Magnus Eklund

Thursday, 09 July, 19:28

Nyheter om Magnus Eklund

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - 13 jun 20 kl. 03:51

60-talsstuga på 41 kvadratmeter såld i Björklinge - priset: 1 350 000 kronor

Magnus Eklund, 45 år, är ny ägare till huset på Röda Vägen 6 i Björklinge..

Nyan - 28 feb 20 kl. 08:00

Gitarrister på Ettan

Gitarristerna Ariel Posen, Kanada, och Andreas Rydman, Sverige, uppträder i kväll fredag på Pub Ettan. De gör varsitt set ackompanjerade av basisten Magnus Eugenson, som turnerat med Benny Andersson, Eric Gadd och Louise Hoffsten, och trummisen Lars Olsson, som var med i Projektkörens band under Lejonkungen-uppsättningen ”En värld full av liv”. Kvartetten har turnerat i Sverige i februari och bland annat spelat på kända jazzklubben Fasching i Stockholm.

Skånskan - 09 jan 20 kl. 10:30

Ny mack kan stoppas

tjörnarp Mackägaren Qstar vill bygga en ny bensinmack längs med riksväg 23 norr om Tjörnarp. Samtidigt ska den befintliga bensinmacken, som ligger i anslutning till Custon vägkrog, rivas.
Men Trafikverket kan stoppa förändringen med tanke på den ombyggnad av väg 23 som är på gång.

Uppsalanyheter.se - 12 nov 19 kl. 10:59

Recension: Ny skiva med Uppsalabandet Able

Recension: För en kort tid sedan släpptes Ables fjärde album "Holding On / Letting Go". Uppsalanyheters musikskribent Pär Dahlerus har lyssnat på skivan och fick en pratstund md Johan Gille som var med och startade bandet redan 1993. För en kort tid sedan släpptes Ables fjärde album "Holding On / Letting Go".

Skånskan - 03 apr 19 kl. 09:01

140 kvadratmeter stort hus i Skivarp sålt till ny ägare

Skivarp Joel Magnus Eklund, 38 år, från Malmö, är ny ägare till fastigheten på Dybäck 210 i Skivarp. Huset har en boyta på 140 kvadratmeter. Säljare är Siv Ann-Mari Persson.

Skånskan - 26 mar 19 kl. 17:54

Fler kommunpolitiker vill polisanmäla Alm

SKURUP Det kan bli ännu en anmälan mot förra kommunalrådet Magnus Alm (S) för att han utan att ha rätt till det attesterade en faktura. På initiativ av SD beslöt politikerna i kommunstyrelsen att gå vidare och förbereda en anmälan till polisen.
Men hur eniga politikerna var finns det helt åsikter om.

Skånskan - 22 mar 19 kl. 12:12

Tredje person gripen för inblandning i mångmiljonstöld på Postnord

Malmö En 21-årig man greps på torsdagen misstänkt för inblandning i hemelektronikstölder för miljonbelopp på Postnord.
Mannen misstänks för grovt bedrägeri. Sedan tidigare misstänks ytterligare en person för samma brott.

Skånskan - 31 jan 19 kl. 14:15

Nya ägare till tomt i Höörs kommun

Lars Göran Nilsson, Leif Jörgen Johannesson, Magnus Myrinder och Stefan Eklund har tagit över fastigheten Fogdaröd 7:12 i Höörs kommun från Erik Torbjörn Lanker. Ägarskiftet blev klart i januari 2019 och köpesumman blev 725 000 kronor. Tomten är 5 558 kvadratmeter stor.

Nyheter 24 - 10 jan 19 kl. 08:02

Allsvenska silly season - så är läget i din klubb

AFC Eskilstuna
Klara in:
Alexander Michel (försvarare) - Nytt kontrakt
Robert Åstedt (försvarare) - Nytt kontrakt 
Kevin Bisse (mittfältare) - tillbaka från lån Klara ut:
Azad Budak (sportchef) - Kontraktslös
Zourab Tsiskaridze (försvarare) - Kontraktslös
Pelé (mittfältare) - Kontraktslös
Sasa Matic (mittfältare) - Kontraktslös Rykten in:
Nicklas Lindqvist (mittfältare) - Akropolis IF Rykten ut:
Gianluca Curci (målvakt) - Okänd AIK Klara in: 
Sean O'shea (assisterande tränare) - Kontraktslös
Patric Jildefalk (assisterande tränare) - AIK videoanalytiker
Samuel Brolin (målvakt) - U19
Adam Ben Lamin (försvarare) - A-lagskontrakt
Christos Gravius (mittfältare) - tillbaka från lån Klara ut: 
Bartosz Gr

Nyan - 06 dec 18 kl. 15:02

Förtjänsttecken till 23 ålänningar

23 ålänningar föräras med förtjänsttecken av olika slag i dag på självständighetsdagen. Här är hela listan. Riddartecknet av I klass av Finlands Lejons order: Tora Bäckström, överläkare, Mariehamn Rauli Lehtinen, hygieniker, Mariehamn Förtjänstkorset av Finlands Vita Ros orden: Runar Stanley Karlsson, lagtingsledamot, Saltvik Malin Sonntag Blomqvist, förvaltnings- och informationssamordnare, Mariehamn Förtjänstkorset av Finlands Lejons orden: Nina Rasmus, kommissarie, Mariehamn Jarmo Rainer Koskinen, lektor, vice rektor, Finström Medalj av I klass med guldkors av Finlands Vita Ros orden: Åsa Biskop-Karlsson, barnträdgårdslärare, Mariehamn Susanne Fellman, biträdande avdelninsskötare, Mariehamn Annelie Karlsson, biträdande avdelningsskötare, Mariehamn Mona Verh

Skånskan - 17 sep 18 kl. 12:00

Aktuellt ämne men för låg konstnärlig hög

Scen/recension SCEN
Vi vet var du bor
En elektronisk opera om yttrandefrihet av Kristian Hallberg med musik av Magnus Börjeson
Regi: Marie Parker Shaw
Scenografi och kostym: Annika Carlsson
Ljusdesign och teknik: Ida Eklund
Ljud och teknik:
Christian Jönsson
Medverkande: Ronja Svedmark, Mats Granath, Hanna Normann, Lillemor Hjelm. Wayra Monasterio
Urpremiär på Månteatern i Lund 14 septemberIdén är utmärkt och ämnet rasande aktuellt. Som Marie Parker Shaw och Anders Widell skriver i programbladet till Månteaterns nya produktion Vi vet var du bor:
”Vi lever, tack och lov i en demokrati med yttrandefrihet inskriven i våra grundlagar.

Skånskan - 19 jun 18 kl. 12:58

Inget lyft efter tränarsparken

FOTBOLL Den önskade effekten har uteblivit för Skivarps Gif efter det att tränaren Mikael Carle sparkades.Tre matcher har Skivarp spelat sedan Mikael Carle entledigades från tränarposten.
Alla har förlorats.

Nyan - 09 jun 18 kl. 12:04

De får minnesmedaljer i år

Dessa personer tilldelas Ålands självstyrelses minnesmedaljer i år. Medaljen delades ut i vid en ceremoni i lagtingets plenisal klockan 13.00 i dag.

Nyan - 30 mar 18 kl. 11:18

Psykedelisk påskjazz på puben

Duon Trummor & Orgel uppträder på Pub ettan i kväll fredag. Duon består av bröderna Staffan och Anders Ljunggren från Uppsala. – Grymt smalt men även grymt bra, säger Björn ”Grulle” Eklund i ett pressmeddelande.

GT - 02 sep 17 kl. 20:40

Svårt sjuk i alzheimer – nekas mer vård

För ett par år sedan fick Karl-Magnus Eklund, 57, diagnosen alzheimer.Han känner inte igen sin egen spegelbild och klarar inte av de vardagliga sysslorna.Nu kämpar hans anhöriga mot Alingsås kommun för att han ska få mer hjälp i vardagen, vilket SVT Väst var först med att rapportera.

BT - 05 aug 17 kl. 01:00

Uggla: Från punkslyngel till allsångsälskling

Festivalens bredaste dragplåster Magnus Uggla är den som ska få i gång allsången under lördagsnatten. BT:s Jonathan Eklund menar att det speciella med Uggla är vägen han tagit för att komma dit..

GöteborgsPosten - 12 maj 17 kl. 15:34

Alla kan bli vinnare i en globaliserad värld

Utvecklingsländerna är inte fattiga därför att vi är rika. De är fattiga för att de inte har våra institutioner. Årets pristagare av Global Award for Entrepreneurship Research, Hernando de Soto, visar vägen för hur alla länder, fattiga som rika, kan få fördelar av globaliseringen samt att Sverige kan prestera mycket bättre, skriver Johan Eklund, Magnus Henreksson och Mikael Stenkula..

Uppsalanyheter.se - 17 apr 17 kl. 02:15

Recension: Nya skivsläpp på Open Minds etikett

Det lokala bolaget Open Mind, som också är en skivbutik och drivs av Dan Olson, fortsätter att ge ut vinylskivor med lokala Uppsalaband. Två av dessa skivsläpp är Distant Days "Dying of the light" och The Temple "Rock & Roll Diablo" båda med utgivningsdag 21 april. Det lokala bolaget Open Mind, som också är en skivbutik och drivs av Dan Olson, fortsätter att ge ut vinylskivor med lokala Uppsalaband.

DN - 26 nov 18 kl. 18:32

Jan Eklund: ”Svälten” är populärvetenskap av bästa märke – men fel bok vann

Magnus Västerbros ”Svälten” vann årets Augustpris i fackboksklassen. Det är populärvetenskap av bästa märke – men storverket skrev Jens Liljestrand..

YLE - 14 mar 17 kl. 14:34

Yle Åbolands valdebatt från Åbo: Kandidaterna ger spårvägen tummen ner

Spårvägsplanerna i Åbo hade få anhängare i Yle Åbolands valdebatt på tisdagen. Än så länge ligger spårvägsplanerna på utredningsnivå, och man förväntar sig ha en rapport klar på nya stadsfullmäktiges bord i slutet av året. I Yle Åbolands valdebatt fick kommunalvalskandidaterna frågan om Åbo borde bygga en spårväg.

YLE - 28 feb 17 kl. 19:03

Österbottniska kandidater klara för val

Kandidatlistorna inför vårens kommunalval är nu klara och valkampanjen kan köra igång på allvar. Listorna granskas och verifieras under de närmaste dagarna av kommunernas centralvalnämnder, som fastställer dem den 9 mars. Själva valdagen är den 9 april och de nya fullmäktigeledamöterna inleder sitt arbete den 1 juni.

YLE - 10 mar 17 kl. 13:54

693 vill bestämma i Åbo

Nu står det klart vilka personer som ställer upp i kommunalvalet i Åbo. Listan innehåller 693 kandidater. Åbo stad gav ut namnen på alla kandidater i kommunalvalet efter att centralvalnämnden granskat listorna.

DI - 02 feb 17 kl. 21:00

Fyra forskare: Värna jobbskapande företag

DEBATT. Arbetslösheten är hög trots Sveriges goda ekonomi. Det är alltså strukturella orsaker som ligger bakom.

BT - 28 jan 17 kl. 10:14

Berättelsens smärta och tröst

Magnus Florins nya roman rymmer så mycket mer än sina ord. BT:s Stefan Eklund läser en författare som låter konsten vara en tröst och en möjlighet..

Västerbottens Folkblad - 02 jan 17 kl. 20:30

Misstänkte mannens förklaring till vapnet på flygplatsen

En estländsk man född 1987, greps på nyårsafton av polisen efter att han försökt passera med ett skjutvapen genom flygsäkerhetskontrollen på Umeå Airport och sitter nu frihetsberövad. Mannens egen förklaring: han glömde att han hade vapnet i väskan. Enligt Magnus Eklund på polisen i Umeå har mannen uppgett att han glömt bort att vapnet fanns i […].

YLE - 12 nov 16 kl. 16:32

Gamla ESC-gänget gav futsaluppvisning i nya färger

Raseborgs BK med det ursprungliga Ekenäs SC-gänget i sina led tog en övertygande seger i futsalcupen på lördag eftermiddag. RBK slog division 2-laget GFT/Ydin från Esbo med klara siffror inför en vältalig publik i Ekenäs bollhall. Matchen slutade 7-2 (4-0).

DN - 11 jul 18 kl. 08:59

Minnesord: Inger Eklund

Vår vän och kollega Inger Eklund, Stockholm, har avlidit i en ålder av 68 år. Närmaste anhöriga är maken Anders och barnen Johan och Magnus med familjer..

Västerbottens Folkblad - 29 jun 16 kl. 16:39

Polisen på jakt efter hantverkarnas ledare

Polisen fortsätter sitt arbete i fallet med de oseriösa hantverkare som drabbade Shahandeh Seyfizadeh i Holmsund. – Vi arbetar med att identifiera den som styr verksamheten, säger Magnus Eklund hos polisen. Det var tidigare i veckan som Shahandeh Seyfizadeh kom hem och fick se sitt uppbrutna tak.

Västerbottens Folkblad - 09 apr 16 kl. 09:10

Begärs häktad för stölder

Just nu förbereds en häktningsframställan för en man som sitter anhållen i Umeå, misstänkt för flera stölder. På torsdagen grep polisen en man i Täfteböle. Mannen, som körde en ryskregistrerad bil, är misstänkt för flera stölder i Norrbotten.

Sydsvenskan - 31 mar 16 kl. 13:42

Nyförvärv och förluster i allsvenskan

AIKTränare: Andreas AlmPosition 2015: 3Nyförvärv: Denni Avdic, AZ Alkmaar, Eero Markkanen, Real Madrid, Daniel Sundgren, Degerfors, Amin Affane, Arminia Bielefeld, Ahmed Yasin, AGF Århus.Förluster: Henok Goitom, Getafe, Mohamed Bangura, Dalian Yifang, Noah Sonko Sundberg, Gif Sundsvall (lån), Kenny Pavey, Assyriska, Alex Pereira, do (lån avslutat), Gabriel Ferreyra, Boca Juniors (lån avslutat).BK HäckenTränare: Peter GerhardssonPosition 2015: 7Nyförvärv: Rasmus Schüller, HJK Helsingfors, Demba Savage, do, Niclas Andersén, Ljungskile, John Owoeri, Åtvidaberg, Baba Mensah, Inter Allies (lån).

Skånskan - 21 mar 16 kl. 18:15

Hört på upptaktsträffen

Sport Idag pågick upptakten inför allsvenskan 2016. – Det tar dem ut ur bekvämlighetszonen, vilket de tar vidare ut till planen där de vågar prova saker och ta risker – Billy Reid, assisterande tränare i Östersunds FK om lagets ovanliga inslag i träningsvardagen. – Man får en annan känsla för varandra än om man bara pratar i omklädningsrummet, man kommer mer in på de djupare delarna –  Östersundsförsvararen Dennis Widegren om effekten av att dansa balett och skriva böcker med lagkamraterna – Jag fick snacka in honom som huvudtränare för att få behålla min plats – Tommy Thelin, forward i Jönköpings Södra, om att ha brorsan Jimmy Thelin som tränare.

Västerbottens Folkblad - 13 mar 16 kl. 13:45

Grov misshandel efter turnering

Innebandylaget spelade turnering i Umeå. Det slutade med grov misshandel. Sällskapet var i Umeå för en turnering och övernattade på hotell.

Dalarnas tidningar - 15 feb 16 kl. 21:30

Tredje raka segern för Mora IK - 3-5 mot Sundsvall trots stjärnans frånvaro

Efter två raka segrar för Mora mot toppduon Tingsryd och AIK såg Sundsvall ut som ett enkelt byte. Utan poängkungen Linus Johansson på isen började ändå lyckligt för Mora. Man fick ett tidigt power play som utnyttjades då Jacob Nilsson hittade krysset med skottet från slottet.

Nyan - 20 feb 16 kl. 15:20

Hård rock från Dalarna

King Albatross från Dalarna spelar 70-talsinspirerad tyngre rock på Dinos i kväll lördag.

– Hård rock snarare än hårdrock, säger bandbokaren Björn "Grulle" Eklund.

Tungt groove och jammiga partier är att vänta.

DalaDemokraten - 15 feb 16 kl. 21:30

Tredje raka segern för Mora IK - 3-5 mot Sundsvall trots stjärnans frånvaro

Efter två raka segrar för Mora mot toppduon Tingsryd och AIK såg Sundsvall ut som ett enkelt byte. Utan poängkungen Linus Johansson på isen började ändå lyckligt för Mora. Man fick ett tidigt power play som utnyttjades då Jacob Nilsson hittade krysset med skottet från slottet.

Västerbottens Folkblad - 25 jan 16 kl. 11:06

Hotade sitt ex

Den före detta flickvännen utsattes för hotfulla sms, ett övergrepp i rättssak. Mannen som skickat meddelandena, känd av polisen i Umeå sedan tidigare, anhölls i sin så kallade utevaro i fredags. Han greps sedan under helgen och sitter numera anhållen .

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 16 kl. 10:07

Anhållen efter hot mot vårdpersonal

En man i 20-årsåldern har anhållits efter att han hotat personalen på Norrlands universitetssjukhus i Umeå.Han sökte vård för problem med en axel och personalen vill röntga honom, men det ville inte han, han ville bara ha mediciner. När han inte fick som han ville hotade han personalen till livet, säger Magnus Eklund, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Umeå till vk.

Sydsvenskan - 11 jan 16 kl. 10:07

Anhållen efter hot mot vårdpersonal

En man i 20-årsåldern har anhållits efter att han hotat personalen på Norrlands universitetssjukhus i Umeå.Han sökte vård för problem med en axel och personalen vill röntga honom, men det ville inte han, han ville bara ha mediciner. När han inte fick som han ville hotade han personalen till livet, säger Magnus Eklund, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Umeå till vk.

Västerbottens Folkblad - 29 nov 15 kl. 10:30

Elva anhållna efter grova misshandeln på Nydalahöjd

Polisen har i dag elva anhållna efter den synnerligen grova misshandeln i Umeå natten mot lördag. – Målsägande blev stucken med kniv, slagen och sparkad, säger polisens förundersökningsledare Magnus Eklund. I går greps tio personer, några av dem omyndiga, för en grov misshandel på Nydalahöjd, under natten mot lördag eller under den tidiga lördagsmorgonen.

Sydsvenskan - 29 nov 15 kl. 16:35

Elva anhållna för svår misshandel

Ytterligare en person har anhållits, misstänkt för inblandning i en grov misshandel i Umeå natten mot lördag. Offret, en man i 20-årsåldern, hittades svårt skadad utomhus tidigt på morgonen efter att ha blivit knivhuggen, slagen och sparkad.Totalt är elva personer anhållna i fallet.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.