Markering

Tuesday, 20 October, 13:29

Nyheter om Markering

Sortering: Relevans | Senaste
Dalarnas tidningar - 07 sep 20 kl. 22:55

Jens Runnberg: På tisdagen stiger en ny sol över Tunaslätten - vad drar förlorarna för slutsats av fotfolkets markering?

En epok är över. Det var inte bara så att Erik Nises inte drog tillbaka sin kandidatur när....

Cornucopia - 25 aug 20 kl. 16:41

Sverige agerar med säkerhetspolitiskt självförtroende - försvarsministern vågar peka ut Ryssland

"Jag är soldaten, den som löd de order som gavs Då horisonten fylldes av fiendens skepp" - Stefan Andersson, "Svenska liljor"Till skillnad mot 2016 agerar nu Sverige från ett säkerhetspolitiskt överläge och med tillhörande självförtroende, något som de senaste årens allianser och påbörjade återuppbyggnad av försvaret gett oss. Försvarsminister Peter Hultqvist (S) vågar till och med peka ut att den skarpa svenska beredskapsinsatsen är en Markering mot Ryssland och därmed Kreml. Dessvärre går statstelevisionen ut med var, när och med vilket fartyg ytterligare trupp och tung materiel kommer skickas till Gotland.

Expressen - 21 aug 20 kl. 05:00

Martina Haags markering - valet med kärleken: ”Aldrig”

Martina Haag och Erik Haags skilde sig 2013. I dag är författaren i sitt livs form och på en väldigt bra plats i livet – men hur ser det ut med kärleken? – Det enda svar jag har på den frågan är att jag aldrig någonsin kommer att prata om mina killar i medier, berättar Martina Haag för Topphälsa.

SVT - 16 aug 20 kl. 23:06

Europa League-specialisterna Sevilla till ny final

Sevilla är klara för sin sjätte Europa League-final efter seger mot Manchester United. I den 78:e minuten avgjorde Luuk de Jong efter att Victor Nilsson Lindelöf missat Markering. I finalen ställs spanjorerna mot Inter eller Shaktar Donetesk i den andra semifinalen..

DN - 13 aug 20 kl. 22:01

Gripandet av tidingsägaren i Hongkong en tydlig markering från Peking

Hongkong går inte längre att känna igen. Skillnaden på vilka rättigheter Kina tar sig i staden – jämfört med för bara fem år sedan – är….

GöteborgsPosten - 12 aug 20 kl. 00:05

Experten om valet av Harris: "En markering"

Ett sätt att ta minoritetsfrågorna på allvar – men också en mittenkandidat som kan stöta bort partiets starka vänsterflygel..

Aftonbladet - 11 aug 20 kl. 22:59

Experten om valet av Harris: "En markering"

▸ Joe Bidens val av Kaliforniensenatorn Kamala Harris som vicepresidentkandidat är långt från förvånande och en hint till….

GöteborgsPosten - 07 aug 20 kl. 14:41

Twitter taggar nyhetskonton – ryska sajten rasar

Konton som anses vara ”statsmedier” får en särskild Markering..

SVT - 28 jul 20 kl. 21:17

”När åsikterna är så starka att man ger upp på planen”

Efter att AIK förlorat derbyt mot Djurgården fick tränaren Rikard Norling sparken. Felix Michel menar att förtroendet för Norling inte längre fanns där från truppens sida. – Det är skillnad på att tappa förtroendet helt och ha starka åsikter.

Expressen - 25 jul 20 kl. 07:00

Schyfferts markering mot Carl Philip efter synen med Nour

Ibland blir saker och ting lite förvirrat – även om man är prins. Nu berättar Nour El Refai om ett pinsamt ögonblick med Carl Philip som avbröts när Henrik Schyffert stövlade in för att markera revir. – Ja och så stressar du fram och trycker in tungan i min hals framför prinsen, säger Nour El Refai i podcasten ”Nours poddelipodd.

GlobeNewswire - 15 jul 20 kl. 11:32

Rättelse av kommuniké från extra bolagsstämma i Cortus Energy AB (publ)

  Rättelsen avser att den MAR Markering som fanns med i kommunikén från den 14 juli 2020 nu är borttagen med anledning av att beslut från den extra bolagsstämman ej avvek från det förslag som fanns med i kallelsen. Aktieägarna i Cortus Energy AB (publ), org. nr.

GöteborgsPosten - 07 jul 20 kl. 15:02

Folkhälsomyndighetens markering mot ÖSK: ”Olyckligt”

Efter spyskandalen – förutsätter att fotbollen tar ansvar..

Expressen - 05 jul 20 kl. 12:00

Adam Linards skarpa markering: ”Ogillar”

Adam Linard har varit med i realityserien ”Paradise Hotel” två gånger. Nu berättar han vad han egentligen tycker om vissa deltagare. – Hata är ett starkt ord, men det finns individer som jag ogillar, säger han i en intervju med ”Ligga med P3”.

SVT - 25 aug 20 kl. 15:54

Hultqvist: Insatsen är en svensk markering

Försvarsmaktens insats på Gotland och i Östersjön är en Markering mot Ryssland och Sveriges allierade, säger försvarsminister Peter Hultqvist (S) till SVT Nyheter. – Den kommer att pågå så länge som vi bedömer att det är rimligt, säger han..

SVT - 29 jun 20 kl. 16:20

”Ska inte tolkas som början på någon rättsprocess”

Irans arresteringsorder mot Donald Trump ska ses som en politisk Markering. Den förvärrar nu de redan spända relationerna mellan länderna, konstaterar SVT:s utrikesreporter Lina Malers..

Aftonbladet - 25 jun 20 kl. 17:12

Tegnells markering mot grannländerna

▸ Sverige har fått kritik efter det stigande dödstalet och för sitt sätt att hantera den rådande coronapandemin..

Expressen - 25 jun 20 kl. 07:00

Bella Anderssons markering mot kärleksfrågorna om Arvid

Bella Andersson har tröttnat på att förknippas med exet Arvid Stenbäcken, och väljer därför att inte vara med i ”Exen berättar allt”.Realityprofilen menar att hon och Stenbäcken inte pratat på flera månader – och att hon själv börjat dejta andra.– Han har träffat andra, jag har träffat andra.

SR - 24 jun 20 kl. 16:02

Trump i möte med Polens Duda: ”Viktig symbolisk markering”

Om några timmar möter USA:s president Donald Trump sin polske kollega Andrzej Duda. Det är Trumps första möte med en utländsk ledare i Vita huset, sedan coronapandemin bröt ut..

DN - 19 jun 20 kl. 22:02

EU fördömer rasism och polisvåld i USA

Alice Bah Kuhnke (MP): ”Den kraftfullaste Markering som EU kan göra.”.

PrivataAffärer - 18 jun 20 kl. 22:55

”Det ska vara superenkelt att kommunicera ett varumärke”

Trots att alla bolag värnar om sina varumärken, har många stora problem och utmaningar när det kommer till att kommunicera enhetligt. – Ofta handlar det om en brist på tydliga processer. I marknadsarbete går det oftast snabbt, och då uppstår det lätt problem när man till exempel inte hittar rätt material, eller om det bara är en viss person som sitter på informationen som behövs.

DN - 18 jun 20 kl. 12:41

Alice Bah Kuhnke: ”Vi måste markera”

På fredagen kan EU-parlamentet göra en historisk Markering i spåren av protesterna mot rasism och polisvåld..

Expressen - 18 jun 20 kl. 06:00

Nicole Falcianis markering: Vill inte vara vän med exet

 Nicole Falciani berättar nu nya detaljer kring uppbrottet med Eric Saade. I podcasten ”Bathina - en podcast” förklarar hon att hon inte vill vara vän med sitt ex.Och i podden ”Gott folk” säger Falciani att hon hoppas att Saades kommande album  floppar.

Dagen - 15 jun 20 kl. 07:51

Palestina vägrade ta emot coronahjälp när den kom via Israel

Politisk Markering mot att arabvärlden normaliserar relationen med Israel..

Dagen - 15 jun 20 kl. 07:51

Palestina vägrade ta emot coronahjälp när den kom via Israel

Politisk Markering mot att arabvärlden normaliserar relationen med Israel..

SR - 13 jun 20 kl. 21:19

Johnson ryter till mot våldsamma demonstranter

I Storbritannien har premiärminister Boris Johnson nu gjort en stark Markering mot de demonstranter som säger vilja skydda historiska statyer som en del antirasister kräver ska tas bort och som under kvällen kastat flaskor mot polisen..

Expressen - 13 jun 20 kl. 20:06

Eric Saades markering mot Falcianis bloggande

Sedan Nicole Falciani och Eric Saade valde att gå skilda vägar har de bearbetat uppbrottet på olika sätt. Nicole Falciani har varit öppen med hur hon mår i sina sociala medier – medan artisten knappt skrivit någonting alls. Nu berättar Eric Saade vad han tycker om ex-flickvännens bloggande.

DN - 07 jun 20 kl. 19:22

”Debatten blir en markering av att borgfreden är över”

Coronastrategin, det svåra läget inom vården och äldreomsorgen är temat för partiledardebatten i Agenda klockan 20.00 på söndagskvällen..

GT - 07 jun 20 kl. 06:00

Viktigt engagemang i nytt nätverk mot Kinas påverkan

Att Elisabet Lann och Fredrik Malm engagerar sig i nytt internationellt nätverk mot kinesisk påverkan gentemot fria demokratier är en viktig Markering..

Aftonbladet - 05 jun 20 kl. 16:31

Vänsterpartiet: Ge svenskt bistånd till Trumps fiender

▸ Vänsterpartiet vill ge bistånd till USA – som en Markering mot president Trump. Bakgrunden är polisvåldet och George Floyds uppmärksammade död. – Trump har förstärkt rasmotsättningarna som finns i USA, säger Håkan Svenneling (V)..

Sydsvenskan - 11 aug 20 kl. 22:58

Experten om valet av Harris: ”En markering”

Joe Bidens val av Kaliforniensenatorn Kamala Harris som vicepresidentkandidat är långt från förvånande och en hint till den svarta väljargruppen i USA, det menar USA-kännaren Dag Blanck. – Det är en viktig signal till väljarna och en Markering, säger ha.

NT - 11 aug 20 kl. 23:00

Experten om valet av Harris: "En markering"

Joe Bidens val av Kaliforniensenatorn Kamala Harris som vicepresidentkandidat är långt från förvånande och en hint till den svarta väljargruppen i USA, det menar USA-kännaren Dag Blanck. –Det är en viktig signal till väljarna och en Markering, säger han till TT..

Corren - 11 aug 20 kl. 23:00

Experten om valet av Harris: "En markering"

Joe Bidens val av Kaliforniensenatorn Kamala Harris som vicepresidentkandidat är långt från förvånande och en hint till den svarta väljargruppen i USA, det menar USA-kännaren Dag Blanck. –Det är en viktig signal till väljarna och en Markering, säger han till TT..

UNT - 11 aug 20 kl. 23:00

Experten om valet av Harris: "En markering"

Joe Bidens val av Kaliforniensenatorn Kamala Harris som vicepresidentkandidat är långt från förvånande och en hint till den svarta väljargruppen i USA, det menar USA-kännaren Dag Blanck. –Det är en viktig signal till väljarna och en Markering, säger han till TT..

Vimmerby Tidning - 11 aug 20 kl. 23:00

Experten om valet av Harris: "En markering"

Joe Bidens val av Kaliforniensenatorn Kamala Harris som vicepresidentkandidat är långt från förvånande och en hint till den svarta väljargruppen i USA, det menar USA-kännaren Dag Blanck. –Det är en viktig signal till väljarna och en Markering, säger han till TT..

UNT - 11 aug 20 kl. 23:00

Experten om valet av Harris: "En markering"

Joe Bidens val av Kaliforniensenatorn Kamala Harris som vicepresidentkandidat är långt från förvånande och en hint till den svarta väljargruppen i USA, det menar USA-kännaren Dag Blanck. –Det är en viktig signal till väljarna och en Markering, säger han till TT..

Aftonbladet - 03 jun 20 kl. 14:18

Anders Tegnells markering: Strategin har fungerat

▸ Statsepidemiolog Anders Tegnell står fast bakom den svenska coronastrategin. Det uppger han på onsdagens pressträff..

Aftonbladet - 03 jun 20 kl. 14:18

Anders Tegnells markering: ”känner mig som en slagpåse”

▸ Statsepidemiolog Anders Tegnell uppger att hans egen ”självkritik” övertolkats..

Cornucopia - 01 jun 20 kl. 16:14

MÖP-måndag: Svenska fordon i WarThunder

Dags för lite MÖP-måndag, och under coronakrisens självisolering kan man ju alltid gräva ner sig i det ryska spelet WarThunder (om man vågar, givet risken för spionprogramvara - är det gratis är du produkten...), där det nu påpassligt har låsts upp möjligheten att spela svenska pansarfordon och stridsflyg. Särskilt glada lär väl gamla invasionsförsvarsnostalgiker bli över IKV 91, som typ har spelets brutalaste kanon.

Aftonbladet - 31 maj 20 kl. 13:24

Dissade Real efter ”det han gjorde”

▸ Jättelöftets kaxiga Markering på bjudresan.

Expressen - 29 maj 20 kl. 10:32

S i Helsingborg bryter med SSU: ”Oacceptabelt”

S i Helsingborg gör en kraftig och unik Markering när man nu bryter helt med SSU.Detta efter Kvällspostens avslöjanden om misstänkt homofobi, sektliknande styre och misskött ekonomi i S viktiga plantskola.– Det innebär att det inte finns koppling till SSU i Helsingborg, säger Mikael Andersson, ordförande för S i Helsingborg..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.