Möllers

Saturday, 27 February, 04:04

Nyheter om Möllers

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 11 sep 20 kl. 21:41

Guldheden vann – efter Svante Möllers målkalas

Svante Möller stod för samtliga fyra mål för Guldheden när laget slog Kode på hemmaplan i division 4 Göteborg A herr i fotboll. Till slut blev det 4–0 (3–0) till Guldheden..

Expressen - 10 sep 20 kl. 04:30

Det är kris – hälften av forskningen är falsk

Vetenskapen är i kris.Hälften av alla publicerade studier är falska eller meningslösa. Ändå lägger vi mer pengar än någonsin på forskning.

DN - 08 sep 20 kl. 11:18

Hanne Kjöllers nya bok – motsägelsefullt och ilsket om vad vi får för forskningspengarna

I sin nya bok ”Kris i forskningsfrågan” sätter DN-kolumnisten Hanne Kjöller tänderna i svensk forskningspolitik..

Aftonbladet - 16 jun 20 kl. 21:20

Efter viktkritiken: Visar nya kroppen

▸ Måns Möllers förvandling ✓ ”Mår så jäkla bra”.

YA - 04 jun 20 kl. 11:57

Döda fiskar längs hela strandkanten

Längs nästan hela strandkanten runt Möllers mosse flyter död fisk. Allt från små rudor till stora fiskar som gädda. Kommunen har vänt sig till länsstyrelsen för att få veta vad de ska göra..

Aftonbladet - 24 maj 20 kl. 17:51

Måns om viktraset: ”Jag är inte blind”

▸ Möllers nya besked – efter starka kritiken.

Aftonbladet - 22 maj 20 kl. 14:34

Följarnas oro efter Måns Möllers bild

▸ ”Ser sjuk ut” ✓ Komikerns svar.

Trelleborgs Allehanda - 08 maj 20 kl. 05:00

Hundarena byggs i Trelleborg: ”Jag tror på det här”

Hundfolket har anledning att vifta på svansen inför Camilla Möllers planer. I höst tänker hon och sambon Stefan Nilsson inviga en hundarena med 800 kvadratmeter för hunddressyr och agilityträning, allt under ett tak..

YA - 27 mar 20 kl. 10:16

Onsdagsmys flyttar till Möllers mosse

Sjöbo församling fortsätter att ordna Onsdagsmys med bus, lek och gemenskap. Platsen blir dock en annan än den vanliga..

Kristianstadsbladet - 19 mar 20 kl. 19:00

Valborgsfirande kan brinna inne

Näsums byutveckling ställer in sitt årsmöte men kör styrelsevalen via mejl. Mycket talar också för att Valborgsfirandet på Öllers backe inte blir av och eventuellt blir det samma sak med kosläppet..

Skånskan - 12 mar 20 kl. 15:30

Åtta varv runt mossen belönades med soppa

SJÖBO Första året var det snö, det andra regn. Och i år blåste det.
Trots elementens raseri tog sig 415 elever från Färsingaskolan och grundsärskolan på onsdagen i fädrens spår – runt Möllers mosse.

Skånskan - 09 mar 20 kl. 19:03

Olympier inte med på badhuslista

Kävlinge Vad ska Kävlinges nya badhus heta? 120 unika namnförslag har lämnats in finns, men ingen har tänkt på olympiern Frans Möller. Kanske för att det var först nyligen som hembygdsföreningen avslöjade företagsprofilens simmarmeriter.

YA - 08 mar 20 kl. 10:20

Bryggeriet söker ny ölbryggare: ”Det är roligt både för Ystadsborna och mig som fastighetsägare"

Ystads bryggeri är på jakt efter en ny ölbryggare i lokalerna som också inrymmer restaurangen Möllers bryggeri. – Vi söker någon som vill hyra bryggeriverksamheten, säger fastighetsägaren Mats Larsson..

Kristianstadsbladet - 12 feb 20 kl. 17:00

Delar av folkmusik-familjen Möller kommer till Edenryd

Söndag 16 februari bjuds det återigen på folkmusik på Stärkan i Edenryd. I bandet Kolonien är tre av fyra musiker kusiner. En är tillika folkmusiklegendaren Ale Möllers dotter och två är brorsöner till honom..

GT - 03 feb 20 kl. 22:21

Möllers storspel vände matchen

När Sävehof-målvakten Simon Möller, 19, fixar poäng i derbyt mot RIK är det rena familjefesten.Pappa Peter är med i ledarstaben, två år yngre lillebrorsan Felix spelade några minuter – och bakom mål stod farfar Acke.– Hela släkten är inblandad, säger Simon efter 29–29 i Partille Arena..

Skånskan - 13 jan 20 kl. 15:46

Onsdagsträffar fortsätter

Sjöbo Onsdagsträffarna på Sjöbo församlingshem, som ordnas av Rädda barnen, Centrumkyrkan och Sjöbo församling fortsätter i vår.
Mötesplatsen är öppen klockan 18.30-20 och vänder sig till alla och det erbjuds både föreläsningar och spelkvällar.

Expressen - 12 jan 20 kl. 08:00

Okända detaljen på Måns Möllers kropp – visar nu

Måns Möller har blivit en av landets mest folkkära komiker – men det finns en detalj som inte många känner till.I lördagens ”Stjärnorna på slottet” berättar Möller om sin ovanliga kroppsdel, och hur den påverkade honom under uppväxten.– De sitter ihop, tårna på båda fötterna, säger Måns Möller i ”Stjärnorna på slottet”..

Skånskan - 12 jan 20 kl. 05:00

Biexperten: ”Jag är bekymrad”

Helgreportage Tidigare i höst utsågs hennes senaste bok till årets trädgårdsbok. Nu är den nominerad till Augustpriset i klassen fackböcker. Det surrar ordentligt om författaren Lotte Möller och hennes bok ”Bin och människor” just nu.

Expressen - 11 jan 20 kl. 21:06

Gör större intryck som pappa än som komiker

Komikern Måns Möllers dag blir en blandning av trams och tårar.Han gör större intryck som pappa än som komiker..

Expressen - 11 jan 20 kl. 19:31

Måns Möllers tårar för sonen – bryter ihop

Måns Möller, 44, är pappa till Viggo, 13. I lördagens avsnitt av ”Stjärnorna på slottet” berättar komikern om när sonen fick diagnosen autistiskt syndrom.– Jag känner att det lirar liksom inte, berättar han i programmet samtidigt som han inte kan hålla tårarna tillbaka.

Expressen - 11 jan 20 kl. 16:57

Måns Möllers beslut – efter löftet från Pernilla

Måns Möller är en av kändisarna i årets ”Stjärnorna på slottet”, och i lördagens avsnitt är det han som står i fokus.Men komikern var inte alls säker på att han skulle vara med – och det var först när han fick veta att Pernilla Wahlgren skulle vara med som han valde att tacka ja.– Då kände jag att det blir roligt.

UNT - 21 dec 19 kl. 12:00

Nya sadelmakare redo att ta sig an världen

Med pepparkakor och julmust avslutades Frida Mikaelssons och Mirja HovMöllers tre år på Tärnsjös sadelmakeriskola..

YA - 10 dec 19 kl. 00:00

Ystadbagaren: ”Jag har levt ett rikt liv”

Ett drygt år har gått sedan Möllers tog över caféverksamheten på Café Diana. Mitt hjärta gråter fortfarande”, säger Gunnar Gunnarsson om att lämna sitt livsverk. Numera fortsätter han att baka, varje vecka, för hemmabruk..

YA - 07 dec 19 kl. 00:01

Polisstuderande prisas för sitt engagemang i Onslunda IF

Slitet som spelare, tränare, loppisförsäljare och domare i Onslunda IF i ungdomen betalade sig till slut. Årets stipendiat i Maud och Yngve Möllers fond tilldelas polisstudenten Desirée Persson..

Skånskan - 03 dec 19 kl. 05:00

Kommunen vill skjuta fler gäss

SJÖBO Kommunen vill fortsätta med skyddsjakt på gäss nästa år.
Gässen ska fortsätta att jagas i Möllers mosse men också kring en dagvattendamm dit gässen flyr när jägarna är i farten.Antalet gäss som håller till i Möllers mosse har ökat de senaste åren och det upplevs som om fåglarna, trots att både människor och djur rör sig genom området, mer eller mindre tar över det gröna rekreationsområdet under de varma månaderna av året.

Corren - 04 dec 19 kl. 20:00

Lena Möllers konst intar Liljevalchs

Ydre-konstnären Lena Möller kommer i januari att medverka på Liljevalchs konsthall i Stockholm..

Skånskan - 24 nov 19 kl. 14:37

Hyllningar när julmarknaden fyllde 25

KILLHULT Svensköpsbygdens julmarknad fyllde 25 år och samlade gott om utställare och besökare på lördagen.Det är byföreningens största evenemang och många är engagerade både i styrelsen och bland utställarna, som Lanthandeln, NP Möllers Fynd, Hörby församling och på Svensköpsgården som fixar julbordet.
I år är det 25 år sedan julmarknaden i Killhult såg dagens ljus på initiativ av dåvarande affärsidkarna i Svensköps Livs, Astrid och Ronny Erlandsson, samt Kjell-Åke Espersson och hans personal på Lokalföreningen.

YA - 18 nov 19 kl. 00:10

Kärlek och rötter i Borstakongens by

Anki Möllers farmor och farfar var borstbindare i Onslunda. I föreställningen ”Kärlek och rötter” , återvänder hon till byn och försonas med sin far, borstbindarsonen. Föreställning på tisdag kväll på biblioteket i Tomelilla..

YLE - 05 nov 19 kl. 16:05

Kontraktslösa Rasmus Schüller tränar med AIK men är förtegen om framtidsplanerna: ”Jag utesluter ingenting”

Rasmus Schüllers äventyr i amerikanska MLS är åtminstone tillfälligt över. Kontraktet med Minnesota United har gått ut och nu jagar den finländska landslagsmittfältaren en ny arbetsgivare. En potentiell klubb är svenska AIK..

Skånskan - 30 okt 19 kl. 05:00

Digital mötesplats samlar föräldrarna

SJÖBO Vad gör man om man flyttar till en ny ort där man inte känner någon?
Kanske gör man som Björn Andersson och startar en grupp för föräldralediga mammor och pappor.Det visade sig att det fanns fler som tyckte att det var en god idé att träffas och ha en stunds trevlig samvaro.

Skånskan - 21 okt 19 kl. 18:00

”En Augustnominering ger mig mycket uppmuntran”

Malmöbosatta Patrik Svenssons författardebut Ålevangeliet såldes till över 30 länder redan innan den kom ut. Trots den enorma succén är han ändå överraskad över att den också nominerats till Augustpriset i kategorin årets svenska fackbok.
– För mig är det en bekräftelse på att det här inte bara är en hajp.

Skånskan - 18 okt 19 kl. 15:30

Avrundat för dansk i Norge

höör/Lom Allting går bara runt och runt till ett hus står färdigt. Nu står Höörsnickaren Ajuna Møllers runda firedome på plats hos sin beställare i Norge.
– Det känns oerhört skönt att vara klar med tanke på hur mycket jobb det har varit, säger snickaren till SkD.

Skånskan - 07 okt 19 kl. 13:32

Lassgård och August i rollerna som Kim Walls föräldrar

tv-serie Pernilla August och Rolf Lassgård kommer att spela Kim Walls föräldrar i den danska tv-serien Efterforskningen. Den danska miniserien, med originaltiteln Efterforskningen, skildrar utredningsarbetet i jakt på sanningen kring mordet på Kim Wall. Serien är skriven av Tobias Lindholm och vill fokusera på att ge en inblick i utredningsledaren Jens Møllers och Köpenhamnspolisens arbete kring mordet.

YA - 04 okt 19 kl. 00:01

Möllers skånska smaker expanderar

Surbrunnsparken och Bryggeriet får nu ytterligare ett syskon i Möller-familjen. Gästgivare Möller har tagit över Shakespeares pub i Höllviken och sköter därmed tre restauranger med skånskt tema..

Skånskan - 03 okt 19 kl. 17:24

Sjöbodag och skördemarknad ordnas

Sjöbo Även i år samordnas Sjöbodagen med Mikaeli marknad – och allt äger rum nu på lördag.
– Det funkade väldigt bra. Det blir mycket mer liv och rörelse – en bättre upplevelse helt enkelt, säger Cia Wahlgren, ordförande för Sjöbo handelsklubb.

Skånskan - 01 okt 19 kl. 22:14

Lugauers segermaskin övertygade

TRAV Conrad Lugauers segervane Harran Boko svarade för en stark comeback på Jägersro och tog sin elfte vinst i karriären.Det var fjärde gången som Harran Boko vann sedan han fått ett längre tävlingsuppehåll. Något som Lugauer har lärt sig att hästen uppskattar och behöver.

Skånskan - 13 sep 19 kl. 05:00

Många skolgårdar undermåliga

Sjöbo Om kommunen behöver lägga ner någon skola i framtiden bör man välja Emanuelskolan som inte har möjlighet att expandera och där den fysiska utemiljön är sämre. Sandbäcksskolan anses i stället bör finnas kvar.
Det skriver samhällsbyggnadsnämnden i ett yttrande om den lokalutredning som pågår.

Skånskan - 26 aug 19 kl. 12:15

Skadad i karusellen

Kävlinge Vid 20-tiden i fredags skadades en person då hon åkte karusellen på Möllers tivoli. Höften ska ha slagit i karusellvagnens kanter. Händelsen är polisanmäld som vållande till kroppsskada..

Sydöstran - 23 aug 19 kl. 10:03

Möller och Nûjen förlänger turné – kommer till Blekinge

Komikerna Måns Möllers och Özz Nûjens föreställning "Världens historia" går bra. Så pass bra att turnén nu förlängs en andra gång. I mars kommer man till Karlskrona..

Sydsvenskan - 23 aug 19 kl. 06:00

Möller och Nûjen förlänger turné

Komikerna Måns Möllers och Özz Nûjens föreställning "Världens historia" går bra. Så pass bra att turnén nu förlängs en andra gång. Det är sedan tidigare känt att duon under hösten åter ger sig ut på turné med sin humoristiska historielektion med klimatt.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.