin tredje raka match med kryss, Västerås kryssade för tredje gången på fyra matcher så det kändes logiskt att även denna match skulle sluta oavgjort.

UNT - 02 dec 15 kl. 17:00

19.00: Almtuna mot Leksand

UNT är på plats och rapporterar direkt från Metallåtervinning arena..

Uppsalanyheter.se - 24 nov 15 kl. 02:25

En period räckte för Almtuna

Allsvenskan: En period var det som Almtuna behövde för att besegra nykomlingarna Sundsvall i måndagens omgång av Hockeyallsvenskan. Första perioden slutade 3-0 och sedan kontrollerade Almtuna resten av matchen totalt.En period var det som Almtuna behövde för att besegra nykomlingarna Sundsvall i måndagens omgång av Hockeyallsvenskan.

UNT - 23 nov 15 kl. 16:22

19.00: Almtuna mot Sundsvall

UNT är på plats i Metallåtervinning Arena och direktrapporterar..

Uppsalanyheter.se - 13 nov 15 kl. 01:22

Powerplay bakom seger mot topplaget

Allsvenskan: Almtuna stod för en stabil insats när topplaget Oskarshamn besökte Metallåtervinning Arena, med bland annat tre mål i powerplay vann vann man säkert med 4-1.Almtuna stod för en stabil insats när topplaget Oskarshamn besökte Metallåtervinning Arena, med bland annat tre mål i powerplay vann vann man säkert med 4-1.   Oskarshamn med känning på den absoluta toppen av Hockeyallsvenskan levde knappast upp till förväntningarna på vad ett topplag ska prestera.

UNT - 12 nov 15 kl. 17:00

19.00: Almtuna–Oskarshamn

UNT är på plats i Metallåtervinning Arena i Uppsala och liverapporterar från hockeyallsvenskan och mötet Almtuna–Oskarshamn..

Uppsalanyheter.se - 01 nov 15 kl. 23:23

Blytunga poäng av Almtuna

Allsvenskan: Almtuna tog tre blytunga poäng genom att vinna med 3-1 mot formstarka Karlskoga som hade sex raka segrar inför söndagens möte i Uppsala.Almtuna tog tre blytunga poäng genom att vinna med 3-1 mot formstarka Karlskoga som hade sex raka segrar inför söndagens möte i Uppsala.   Med ett aggressivt försvarsspel och hög forechecking lyckades Almtuna störa Karlskoga så pass att endast ett olyckligt självmål vid ställningen 3-0 stoppade uppsalalaget från att "nolla" gästerna.

UNT - 01 nov 15 kl. 12:00

16.00: Almtuna-Karlskoga

UNT är på plats i Metallåtervinning Arena och direktrapporterar..

UNT - 22 okt 15 kl. 17:14

19.00: Almtuna-Björklöven

UNT direktrapporterar från Metallåtervinning arena..

Västerbottens Folkblad - 22 okt 15 kl. 17:30

Följ Almtuna-Björklöven här

Björklöven är inne i en rejäl formsvacka. Kvällens motståndare Almtuna kom ur sin svacka då de 5-0-besegrade Leksand på bortaplan i senaste omgången. I kväll möts lagen i Metallåtervinning Arena..

Uppsalanyheter.se - 10 okt 15 kl. 20:18

Almtuna föll stort mot nya serieledarna AIK

HockeyAllsvenskan: Almtuna inledde piggt och följde sin gameplan med snabb skridskoåkning och hög intensitet men åkte på ett tidigt baklänges mål. AIKs effektivitet var mördande men man var det klart bättre laget sett över hela matchen och vann stort med 1-5.Almtuna inledde piggt och följde sin gameplan med snabb skridskoåkning och hög intensitet men åkte på ett tidigt baklänges mål.

Uppsalanyheter.se - 09 okt 15 kl. 02:06

Tunga almtunapoäng i Norrköping

Allsvenskan: Almtuna tog två tunga poäng i Norrköping genom att besegra Vita Hästen med 2-3 i sudden death på torsdagskvällen.Almtuna tog två tunga poäng i Norrköping genom att besegra Vita Hästen med 2-3 i sudden death på torsdagskvällen.   Efter fyra raka förluster mot Vita Hästen vann Almtuna när lagen möttes på torsdagen, segern satt dock långt inne och det krävdes en förlängning för att skilja lagen åt.

Uppsalanyheter.se - 03 okt 15 kl. 19:48

Almtuna "nollade" topplaget

Allsvenskan: Det var ett revanschsuget Almtuna som efter två raka förluster tog emot topplaget Tingsryd hemma i Metallåtervinning Arena på lördagen. Efter en defensivt bra insats och bra målvaktsspel kunde man vinna välförtjänt med 3-0.Det var ett revanschsuget Almtuna som efter två raka förluster tog emot topplaget Tingsryd hemma i Metallåtervinning Arena på lördagen.

Uppsalanyheter.se - 30 sep 15 kl. 22:42

Premiärseger för Almtunas damer

Dametten: Almtunas damlag fick bästa möjliga start på säsongen när man derbybesegrade nykomlingarna Iron med hela 1-7 på bortaplan. I Almtuna stod Emelie Cordoba för tre mål.Almtunas damlag fick bästa möjliga start på säsongen när man derbybesegrade nykomlingarna Iron med hela 1-7 på bortaplan.

Uppsalanyheter.se - 30 sep 15 kl. 21:38

En Almtunapoäng i Oskarshamn

Allsvenskan: Almtuna fick med sig en poäng från bortamötet mot Oskarshamn i HockeyAllsvenskan genom att spela 2-2 efter ordinarie tid på onsdagkvällen.Almtuna fick med sig en poäng från bortamötet mot Oskarshamn i HockeyAllsvenskan genom att spela 2-2 efter ordinarie tid på onsdagkvällen.   Det blev oavgjort 2-2 mellan Oskarshamn och Almtuna när lagen möttes på bortaplan i den åttonde omgången.

Uppsalanyheter.se - 27 sep 15 kl. 19:32

Blekt Almtuna föll mot nykomlingen

Allsvenskan: Nykomlingen Pantern från Malmö har besegrat Leksand, Timrå och Sundsvall samt tagit poäng av Mora, idag blev det tre nya poäng mot Almtuna och en topplacering i Allsvenskan.Nykomlingen Pantern från Malmö har besegrat Leksand, Timrå och Sundsvall samt tagit poäng av Mora, idag blev det tre nya poäng mot Almtuna och en topplacering i Allsvenskan.   Almtuna kom inte alls upp i den nivå som man vant sig med när nykomlingarna Pantern från Malmö gästade Metallåtervinning arena.

Uppsalanyheter.se - 25 sep 15 kl. 04:32

Första bortasegern för Almtuna

Allsvenskan: Almtuna tog en tung seger på svårspelade Karlskoga borta under torsdagskvällen med 3-5, segern satt dock långt inne då Karlskoga kvitterade till 3-3 med drygt tio minuter kvar av matchen.Almtuna tog en tung seger på svårspelade Karlskoga borta under torsdagskvällen med 3-5, segern satt dock långt inne då Karlskoga kvitterade till 3-3 med drygt tio minuter kvar av matchen.   Det började bra för Almtuna som gick fram till ledning med 0-2 under första perioden efter mål av Sebastian Hartmann (04:43) och Johan Berggren (09:02 i Power play).

UNT - 22 sep 15 kl. 06:00

Senaste hemmaförlusten – i januari

Motståndarna vill ogärna åka dit, men Almtuna trivs desto bättre i Metallåtervinning Arena..

DalaDemokraten - 16 sep 15 kl. 09:32

Bäckström: "LIF tappade huvudet"

Tidigare Gränby ishall, nu mer Metallåtervinning Arena, har sällan eller aldrig varit en dröm för Leksands IF..

Dalarnas tidningar - 16 sep 15 kl. 09:32

Bäckström: "LIF tappade huvudet"

Tidigare Gränby ishall, nu mer Metallåtervinning Arena, har sällan eller aldrig varit en dröm för Leksands IF..

Uppsalanyheter.se - 12 sep 15 kl. 18:30

Premiärförlust för Almtuna

Allsvenskan: Det blev förlust för Almtuna med 3-2 i premiäromgången av Hockeyallsvenskan när man mötte Asplöven på bortaplan.Det blev förlust för Almtuna med 3-2 i premiäromgången av Hockeyallsvenskan när man mötte Asplöven på bortaplan.   Almtuna förlorade premiären på bortaplan mot Asplöven med 3-2 när årets Hockeyallsvenska drog igång.

UNT - 10 sep 15 kl. 09:41

Metallåtervinning arena i botten

De allsvenska spelarna har sagt sitt inför säsongen som drar i gång om några dagar..

UNT - 16 jun 15 kl. 06:00

En lätt bris till kursändring

Almtuna höll på måndagskvällen årsmöte i vip-rummet i Metallåtervinning Arena..

Västerbottens Folkblad - 11 jun 15 kl. 12:32

Namnet du inte tror är sant

Den anrika fotbollslaget har bytt namn på arenan – men frågan är om det blev bättre. Falkenberg kallade idag till presskonferens för att tillkännage namnet på sin nya arena. Klart står att udda arenanamn som ”Metallåtervinning arena” nu får konkurrens av ”Falcon alkoholfri arena”.

Uppsalanyheter.se - 28 maj 15 kl. 00:58

Almtunas träningsmatcher spikade

Allsvenskan: Två hemmamatcher mot SHL-motstånd på hemmplan och ytterligare tre matcher på bortaplan. Almtuna har spikat säsongens träningsmatcher och inleder mot Djurgården.Två hemmamatcher mot SHL-motstånd på hemmplan och ytterligare tre matcher på bortaplan.

Uppsalanyheter.se - 15 maj 15 kl. 22:52

Almtuna möter Leksand i hemmapremiären

Hockeyallsvenskan: De två första omgångarna av Hockeyallsvenskan offentliggjordes under fredagen. Almtuna startar borta mot Asplöven och möter sedan Leksand i hemmapremiären.De två första omgångarna av Hockeyallsvenskan offentliggjordes under fredagen.

Uppsalanyheter.se - 25 feb 15 kl. 00:01

Almtuna på slutspelsplats efter seger

Hockeyallsvenskan: Almtuna vann måndagkvällens viktiga match i Hockeyallsvenskan mot Mora med 5-3, segermålet gjort i numerärt underläge av Johan Berggren trots att pucken aldrig var i mål.Almtuna vann måndagkvällens viktiga match i Hockeyallsvenskan mot Mora med 5-3, segermålet gjort i numerärt underläge av Johan Berggren trots att pucken aldrig var i mål.   "Krislaget" Almtuna vann måndagkvällens möte mot Mora i Metallåtervinning arena med 5-3, samtidigt förlorade Vita Hästen mot AIK med 0-2 och Timrå förlorade med Björklöven i sudden death med 1-2.

Expressen - 20 feb 15 kl. 23:38

Mardrömsmotståndare spräckte IKO-sviten

IKO-sviten på sju raka poängmatcher sprack i Metallåtervinning Arena på fredagskvällen. Mardrömsmotståndaren Almtuna knep alla tre poängen - och spelade Oskarshamn längre från topp åtta och kval till SHL. – Det är inte muntert här just nu kan jag lova.

Uppsalanyheter.se - 11 feb 15 kl. 00:24

Blytung seger för Almtuna

Allsvenskan: Indragna i bottenstriden på allvar, eller få lite andrum från densamma - Almtuna tog en blytung trepoängare mot Södertälje hemma i Metallåtervinning arena på tisdagkvällen med 4-2 och får lite andrum i bottenskiktet av Hockeyallsvenskan.Indragna i bottenstriden på allvar, eller få lite andrum från densamma - Almtuna tog en blytung trepoängare mot Södertälje hemma i Metallåtervinning arena på tisdagkvällen med 4-2 och får lite andrum i bottenskiktet av Hockeyallsvenskan.   Det blev en ganska stabil seger för Almtuna trots att segermålet gjordes i tom kasse med mindre än minuten kvar av tredje perioden.

Uppsalanyheter.se - 27 jan 15 kl. 23:31

Utvisningar fällde Almtuna

Allsvenskan: Almtuna föll med 3-1 på bortaplan mot Västerås på tisdagen, samtliga hemmalagets mål gjordes när Almtuna hade en spelare utvisad.Almtuna föll med 3-1 på bortaplan mot Västerås på tisdagen, samtliga hemmalagets mål gjordes när Almtuna hade en spelare utvisad.   Det var Almtuna som tog ledningen med 0-1 i slutet av den första perioden, det var Fredrik Vestberg som gjorde det på egen hand när Almtuna var en man mindre på grund av att Emil Ripstrand dragit på sig ett matchstraff och fem minuters utvisning.

UNT - 23 jan 15 kl. 17:00

19.00: Vänder trenden mot AIK?

Två lag med usel form gör upp i Metallåtervinning Arena..

Uppsalanyheter.se - 22 jan 15 kl. 00:26

Sjätte raka förlusten för Almtuna

Allsvenskan: Onsdagens möte mellan Karlskoga och Almtuna gav förlängning av två sviter, Karlskogas vinstrad ökades ut till fjortonde raka och Almtunas förlustsvit till sjätte raka matchen.Onsdagens möte mellan Karlskoga och Almtuna gav förlängning av två sviter, Karlskogas vinstrad ökades ut till fjortonde raka och Almtunas förlustsvit till sjätte raka matchen.   Almtunas kris vid sidan av planen tycktes inte ha påverkat det lag som ställdes på planen i Karlskoga mot ett motstånd i hysteriskt bra form.

Uppsalanyheter.se - 11 jan 15 kl. 02:29

Rögle vände mot Almtuna på fyra minuter

Allsvenskan: Almtuna tog ledningen med 0-1 i den sjunde minuten när Rögle fick två spelare utvisade, men hemmalaget behövde bara fyra minuter på sig för att vända underläge till ledning med 3-1 vilket räckte till seger.Almtuna tog ledningen med 0-1 i den sjunde minuten när Rögle fick två spelare utvisade, men hemmalaget behövde bara fyra minuter på sig för att vända underläge till ledning med 3-1 vilket räckte till seger.   Almtuna inkasserade på lördagen sin femte raka förlust i Hockeyallsvenskan, först kunde Almtunas Emil Lundberg göra 0-1 sedan man fått chansen att spela i fem mot tre.

Uppsalanyheter.se - 06 jan 15 kl. 20:37

Almtuna nollade av jumbon

Allsvenskan: Almtuna åkte på sin fjärde raka förlust när man mötte Timrå hemma i Metallåtervinning Arena på tisdagen. Efter en mållös första period kunde Timrå vinna den andra med 2-0 och avgöra i slutskedet av den tredje perioden till 3-0.Almtuna åkte på sin fjärde raka förlust när man mötte Timrå hemma i Metallåtervinning Arena på tisdagen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.