Mark

Friday, 20 October, 10:43

Nyheter om Mark

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 27 sep 17 kl. 16:30

Lisa Magnusson: Varje gripen terrorist är en seger

Nu mobiliserar nazisterna, och från Syrien återvänder jihadisterna. Terrordådet på Drottninggatan lär inte bli det sista på svensk Mark. .

BT - 30 sep 17 kl. 06:00

”Positivt att möta Eos redan nu”

Mark spelar på lördagen borta mot Eos – vilket är en fördel gentemot om matchen hade spelats längre fram under säsongen, tror Robin Sandberg. – När Eos får ihop sitt lag kommer de att utmana högt upp i tabellen på allvar, spår Markcoachen..

Trelleborgs Allehanda - 26 sep 17 kl. 21:00

TFF tappar mark i toppen

Sex poäng upp. Fyra poäng ned. Så är läget för TFF som ligger på allsvensk kvalplats med fem omgångar kvar i superettan.

Magazin24 - 29 sep 17 kl. 08:00

Köping FF går för fjärde raka och nytt division 3-kontrakt

Säker Mark, kvalplats eller nedflyttning. Det är alternativen. Lördagens bortamatch mot Yxhult a­vgör KFF:s division 3-öde..

Dagensanalys.se - 28 sep 17 kl. 12:18

Nytt power house inom research på väg att lanseras i Sverige

Makthavarna bakom bolaget vill utmana de etablerade jättarna som Sifo, Nielsen, Ipsos och GfK. Det var redan förra året som bolagen CMA Research AB och Markör Marknad & Kommunikation AB gick samman. Båda bolagen jobbar med fältarbete och Markör har jobbat med upphandlade uppdrag mot offentlig sektor.

GöteborgsPosten - 24 sep 17 kl. 06:00

Kungsbacka – uppochnervända världen

Här är centrum periferi och periferi centrum och för varje villa som byggs i Åsa, Fjärås, Frillesås, Särö eller Kullavik dör innerstaden en smula, skriver Mark Isitt i sin serie om Göteborgs grannar..

Nyan - 29 sep 17 kl. 18:00

127 000 euro för markskydd

Landskapsregerignen har ingått avtal om skydd av en del av Karlsträsk i Hammarland Vestmyra. Området på drygt 20 hektar är en del av ett Natura 2000-område där den prioriterade livsmiljötypen västlig taiga förekommer med rikkärr och orkidéer. Inom området växer bland annat kärrknipprot, klubbstarr och ängsstarr.

Expressen - 24 sep 17 kl. 14:54

Chocken för Rosengård – guldtåget rullade iväg

Här kan guldtåget ha rullat ifrån stjärnorna i FC Rosengård.2-2 borta mot jumbon Kif Örebro är årets magplask.Istället för att sätta press på tabellettan Linköping tappar FCR Mark i toppjakten.

BT - 29 sep 17 kl. 17:17

Inget beslut om ensamkommande får bo kvar

En oenig kommunfullmäktige landade i att skicka tillbaka frågan om ensamkommande över 18 år ska ges möjlighet att bo kvar i Mark, under asylprocessen. Nu väntar fortsatt utredning..

GöteborgsPosten - 28 sep 17 kl. 15:35

Invandringskritik får genomslag på Twitter

Jocke & Jonna är de största svenska makthavarna på sociala medier. Det visar Medieakademins Maktbarometer som presenterades för första gången på Mediedagarna i Göteborg. Samtidigt vinner de som är kritiska till svensk invandringspolitik Mark, särskilt på Twitter..

Dagens PS - 29 sep 17 kl. 07:27

Kinas megagigant vill öppna nytt i Sverige

Svensk Mark attraktiv när e-handelsjätten ska erövra Europa. Den kinesiska e-handelsjätten Alibaba vill öppna ett andra datacenter i Europa och nämner London och Sverige som potentiella platser, rapporterar Bloomberg News. För uppgifterna står Lin Luo, Alibabas vicechef för internationella affärer och pr-arbete, som uppgav att Europa för närvarande är en mycket svag region för Alibaba.

Hela Gotland - 27 aug 17 kl. 10:30

Aurora 17 får nej av många gotländska markägare

Bara en tredjedel av de fastighetsägare på Gotland som tillfrågats har sagt ja till Försvarsmaktens förband under storövningen Aurora..

YA - 29 sep 17 kl. 00:01

Villaägare fick nej i domstol

Villaägarna tyckte att de borde få bygglov trots förbjud att bygga på Marken eftersom grannar fått det. Mark- och miljödomstolen säger att det inte spelar någon roll och avslår parets överklagande..

DN - 25 sep 17 kl. 12:47

Bokrecension: Mark Brays antifascistiska handbok går vilse

Hur gör man effektivt motstånd när fascister formerar sig över hela Västvärlden? Hynek Pallas läser en omdebatterad handbok som går vilse i kritiken mot liberaler..

Kristianstadsbladet - 28 sep 17 kl. 21:30

Stor mängd sopor dumpat i Tollarp

Någon tyckte tydligen att det var för jobbigt att ta hand om sitt eget skräp. I stället dumpades allt på kommunens Mark..

Dalarnas tidningar - 21 sep 17 kl. 07:30

Supersystrarna har landat – äntligen upplagt för Chawinga show: "Jätteglad att få chansen"

Den som väntar på något gott.
På onsdagsmorgonen landade till sist ett efterlängtat tillskott för Kvarnsvedens IK på svensk Mark.
Och nu är det upplagt för Chawinga show, i dubbel bemärkelse, i Borlänge.

DN - 28 sep 17 kl. 16:52

Trump i konflikt med Facebooks grundare Zuckerberg

Donald Trump kallade Facebook för ”anti-Trump” i ett inlägg på Twitter. Några timmar senare svarade grundaren Mark Zuckerberg på Facebook. Samtidigt pågår en utredning om ryska Facebook-annonsers påverkan på det amerikanska presidentvalet.

DalaDemokraten - 28 sep 17 kl. 17:01

Västerås stift: Vi tar ansvar för naturvärden utöver vad certifieringen kräver

Vi tar ett stort ansvar för naturvärden genom att vi avsätter 8,5 procent av vår produktiva skogsMark från kommersiellt skogsbruk. Utöver detta kan läggas all lågproduktiv Mark som inte brukas av andra skäl. Dock förstår vi om det kan upplevas som en klen tröst för den som varit med om att ett kärt skogsområde i den egna trakten avverkats, skriver Erik Ling, Västerås stift..

YA - 28 sep 17 kl. 17:00

Länsstyrelsen ger kommunen bakläxa i byggärende

Byggnadsnämnden sade nej till ett nybygge, på grund av att huset skulle hamna på odlingsbar Mark. Nu upphäver länsstyrelsen kommunens beslut..

Blekinge Läns tidning - 28 sep 17 kl. 16:18

Vattennivån blir domstolsfråga

Kommunen och boende i Alltidhult är inte överens om översvämningsfrågan. Senare i höst skickas en ansökan till Mark- och Miljödomstolen som ska avgöra den bästa lösningen..

Sydsvenskan - 28 sep 17 kl. 12:03

Invandringskritik får genomslag på Twitter

Jocke & Jonna är de största svenska makthavarna på sociala medier. Det visar Medieakademins Maktbarometer som presenterades för första gången på Mediedagarna i Göteborg. Samtidigt vinner de som är kritiska till svensk invandringspolitik Mark, särskilt på.

DI - 28 sep 17 kl. 07:58

Facebook: Zuckerberg kontrar mot Trump

Facebooks grundare Mark Zuckerberg slår tillbaka mot USA:s president Donald Trump efter denne anklagat Facebook för att alltid vara emot honom..

Affärsvärlden - 28 sep 17 kl. 08:24

Zuckerberg slår tillbaka mot Trump

Facebooks grundare Mark Zuckerberg slår tillbaka mot USA:s president Donald Trump efter denne anklagat Facebook för att alltid vara emot honom..

Nyteknik - 28 sep 17 kl. 07:30

Zuckerberg försvarar sig mot Trump

Mark Zuckerberg slår tillbaka mot anklagelser om att Facebook påverkade valet..

Nerikes Allehanda - 28 sep 17 kl. 06:00

Nya skolan i Finnerödja planeras på prickmark

En del av skolan som ska byggas ny i Finnerödja kan komma att hamna på icke detaljplanerad Mark. Sydnärkes byggnämnd ska fatta beslut om bygglov den 19 oktober..

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 17 kl. 06:01

Felaktigheter om kärnvapenförbud

Menar de även på allvar att massförstörelsevapen är legitima att använda och hota med och att de vill tillåta kärnvapen på svensk Mark, undrar Malin Nilsson och Andreas Tolf..

Nerikes Allehanda - 28 sep 17 kl. 05:30

Parhusbyggen vid golfbanan snart i mål

För ett år sedan inleddes Mark- och grundarbeten i sluttningen ned mot Lindesbergs Golfklubbs 18-hålsbana. Nu har ett av de tre parhusen som kommunala bostadsbolaget Libo byggt fått hyresgäster. De sista arbetena pågår på de två andra, men de är inte uthyrda ännu..

GöteborgsPosten - 28 sep 17 kl. 02:48

Zuckerberg försvarar sig mot Trump

Mark Zuckerberg slår tillbaka mot anklagelser om att Facebook påverkade valet. President Donald Trump twittrar att företaget "alltid varit anti-Trump"..

UNT - 28 sep 17 kl. 02:48

Zuckerberg försvarar sig mot Trump

Mark Zuckerberg slår tillbaka mot anklagelser om att Facebook påverkade valet..

GöteborgsPosten - 28 sep 17 kl. 02:48

Zuckerberg försvarar sig mot Trump

Mark Zuckerberg slår tillbaka mot anklagelser om att Facebook påverkade valet. President Donald Trump twittrar att företaget "alltid varit anti-Trump"..

Helsingborgs Dagblad - 28 sep 17 kl. 01:02

Zuckerberg försvarar sig mot Trump

Mark Zuckerberg slår tillbaka mot anklagelser om att Facebook påverkade valet. President Donald Trump twittrar att företaget "alltid varit anti-Trump". Facebook-vd:n har i ett inlägg lagt ut ett försvarstal kring anklagelser om att sociala medier-företa.

BT - 08 okt 17 kl. 15:30

16.00: Mark Basket–Telge

Följ matchutvecklingen i Mark Baskets andra hemmamatch i basketligan för damer..

Expressen - 10 sep 17 kl. 12:15

Skäl att diskutera riskerna ett för stort beroende av USA

I veckan sätter amerikanska trupper sina fötter på svensk Mark i en stor övning.På flera olika sätt har Sverige på senare år valt att stärka det militära samarbetet med USA.Med utvecklingen i USA och Trump vid rodret finns dock starka skäl att diskutera riskerna med ett alltför stort beroende till USA och hur samarbetet ska se ut..

BT - 27 sep 17 kl. 15:30

Fälls för rattfylleri på motorväg

En kvinna från Mark stoppades i en bil i Göteborg, utan giltigt körkort och med narkotika i kroppen. Nu döms hon för bland annat rattfylleri..

Nyan - 26 sep 17 kl. 14:12

Villkorligt fängelse för storbrand

Åtta månaders fängelse villkorligt blev straffet för den kvinna som i dag av Ålands tingsrätt dömdes för grov skadegörelse efter att ha tänt eld på en flishög i Jomala Vestansunda i augusti 2015. Först tände hon på en stor rishög. Den branden släktes av Markägaren.

Dagens PS - 25 sep 17 kl. 09:16

Zuckerberg skrotar plan – säljer aktier för 6 miljarder

Efter domstolsförhören har Facebook-grundaren nu nåt en förlikning. Facebook skrotar sin plan om att omklassificera företagets aktier, en åtgärd som var tänkt att låta grundaren och vd:n Mark Zuckerberg behålla kontrollen trots att han säljer aktier för att finansiera välgörenhet. Planen om att skapa en ny aktieklass utan rösträtt har fått kritik från aktieägare och Mark Zuckerberg var tidigare kallad till en domstol för förhör.

Länstidningen i Jämtland - 27 sep 17 kl. 10:28

Strömsundsbo krävs på böter för skrotbilar

Strömsundsbon har skrotbilar på tre fastigheter inom kommunen. Kommunen vill ha bort bilarna och har nu vänt sig till Mark- och Miljödomstolen i Östersund..

ÖstersundsPosten - 27 sep 17 kl. 10:28

Strömsundsbo krävs på böter för skrotbilar

Strömsundsbon har skrotbilar på tre fastigheter inom kommunen. Kommunen vill ha bort bilarna och har nu vänt sig till Mark- och Miljödomstolen i Östersund..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.