Möter

Friday, 21 June, 02:12

Nyheter om Möter

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 01 jun 19 kl. 21:31

JUST NU: Maulers dramatiska match

Kan Alexander ”The Mauler” Gustafsson repa sig från stjärnsmällen mot Jon Jones?I ett kokande Globen Möter Gustafsson amerikanen Anthony Smith.Gustafsson lämnade första ronden rejält blödande från sitt vänsterben..

Länstidningen i Jämtland - 01 jun 19 kl. 17:45

ÖFK möter Giffarna i vårens sista match – följ matchen här

Fotbollssäsongen 2019 är igång för ÖFK. Här kan du följa vår liverapportering från träningar,....

SVT - 01 jun 19 kl. 16:26

21.00: Följ Champions League-finalen – brittiska storlag gör upp

Tottenham Möter Liverpool i Champions League-finalen. Häng med SVT Sport från kl 20 i världens största årliga sportevenemang. Matchen i Madrid startar kl 21..

Skånskan - 01 jun 19 kl. 15:30

Konstnär som finner nya fotografiska dimensioner

Lund Konstnären Diana Agunbiade-Kolawole fyller Krognoshusets tre våningar och fasad under juni med utställningen Drifting.
– Ni borde verkligen komma och se utställningen, uppmanar hon Lundaborna.Vad är det då för utställning?

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 19 kl. 13:30

BoIS möter en jumbo som är på gång

Den förlustfria sviten sprack och nu väntar ett lag med en form som pekar uppåt..

Skånskan - 31 maj 19 kl. 18:24

På plats för nördarnas år­liga fri­stad

Lund Kodachicon samlar inte bara nördar från hela Sverige, utan ock­så andra delar av Europa. Här får man vara den man är på in­si­dan.För 14:e året i rad anordnas ”Kodachicon” i Lund.

DN - 31 maj 19 kl. 18:38

Känslosam Giroseger efter lång tids sjukdom

Esteban Chaves kunde inte tävla på åtta månader på grund av körtelfeber.  På fredagen vann colombianen den 19:e etappen i Giro d’Italia. – Man gråter, alla gråter, det är en underbar dag, säger han.

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 12:00

Kostrådet som kan förlänga livet – men är svårt att följa

Nutritionist varnar: "Det som låter för bra för att vara sant är sällan sant"..

Expressen - 01 jun 19 kl. 11:23

Malmö och Helsingborg är bröder i samma familj

I fotbollens kalender är Helsingborg tre år äldre än Malmö och de är bröder i samma familj och de träter och bråkar som alla syskon gör och det vore förmätet att säga att de älskar varandra, men den ene vill inte vara borta alltför länge från den andre, ty då infaller saknaden..

Nyan - 01 jun 19 kl. 09:44

Föreslår turistbussar på Badhusberget

StadsfullmäktigeledaMöterna Anders Holmberg (Ob) och John Holmberg (Lib) vill att staden tar bort förbudet som inte tillåter fordon över 13 meter att köra upp för Badhusberget. Förbudet har avsevärt minskat turistbussars möjlighet att besöka berget, skriver de i en motion. De föreslår dessutom att staden ser över parkeringsytorna, placerar ut bänkar, bord samt sopkärl och att Storagatan förses med tydliga skyltar så att turister hittar till berget.

Skånskan - 31 maj 19 kl. 15:30

Livligt om modersmålslektioner

HÖRBY Minoriteten sköt vid måndagens kommunfullmäktigemöte upp avgörandet av det omdiskuterade förslaget om modersmålspolicy i Hörby, vilket bara kräver en tredjedel av rösterna. Det blev en livlig debatt om SD-förslaget.Motiveringen för återremissen var att facknämnden, barn- och utbildningsnämnden, inte fått uttala sig om konsekvenser och kostnader.

Länstidningen i Jämtland - 01 jun 19 kl. 09:00

Omdebatterade planen för Storsjö strand ute för granskning igen

De sex nya bostadskvarteren med allmänytor längs Storsjö strand har nu åter lagts ut för....

Skånskan - 01 jun 19 kl. 08:00

Lyckad skolsatsning skrotas

ESLÖV Personalen och de sju högstadieeleverna i Lilla Gruppen på Ekenässkolan, alla med behov av särskilt stöd, har fått veta att gruppen ska avvecklas – trots en framgångsrik verksamhet. Gruppen finns kvar terminen ut men nedtrappningen har börjat.Gruppen är för elever med särskilda behov i undervisningen och har nått fina resultat.

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Dags för Åsaka att ta sig an Stora Mellby på hemmaplan

Match igen när Åsaka Möter Stora Mellby i division 6 Trollhättan i fotboll i dag. Det har varit en tuff start på säsongen för Åsaka, som bara har tre poäng efter fem spelade matcher. Stora Mellby har 15 poäng.

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Formstarka Sjuntorp vill förlänga sviten - möter Levene/Skogslund borta

I dag möts Levene/Skogslund och Sjuntorp på Åsavallen. Sjuntorp har sju matcher i rad utan förlust i division 5 Västergötland västra inför mötet med tiondeplacerade Levene/Skogslund i fotboll. Levene/Skogslund vann senast mot Nossebro med 2–1..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

I dag spelar Ullared på bortaplan mot Ängelholm

Dags för match - Ullared Möter Ängelholm på bortaplan på Ängelholms IP i division 2 västra Götaland i fotboll. Ängelholm har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Ullared vann senast mot Vinberg med 1–0..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Solväder vill förlänga fina segersviten mot Rödbo

I dag Möter Solväder Rödbo på hemmaplan på Bravida Arena i division 7 Göteborg C i fotboll. Solväder har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Hermansby med 2–1, och ligger nu fyra i tabellen. Bortalaget har fem matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

I dag spelar Norrby hemma mot Dalkurd

Norrby Möter Dalkurd hemma på Borås Arena i Superettan i fotboll i dag. Norrby har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Dalkurd. Dalkurd vann sin senaste match med 3–2 mot Örgryte..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Lilla Träslöv möter Kungsbacka IF i division 4 Halland

I dag spelar Lilla Träslöv bortamatch i division 4 Halland i fotboll mot Kungsbacka IF. Båda lagen förlorade senast, Kungsbacka IF:s match mot Leikin slutade 1–2 och Lilla Träslövs möte med Tölö blev 3–5..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

I dag spelar Halmstad hemma mot Västerås SK

Halmstad Möter Västerås SK hemma på Örjans Vall i Superettan i fotboll i dag. Bortalaget har fem matcher i rad utan seger. Halmstad vann sin senaste match med 3–0 mot Degerfors..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Velebit med fyra segrar i rad möter Kärra KIF

I dag är det dags för match för Velebit som tar emot Kärra KIF på Velebit IP i division 4 Göteborg B i fotboll. Velebit har fyra segrar i rad, senast med 5–0 mot Askim, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. Kärra KIF har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med Velebit..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Djurgården vill förlänga fina segersviten mot Sirius

I dag Möter Djurgården Sirius på bortaplan på Studenternas IP i Allsvenskan i fotboll. Djurgården har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Östersunds FK med 3–1, och ligger nu trea i tabellen. Sirius vann sin senaste match med 2–0 mot Örebro..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Formsvaga Östersunds FK på segerjakt mot GIF Sundsvall hemma

Östersunds FK jagar en seger när laget Möter GIF Sundsvall hemma på Jämtkraft Arena. Inför kvällens match har hemmalaget fem matcher i rad utan seger i Allsvenskan i fotboll. Bortalaget har sex matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

I dag spelar IFK Göteborg hemma mot Örebro

Match igen när IFK Göteborg Möter Örebro i Allsvenskan i fotboll i dag. IFK Göteborg har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med tolfteplacerade Örebro. Örebro blev utan poäng i senaste matchen, mot Sirius..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Formsvaga Falkenberg på segerjakt mot Kalmar hemma

Bottenlaget Falkenberg jagar en seger när laget Möter elfteplacerade Kalmar hemma på Falcon Alkoholfri Arena. Inför kvällens match har hemmalaget tio matcher i rad utan seger i Allsvenskan i fotboll. Bortalaget har tre matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Grimeton med tre segrar i rad möter Träslövsläge

I dag möts Grimeton och Träslövsläge på Grimtunet i division 6 Halland norra i fotboll. Grimeton har tre raka segrar, senast med 3–0 mot Glommen, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. Träslövsläge har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med Grimeton..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Dags för Onsala att ta sig an Nittorp på hemmaplan

Onsala Möter Nittorp hemma på Rydets IP i division 1 mellersta Götaland i fotboll i dag. Det blev seger i den senaste matchen för Nittorp, 2–0 mot Lindö på hemmaplan, Onsala förlorade mot Jitex Mölndal..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Mjällby med sex segrar i rad möter Jönköping

I dag möts Mjällby och Jönköping på Strandvallen i Superettan i fotboll. Mjällby har sex segrar i rad, senast med 2–0 mot Gais, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Jönköping har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Mjällby..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Formstarka IFK Falköping vill förlänga sviten - möter Ödsmål borta

I dag är det dags för match för Ödsmål som tar emot IFK Falköping hemma på Ödsmåls IP. IFK Falköping har en svit på tre matcher utan förlust i division 3 mellersta Götaland inför mötet med elfteplacerade Ödsmål i fotboll. Hemmalaget har sju matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Formsvaga Lunden ÖBK på segerjakt mot United Africa borta

Bottenlaget Lunden ÖBK jagar en seger när laget Möter elfteplacerade United Africa borta på Bergsjövallen. Inför dagens match har bortalaget åtta matcher i rad utan seger i division 4 Göteborg A i fotboll. United Africa förlorade sin senaste match med 1–3 mot Zenith..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Formsvaga Inter Linné på segerjakt mot Bosona/Bosna borta

Inter Linné jagar en seger när laget Möter sjätteplacerade Bosona/Bosna borta på Länsmansgårdens IP. Inför dagens match har bortalaget fem matcher i rad utan seger i division 6 Göteborg A i fotboll. Bosona/Bosna förlorade sin senaste match med 3–5 mot Götaholm..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

Bäckefors med fem raka förluster i bagaget möter Håfreström 2

Bäckefors är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot åttondeplacerade Håfreström 2 borta på Håvåsen. Inför matchen har bortalaget fem raka förluster i division 5 Dalsland i fotboll och ligger just nu tia i tabellen. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Färgelanda med 1–3..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

I dag spelar Skoftebyn hemma mot Hertzöga

Skoftebyn Möter Hertzöga hemma i dag i division 1 norra Götaland i fotboll. Bortalaget har sju matcher i rad utan seger. Skoftebyn vann senast mot Orust med 2–0..

Barometern - 01 jun 19 kl. 06:00

Flytten till Hammarby – ett lyft för Bergkvist

Efter två säsonger i IFK Kalmar valde Elin Bergkvist att flytta. På söndag Möter hon sina gamla lagkamrater. – Lite tips om deras styrkor och svagheter ska jag väl kunna bidra med..

Barometern - 01 jun 19 kl. 06:00

Robert Gustafsson längtar till scenen i Kalmar

Den folkkäre komikern, som snart syns i farsen Trassel på Krusenstiernska teatern, tröttnar aldrig på ögonblicket då han Möter publiken. – Det är lite som att komma hem varje gång man gör entré, säger han..

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 19 kl. 06:05

Illinois ska tillåta cannabis

Illinois ser ut att bli den elfte delstaten i USA att släppa cannabis fritt som berusningsmedel. Statens representanthus röstade på fredagen med bred marginal igenom en lag som tillåter innehav av marijuana och dylika droger för privat bruk. Det unika m.

Sydsvenskan - 01 jun 19 kl. 06:05

Illinois ska tillåta cannabis

Illinois ser ut att bli den elfte delstaten i USA att släppa cannabis fritt som berusningsmedel. Statens representanthus röstade på fredagen med bred marginal igenom en lag som tillåter innehav av marijuana och dylika droger för privat bruk. Det unika m.

Dagens PS - 10 jun 19 kl. 11:26

Ledamöter får lönelyft – tjänar 93.000 kronor

Efter vårens val till EU-val står det nu klart att en majoritet av parlamentarikerna tar plats i Bryssel för första gången – och alla får en mastig löneförhöjning. Det visar en genomgång som Dagens Industri har gjort. En riksdagsledamot tjänar 66.

Skånskan - 01 jun 19 kl. 05:00

Nytt liv för Kockums gamla industribyggnader

MALMÖ Gamla Kockumsbyggnader får nytt liv och ett fåtal av dem ska monteras ner. I slutet av året öppnas ett hotell i det gamla huvudkontoret, En magasinsbyggnad blir kontor nästa år och i en hall som en gång använts som brandstation ska man kunna äta en bit mat.
Mycket är på gång i Varvsstaden som på sikt kommer att få 2 500 bostäder.

Kristianstadsbladet - 01 jun 19 kl. 05:00

Insändare: Nu ska kaoset vid Järnvägsgatan lösas

Det är få saker i Hässleholms kommun som har upprört så många medborgare som ombyggnaden av Järnvägsgatan. En ombyggnad som gjordes för cirka ett år sedan som inte blev bra, skriver tre borgerliga ledaMöter i tekniska nämnden..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.