Melleruds

Friday, 27 May, 23:58

Nyheter om Melleruds

Sortering: Relevans | Senaste
Nya Wermlands Tidningen - 28 apr 16 kl. 12:00

Hemmaseger för Ellenö

Ellenö IK lyckades ta med sig det bästa från den knappa förlustmatchen i premiären mot Åsebro, och vann nu enkelt mot Melleruds b-lag i hemmapremiären. 5–1 var i underkant..

Nya Wermlands Tidningen - 25 apr 16 kl. 16:55

Rakare spel – då vann Åmål stort

Storseger – och utvisningar på viktiga spelare. IFK Åmåls 5–2-seger mot Melleruds IF innehöll det mesta.– Det var skönt att få den segern, säger IFK Åmåls tränare Conny Johansson..

Nya Wermlands Tidningen - 25 apr 16 kl. 14:45

Lovande premiär för Fengersfors IK

Hasse Blixt fick en riktigt skön start i sin första seriematch som huvudtränare för Fengersfors IK. Lagets 2–1-seger mot Melleruds IF 2 var i underkant.– Jag hade inte blivit förvånad om vi vunnit med fem-sex mål med tanke på de chanserna vi skapade, säger han..

Nya Wermlands Tidningen - 18 apr 16 kl. 16:39

Bråk slutade i anmälan

En man polisanmälde en annan man för misshandel i Melleruds kommun natten mot söndagen..

Nya Wermlands Tidningen - 08 apr 16 kl. 18:23

Man körde av vägen och stack

En singelolycka inträffade på fredagsmorgonen i Melleruds kommun, då en bil körde i diket på Brunnsvägen..

Nya Wermlands Tidningen - 04 apr 16 kl. 08:35

Många på bygdetrav

Mycket folk hade sökt sig till Åmåls travbana för att ta del av årets första tävlingar. Dessa var utan spel, i form av bygdetrav och med Melleruds travklubb och Gillbergadalens travsällskap som arrangörer..

Nya Wermlands Tidningen - 01 apr 16 kl. 13:29

Många aprilskämt i år

I år dök det upp många aprilskämt i tidningar och på sociala medier. Dals-Ed och Melleruds kommuner gick till exempel ut med egna inslag..

Nya Wermlands Tidningen - 17 mar 16 kl. 15:53

Förundersökning mot tjänsteman läggs ned

Åklagarmyndighetens utvecklingscentrum i Stockholm har beslutat att inte överpröva åklagarens beslut att lägga ned förundersökningen gentemot en före detta tjänsteman i Melleruds kommun, som misstänktes för trolöshet mot huvudman och bedrägeri..

Nya Wermlands Tidningen - 02 mar 16 kl. 14:01

Kungligt besök på återvinningsföretag

Enligt kungahusets hemsida ska kung Carl XVI Gustaf besöka Åsensbruk i Melleruds kommun den 6 april..

Nya Wermlands Tidningen - 08 mar 16 kl. 11:51

Klart med stolpar till elbil

Melleruds kommun har fått klart med pengar från Naturvårdsverket för att sätta upp laddstolpar för elbilar..

Nya Wermlands Tidningen - 15 apr 16 kl. 18:23

Melleruds IF mot toppen

Melleruds IF satsar mot toppen med ett ungt lag. Ny tränare är Peter Jonasson, som tidigare tränat klubben.MIF siktar på en topplacering i fotbollsfyran..

Nya Wermlands Tidningen - 18 feb 16 kl. 06:00

NSI har tagit hem största ordern hittills

Installations- och serviceföretaget NSI i Svanskog har tagit hem en stororder då man skrivit kontrakt med Dalnet om totalentreprenad av utbyggnad till cirka 370 kunder i Melleruds kommun..

Nya Wermlands Tidningen - 02 mar 16 kl. 14:29

Störst höjning i Åmål – Mellerud satsar mest

Melleruds kommun satsar fortfarande mest pengar på kultur i Dalsland, men Åmål närmar sig med stormsteg. Det visar nya siffror från Statistiska centralbyrån, SCB..

Nya Wermlands Tidningen - 22 feb 16 kl. 07:50

Ellenö kryssade i DM

På lördagen spelade division 4-laget Melleruds IF i DM mot Ellenö IK som spelar i division 5. Ellenö fixade överraskande en poäng efter 2–2 på konstgräset i Mellerud..

Nya Wermlands Tidningen - 02 feb 16 kl. 12:15

Mellerud raggar i Holland

Den 13-14 februari deltar Melleruds kommun på Emigration Expo i Houten, Nederländerna, med målet att locka nya invånare till sig..

Nya Wermlands Tidningen - 21 jan 16 kl. 17:08

Tjänsteman åtalas inte för misstänkt bedrägeri

Melleruds kommun polisanmälde en tidigare anställd tjänsteman för bedrägeri och trolöshet mot huvudman. Men det blir inget åtal. Åklagaren lägger ned ärendet eftersom det finns förmildrande omständigheter..

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 16 kl. 10:14

Renoverad skola återinvigs

På lördag återinvigs den nyrenoverade Karolinerskolan i Dals Rostock i Melleruds kommun..

Nya Wermlands Tidningen - 22 dec 15 kl. 16:29

Bil krockade med vajerräcke

En singelolycka inträffade i tisdags på E45 i höjd med Gössjön i Melleruds kommun..

Nya Wermlands Tidningen - 12 nov 15 kl. 10:14

Ung trio backar upp Jonasson

Melleruds IF gjorde i veckan klar med en ung ledartrio bestående av Rikard Westman, Oliver Mossberg och Sebastian Flodin De tre unga ska vara staben bakom Peter Jonasson, som är ny huvudtränare för Melleruds A-lag..

GT - 16 aug 15 kl. 11:45

Thar har bott här i åtta år – nu utvisas han

Thar al-Kofi, 35, har bott i Sverige i åtta år, talar bra svenska och har haft ett fast jobb på Melleruds Skrot och Maskin AB sedan tre år tillbaka – men Migrationsverket har beslutat att han ska utvisas. Detta trots att Thar har lämnat in handlingar som visar på hotbilden mot honom i hemlandet Irak, vilket Ttela var först med att skriva om. – De vill att jag ska boka en biljett direkt till döden.

Nya Wermlands Tidningen - 04 nov 15 kl. 09:19

Top Cats avslutar festen

Variationsrikt. Stora delar av Melleruds centrum fylls av spelglädje, skaparlust och berättariver när det på lördag är dags för den traditionella Kulturnatta. Festligheterna kulminerar med en spelning av Top Cats på Café Gruzzolo..

Nya Wermlands Tidningen - 27 sep 15 kl. 18:05

Se straffen och eftersnacket med tränarna

IFK Åmål tog hem det viktiga Dalslandsderbyt mot Melleruds IF i botten av division 3 nordvästra Götaland..

Nya Wermlands Tidningen - 25 sep 15 kl. 11:38

Brödrafajt och bottenstrid

Allt avgörs i en kamp mellan bröder. Mest illa ute är storebror Peter.På lördag eftermiddag tar IFK Åmål emot Melleruds IF i tidernas derbykamp för att undvika nedflyttning..

GT - 29 maj 15 kl. 10:01

Funktionshindrad smet från personalen

Mannen fick inte gå ut på egen hand. Ändå var hand ute och vandrade utan personalens vetskap. Nu har Melleruds kommun gjort en lex Sarah-anmälan, rapporterar P4 Väst..

GöteborgsPosten - 05 mar 15 kl. 06:05

Här finns Skandinaviens mittpunkt

Nu har Skandinaviens mittpunkt hittats. I Melleruds kommun finns den geografiska mittpunkten i Skandinavien.– Jag har alltid misstänkt detta, säger Tommy W Johansson (S), kommunstyrelsens ordförande i Mellerud till Ttela..

BT - 19 dec 14 kl. 23:00

Klartecken för skyddsjakt på varg

Länsstyrelsen i Västra Götaland ändrar sig och ger klartecken för skyddsjakt på en varg i Kroppefjällsreviret För en månad sedan avslogs en begäran men efter ytterligare tre angrepp på hundar får vargjakten nu starta. Under sommaren och hösten har vargar i området, som ligger inom Melleruds, Vänersborgs, Färgelandas och Bengtsfors kommuner, dödat får vid sex tillfällen och flera gånger också attackerat och dödat hundar. Enligt länsstyrelsen finns stor sannolikhet att angreppen kommer att fortsätta och ger därför tillstånd att skjuta en varg trots att det inte går att avgöra vilken eller vilka av vargarna som orsakat skadorna.

BT - 19 dec 14 kl. 23:00

Klartecken för skyddsjakt på varg

Länsstyrelsen i Västra Götaland ändrar sig och ger klartecken för skyddsjakt på en varg i Kroppefjällsreviret För en månad sedan avslogs en begäran men efter ytterligare tre angrepp på hundar får vargjakten nu starta. Under sommaren och hösten har vargar i området, som ligger inom Melleruds, Vänersborgs, Färgelandas och Bengtsfors kommuner, dödat får vid sex tillfällen och flera gånger också attackerat och dödat hundar. Enligt länsstyrelsen finns stor sannolikhet att angreppen kommer att fortsätta och ger därför tillstånd att skjuta en varg trots att det inte går att avgöra vilken eller vilka av vargarna som orsakat skadorna.

Nya Wermlands Tidningen - 18 dec 14 kl. 16:09

Två byggnader brann ner vid golfbana

Två byggnader i anslutning till Melleruds Golfklubb brann ner natten till torsdag..

GT - 18 dec 14 kl. 11:13

Storbrand på golfbana – byggnad brann ner

En storbrand härjade på Sunnanå golfbana utanför Mellerud under natten mot torsdag. En förrådsbyggnad brann ner till grunden. – Det är en lite tragisk situation här i dag, säger Melleruds Golfklubbs ordförande Lennart Magnusson..

GT - 28 nov 14 kl. 21:43

Mellerud måste ha snöfritt fram till jul

Melleruds kommun satsar 1,3 miljoner kronor på snöröjning i år. Budgeten kommer att hålla – så länge det blir snöfritt fram till årsskiftet. – Får vi ingen snö klarar vi budget i år men kommer det snö spricker den, säger Patrik Tellander, gatu- och parkchef på kommunen, till Ttela..

Nya Wermlands Tidningen - 03 sep 14 kl. 11:41

Göran Blues på gång igen

Melleruds egen blueskung Göran "Blues" Karlsson ligger inte på latsidan. I morgon uppträder han tillsammans med gitarristen Daniel Olsson på 9:9 i Upperud..

Nya Wermlands Tidningen - 01 sep 14 kl. 11:07

BIF kryssade mot serietvåan

Bengtsfors lyckades knipa en poäng när de mötte Melleruds IF inför 116 åskådare på Rådavallen. Matchen slutade 2–2 och alla mål kom före paus..

Nya Wermlands Tidningen - 21 aug 14 kl. 10:11

Fredrik Larsson nätar oftast

Melleruds anfallare Fredrik Larsson är målgladaste spelaren i Dalsland hittills i år. Han är trea i skytteligan i division 4 med 13 mål, bakom Erik Johannessen, Skärhamn, 16, och Hampus Andersson, Vallen, 18..

Nya Wermlands Tidningen - 20 aug 14 kl. 15:36

Man skadad vid bilolycka

En man skadades allvarligt i samband med en trafikolycka på länsväg 166 i Melleruds kommun på tisdagen..

Nya Wermlands Tidningen - 20 aug 14 kl. 09:40

Tre trafikolyckor i Dalsland

Två olyckor inträffade i tisdags och en under onsdagsmorgonen i Dalslandstrafiken. Det gäller dels 172:an i Färgelanda kommun, dels 166:an i Melleruds kommun. Vid ett tillfälle ska en person ha skadats svårt..

Nya Wermlands Tidningen - 07 aug 14 kl. 16:09

Mellerud överlägset

Melleruds IF visade med eftertryck att man tänker vara med och slåss om seriesegern i division 4 Bohuslän-Dal, när Färgelanda kom på besök till Rådavallen i onsdags..

Nya Wermlands Tidningen - 04 aug 14 kl. 22:08

Lanthandel rånades med pistol

Lanthandeln i Grinstad i Melleruds kommun rånades i går eftermiddag, strax efter klockan tre..

Nya Wermlands Tidningen - 25 jun 14 kl. 17:48

Mellerud upp i serieledning

Melleruds IF gick upp i serieledning efter att ha besegrat Viken med 2–1. Mellerud var det bättre laget och vann rättvist, men Viken hade flera kvitteringslägen i matchens slutskede..

Nya Wermlands Tidningen - 18 jun 14 kl. 10:23

Nytt köpcentrum ska ge 200 jobb

150-200 nya jobb är målsättningen när Melleruds Handel och Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg satsar på nytt köpcentrum..

Nya Wermlands Tidningen - 16 jun 14 kl. 13:05

Hattrick av Fredrik Larsson

20-årige Fredrik Larsson har fått sitt stora genombrott i Melleruds IF den här säsongen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.