Malmöbolag

Saturday, 26 September, 06:16

Nyheter om Malmöbolag

Sortering: Relevans | Senaste
GlobeNewswire - 04 sep 20 kl. 15:11

Kommuniké från extra bolagsstämma i TerraNet

Extra bolagsstämma i TerraNet Holding AB ("TerraNet" eller "Bolaget") hölls idag den 4 september 2020 varvid aktieägarna fattade följande beslut.
Val av styrelseledamöter och arvoden till styrelsen
Extra bolagsstämman beslutade att styrelsen ska bestå av sex styrelseledamöter utan suppleanter. Stämman beslutade vidare att styrelsearvode ska utgå med 200 000 kronor på helårsbasis till Göran Janson samt med 100 000 kronor på helårsbasis till den Christian Rasmusson, vilket motsvarar samma arvode som beslutades vid årsstämman den 15 maj 2020 (dvs.

Realtid - 09 sep 20 kl. 12:21

Creades går in i Malmöbolag

Malmöbaserade Bimobject tar in 304 miljoner kronor i en riktad nyemission. Sven Hagströmers Creades finns med bland investerarna..

Sydsvenskan - 12 aug 20 kl. 10:02

Doro fortsätter sin frammarsch i Storbritannien

För tredje gången på kort tid slår Malmöbolaget till på ett brittiskt bolag..

Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 17:09

Global IT-jätte köper Malmöbolag

Cisco Meraki, en del av Cisco Systems, köper Modcam..

Sydsvenskan - 18 jun 20 kl. 21:32

Hajpat Malmöbolag blir del av Facebook

Grundaren Jan-Erik Solem avslöjar nyheten i en bloggpost..

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 20 kl. 21:32

Hajpat Malmöbolag blir del av Facebook

Grundaren Jan-Erik Solem avslöjar nyheten i en bloggpost..

GöteborgsPosten - 11 jun 20 kl. 21:25

Passningen till MFF: "Kan inte vara kul"

Mest pengar på banken, bredast trupp och storfavoriter till SM-guldet. När allsvenskan, med Dplay som sändande bolag, höll en digital upptaktsträff under torsdagen var det argumenten som gällde när tränarna lyfte fram Malmö FF..

Realtid - 31 jul 20 kl. 17:18

Nätverksjätte köper Malmöbolag

Nätverksjätten Cisco köper Malmöbolaget Modcam. Bolagets sensorteknik ska användas i den vidare utvecklingen av smarta kameror..

DI - 31 jul 20 kl. 17:28

Global it-jätte köper Malmöbolag

Nätverksjätten Cisco köper Modcam. Malmöbolagets sensorteknik ska användas i den vidare utvecklingen av smarta kameror..

Sydsvenskan - 02 jun 20 kl. 10:00

Tandborstföretagare och Ericssonprofil backar börsaktuellt Malmöbolag

Tandborstföretagare och Ericssonprofil blir nya delägare när bolaget noteras..

DI - 02 jul 20 kl. 11:11

It-bolag i storaffär med nordisk riskkapitalist: ”Ger extremt mer fart i maskinen”

Det danska riskkapitalbolaget Axcel köper närmare 80 procent av det Malmöbaserade it-bolaget Addpro..

Skånskan - 13 mar 20 kl. 15:00

Låt folk välja färdtjänst

Vill du kunna bestämma själv vem som du åker dina resor med? Även om du skulle ha en funktionsvariation som gör att du behöver en rullstol för att ta dig runt? För Centerpartiet är det en viktigt att alla människor ska ha än mer självbestämmande.

Skånskan - 10 mar 20 kl. 05:00

Kan bli visselblåsare för anställda

MALMÖ Malmö stad kan få en visselblåsarfunktion. I det förslag som stadskontoret har utrett ser man dock inte att vill uppgiftslämnarens identitet kan sekretessbeläggas helt.– I nuläget kan inte garantera anonymitet med tanke på nuvarande lagstiftning men vi hoppas på att den statliga utredningen som kommer i maj kan garantera detta, säger ledningsstrateg Liselotte Nilsson.

Skånskan - 07 mar 20 kl. 13:00

Trots allt vinner aktier långsiktigt

ekonomikrönika Sparande i aktier sker för de allra flesta med lång tidshorisont. Det finns därför ingen anledning att ösa ut sina aktier i halv panik för att de sjunkit med ett dussin procent på en månad.
Olika mätningar visar att Stockholmsbörsen stigit med genomsnitt ca 6 procent per år i det riktigt långa perspektivet, dock med stora kast uppåt och nedåt under enskilda år.

Skånskan - 28 feb 20 kl. 16:51

Häktad för beställningsmord

malmö En 28-årig man häktades på fredagen i Malmö misstänkt för att ha beställt två mord.
Mannen som greps i december i Spanien var länge internationellt efterlyst. Något anhöriga till mannen menar att han inte känt till.

Skånskan - 25 feb 20 kl. 20:00

Miljöpartiet kritiska till utbyggnad i Bara

BARA En galoppbana tillsammans med 450 nya bostäder på högklassig jordbruksmark är inget Miljöpartiet vill se på Bara söder.
Partiet riktar även kritik mot att kommunen ska lägga ut 28 miljoner kronor för markbyten samtidigt som andra verksamheter måste spara.– Kommunen ska inte syssla med spekulationer för mångmiljonbelopp.

Skånskan - 25 feb 20 kl. 05:30

Konkurrerande tåg?

För en dryg månad sen kom det till allmän kännedom, via Sydsvenskan, att ett privat bolag ville driva tågtrafik på sträckan Helsingborg-Malmö-Köpenhamn. Skånetrafiken verkade tagna på sängen men hade i själva verket känt till erbjudandet sedan i höstas. På decembermötet diskuterade kollektivtrafiknämnden ett ”kommersiellt erbjudande”.

Sydsvenskan - 10 jun 20 kl. 07:30

Statliga miljoner ska rädda Malmöbolag under coronakrisen

Innovationsföretagen på Malmö stads inkubator Minc har svårare att få riskkapital..

Realtid - 03 jun 20 kl. 11:59

BRA-kunder får flyga med nytt bolag från Malmö och Ängelholm

När flygbolaget Amapola om två veckor börjar flyga från Malmö och Ängelholm till Bromma kommer det gå att boka plats och betala med hjälp av biljetter från inställda flygningar med BRA, som är i rekonstruktion och stoppat sin trafik till efter sommaren..

Realtid - 02 jun 20 kl. 10:24

Ericssonprofil backar börsaktuellt Malmöbolag

Tandborsttillverkaren Tepes ägare Joel Eklund investerar 20 miljoner och blir näst största ägare i Malmöföretaget Magle Chemoswed, som siktar på en notering i slutet av månaden. Bland övriga investerare finns Ericssons tidigare koncernchef Sven-Christer Nilsson..

Sydsvenskan - 02 jun 20 kl. 14:58

Strandade BRA-kunder kan flyga med nytt bolag från Skåne

Biljetter från inställda flygningar gäller vid köp hos nytt Amapola från Malmö och Ängelholm..

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 20 kl. 14:58

Strandade BRA-kunder kan flyga med nytt bolag från Skåne

Biljetter från inställda flygningar gäller vid köp hos nytt Amapola från Malmö och Ängelholm..

DI - 02 jun 20 kl. 10:02

Life Science-bolag noteras – backas av Ericssonprofil och Tepe:s ägare

Tandborsttillverkaren Tepes ägare Joel Eklund investerar 20 miljoner och blir näst största ägare i Malmöföretaget Magle Chemoswed, som….

Skånskan - 25 jan 20 kl. 16:15

Det snurrar häftigt för vindbolag

Krönika Rimligen blir det med särdeles gott humör som bolagsstämman för Eolus Vind hålls i Hässleholm idag lördag. Visserligen blir utdelningen ”bara” oförändrat 1:50 kr för det gångna bokslutsåret på en aktie som betalas med hela 126 kr. Oförändrad utdelning brukar vara klokt hos snabbt expanderande bolag, särskilt som omsättning och vinst varierar kraftigt.

Skånskan - 16 jan 20 kl. 18:30

Höörs Plåts fastighet säljs för 100 miljoner

Höör Höörs Plåts fastighetsägare Hellasvägen Invest har sålt industrifastigheterna till börsnoterade Acrinova. Nu ska bolagen tillsammans arbeta för att på sikt göra om området till bostäder.I augusti förra året kunde Skånska Dagbladet berätta om ägaren till Höörs Plåts stora planer på att göra om industriområdet till uppåt 650 bostäder.

Skånskan - 20 dec 19 kl. 17:22

Amerika ska möta Europa i Svaneholm

SVANEHOLM ”Tennisbolaget” 3RS delar upp verksamheten i tre nya dotterbolag och hoppas också utöka tiden vid Svaneholms slott med andra arrangemang än tennis. Fotboll på storbildsskärm blir ett inslag
Sommarens upplaga av Svaneholm Open blir en affär mellan Europa och hela Amerika men det får även plats med en nordisk ungdomsturnering.Styrelsen för 3RS tar nya tag inför sommarens upplaga av Svaneholm Open.

Skånskan - 20 dec 19 kl. 14:22

MFF:s stadion har fått nytt namn

FOTBOLL Malmö FF har signerat ett lukrativt avtal för minst fem år framåt. Stadion blir Eleda stadion från och med årsskiftet.Namnsponsorn Eleda Group är en nybildad koncern från så sent som 2017.

GöteborgsPosten - 07 maj 20 kl. 13:28

Man i Malmö åtalas för mångmiljonbedrägeri

En 31-årig man i Malmö åtalas för att lurat till sig nästan 18 miljoner kronor från 28 personer. Till flertalet av dem ska han ha sagt att pengarna skulle investeras i olika bolag, fonder eller projekt, men enligt åklagaren har pengarna i stället använts av honom själv eller gått till hans båda bolag..

Helsingborgs Dagblad - 07 maj 20 kl. 13:26

Man i Malmö åtalas för mångmiljonbedrägeri

En 31-årig man i Malmö åtalas för att lurat till sig nästan 18 miljoner kronor från 28 personer. Till flertalet av dem ska han ha sagt att pengarna skulle investeras i olika bolag, fonder eller projekt, men enligt åklagaren har pengarna i stället använt.

Sydsvenskan - 07 maj 20 kl. 13:26

Man i Malmö åtalas för mångmiljonbedrägeri

En 31-årig man i Malmö åtalas för att lurat till sig nästan 18 miljoner kronor från 28 personer. Till flertalet av dem ska han ha sagt att pengarna skulle investeras i olika bolag, fonder eller projekt, men enligt åklagaren har pengarna i stället använt.

Skånskan - 06 dec 19 kl. 20:49

Percy Nilsson i förhör om grovt insiderbrott

Malmö Byggentreprenören Percy Nilsson kallades i veckan till polisförhör. Enligt Dagens Industri misstänks Malmöprofilen för grovt insiderbrott.
Brottet ska vara kopplat till en miljardförsäljning av fastighetsbolaget Victoria Park.

PrivataAffärer - 06 nov 19 kl. 14:49

Indien vinnare på handelskriget

Utvecklingen för Tata Steel i det senaste delåret kan tyckas förvånande då bolaget så sent som i februari gick i främsta ledet och pressade den indiska regeringen att på sitt håll höja importtullar för att stävja inflödet av billigt stål från Sydostasien, något som vållat drastiskt försämrade omständigheter för landets stålindustri. En fördjupning i den amerikansk-kinesiska handelskonflikten kan dock ha vägt över till det indiska stålets förmån, något som belyses i en studie som publicerades av FN:s handelsorgan UNCTAD på tisdagen. Nettoeffekt 755 miljoner dollar Enligt studien fick Indien en positiv nettoeffekt på 755 miljoner dollar av tullhöjningarna som USA och Kina satt upp mot respektive export.

Skånskan - 04 nov 19 kl. 05:00

Måste legitimera sig på tippen

Skurup Arbetsmiljön på återvinningscentraler i Skåne har varit så dålig på grund av hot och våld att Sysav har beslutat att kunder måste legitimera sig.
I Skurup börjar det gälla i december.Redan i dag finns det en bom vid infarten till återvinningscentralen för att få ett lagom stort antal fordon på den begränsade ytan.

Cornucopia - 30 okt 19 kl. 16:04

Inköpschef: Rekordlåga priser på IT-konsulter

En läsaranekdot, som ni får ta för vad det är. En inköpschef och bloggläsare skriver i en kommentar att man fått de lägsta IT-konsultpriserna per timme någonsin (förmodat under vederbörandes insyn eller sedan man började med ramavtal, inte samma som lägsta konsultpriserna någonsin) på ett ramavtal. Ser alltså inte ut som att IT-konsulterna mår så bra just nu.

Skånskan - 24 okt 19 kl. 16:51

M vill ändra p-regler

MALMÖ Moderaterna vill förenkla systemet för boendeparkering på gatan. Partiet föreslår att parkeringsformen ska kunna gälla även om man lånar en bil eller är med i en bilpool och att den enskilde själv ska kunna ändra bilnumret på ett enkelt sätt.Ett nämndsinitativ rörande villkoren för boendeparkering lämnades in av Moderaterna på onsdagens möte med tekniska nämnden.

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 19 kl. 07:15

Malmöbolag bygger ny stor logistikanläggning i Helsingborg

"Det är klart att det är en stor investering"..

Sydsvenskan - 15 okt 19 kl. 07:15

Malmöbolag bygger ny stor logistikanläggning i Helsingborg

"Det är klart att det är en stor investering"..

Skånskan - 14 okt 19 kl. 08:00

Östervärn var porten till landsbygden

Östervärns gamla stationsbyggnad hade en vindflöjel på taket med årtalet 1892 ingraverat. Det var året då stationen byggdes och den privatfinansierade Malmö-Tomelilla järnväg, öppnades för allmän trafik.
Järnvägen, vilken småningom kom att utsträckas till Simrishamn, utgick från statens station – alltså Malmö Central.

Skånskan - 13 okt 19 kl. 06:00

Wilton tvingas pendla drygt en mil till förskolan

teckomatorp/tågarp Förskolebristen är fortsatt stor i Svalövs kommun. För även om lagen följs och alla barn kan placeras inom rimlig tid, så är det inte alls säkert att det sker i den ort där barnet bor.
Faktum är att barn placeras över en mil från det egna hemmet.

Sydsvenskan - 10 okt 19 kl. 11:29

Malmöbolag köper bolag för 52,7 miljoner plus tillägg

”Viktigt komplement till vår befintliga verksamhet”..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.