Malcom Turnbull

Friday, 15 February, 20:04

Nyheter om Malcom Turnbull

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 26 aug 18 kl. 08:32

Australiens utrikesminister Julie Bishop avgår

Australiens utrikesminister Julie Bishop avgår. Beskedet kom bara två dagar efter att Malcom Turnbull tvingats bort och ersatts av skatteminister Scott Morrison som premiärminister..

Expressen - 15 nov 17 kl. 08:04

Australien säger ja till samkönade äktenskap

Australiens befolkning har sagt ja till samkönade äktenskap. Det firas på gatufester i större städer runtom i landet, skriver Sydney Morning Herald.Premiärminister Malcom Turnbull säger att hans regering ska försöka ha en ny lagstiftning på plats innan året är slut..

DI - 15 jan 17 kl. 15:31

Japan och Australien ska samarbeta närmare

Japans premiärminister Shinzo Abe träffade under lördagen sin australiske motpart Malcom Turnbull i Sydney där de kom överens om att fördjupa försvarssamarbetet mellan de båda länderna samt fortsätta arbetet med handelsavtalet Trans-Pacific Partnership (TPP). Det rapporterar Reuters. .

SR - 11 feb 16 kl. 05:46

Levnadslängden kortade för aboriginer

Australiens ursprungsbefolkning har fortfarande ett tio år kortare liv än andra i landet. Det slogs fast i den årliga undersökningen "Closing the Gap" som görs för att jämföra levnadsvillkoren för Australiens ursprungsbefolkning med övriga i landet. Australiens premiärminister Malcom Turnbull konstaterar att en del uppnåtts men att mycket återstår..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.