Mölnlycke

Thursday, 23 May, 04:47

Nyheter om Mölnlycke

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 11 maj 19 kl. 07:00

Mölnlycke IF vill bryta tunga trenden borta mot Björkö

Mölnlycke IF har tre matcher i rad utan seger i division 4 Göteborg B inför dagens match på bortaplan mot åttondeplacerade Björkö i fotboll. Björkö förlorade sin senaste match med 1–2 mot Göteborgs FF..

GöteborgsPosten - 29 apr 19 kl. 07:21

Matchdags igen när Soläng/Guldh B möter Askim

Första matchen efter uppehållet spelas i kväll när Soläng/Guldh B möter Askim hemma på Eklandavallen i division 3 Göteborg A i fotboll. Båda lagen förlorade senast, Soläng/Guldh B:s match mot Mölnlycke slutade 2–3 och Askims möte med Göteborgs FF B blev 1–4..

GT - 28 apr 19 kl. 12:50

Larm om explosion – polis har ryckt ut

Polis och räddningstjänst har larmats till en adress i Mölnlycke efter ett larm om en explosion.– Det är en inringare som säger sig ha hört en explosion vid en industrilokal. Vi är på väg fram, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i Region Väst.

GöteborgsPosten - 28 apr 19 kl. 13:05

Larm om explosion i industriområde

En inringare slog på söndagen larm om en explosion i ett industriområde i Mölnlycke. Enligt räddningstjänsten ska vittnet ha hört en kraftig smäll följt av rökutveckling..

GöteborgsPosten - 09 maj 19 kl. 22:21

Formstarka Göteborgs FF tog ny seger mot Mölnlycke-Sjövalla

Göteborgs FF är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Mölnlycke-Sjövalla borta på Djupedalsplan på torsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0–4 (0–2) innebär att Göteborgs FF nu har fem segrar i följd i division 4 Göteborg B i fotboll..

GöteborgsPosten - 09 maj 19 kl. 07:00

Göteborgs FF med fyra segrar i rad möter Mölnlycke-Sjövalla

I kväll möter Göteborgs FF Mölnlycke-Sjövalla på bortaplan på Djupedalsplan i division 4 Göteborg B i fotboll. Göteborgs FF har fyra raka segrar, senast med 2–1 mot Björkö, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Mölnlycke-Sjövalla fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1–1 mot Eriksberg..

GöteborgsPosten - 26 apr 19 kl. 22:13

Landvetter B vann - efter Nelly Wallins hattrick

Nelly Wallin stod för alla tre målen för Landvetter B när Landvetter B vann mot Mölnlycke på hemmaplan i division 3 Göteborg A i fotboll. Till slut blev det 3–1 (2–0)..

BT - 25 apr 19 kl. 13:17

Storband i högform tolkade Taube

Att Evert Taubes visor även kan nästla sig in i jazziga sammanhang bör inte förvåna. Ett lustfyllt bevis på detta möter Bo W Jonsson hos gästande Mölnlycke Storband..

GöteborgsPosten - 07 maj 19 kl. 21:43

Mölnlycke och Göteborgs FF B delade på poängen efter 1–1

Det blev delad pott när Mölnlycke tog emot Göteborgs FF B i division 3 Göteborg A i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1–1 (1–1)..

GöteborgsPosten - 07 maj 19 kl. 07:00

Göteborgs FF B med fyra raka segrar möter Mölnlycke

I kväll möts Mölnlycke och Göteborgs FF B på Djupedalsplan i division 3 Göteborg A i fotboll. Göteborgs FF B har fyra segrar i rad, senast med 7–1 mot Solängens/Guldheden, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Mölnlycke förlorade sin senaste match med 0–2 mot Älvsborg..

GöteborgsPosten - 04 maj 19 kl. 17:03

Öckerö ny serieledare efter seger mot Mölnlycke IF

Öckerö slog Mölnlycke IF med 5–2 (3–1) på bortaplan och kan nu fira att laget är ny serieledare i division 4 Göteborg B i fotboll efter fem spelade matcher, på samma poäng som Göteborgs FF. Mölnlycke IF ligger på tionde plats i tabellen..

GöteborgsPosten - 18 apr 19 kl. 07:00

Askim möter Sandarna i division 4 Göteborg B

I kväll spelar Askim hemmamatch i division 4 Göteborg B i fotboll mot Sandarna. Sandarna har sex poäng efter två spelade matcher. Tyngre har det gått för Askim, som är helt utan poäng på lika många matcher.

GöteborgsPosten - 18 apr 19 kl. 07:00

Velebit möter Björkö hemma på Tuvevallen i kväll

Dags för match - Velebit möter Björkö på hemmaplan på Tuvevallen i division 4 Göteborg B i fotboll. Båda lagen förlorade senast, Velebits match mot Mölnlycke IF slutade 1–3 och Björkös möte med Kärra KIF blev 0–1..

GöteborgsPosten - 04 maj 19 kl. 07:00

Mölnlycke IF möter Öckerö i division 4 Göteborg B

Match igen för Mölnlycke IF när Öckerö gästar Djupedalsplan i division 4 Göteborg B i fotboll i dag. Det blev seger i den senaste matchen för Öckerö, 5–0 mot Älvsborg hemma, Mölnlycke IF förlorade mot Göteborgs FF..

GöteborgsPosten - 03 maj 19 kl. 22:41

Niklas Blomgren räddade poäng när Mölnlycke-Sjövalla kryssade mot Eriksberg

I halvtid ledde Eriksberg matchen på hemmaplan i division 4 Göteborg B i fotboll mot Mölnlycke-Sjövalla med 1–0, efter mål av Anton Efraimsson. Men i andra halvlek jobbade sig Mölnlycke-Sjövalla in i matchen, och kvitterade genom Niklas Blomgren. Matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 03 maj 19 kl. 07:00

Eriksberg vill bryta tunga trenden hemma mot Mölnlycke-Sjövalla

Eriksberg har fyra matcher i rad utan seger i division 4 Göteborg B inför kvällens match på hemmaplan mot sjundeplacerade Mölnlycke-Sjövalla i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Mölnlycke-Sjövalla, 2–1 mot Velebit på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 02 maj 19 kl. 07:00

Dags för Mölnlycke att ta sig an Älvsborg på hemmaplan

Mölnlycke spelar hemma på Djupedalsplan mot Älvsborg i division 3 Göteborg A i fotboll i kväll. Den senaste matchen för Älvsborg slutade oavgjort, 3–3, mot Näset/Väster, Mölnlycke förlorade mot Landvetter B (1–3)..

GöteborgsPosten - 12 apr 19 kl. 07:00

Björkö möter Kärra KIF i division 4 Göteborg B

Björkö spelar hemma på Rosenhill mot Kärra KIF i division 4 Göteborg B i fotboll i kväll. Båda lagen vann i premiären, Kärra KIF med 3–0 mot Mölnlycke IF och Björkö med 4–1 mot Askim..

GöteborgsPosten - 12 apr 19 kl. 07:00

Sandarna möter Älvsborg hemma på Gröna Vallen i kväll

Dags för match - Sandarna möter Älvsborg på hemmaplan på Gröna Vallen i division 4 Göteborg B i fotboll. Båda lagen vann i premiären, Älvsborg med 5–1 mot Mölnlycke-Sjövalla och Sandarna med 1–0 mot IF Mölndal..

GöteborgsPosten - 10 apr 19 kl. 07:00

I kväll spelar Göteborgs FF B hemma mot Askim

Göteborgs FF B spelar hemma mot Askim i kväll i division 3 Göteborg A i fotboll. Göteborgs FF B vann i seriestarten med 3–0 mot Göteborgs SIF, Askim förlorade mot Mölnlycke..

GöteborgsPosten - 29 apr 19 kl. 07:21

Landvetter B slog Mölnlycke på hemmaplan

Det blev Landvetter B som vann mötet i division 3 Göteborg A i fotboll på hemmaplan mot Mölnlycke, med 3–1 (2–0)..

GöteborgsPosten - 27 apr 19 kl. 08:58

Carl Aldebert gjorde två mål när Göteborgs FF vann mot Mölnlycke IF

Det blev Göteborgs FF som vann matchen borta mot Mölnlycke IF i division 4 Göteborg B i fotboll på fredagen. 0–4 (0–3) slutade matchen..

GöteborgsPosten - 26 apr 19 kl. 21:32

Göteborgs FF vann borta mot Mölnlycke IF

Det blev Göteborgs FF som vann matchen borta mot Mölnlycke IF mötet i division 4 Göteborg B i fotboll på fredagen. 0–4 slutade matchen..

GöteborgsPosten - 26 apr 19 kl. 07:00

Mölnlycke IF möter Göteborgs FF i division 4 Göteborg B

Mölnlycke IF spelar hemma mot Göteborgs FF i kväll i division 4 Göteborg B i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Göteborgs FF, 2–1 mot Öckerö hemma, medan Mölnlycke IF spelade lika, 1–1, mot Eriksberg i senaste matchen..

GöteborgsPosten - 26 apr 19 kl. 08:01

Oscar Berntsson och John Gelotte avgjorde när Mölnlycke-Sjövalla slog Velebit

Mölnlycke-Sjövalla tog till slut hem segern mot Velebit i matchen på Djupedalsplan på torsdagen. Matchen i division 4 Göteborg B i fotboll slutade 2–1 (1–1)..

GöteborgsPosten - 25 apr 19 kl. 07:00

Mölnlycke-Sjövalla möter Velebit i division 4 Göteborg B

I kväll spelar Mölnlycke-Sjövalla hemmamatch i division 4 Göteborg B i fotboll mot Velebit. Det har varit en tuff start på säsongen för Mölnlycke-Sjövalla, som bara har tre poäng efter tre spelade matcher. Velebit har sex poäng.

GöteborgsPosten - 25 apr 19 kl. 21:26

Mölnlycke-Sjövalla vann med 2–1 hemma mot Velebit

Det blev en uddamålsseger för Mölnlycke-Sjövalla i matchen mot Velebit i division 4 Göteborg B i fotboll på torsdagen. Laget vann med 2–1 (1–1) hemma på Djupedalsplan..

BT - 29 mar 19 kl. 13:40

Ulricehamn och Rävlanda har skolbibliotek i världsklass

Skolbiblioteken på Tingsholmsgymnasiet och Vuxenutbildningen i Ulricehamn, Rävlandaskolan och Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke står med på listan över skolbibliotek i världsklass 2019..

Skånskan - 24 mar 19 kl. 13:45

Pax tar över bryggeri

FLYINGE Pax Brygghus i Flyinge tar över konkursdrabbade Lycke Bryggeri i Mölnlycke.
– Vi har insett att vi skulle slå i taket i vår lokal i Flyinge och att vi skulle behöva brygga mer. Då blir det här en bra lösning, säger Marika Sjöström på Pax Bryggeri till sajten Beernews.

DI - 25 mar 19 kl. 20:29

Investorbolaget öppnar för storförvärv

Mölnlycke Health Cares sårvårdsverksamhet vinner mark när stukade konkurrenter som Convatec slickar sina sår.  I fjärde kvartalet presterade Investors onoterade kronjuvel sin högsta organiska tillväxt på tio kvartal och nu öppnar vd Richard Twomey dörren för storförvärv. .

GöteborgsPosten - 18 apr 19 kl. 07:00

Eriksberg möter Mölnlycke IF i division 4 Göteborg B

Match igen för Eriksberg när Mölnlycke IF gästar Rosenhill i division 4 Göteborg B i fotboll i kväll. Det har varit en tuff start på säsongen för Eriksberg, som är helt utan poäng efter två spelade matcher. Mölnlycke IF har tre poäng.

GöteborgsPosten - 18 apr 19 kl. 22:51

Marcus Andersson och Niclas Andersson matchvinnare när Kärra KIF besegrade Mölnlycke-Sjövalla

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Kärra KIF i matchen mot Mölnlycke-Sjövalla på Klarebergsvallen. Laget vann torsdagens match i division 4 Göteborg B i fotboll med 2–1 (1–1)..

GöteborgsPosten - 18 apr 19 kl. 22:19

Oavgjort för Eriksberg hemma mot Mölnlycke IF

Lagen delade på poängen när Eriksberg och gästande Mölnlycke IF möttes i division 4 Göteborg B i fotboll, på torsdagen. Matchen slutade 1–1 (0–0)..

GöteborgsPosten - 18 apr 19 kl. 07:00

Kärra KIF möter Mölnlycke-Sjövalla i division 4 Göteborg B

I kväll spelar Kärra KIF hemmamatch i division 4 Göteborg B i fotboll mot Mölnlycke-Sjövalla. Båda lagen vann senast, Mölnlycke-Sjövalla med 3–1 mot Askim och Kärra KIF med 1–0 mot Björkö..

BT - 15 mar 19 kl. 03:30

En person gripen efter restaurang-inbrott

En restaurang i Mölnlycke ska ha utsatts för inbrott under natten till fredagen..

GöteborgsPosten - 12 mar 19 kl. 21:30

Krock vid Mölnlycke – 40:an avstängd

Två bilar har kolliderat på riksväg 40 i höjd med Mölnlyckeavfarten i riktning mot Borås. Lång kö och begränsad framkomlighet råder på platsen..

GöteborgsPosten - 12 mar 19 kl. 21:30

Krock vid Mölnlycke

Två bilar har kolliderat på riksväg 40 i höjd med Mölnlyckeavfarten i riktning mot Borås..

GöteborgsPosten - 12 mar 19 kl. 12:19

Nu kan du lagra din egen whisky – i Göteborg

Hundratals fat i Mölnlycke: "Kul att vara med på resan".

GöteborgsPosten - 09 mar 19 kl. 16:02

Efter superplåstret: så ska sårvården bli ännu bättre

170 års utveckling av sårvårdsprodukter på Mölnlycke har gett ett recept för innovation..

GöteborgsPosten - 13 apr 19 kl. 16:34

Mölnlycke IF vände halvtidsunderläge till seger

Mölnlycke IF hade problem och låg under med 0–1 efter första halvlek i matchen i division 4 Göteborg B i fotboll mot Velebit på Mölnlycke IP. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3–1 för hemmalaget Mölnlycke IF..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.