Magnus

Monday, 15 October, 18:50

Nyheter om Magnus

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 11 sep 18 kl. 17:16

”Man kan knappt tro att det är sant”

Nästan ett år efter att Magnus Natschki, 36, kidnappades och dödades med en yxa ställs fem män snart inför rätta misstänkta för inblandning i dådet.Magnus mamma, Fia Spännare, har tagit del av polisens förundersökning och sonens sista timmar i livet.– Man kan knappt tro att det är sant, säger hon..

PrivataAffärer - 21 sep 18 kl. 11:34

Hernhag: Här är mitt största innehav

Köp Marcus bok här: Du har väl inte missat Marcus Hernhags populära aktieböcker? Den senaste heter "Bli rik och fri med aktier" och är skriven tillsammans med Arne "Kavastu" Talving. Köp den här.

Skånskan - 18 sep 18 kl. 05:00

Får medel – nu utreds självkörande bussar

SJÖBO/TOMELILLA Sjöbo beviljas 400 000 kronor av Tillväxtverket till en förstudie om självkörande bussar på landsbygden och andra pilotprojekt som skulle öka det kollektiva resandet i Sjöbo och Tomelilla.Kommunerna går också vardera in med 200 000 kronor i satsningen.
– Många i vår kommun bor utanför Sjöbo tätort och det känns riktigt bra att vi nu kan gå vidare med förstudien för att utveckla kollektivtrafiken till och från byarna, säger Magnus Weberg (M), kommunalråd i Sjöbo.

NT - 25 sep 18 kl. 12:30

Nya jobbet: Spelar mot megastjärnan

Magnus Samuelsson är aktuell som skådespelare i den tjeckiska storfilmen Medieval..

UT - 21 sep 18 kl. 16:46

Åklagaren: Planen var att en annan skulle utföra mordet

I det närmast osannolika morddramat var planen från början att en annan kille än ulricehamnaren, en 19-åring som plötsligt lämnade gruppen, skulle ha utfört dödandet av 36-årige Magnus Natschki..

Länstidningen i Jämtland - 24 sep 18 kl. 23:11

Biggest loser VIP har haft premiär – deltagaren Magnus Schönberg: ”Jag vill stoppa här”

Under måndagen var det säsongspremiär för Biggest loser VIP där Östersundaren och tidigare....

Kristianstadsbladet - 18 sep 18 kl. 19:00

En dubbel för Bromölla i riksdagen – Persson och Åfeldt invalda igen

Bromölla kommer att representera i riksdagen även kommande mandatperiod. Magnus Persson och Jennie Åfeldt, båda SD, tar plats i kammaren..

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 18:22

Enastående upplevelse i Stenhammarsalen

Peter Matteis och Lars-David Nilssons framförande av Schuberts Winterreise, i ett utsålt Stenhammarsalen, är en enastående upplevelse. Fritt och rörligt, med en speciell känsla för de dynamiska kontrasterna i verket, menar Magnus Haglund..

Sydöstran - 24 sep 18 kl. 15:00

S: ”Vi ser oss som ett oppositionsparti”

Socialdemokraterna hittar ingen majoritet för att ta makten i Ronneby. – Vi ser oss som ett oppositionsparti, säger nye gruppledaren Magnus Pettersson som samtidigt köper en ny politisk organisation med färre platser..

Kristianstadsbladet - 09 sep 18 kl. 23:15

Bromölla ger SD stöd i riksdagsvalet – 42 procent i Näsum röstade på partiet

”Realistiskt resultat”, säger Magnus Persson om SD:s riksdagsval. Bromöllaborna ger dock SD stort stöd i just detta val..

Nyan - 24 sep 18 kl. 06:00

Ålands kommuner i topp och botten

Föglö har Finlands största ackumulerade överskott per person på 12 201 euro. Det visar bokslutssiffrorna för år 2017. Kökar hade landets näst högsta lånestock per person på 8 788 euro per person.

Expressen - 24 sep 18 kl. 11:09

Förre VM-vinnaren: ”Gå på egna idéer”

I helgen var det premiär för VM i V75 – och vinnaren av den första etappen blev 26-årige Matthias Filipsson från Sundsbruk. Till helgen vankas omgång nummer två – och det är därmed dags för 2015:års mästare Magnus Strömsten att ge sitt bästa VM-tips. .

Blekinge Läns tidning - 22 sep 18 kl. 05:00

C spräcker alliansalternativet, helt i onödan

Centerpartiet stänger dörren för ett alliansstyre i Karlskrona helt i onödan. Har alliansen kunnat styra i Ronneby med ett liknande parlamentariskt läge kan allianspartierna i Karlskrona också göra det. Än är det inte för sent att tänka om Magnus Larsson (C)..

Expressen - 19 sep 18 kl. 10:28

Kvinna ljög om sina skador från skjutning

När kvinnan kom in med skottskador i buken larmade sjukhuset polisen.Kvinnan uppgav att två killar på moped hade skjutit mot henne – en utsago som nu har visat sig vara falsk.– När vi sammanställer uppgifterna från utredningen så visar det sig att händelsen inte gick till på det sätt som målsäganden först berättat om, säger Magnus Bergman, chef för lokalpolisområde Karlskrona..

Skånskan - 22 sep 18 kl. 15:00

Museum kan flytta in i hembygdsgård

STAFFANSTORP Inför kultur- och fritidsnämndens möte i nästa vecka finns ett ordförandeförslag som går ut på att kommunens skolmuseum flyttas från Esarp till hembygdsgården Åstradsgården.– Vi har fått en liten information om att det kanske är på gång, men inget säkert besked. Vi väntar med spänning, säger Jessica Andersson, ordförande i Staffanstorps Hembygdsförening.

Barometern - 24 sep 18 kl. 00:30

Med fonder blir skogarna mer levande

Ska miljömålen uppnås måste mer skog sparas, skriver Magnus Nilsson författare till en ESO-rapport i ett svar till ledarsidan..

Världen Idag - 04 okt 18 kl. 09:27

Så skapade Joakim Magnus en bibel-boom i huvudstaden

Han trodde att han skulle behöva tvinga med sig 15 kompisar på sitt bibelstudium. Nu måste Joakim Magnus avvisa folk eftersom det inte finns plats för fler än 500 deltagare..

Skånskan - 17 sep 18 kl. 11:09

Kvack på 70-årsdagen, Kalle

Ankeborg En sällsynt grälsjuk anka i sjömanskostym (bara överdelen) har haft en särskild plats i svenskarnas hjärta under lång tid.
Det är nu 70 år sedan Karl Magnus Anka fick sin egen tidning.Fast egentligen började det tidigare än så.

Dalarnas tidningar - 23 sep 18 kl. 17:12

Magnus Eriksson och Rickard Nygren matchvinnare när Gustafs besegrade Amsberg

Det blev uddamålsseger för bortalaget Gustafs i matchen mot Amsberg på Amsbergsvallen. Laget vann....

Skånskan - 21 sep 18 kl. 14:29

Modig & magisk show

Recension. Popteater
Med hjärtat som insats
Premiär på Cirkus i Stockholm den 20 september 2018
Med Peter Jöback, Marianne Mörck, Daniel Mauricio, Elin König Andersson, Frida Öhrn, Gunilla Backman, Jens Hultén, Karl Noremo, John Österlund/Erik Källsäter
Orkester: Andreas Habo Johansson, Göran Eriksson, Isabelle Ando, Magnus Wiklund, Karl Olandersson, Peter Fredman, Niklas Tingborg, Petter Gunnarsson
Kapellmästare: Kristoffer Nergårdh
Idé och manus: Magnus Renfors
Scenograf Viktor Brattström
Regi och koreografi: Hans Marklund
ppppArtisten sitter i logen. Snart är det dags för finalen, men han vill ha lite mer tid.

Expressen - 22 sep 18 kl. 23:50

”Helt rätt att bryta – kunde ha slutat illa”

Anthony Joshua försvarade sina VM-bälten.Tungtviktskungen vann mot Alexander Povetkin efter knockout i den sjunde ronden.– Helt rätt att stoppa matchen.

BT - 18 sep 18 kl. 09:01

Elever byggde fladdermushus - vann fladdermusspaning

I våras deltog eleverna i Timmele skola, Dalums skola och Blidsbergs skola i en tävling om att bygga fladdermushus. Alla tre klasserna vann och priset blev att spana på fladdermöss med experten Magnus Gelang från Göteborgs naturhistoriska museum i Göteborg..

DN - 20 sep 18 kl. 17:08

”Miljömålet kan nås samtidigt som virkesuttaget ökar”

SLUTREPLIK DN DEBATT 13/9. De invändningar mot min rapport som framförs i de tre replikerna, bygger nästan uteslutande på missförstånd, vantolkningar och hjärnspöken. Jag kan inte se att de på någon punkt vederlägger mina slutsatser, skriver Magnus Nilsson..

Barometern - 21 sep 18 kl. 18:30

Expert bjuder lokala milstolpar för ABBA

ABBA-experten Carl Magnus Palm vill försäkra sig om att hans digra samling material ska tryggas för framtiden. Men han kan också berätta om vad Målilla och Virserum betytt för gruppen..

Skånskan - 19 sep 18 kl. 14:18

SD vill samarbeta med Sjöbopartiet

Sjöbo Sverigedemokraterna svänger och vill nu styra Sjöbo med stöd från Sjöbopartiet och med SD:s André af Geijerstam som kommunalråd
– Men vi vill gärna ha med M och KD, säger kommunalrådskandidaten.I diskussionerna om vem som ska styra Sjöbo den kommande mandatperioden slänger nu SD med nya partnern Sjöbopartiet in en brandfackla.
– Jag har av väljarna och mitt parti fått förtroendet att försöka bilda ett styre i Sjöbo, säger SD:s andranamn, André af Geijerstam.

GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 16:41

En lite för snäll och avvaktande nyopera

Uttrycket är försiktigt i NewOperas nya produktion Regrets. Försöket att förnya operaformen med hjälp av elektroniska ljudbilder stannar på halva vägen, menar Magnus Haglund..

Skånskan - 22 sep 18 kl. 15:00

Vill skjuta på amorteringar

Skurup På måndag ska fullmäktige i Skurup ta ställning till om kommunen kan fortsätta vara borgenär åt andelsföreningen på slottet.
Föreningen har begärt anstånd hos banken rörande amorteringar för ett gammalt lån.2009 lånade Svaneholm slotts andelsförening en miljon kronor av banken.

DN - 03 okt 18 kl. 15:41

Minnesord: Magnus Källrot

Vännen Magnus Källrot, Lund, har lämnat oss i en ålder av 70 år. Närmast anhöriga är hustrun Suzanne och barnen Alexandra, Niklas, Johanna med familjer..

GöteborgsPosten - 15 sep 18 kl. 07:00

Han ser Stockholm för vad det är

Den brittiske arkitekturskribenten Owen Hatherley har besökt 24 städer och stadsregioner och hittar överraskande spår att följa, bland annat i Stockholm. Magnus Haglund har läst Trans-Europe Express..

BT - 21 sep 18 kl. 16:29

Självbelåten bok för oförstörda sinnen

I "En spricka i språket" skriver Sven-Eric Liedman och Per Magnus Johansson förälskat om sina idoler Karl Marx och Sigmund Freud. Recensenten Andrés Stoopendaal läser en bok som han inte riktigt vet vad han ska ta sig till med..

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 18 kl. 16:38

Vejbys inhoppare ordnade sen kvittering

Magnus Arvidsson: "Det kunde ha slutat hur som helst.".

YLE - 19 sep 18 kl. 19:18

Analys: Jussi Halla-aho skrattar hela vägen till valet – ju mer Sannfinländarna isoleras desto bättre för honom

Onsdagens partiledardebatt visade tydligt att Sannfinländarna är isolerade i finländsk politik. Jussi Halla-aho som umgås allt flitigare med sverigedemokrater har lyckats importera ett drömläge, skriver Svenska Yles politiska reporter Magnus Swanljung..

SmålandsPosten - 14 sep 18 kl. 14:55

Växjöföretag i konkurs – 60-tal anställda berörs

Originalbagarn, som har sitt limpbageri på Storgatan i Växjö med ett 60-tal anställda, har försatts i konkurs. –Den extremt varma sommaren tog knäcken på företaget, säger bolagets koncernchef Magnus Norbäck..

YA - 19 sep 18 kl. 16:01

M vill inte släppa makten i Sjöbo: ”Den chansen ser jag inte som stor”

Moderaterna vill inte släppa ifrån sig makten i Sjöbo. – Chansen att vi skulle släppa ifrån oss kommunalrådsposten ser jag inte som stor, säger Magnus Weberg (M), Sjöbos nuvarande kommunalråd..

DN - 21 sep 18 kl. 16:07

Minnesord: Einar Larsson

Förre landshövdingen i Kristianstads län Einar Larsson, Skillinge, har avlidit. Han blev 93 år gammal och närmast anhöriga är hustrun Karin-Marie samt barnen Lars-Erland, Elise och Magnus med familjer..

BLT - 21 sep 18 kl. 16:29

Självbelåten bok för oförstörda sinnen

I "En spricka i språket" skriver Sven-Eric Liedman och Per Magnus Johansson förälskat om sina idoler Karl Marx och Sigmund Freud. Recensenten Andrés Stoopendaal läser en bok som han inte riktigt vet vad han ska ta sig till med..

Kristianstadsbladet - 21 sep 18 kl. 16:29

Självbelåten bok för oförstörda sinnen

I "En spricka i språket" skriver Sven-Eric Liedman och Per Magnus Johansson förälskat om sina idoler Karl Marx och Sigmund Freud. Recensenten Andrés Stoopendaal läser en bok som han inte riktigt vet vad han ska ta sig till med..

SmålandsPosten - 21 sep 18 kl. 16:29

Självbelåten bok för oförstörda sinnen

I "En spricka i språket" skriver Sven-Eric Liedman och Per Magnus Johansson förälskat om sina idoler Karl Marx och Sigmund Freud. Recensenten Andrés Stoopendaal läser en bok som han inte riktigt vet vad han ska ta sig till med..

Barometern - 21 sep 18 kl. 16:29

Självbelåten bok för oförstörda sinnen

I "En spricka i språket" skriver Sven-Eric Liedman och Per Magnus Johansson förälskat om sina idoler Karl Marx och Sigmund Freud. Recensenten Andrés Stoopendaal läser en bok som han inte riktigt vet vad han ska ta sig till med..

YA - 21 sep 18 kl. 16:29

Självbelåten bok för oförstörda sinnen

I "En spricka i språket" skriver Sven-Eric Liedman och Per Magnus Johansson förälskat om sina idoler Karl Marx och Sigmund Freud. Recensenten Andrés Stoopendaal läser en bok som han inte riktigt vet vad han ska ta sig till med..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.