Mamma

Friday, 14 December, 19:59

Nyheter om Mamma

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 25 okt 18 kl. 20:13

Pernillas stöd till Bianca – i svåra känslokampen

Bianca Ingrosso ringde Mamma Pernilla Wahlgren för råd inför sitt sommarprat.I programmet berättade hon om sin ätstörning och föräldrarnas skilsmässa – i ”Wahlgrens värld” får tittarna se Bianca Ingrossos känslokamp.– Jag kan inte prata när jag gråter, säger hon och tvingas avbryta inspelningen..

Expressen - 01 nov 18 kl. 09:56

Malin Berghagens oväntade bild visar tunga förlusten

Malin Berghagen förlorade vännen Michael Nyqvist och Mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson till cancer, med mindre än ett års mellanrum.Nu hyllar hon dem båda i ett inlägg på sin Instagram, där hon publicerat en bild på dem två tillsammans."Jag är lite avundsjuk på att ni två får hänga så mycket på andra sidan molnen...

Alingsås tidning - 17 nov 18 kl. 12:50

Folkfest i Bjärkehallen

Från skinkgissningar till en bas som skakar i hela bilen. Livets goda serverades i Bjärkehallen under lördagen. Det doftar nybakta kanelbullar ända ute i entrén.

Expressen - 24 nov 18 kl. 14:27

Brorsonens vädjan till Meghan efter bråken

När hertiginnan Meghan fick sin drömprins i maj var hennes Mamma Doria Ragland hennes enda släkting på plats.Nu talar Meghans brorson Tyler Dooley ut om bråken runt vigseln i MTV:s dokusåpa ”The Royal World”, skriver Daily Express.– Jag älskar min faster och hon borde vara stolt över sin familj, vädjar han i programmet..

Skånskan - 24 nov 18 kl. 14:00

Hon går igång på vatten

FASCINATION. Linda Parkefelt går igång på vatten – det har fascinerat henne sedan hon var liten, i alla dess former. Och vatten har blivit hennes jobb och fritid – arbetet är forskning om dricksvatten och på fritiden dyker hon.

Skånskan - 24 nov 18 kl. 13:59

Operan – målet för unga talanger

HÖÖR
En ny uppsättning av sommaroperan i Höör planeras för fullt.
I augusti är det dags för premiär, men redan nu jobbas det hårt på att hitta bra sångare för alla roller som ska tillsättas. Under helgen fick därför unga talanger chansen att sjunga upp i en audition som i vanlig ordning arrangerades på Höörs musikskola.

Kristianstadsbladet - 12 nov 18 kl. 16:26

Särskoleelever har fått egen gymnasieskola – ”Jag är jätteimponerad”

Nytt läsår och ny skola. På måndagen invigdes en ny avdelning på Milners gymnasiesärskola. ”Jag är jätteimponerad”, säger Cecilia Nissen, Mamma till en av eleverna..

BT - 17 nov 18 kl. 07:32

Flicka hålls isolerad i skolan

Den tioåriga flickan tillbringar skoldagen ensam i ett grupprum med en assistent. Så har det varit till och från under ett års tid. Varje vecka blir hon hemskickad från skolan för att det uppstår konflikter.

DN - 17 nov 18 kl. 05:00

”Orimligt att strokedrabbad inte får stanna i Sverige”

Maharam Niemat har drabbats av en stroke. Det har jag också. Skillnaden är att jag har ett nätverk som tar hand om mig.

Blekinge Läns tidning - 18 nov 18 kl. 21:19

Blommor stals från död kvinnas grav

Den kvinna som hittades död i Bromölla den sista september begravdes nyligen. I fredags försvann ett blomsterarrangemang från hennes gravplats. "Det känns som att min dotter har blivit skändad”, säger kvinnans Mamma..

Skånskan - 24 nov 18 kl. 06:00

Höstdeckare med häxor och seriemördare

Deckarspalten På söndag presenterar Svensk Deckarakademin årets deckarpriser – bästa svenska kriminalroman och bästa översatta kriminalroman.
I väntan på det blir det en utökad deckarspalt med recensioner av några av höstens många deckarhöjdpunkter.Förra året blev Camilla Grebes Husdjuret välförtjänt årets bästa svenska kriminalroman.

Expressen - 23 nov 18 kl. 19:19

Tiffany Trumps osäkra framtid – efter skilsmässan

Hennes syskon växte upp med privatflyg och skyskrapor på Manhattan. Men för Tiffany Trump såg barndomen annorlunda ut – efter att hon tillsammans med sin Mamma flyttat till västkusten efter skilsmässan. – Hon ville att jag skulle ha en så normal uppväxt som möjligt, säger hon till People.

NT - 23 nov 18 kl. 20:21

De har fokus på barnens bästa

En Mamma som hör demoner..

Skånskan - 08 nov 18 kl. 07:00

Collin, 10, fick svar från Löfven

rydsgård Tioårige Collin Öberg Virgin tycker att politikerna ska sluta bråka och skrev ett brev till statsministern Stefan Löfven (S).
Nu har han fått svar.Collin Öberg Virgin berättar att hans klass på Hallenborgsskolan brukar prata om politik och titta på Lilla Aktuellt på SVT.

YLE - 31 okt 18 kl. 12:44

Fastän mamma inte är svenskspråkig blir barnet oftare det - därför ökar nu antalet svenskspråkiga i Helsingfors

Antalet svenskspråkiga fortsätter att öka i Helsingfors. Det här enligt en färsk rapport från stadens faktacentral. Enligt rapporten ökar antalet svenskspråkiga mest på Busholmen och i Fiskehamnen medan antalet minskar i Ulrikasborg och Brunnsparken..

Skånskan - 23 nov 18 kl. 11:47

Berusad son slog pappa

ESLÖV Polis tillkallades på onsdagen sedan en man som bor med sina föräldrar på en ort utanför Eslöv slagit pappan och tagit sönder saker i hemmet.
Den berusade kastade även ut pappans mobil. Enligt anmälan drack sonen hejdlöst.

Expressen - 30 okt 18 kl. 16:24

Sarahs, 34, uppmaning efter dottern Alices, 14, tragiska död

När Alice Sloman, 14, kom in till sjukhuset var hon glad och full av liv.Hon sjöng, skrattade och skojade.Ett okänt hjärtfel ledde dock till att rutinundersökningen fick en tragisk utgång.

Expressen - 23 nov 18 kl. 10:00

Penny Parneviks avslöjande – barnplanerna med kärleken

Penny Parnevik är beredd att gå vidare i relationen med hockeyproffset Douglas Murray.I podcasten "Pillowtalk" berättar hon om framtidsplanerna, tankarna på att bli Mamma och avslöjar att hon tar ett graviditetstest varje vecka.– Varje gång jag tar ett test vill jag att det ska vara positivt, säger hon i podcasten ”Pillowtalk”.

NT - 23 nov 18 kl. 08:00

Påverkad man hotade syskon med kniv

Mannen ville köra familjens bil men nekades av sin Mamma på grund av sitt missbruk..

Skånskan - 23 nov 18 kl. 05:00

Hundägare åtalas för nacklyft och sparkar

MALMÖ Flera vittnen uppger att en 29-årig Malmöbo brukar lyfta upp sina hundar i nacken eller kopplet, slå dem i ansiktet eller sparka dem.
Nu åtalas mannen för tre fall av djurplågeri.Kammaråklagare Tomas Olvmyr åberopar tre vittnen, som under rättegången ska berätta om hur 29-åringen brukar behandla sina hundar.

Expressen - 16 nov 18 kl. 11:30

Kaycee kommer inte få uppleva sin 12-årsdag

Kaycee Bradshaw, 6, kommer troligtvis inte få uppleva sin tolvårsdag.Mamma Claire Bradshaw vägrar dock ge upp och kämpar för att dottern ska leva länge nog för att botemedel för dotterns ovanliga och dödliga sjukdom ska uppfinnas.– Folks drömmar i livet förändras över tid men min har alltid varit densamma – att få ha kvar Kaycee i mitt liv, säger Claire..

Expressen - 28 okt 18 kl. 07:55

Shayans mamma: ”Han spred kärlek och glädje”

Föräldrarna flydde Saddam Husseins terrorstyre för ett tryggt familjeliv i Sverige.Sonen Shayan var skötsam, studerade för att bli gymnasielärare och drömde om framtiden.Förra veckan sköts han till döds med åtta skott i ryggen – sannolikt av misstag.

Expressen - 21 nov 18 kl. 17:07

Grevinnan Alexandras ord efter reklambråket: ”Han utnyttjades”

Efter reklambråket kring prins Nikolai går nu Mamma grevinnan Alexandra ut och försvarar sin son.Enligt henne visste han inte vad han gjorde.– Han blev utnyttjad, säger hon i en kommentar enligt BT..

Skånskan - 22 nov 18 kl. 13:33

Utpressning mot exflickvän

MALMÖ En man i 40-årsåldern har polisanmälts för försök till utpressning. Enligt anmälan ska mannen ha krävt 20 000 kronor av sin exflickvän.
Om kvinnan inte betalar pengarna, så har mannen sagt att han ska ”plocka” alla i hennes omgivning.

Nyteknik - 07 nov 18 kl. 11:32

Gulliga filmen med klättrande björnungen får forskare att rasa

Miljoner har sett filmklippet med den gulliga björnungen som kämpar sig upp till sin Mamma på en snöig bergssida. Men det finns en baksida..

DN - 02 nov 18 kl. 13:19

Thomas Lerner: Livet slutar inte med döden

Telefonen ringde och först tänkte jag inte svara. Jag och kamraterna på jobbet skulle ju gå ut för att äta julbord och vi var redan lite sena. Men ...

Skånskan - 21 nov 18 kl. 20:59

Fischers diamantboll gick i kras

Fotbollsstjärnan Nilla Fischer blev kortvarig ägare till sin nyvunna diamantboll. Bara tio dagar efter utdelningen gick konstverket i kras, skriver Sydsvenskan. Landslagsbacken fick utmärkelsen som Sveriges bästa kvinnliga fotbollsspelare i samband med Fotbollsgala förra måndagen.

Expressen - 21 nov 18 kl. 20:09

Fischers mardröm – priset krossades

Allting kan gå itu.Men Nilla Fischers Diamantboll gick i tusen bitar.Konstverket välte hemma hos Nilla Fischers Mamma och gick sönder.

Sydsvenskan - 21 nov 18 kl. 19:27

Fischers "Diamantboll" förstörd

Nilla Fischer tilldelades Diamantbollen som årets bästa kvinnliga fotbollsspelare för första gången på Fotbollsgalan. Men direkt efter att hennes Mamma packat upp priset, som skickades till Skåne, var den sönder. Glaskonstverket ska ha vält på soffborde.

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 18 kl. 19:27

Fischers "Diamantboll" förstörd

Nilla Fischer tilldelades Diamantbollen som årets bästa kvinnliga fotbollsspelare för första gången på Fotbollsgalan. Men direkt efter att hennes Mamma packat upp priset, som skickades till Skåne, var den sönder. Glaskonstverket ska ha vält på soffborde.

BT - 21 nov 18 kl. 19:27

Fischers "Diamantboll" förstörd

Nilla Fischer tilldelades Diamantbollen som årets bästa kvinnliga fotbollsspelare för första gången på Fotbollsgalan. Men direkt efter att hennes Mamma packat upp priset, som skickades till Skåne, var den sönder. Glaskonstverket ska ha vält på soffbordet.

Blekinge Läns tidning - 21 nov 18 kl. 19:27

Fischers "Diamantboll" förstörd

Nilla Fischer tilldelades Diamantbollen som årets bästa kvinnliga fotbollsspelare för första gången på Fotbollsgalan. Men direkt efter att hennes Mamma packat upp priset, som skickades till Skåne, var den sönder. Glaskonstverket ska ha vält på soffbordet.

SmålandsPosten - 21 nov 18 kl. 19:27

Fischers "Diamantboll" förstörd

Nilla Fischer tilldelades Diamantbollen som årets bästa kvinnliga fotbollsspelare för första gången på Fotbollsgalan. Men direkt efter att hennes Mamma packat upp priset, som skickades till Skåne, var den sönder. Glaskonstverket ska ha vält på soffbordet.

Sydöstran - 21 nov 18 kl. 19:27

Fischers "Diamantboll" förstörd

Nilla Fischer tilldelades Diamantbollen som årets bästa kvinnliga fotbollsspelare för första gången på Fotbollsgalan. Men direkt efter att hennes Mamma packat upp priset, som skickades till Skåne, var den sönder. Glaskonstverket ska ha vält på soffbordet.

YA - 21 nov 18 kl. 19:27

Fischers "Diamantboll" förstörd

Nilla Fischer tilldelades Diamantbollen som årets bästa kvinnliga fotbollsspelare för första gången på Fotbollsgalan. Men direkt efter att hennes Mamma packat upp priset, som skickades till Skåne, var den sönder. Glaskonstverket ska ha vält på soffbordet.

Barometern - 21 nov 18 kl. 19:32

Fischers Diamantboll gick i kras

Nilla Fischer tilldelades Diamantbollen som årets bästa kvinnliga fotbollsspelare för första gången på Fotbollsgalan. Men direkt efter att hennes Mamma packat upp priset, som skickades till Skåne, var den sönder. Glaskonstverket ska ha vält på soffbordet.

Kristianstadsbladet - 21 nov 18 kl. 19:32

Fischers Diamantboll gick i kras

Nilla Fischer tilldelades Diamantbollen som årets bästa kvinnliga fotbollsspelare för första gången på Fotbollsgalan. Men direkt efter att hennes Mamma packat upp priset, som skickades till Skåne, var den sönder. Glaskonstverket ska ha vält på soffbordet.

Expressen - 27 okt 18 kl. 20:01

Blodsjuke Vidar, 4, fick sin drömdag

Blodsjuke Vidar Fors, 4, fick uppleva sin drömdag på Tropikariet i Helsingborg.Det hela anordnades av stiftelsen Jonsters Charity när de fick höra om Vidars kamp.– Det betyder jättemycket, säger Camillla Fors, Vidars Mamma..

Expressen - 18 okt 18 kl. 20:42

Louise, 37, förlorade systrarna i branden

Louise Töresson var 14 år när hon låg och sov och familjens hus plötsligt började brinna.Hon vaknade skräckslagen och fick svåra brännskador.Två av hennes systrar dog i den svåra villabranden 1996 – nu berättar Louise, 37, om tragedin.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.