Möter

Friday, 30 October, 18:15

Nyheter om Möter

Sortering: Relevans | Senaste
GlobeNewswire - 15 sep 20 kl. 16:05

JLT Mobile Computers lanserar ruggad 10-tums, fordonsmonterad Android-dator som framtidssäkrar produktiviteten på lagret

VM3010A Front angled w dock Bild tillgänglig via: monika@prismapr.com JLT:s nya RISC-baserade VM3010A-dator är utvecklad för att passa i trånga fordonskupéer och erbjuder effektivitetsfördelarna med Adroid i en ruggad fordonsmonterad formfaktor.
Växjö, Sverige, 15:e september 2020   * * *   JLT Mobile Computers, ledande leverantör av stryktåliga datorer för krävande miljöer, meddelar att man utökar sitt sortiment av stryktåliga fordonsmonterade datorer för att hjälpa sina kunder att öka produktiviteten inom logistik, lager och andra krävande tillämpningar.

GlobeNewswire - 15 sep 20 kl. 07:30

Copperstones valberedning föreslår ändringar i styrelsesammansättningen

Danderyd den 15 september 2020 PRESSMEDDELANDE Valberedningen för Copperstone Resources AB (publ) har meddelat bolaget att valberedningen föreslår förändringar i bolagets styrelsesammansättning inför extra bolagsstämman den 29 september 2020. Lars Seiz föreslås av valberedningen att väljas till ny styrelseledamot.
Om stämman bifaller förslaget ersätter Lars Seiz nuvarande styrelseledamot Erik Israelsson i styrelsen.

Expressen - 15 sep 20 kl. 21:30

Jimmie Åkesson efter Expressens avslöjande: Min uppgift är att hålla rent

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kommenterar nu Expressens reporter David Baas avslöjande om SD-politikern Dennis Asklings rasistiska och nazistiska chattkommentarer. – Min uppgift är att hålla rent när sådant här uppdagas och det arbetet menar jag att vi sköter så gott vi kan, säger Jimmie Åkesson till Aktuellt, och tackar Expressen för avslöjandet. .

Sydsvenskan - 15 sep 20 kl. 20:39

Två nya modeller av Apple Watch släpps

Nya Apple Watch 6 mäter blodets syresättning..

Corren - 15 sep 20 kl. 21:03

Oavgjort för RP-damerna i genrepet

21–21 mot allsvenska Hallby. Det låter som ett bra resultat i RP:s genrep inför division 1-starten. "Nja, lite för många enkla misstag", sa Hanna Söderman..

SR - 15 sep 20 kl. 21:11

Friidrottskollen: Nytt personbästa av Khaddi Sagnia

Khaddi Sagnia visade åter igen att det här är hennes bästa säsong någonsin. Nytt personligt rekord med 6,92 betydde även seger i galan i Zagreb. Daniel Ståhl verkar ha hämtat sig efter förlusten i söndags.

Nyan - 15 sep 20 kl. 21:12

Inga ljus i trafiken

Vid kvälls- och nattpasset måndag–tisdag var polisen speciellt uppmärksamma på att kontrollera belysningen på fordon i trafiken. Två förare som körde helt utan körljus fick böter misstänkta för äventyrande av trafiksäkerheten. Tre andra förare fick böta för att felaktigt använt dimljus inne i Mariehamn.

News55 - 15 sep 20 kl. 19:12

Bundesliga startar säsongen – inför publik

Bundesliga har fått klartecken att starta säsongen inför en begränsad publik. När den tyska fotbollsligan sparkar i gång i helgen tillåts klubbarna fylla arenorna till 20 procent av kapaciteten. Tysklands politiker tillåter den begränsade publiken förut….

SR - 15 sep 20 kl. 19:33

Bundesliga startar inför publik

Bundesliga har fått klartecken att starta säsongen inför en begränsad publik. När den tyska fotbollsligan sparkar i gång i helgen tillåts klubbarna fylla arenorna till 20 procent av kapaciteten. Tysklands politiker tillåter den begränsade publiken förutsatt att smittspridningen i respektive region ligger under en bestämd nivå.

Vimmerby Tidning - 15 sep 20 kl. 18:00

LIVE: Derbydags igen – Dackarna möter Västervik

Förra veckan blev det seger för Dackarna hemma mot Västervik. Ikväll möts lagen igen, den här gången i Västervik. Kvällens match är också den sista matchen i grundserien.

NT - 15 sep 20 kl. 15:47

"Det finns inga dåliga vibes mellan mig och Smedby"

För bara drygt två veckor tillhörde han Smedby. På onsdagkvälleen Möter han dem. "Det känns extra roligt", säger Sleipners Sanel Hamzic..

Expressen - 15 sep 20 kl. 16:15

Åtta spelare missar matchen mot Sverige

På torsdag Möter Sverige Ungern i EM-kvalet. Men under tisdagen meddelade Sveriges motståndare ett coronafall stoppar åtta spelare från att åka med till Göteborg. – Vi ska försöka göra det bästa med de spelare vi har tillgängliga, säger förbundskaptenen Edina Markó på förbundets hemsida..

SVT - 15 sep 20 kl. 15:09

Statschefläkaren om antalet långtidssjuka: ”Väldigt hög siffra”

Enligt en Novusundersökning kan det finnas 150 000 långtidssjuka efter coronaviruset. Men hittills är det drygt 87 000 som bekräftats smittade. Statschefläkaren på Socialstyrelsen säger nu att det låter väl tilltaget: – Det verkar vara en väldigt hög siffra, säger Thomas Lindén..

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 13:51

”Vi kan dubbla våra kunders bottom line”

Swedish Stirling har sina rötter på den svenska västkusten. Gunnar Larsson, som tidigare var vd för Kockums, grundade bolaget 2008 med en licens på det svenska varvets stirlingteknik. Därefter har de utvecklat tekniken till att på ett effektivt sätt kunna ta tillvara på restenergi från masugnar, omvandla den till el som sedan används till att driva samma masugn.

Nerikes Allehanda - 15 sep 20 kl. 14:14

LIVE-TV onsdag 16/9 – 17.00: Forward mot ÖSK i DM-semifinalen – se matchen här

BK Forward Möter allsvenska ÖSK i semifinalen Myresjöhus cup. Matchen direktsänds på na.se..

Resume - 15 sep 20 kl. 13:09

Oxenstierna styckas – blir två separata bolag

Kommunikationsbyrån Oxenstierna & Partners delas upp i två separata bolag – med olika inriktningar. ”Noterade bolag Möter ett alltmer komplext kommunikationslandskap och behovet av specialistkompetens ökar”, säger Anna Oxenstierna, vd på nya Oxenstierna Kommunikation..

Expressen - 15 sep 20 kl. 10:55

Stjärnduon saknas inför måstematchen

Hammarby Möter Lech Poznan i morgon. På lagets sista träning saknades både Muamer Tankovic och Darijan Bojanic.Nyckelduon dras med känningar inför matchen..

DN - 15 sep 20 kl. 10:55

”På pappret låter en sjökabel som en god idé”

Lowina Lundström och Per Eckemark, Svenska kraftnät: Men nödvändiga förstärkningar av anslutande nät måste genomföras..

Expressen - 15 sep 20 kl. 11:15

Målvaktskampen i svenska landslaget

Både Göteborgs Jennifer Falk, 26, och FC Rosengårds Zecira Musovic, 24, har stått för starka insatser i årets damallsvenska. På torsdag kommer en av dem göra tävlingsdebut i landslagströjan när Sverige Möter Ungern i EM-kvalet. – Jag vill spela, hon vill spela och vi respekterar varandra, sa Jennifer Falk efter samlingens första träning under måndagen.

Cornucopia - 15 sep 20 kl. 10:59

Stora förseningar med ofärdiga Polestar 2 - OTA, app mm dröjer till 2021

Polestar skickade igår ut ett e-brev till sina svenska kunder, där man ber om ursäkt för den "spännande uppstartsfasen av vårt varumärke" och att diverse funktioner därför saknas på den nya elbilen Polestar 2. Dit hör bland annat en mobilapp, digital nyckel, mjukvaruuppdateringar på distans ("OTA") och förvärmning av bilen.
Nej, ingen Saab, utan en Polestar 2.

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 09:49

H&M: Vi är igenom det värsta nu

Läs också: Omvänd vinstvarning från H&M ”Det är alldeles för tidigt att spekulera i. I det exceptionella läge som vi och hela världen har varit, och fortfarande befinner oss i, har vi gjort allt vi kunnat för att hantera det med kraftiga och snabba åtgärder. Successivt i takt med att vi kunnat återöppna butikerna och kunderna kommit tillbaka har också vår personal kommit tillbaka mer och mer”, säger H&M-gruppens ir-chef Nils Vinge till Nyhetsbyrån Direkt och fortsätter: ”Just nu kan jag inte säga så m

IDG - 15 sep 20 kl. 08:51

Zerologon – "den mest vansinniga Windows-buggen hittills"


En ny sårbarhet i Windows låter angriparen få direkt kontroll över domänkontrollanter i Active Directory utan någon autentisering. Microsoft har släppt en uppdatering i augusti, men att uppdatera domänkontrollanter är inte gjort i en handvändning..

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 07:56

Liseberg får böter – varnade inte för gosedjur

Liseberg har fått en sanktionsavgift på 20 000 kronor efter att ha missat att sätta upp rätt skylt..

Expressen - 15 sep 20 kl. 06:47

Louise Erixon om sin nya relation till Jimmie Åkesson

Hon är en av Sverigedemokraternas mäktigaste politiker – och efter separationen från Jimmie Åkesson står dörren åter på glänt till rikspolitiken. Men Louise Erixon är inte klar i Sölvesborg. – Jag sitter gärna kvar i den här rollen nästa mandatperiod, säger kommunalrådet.

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 07:00

Formsvaga Finlandia/Pallo på segerjakt mot Ytterby B borta

Bottenlaget Finlandia/Pallo jagar en seger när laget Möter tredjeplacerade Ytterby B borta på Ytterns IP. Inför kvällens match har bortalaget fem matcher i rad utan seger i division 3 Göteborg B dam i fotboll. Ytterby B vann sin senaste match med 2–0 mot Kongahälla..

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 07:00

Jonsered vill bygga ny svit mot Nol

Jonsered Möter Nol i division 4 Göteborg A herr i fotboll i kväll. Den fina sviten på fem raka segrar tog slut senast mot Angered MBIK. Det blev förlust för Nol mot Partille senast..

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 07:00

Öster vill starta ny segerrad mot Trelleborg

Öster Möter Trelleborg i Superettan i fotboll i kväll. Den fina sviten på fyra raka segrar tog slut senast mot Akropolis. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot Brage med 0–1..

GöteborgsPosten - 15 sep 20 kl. 07:00

Bosona/Bosna möter Hisingen i division 5 Göteborg A herr

Match igen för Bosona/Bosna när Hisingen gästar Länsmansgårdens IP i division 5 Göteborg A herr i fotboll i kväll. Hisingen fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2–2 mot Björndammen/Öjersjö, Bosona/Bosna gick poänglösa ur mötet med Lunden ÖBK (1–4)..

Världen Idag - 15 sep 20 kl. 00:00

Varför hör jag detta om och om igen, att ”det funkar inte så”?

“Staten är min herde, mig ska inget fattas. Den låter mig vila på gröna ängar, den för mig till vatten där jag finner ro. Om jag än går igenom svårigheter fruktar jag inget, ty jag har betalat min skatt.

Aftonbladet - 14 sep 20 kl. 21:16

Polisen bemöter kritiken: ”Kan finnas omständigheter”

▸ På en film ser man hur en polis släpar Benjamin Antwi, 40, av ett tåg..

ÖstersundsPosten - 14 sep 20 kl. 20:30

28 fortkörningsböter under måndagen – flera förlorade körkortet

På måndagen har polisen genomfört trafikkontroller på E45 mellan Östersund och Hammerdal..

Länstidningen i Jämtland - 14 sep 20 kl. 20:30

28 fortkörningsböter under måndagen – flera förlorade körkortet

På måndagen har polisen genomfört trafikkontroller på E45 mellan Östersund och Hammerdal..

News55 - 14 sep 20 kl. 20:34

Höjd klimatbonus kan ätas upp av skattehöjning

Regeringen föreslår en höjning av klimatbonusen till 70 000 kronor nästa år för fordon som släpper ut noll gram koldioxid. Bil Sweden tvekar dock om att ge tummen upp. Branschorganisationen befarar att högre förmånsskatt äter upp hela höjningen.

Corren - 14 sep 20 kl. 20:35

Höjd klimatbonus kan ätas upp av skattehöjning

Regeringen föreslår en höjning av klimatbonusen till 70 000 kronor nästa år för fordon som släpper ut noll gram koldioxid. Bil Sweden tvekar dock om att ge tummen upp. Branschorganisationen befarar att högre förmånsskatt äter upp hela höjningen..

UNT - 14 sep 20 kl. 20:35

Höjd klimatbonus kan ätas upp av skattehöjning

Regeringen föreslår en höjning av klimatbonusen till 70 000 kronor nästa år för fordon som släpper ut noll gram koldioxid. Bil Sweden tvekar dock om att ge tummen upp. Branschorganisationen befarar att högre förmånsskatt äter upp hela höjningen..

Vimmerby Tidning - 14 sep 20 kl. 20:35

Höjd klimatbonus kan ätas upp av skattehöjning

Regeringen föreslår en höjning av klimatbonusen till 70 000 kronor nästa år för fordon som släpper ut noll gram koldioxid. Bil Sweden tvekar dock om att ge tummen upp. Branschorganisationen befarar att högre förmånsskatt äter upp hela höjningen..

UNT - 14 sep 20 kl. 20:35

Höjd klimatbonus kan ätas upp av skattehöjning

Regeringen föreslår en höjning av klimatbonusen till 70 000 kronor nästa år för fordon som släpper ut noll gram koldioxid. Bil Sweden tvekar dock om att ge tummen upp. Branschorganisationen befarar att högre förmånsskatt äter upp hela höjningen..

NT - 14 sep 20 kl. 20:35

Höjd klimatbonus kan ätas upp av skattehöjning

Regeringen föreslår en höjning av klimatbonusen till 70 000 kronor nästa år för fordon som släpper ut noll gram koldioxid. Bil Sweden tvekar dock om att ge tummen upp. Branschorganisationen befarar att högre förmånsskatt äter upp hela höjningen..

Sydsvenskan - 14 sep 20 kl. 20:34

Höjd klimatbonus kan ätas upp av skattehöjning

Regeringen föreslår en höjning av klimatbonusen till 70 000 kronor nästa år för fordon som släpper ut noll gram koldioxid. Bil Sweden tvekar dock om att ge tummen upp. Branschorganisationen befarar att högre förmånsskatt äter upp hela höjningen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.