Mest

Thursday, 25 April, 02:11

Nyheter om Mest

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 05 apr 19 kl. 19:30

Efter premiärbesvikelsen: ”Det var inte nattsvart”

En försäsong som gett förhoppningar. En premiär senare fanns Mest frågetecken kvar. – Det är en match som vi normalt vinner, säger Magnus Pehrsson..

Expressen - 05 apr 19 kl. 18:47

Marie Agerhäll: Allt du inte visste om proffset i Dips

Serien är ett av de Mest strömmade tv-programmen på SVT Play.Nu visas ”Dips” i SVT1 på bästa sändningstid.Klockan 22.

DN - 12 mar 19 kl. 06:40

Johan Croneman: Är det dags att lägga ned ”Sverige!” nu?

Intervjun med landets kulturminister Amanda Lind i SVT:s ”Sverige!” går till tv-historien – som en av de Mest innehållslösa någonsin. DN:s Johan Croneman har sett och önskar sig, bland annat, en jobbigare minister och en helt annan programledare.

Skånskan - 05 apr 19 kl. 18:06

Det återhållna ska betraktas i konstutställning

lund Nina Roos är konstnären som visar sina verk för Lundabor och tillresta i Konsthallen under våren.
På fredagskvällen hade hon vernissage med utställningen Betrakta det återhållnas vikt.– Det viktiga för mig, från början, har varit att försöka definiera vad en målad bild är, inte att illustrera en berättelse eller ett föremål, säger Nina Roos när hon talar med Konsthallen kurator Anders Kreuger.

GöteborgsPosten - 05 apr 19 kl. 17:34

De är Sveriges mest skuldsatta personer

Finansmän, porrkung, fastighetsmagnater och en tidigare västsvensk redare är tillsammans skyldiga Kronofogden miljardbelopp..

DI - 05 apr 19 kl. 16:18

Analytiker mer försiktiga till börsens mest UK-exponerade bolag

Två banker har dragit ner sina vinstestimat på Nobia inom loppet av ett dygn. Det är brexitosäkerheten som får både Carnegie och Nordea att bli mer försiktiga till kökstillverkaren, som bedöms ha störst exponering mot Storbritannien av Stockholmsbörsens bolag..

Dalarnas tidningar - 05 apr 19 kl. 16:34

Vi rivstartar satsningen på Elitettan – sänder stor uppesittarkväll: "Mest heltäckande upptaktsträffen i seriens historia"

Elitettan drar i gång den 13 april. Redan innan dess – den 10 april sänder vi en stor....

Expressen - 02 apr 19 kl. 13:54

Veckans lag i allsvenskan – efter premiäromgången

Här är veckans lag i allsvenskan efter premiäromgången.SportExpressens experter listar varje vecka spelarna som imponerat Mest – och i veckan är det Noa Bachner som kommenterar spelarna insatser. Få mer av allsvenskan med Expressen Premium.

Dagensanalys.se - 04 apr 19 kl. 20:43

Begagnade kläder lyfter på nätet

Försäljningen av begagnade herrkläder ökar Mest, följt av damkläder och barnkläder, berättar Tradera. Konsumtionströtthet och klimatångest tros ligga bakom utvecklingen. Varje dag byter 7 587 begagnade klädesplagg garderob på Tradera.

Dagensanalys.se - 05 apr 19 kl. 15:29

Alla nomineringar i StockholmMediaAward – Årets Kampanj

Snart är det dags för en av Sveriges största medietävlingar – StockhomMediaAward. Nu presenteras de nominerade i kategorin Årets Kampanj. Priset belönar de Mest innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar.

Dagens PS - 05 apr 19 kl. 14:16

KIA:s Sverige-vd om framgångsreceptet

Trea bland Sveriges Mest registrerade bilar två år i rad, finalist i Årets Bil 2019 och vinnare av Årets Familjebil 2018 i Sverige är bara några av det koreansk/tyska bilmärkets framgångar de senaste åren. Vad är det som gör dem så framgångsrika? KIA:s Sverige-vd Peter Himmer berättar.

Dagens PS - 05 apr 19 kl. 12:41

Se hit, politiker – så lyfter ni småföretagen

Här är frågorna som står högst upp på agendan politiskt för landets småföretagare, enligt undersökning. Den första frågan som småföretagare anser att den nya regeringskonstellationen bör prioritera är beskattningen av växande och medelstora företag, enligt en rapport från Företagarförbundet Fria Företagare. I ett pressmeddelande framgår det att 74 procent av småföretagen satte denna punkt högst upp i januariöverenskommelsens 73-punktsprogram.

Skånskan - 05 apr 19 kl. 12:17

Kraftig minskning av skjutningar i Malmö

Malmö De grova våldsbrotten har minskat kraftigt i Malmö sedan projekt ”Sluta skjut” startade för ett halvår sedan.
Samtidigt sitter ett 30-tal personer häktade för grova brott. Flera av dem är också åtalade för mord och annan grov kriminell verksamhet.

BT - 05 apr 19 kl. 11:00

Tröttkört parti får börja om

Moderaterna har hittills haft sina största framgångar mellan åren 2003 till 2014. I dag verkar man Mest vilja distansera sig från denna period. Det är ingen bra utgångspunkt för ett idéprogramsarbete..

YA - 05 apr 19 kl. 11:21

Ted Eriksson i rollen som polis – i hajpade Netflixserien: ”Spelar mig själv”

När svenska Netflixserien ”Störst av allt” har premiär är det med Ystads Mest kände polis, Ted Eriksson, i en av rollerna..

PrivataAffärer - 05 apr 19 kl. 11:25

Hernhag: Fem bolag som gynnas av megatrenderna

Mr Larsson: Hej Marcus. Jag är intresserad av de så kallade megatrenderna, har du möjligtvis några bra tips på fyra, fem bolag, svenska eller globala, som du tror har framtiden för sig som man kan äga i många år och som eventuellt har en hyfsad direktavkastning?
Marcus: Hej!

Kristianstadsbladet - 05 apr 19 kl. 11:21

Ted Eriksson i rollen som polis – i hajpade Netflixserien: ”Spelar mig själv”

När svenska Netflixserien ”Störst av allt” har premiär är det med Ystads Mest kände polis, Ted Eriksson, i en av rollerna..

Supermiljöbloggen - 05 apr 19 kl. 10:06

Forskning: Mangrove och sjögräs viktigast för ungfisk och skaldjur

Människor är duktiga på att röja mangroveträsk för att ge plats åt exempelvis jätteräkodlingar. Nu har en ny studie visat att dessa miljöer tillhör de allra bästa områdena för ungfisk och skaldjur att leva i. Genom att successivt gå igenom trettio års internationell forskning på habitat för undervattensdjur, vilket innefattade över 11 000 statistiska undersökningar, fann man att så kallade "strukturerade habitat" (se nedan) i regel hade högre densitet av ungfisk och skaldjur, och att mangrove-träsk och sjögräsbäddar hade de allra högsta värdena.

DI - 05 apr 19 kl. 10:06

Idermark ett stort misstag – upplagt för Göran Persson

På Swedbanks kommande extra stämma måste det ske en grovstädning med rotborste i styrelsen. Den Mest troliga kandidaten till att bli ny ordförande för Swedbank är Göran Persson. Andra tänkbara kandidater är Marie Ehrling och Lars O Grönstedt..

SVT - 05 apr 19 kl. 10:30

Folkkäre skådespelaren Lasse Pöysti har avlidit

Lasse Pöysti, en av Finlands Mest folkkära skådespelare, har gått bort, meddelar anhöriga enligt Hufvudstadbladet..

GöteborgsPosten - 05 apr 19 kl. 10:20

Utsläpp av koldioxid från industrin ökar

Preem i Lysekil och Göteborg bland de företag som släppte ut Mest koldioxid i Sverige förra året..

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 19 kl. 10:00

Konstnären bakom de uppmärksammade Kronér- och Loket-smörgåsarna ställer ut i Helsingborg

”Det var Mest en plojgrej från början”, säger Andrea Lennartsson..

Nyheter 24 - 05 apr 19 kl. 09:44

Här är allt du vill veta om längdskidåkaren Stina Nilsson

Den svenska längdskidåkaren Stina Nilsson är en av våra allra största idrottsstjärnor. I kväll gästar hon Skavlan där hon berättar om sin tuffa skadeperiod och varför hon lärde sig att prata ryska. Men vad vet vi egentligen om Stina?

GöteborgsPosten - 05 apr 19 kl. 10:00

"Det är på något sätt det ultimata kvittot"

Niklas Andersson plockar ut sina Mest minnesvärda ögonblick i karriären..

Sydsvenskan - 05 apr 19 kl. 08:52

Rosengård värvar ”oslipad diamant”

Med hjälp av den förre svenske förbundskaptenen Thomas Dennerby har Rosengård värvat den nigerianska landslagsanfallaren Anam Imo. 18-åringen kommer från Nasawara Amazons och utsågs till förra årets Mest värdefulla spelare i den nigerianska ligan. Hon v.

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 19 kl. 08:52

Rosengård värvar ”oslipad diamant”

Med hjälp av den förre svenske förbundskaptenen Thomas Dennerby har Rosengård värvat den nigerianska landslagsanfallaren Anam Imo. 18-åringen kommer från Nasawara Amazons och utsågs till förra årets Mest värdefulla spelare i den nigerianska ligan. Hon v.

Expressen - 05 apr 19 kl. 09:04

Kuskpanelen: Nu vankas skoryck på miljonhästen

Peter och Johan Untersteiner leder SportExpressens V75-panel den här veckan.Tillsammans med Robert Bergh och Christoffer Eriksson ger de er sina tips inför lördagens V75.Att ta rygg på dem kan vara helgens Mest lönsamma tips..

Västerbottens Folkblad - 05 apr 19 kl. 08:00

Umeå-profiler i Blue Wings

Iksu vinner Europa-titlar, IBK Dalen ska till Singapore. Kanske Umeås Mest internationella innebandygäng är Blue Wings – med rutinerade profiler. – Unikt att kunna åka utomlands, representera Sverige och hjälpa till att sprida intresse för sporten, säger Blue Wings lagkapten Johan Björk.

DN - 05 apr 19 kl. 06:56

”Vilken är mest otäck av de onda dockorna?”

Fredrik Strage bedömer filmens dockor utifrån utseende och ”kill count”..

Skånskan - 05 apr 19 kl. 07:00

”Ett drama som får könsrollerna att skaka”

Historien om en legend på Färöarna var alldeles för intressant för att den skånske regissören Richard Hobert inte skulle ta sig an den och göra en film. Nu är den här, Fågelfångaren son – ett epokrelationsdrama där könsrollerna skakas om.
– Jag är glad över att få visa filmen nu, jag står för den och hoppas att den når sin publik, säger Richard Hobert.

Västerbottens Folkblad - 05 apr 19 kl. 07:00

”Dags för M med nytt kostymbyte?”

Moderaterna skautforma ett nytt ideprogram. Partiet har under 1900-talet motsatt sig varje förbättring för arbetarklassen. När dagens ”Nya Moderater” påminns om det är det som att hälla vatten på en gås.

Politologerna - 05 apr 19 kl. 07:14

Partierna och strategisk röstning i riksdagsvalet 2018

Det här är ett gästinlägg av Annika Fredén, Lektor i statsvetenskap vid Karlstads universitet.
*** Det är snart dags att gå till valurnorna igen, och nu vet vi mer om varför vi röstade som vi gjorde i riksdagsvalet. I en ny rapport undersöker jag fenomenet ”strategisk röstning”, som innebär att väljaren röstar på ett annat parti än det eller de partier han eller hon gillar bäst.

Expressen - 05 apr 19 kl. 07:19

”Är ett omoget och barnsligt beteende”

MALMÖ. Hon gör sitt fjärde år som sportchef i en av Sveriges Mest framgångsrika fotbollsklubbar. Men Therese Sjögran, 41, har också fått uppleva hur Rosengård förlorat sin position som nummer ett.

Skånskan - 05 apr 19 kl. 05:16

Albin vill till ettan med ”di gule”

FOTBOLL Albin Sjöstrand Bjurnemark är utan tvekan en av de Mest lovande spelarna i sydöstra Skåne och i år tänker Sjöbo IF-produkten ta division 2 med storm.
Flytten över till IFK Malmö ska ge det stora lyftet.
– Här kan jag absolut nå Superettan, säger 17-åringen.

Kristianstadsbladet - 05 apr 19 kl. 05:25

Nätcasinospelare mest skuldsatta

Det finns en stark koppling mellan att spela på nätcasino och bli skuldsatt. Det visar ny forskning från Lunds universitet. Värst är det bland de som spelar både på nätcasino och även livebettar på sport, rapporterar ..

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 19 kl. 05:25

Nätcasinospelare mest skuldsatta

Det finns en stark koppling mellan att spela på nätcasino och bli skuldsatt. Det visar ny forskning från Lunds universitet. Värst är det bland de som spelar både på nätcasino och även livebettar på sport, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Sydöstran - 05 apr 19 kl. 05:25

Nätcasinospelare mest skuldsatta

Det finns en stark koppling mellan att spela på nätcasino och bli skuldsatt. Det visar ny forskning från Lunds universitet. Värst är det bland de som spelar både på nätcasino och även livebettar på sport, rapporterar ..

YA - 05 apr 19 kl. 05:25

Nätcasinospelare mest skuldsatta

Det finns en stark koppling mellan att spela på nätcasino och bli skuldsatt. Det visar ny forskning från Lunds universitet. Värst är det bland de som spelar både på nätcasino och även livebettar på sport, rapporterar ..

Sydsvenskan - 05 apr 19 kl. 05:25

Nätcasinospelare mest skuldsatta

Det finns en stark koppling mellan att spela på nätcasino och bli skuldsatt. Det visar ny forskning från Lunds universitet. Värst är det bland de som spelar både på nätcasino och även livebettar på sport, rapporterar Sveriges Radio Ekot.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.