Mäklare

Thursday, 28 January, 13:45

Nyheter om Mäklare

Sortering: Relevans | Senaste
PrivataAffärer - 14 sep 20 kl. 06:15

Hernhag: Knep för att utveckla din aktiementalitet

Med utdelningsaktierna för sig och tillväxtaktierna för sig får jag olika mindset när jag agerar i respektive depå. Istället för att tillväxtaktierna försvinner in i mängden av utdelare får de här en egen roll och den är mycket mer långsiktig då kapitalet i min IPS är låst fram till jag är 55 år. Dit är det ännu några rejäla konjunkturcykler för mig.

Nerikes Allehanda - 05 sep 20 kl. 17:22

Nu ska det vara ett cityläge för nya och gamla mäklare: ”Bra marknadsföring”

På bara några år har en rad mäklarfirmor flyttat sina lokaler till fina lägen i centrala Örebro.....

PrivataAffärer - 28 aug 20 kl. 09:15

”Starkaste efterfrågan på bomarknaden sedan 2017”

Sex av tio Mäklare tror på stigande villapriser i höst, medan bara tre av tio tror på stigande priser på bostadsrätter, visar Mäklarpanelen , som är en undersökning som görs av Fastighetsbyrån. Bolagets Mäklare i landet har svarat på frågor om bostadsmarknaden. Totalt har 426 av bolagets Mäklare svarat på frågorna.

DI - 27 aug 20 kl. 16:46

Rofyllda rum

Bo i havet eller uppe i ett träd. Di Weekend har besökt två unika hotell som förklarar varför ­Mäklare brukar tjata om ”läget, läget, läget….

Sydsvenskan - 27 aug 20 kl. 06:01

Ingen coronaeffekt i skogen

Trots att coronapandemin har slagit brett mot ekonomin, har priserna på skogsmark inte tagit några hårdare smällar. Tvärtom har priserna i genomsnitt ökat med 2,5 procent det första halvåret i år, enligt Ludvig & co, fastighetsMäklare av skogsfastighete.

DI - 24 aug 20 kl. 19:05

Valutahandel exponerar tveksamma valutamäklare & ger alternativ

I takt med att valutahandel blir allt mer populärt i Sverige, så kommer det samtidigt fler oseriösa aktörer in i branschen..

PrivataAffärer - 18 aug 20 kl. 15:03

Sänkta barriärer online leder till att fler börjar spara i aktier

Två sätt att tjäna pengar på aktier Du kan tjäna pengar på aktier på två olika sätt, genom aktieutdelning som innebär att det bolag du investerat i delar ut av sin vinst till aktieägarna. Det andra sättet är att sälja aktierna till ett högre värde när kursen stigit, så här kan du börja med aktier. NätMäklare hjälper dig De svenska nätMäklare var tidigt i framkant rent tekniskt med prisvärd aktiehandel och användarvänliga gränssnitt.

Dalarnas tidningar - 19 aug 20 kl. 15:03

Karlbo och Brunnbäck allt hetare enligt Uppgård: "Många yngre som nu söker sig tillbaka"

Efterfrågan på bostäder i Avesta kommun är stor. Det konstaterar Rune Uppgård, Mäklare vid Svensk....

DalaDemokraten - 19 aug 20 kl. 15:03

Karlbo och Brunnbäck allt hetare enligt Uppgård: "Många yngre som nu söker sig tillbaka"

Efterfrågan på bostäder i Avesta kommun är stor. Det konstaterar Rune Uppgård, Mäklare vid Svensk....

Realtid - 18 aug 20 kl. 08:24

"Banksektorn värd att hålla ett extra öga på under hösten"

"Börssentimentet är fortsatt starkt – men risken för bakslag på börsen har dock ökat." Det skriver Karl Hedberg, aktieMäklare på Carnegie Private Banking i egna kanaler..

DalaDemokraten - 13 aug 20 kl. 12:00

Klart med ny hyresgäst på attraktiv Falu-gata

Skandiamäklarna i Falun flyttar till nya lokaler i höst. Detta till ett paradläge, som en Mäklare....

UNT - 08 aug 20 kl. 16:50

Välkända huset till salu: "Mycket vacker byggnad"

Swedbankhuset i Östhammar har legat ute för försäljning hela sommaren, nu har flera visat intresse. "Pandemin har påverkat", säger Mäklare Mikael Krusemeng..

Cornucopia - 08 aug 20 kl. 07:26

Lösenordskaoset efter semestern - och lösenordshanterare, inloggningsid och olika säkerhetskrav

Med anledning av att helpdeskar hos arbetsgivare land och rike runt just nu sliter sitt hår och går på knäna av alla som glömt bort sina lösenord över semestern, så kanske det är på sin plats med en llösenords- och inloggningsdiskussion. E-post som användar-id, påtvingat byte av gamla lösenord och lösenordshanterare blir några av ämnena. Avanzas kontoregistrering med hjälp av Apples lösenordshanterare.

Expressen - 07 aug 20 kl. 19:18

Prisras i svenskparadiset – efter oron på husmarknaden

Bostadspriserna i Spanien sjunker. Störst är nedgången i svenskarnas favoritområden, enligt fastighetsförmedlaren Bjurfors Utland.Enligt Mäklare har det funnits en oro på marknaden sedan coronautbrottet startade, och siffror visar att allt färre som äger hus vågar sälja.

PrivataAffärer - 03 aug 20 kl. 08:18

SBAB: Inga stora coronaeffekter på bomarknaden

”Trots ett av de mörkaste åren för svensk ekonomi någonsin fortsätter bostadspriserna att stiga på bred front efter den temporära nedgången i april under den mest akuta fasen av coronakrisen. Mätt sedan årsskiftet visar samtliga regioner prisuppgångar för både lägenheter och villor utom i Storstockholm där lägenhetspriserna stått stilla sedan dess”, säger SBAB:s chefekonom Robert Boije i en kommentar. Därmed syns så här långt inga stora negativa coronaeffekter på bostadspriserna, konstaterar han.

Nyan - 30 jul 20 kl. 09:15

Birka-prislapp dementeras

De senaste dagarna har en annons för Birka Stockholm figurerat på internet, men den dementeras nu av Eckerökoncernen som inte vill kännas vid vare sig Mäklare eller prisuppgift.– 100 miljoner euro skulle vara mer vettigt, men det är ju i det lägre spannet, säger Rederi AB Eckerös vd Björn Blomqvist..

PrivataAffärer - 22 jul 20 kl. 18:18

Aktiebelåning: Överväger fördelarna riskerna?

Att belåna aktier kan vara ett fördelaktigt alternativ, framför allt för investerare som för tillfället saknar kapital, men som ändå vill köpa nya aktier. Samtidigt finns det vissa nackdelar med denna låneform som kan vara bra att känna till.  Nedan ska vi titta närmare på vilka för- och nackdelar som finns med aktiebelåning och vad du ska tänka på innan du väljer att belåna dina värdepapper.

PrivataAffärer - 15 jul 20 kl. 15:40

Så renvoverar du smart

Hemestern har gjort fler än någonsin till hantverkare. Det märks också i börsbolagens rapportflod. Byggmax kvartalsrapport som kom i dag, 15 juli, visar en tillväxt på 10 procent och bolagets högsta kvartalsvinst någonsin.

DI - 08 jul 20 kl. 06:01

Försäljningarna tar längre tid – mäklare varnar för den nya lagen

Priserna på villor ökade under den senaste månaden medan bostadsrättspriserna förblev oförändrade..

GT - 03 jul 20 kl. 11:24

Märtha Louise har sålt sitt arvegods – dumpade priset

I närmare två år försökte den norska prinsessan Märtha Louise sälja arvegodset Bloksberg och priset sänktes med tio miljoner norska kronor.Sommarhuset på ön Hankö har tillhört den norska kungafamiljen i generationer – och nu har fastigheten blivit såld, uppger norska tidningen Börsen. – Priset och köparen är konfidentiellt, säger Torbjörn Ek, som beskrivs som kändisMäklare, till tidningen.

ÖstersundsPosten - 02 jul 20 kl. 16:40

Egen ö lockar spekulanter – mäklare: ”Prissättningen är extremt svår”

Just nu har den som lockas av en egen ö möjlighet att göra drömmen till verklighet. I Bye finns....

PrivataAffärer - 30 jun 20 kl. 08:02

Mäklarbarometern: Oförändrade bopriser i tredje kvartalet

”Det som står ut i denna prognos är skillnaden i hur bostadsrätts- respektive villamarknaden bedöms utvecklas under tredje kvartalet. Det är en betydligt mer positiv prognos för villamarknaden”, säger SBAB:s boendeekonom Claudia Wörmann i en kommentar. Hon nämner att det låga villautbudet påverkar när färre vill sälja och att det inte tillkommer så många nya villor i form av nyproduktion.

GT - 28 jun 20 kl. 15:10

Drömmiga fritidshusen till salu på Västkusten

Världen har förändrats sedan förra året.Men trots att världen befinner sig i en pandemi drömmer många fortfarande om ett fritidshus på Västkusten.– Vi har märkt av en ökad efterfrågan på just fritidshus sedan Corona-pandemin börjat, säger Malin Ryling, fastighetsMäklare på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty..

PrivataAffärer - 26 jun 20 kl. 08:53

Splittrad syn på bomarknaden bland mäklarna

”Vissa Mäklare tror på högre priser, andra på lägre. Det finns ingen entydig bild av vart vi är på väg. Ovissheten är stor”, säger Mäklarsamfundets vd Björn Wellhagen i en kommentar i ett pressmeddelande.

Sydöstran - 23 jun 20 kl. 07:00

Intresset för att bo i Johannishus ökar

Intresset för villor i Johannishus har ökat på den senaste tiden. – Jag skulle säga att Johannishus är det hetaste området i Ronneby kommun just nu, säger Thomas Szelberg, Mäklare Länsförsäkringar fastighetsförmedling Ronneby..

Expressen - 21 jun 20 kl. 19:45

Samir Badrans oväntade karriärbyte: ”Det är dags”

Samir Badran tänker bli Mäklare. På Instagram meddelar han karriärbytet och skriver att han börjat plugga. ”Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv.

PrivataAffärer - 18 jun 20 kl. 09:08

Fastighetsbyrån: Tydlig återhämtning på bomarknaden

”I april trodde både konsumenter och mäklarna att Coronapandemin skulle leda till en minskad efterfrågan på bostadsmarknaden. Nu är synen annorlunda. Man ser att det fortsätter göras affärer, efterfrågan är fortsatt stark och priserna har inte sjunkit nämnvärt.

Aftonbladet - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

▸ Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev..

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar Sydsvenskan. Mäklaren från Stockholm har döm.

Kristianstadsbladet - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar ..

Sydsvenskan - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar Sydsvenskan. Mäklaren från Stockholm har döm.

Aftonbladet - 17 jun 20 kl. 11:55

Mäklare dömd – sålde stulen tomt

▸ Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev..

YA - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar ..

Blekinge Läns tidning - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar ..

Sydöstran - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar ..

SmålandsPosten - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar ..

Barometern - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar ..

BT - 17 jun 20 kl. 11:50

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar ..

GöteborgsPosten - 17 jun 20 kl. 11:52

Mäklare sålde stulen tomt – dömd i tingsrätt

Tomten som paret köpte i skånska Ljunghusen hade Mäklaren lurat till sig från en död man genom ett förfalskat gåvobrev. Nu döms Mäklaren att betala tillbaka drygt sex miljoner kronor till köparna, rapporterar.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.