Lyfter

Thursday, 25 April, 12:14

Nyheter om Lyfter

Sortering: Relevans | Senaste
BT - 04 apr 19 kl. 19:00

Hilda Ärlemyr: Svindlande roman lyfter inte som serie

En skolskjutning med flera döda och liv som förändras för all framtid. Den psykologiskt spännande (och bästsäljande) romanen ”Störst av allt” har blivit serie. Tyvärr når den inte ända fram..

SmålandsPosten - 04 apr 19 kl. 19:00

Hilda Ärlemyr: Svindlande roman lyfter inte som serie

En skolskjutning med flera döda och liv som förändras för all framtid. Den psykologiskt spännande (och bästsäljande) romanen ”Störst av allt” har blivit serie. Tyvärr når den inte ända fram..

YA - 04 apr 19 kl. 19:00

Hilda Ärlemyr: Svindlande roman lyfter inte som serie

En skolskjutning med flera döda och liv som förändras för all framtid. Den psykologiskt spännande (och bästsäljande) romanen ”Störst av allt” har blivit serie. Tyvärr når den inte ända fram..

BLT - 04 apr 19 kl. 19:00

Hilda Ärlemyr: Svindlande roman lyfter inte som serie

En skolskjutning med flera döda och liv som förändras för all framtid. Den psykologiskt spännande (och bästsäljande) romanen ”Störst av allt” har blivit serie. Tyvärr når den inte ända fram..

Barometern - 04 apr 19 kl. 19:00

Hilda Ärlemyr: Svindlande roman lyfter inte som serie

En skolskjutning med flera döda och liv som förändras för all framtid. Den psykologiskt spännande (och bästsäljande) romanen ”Störst av allt” har blivit serie. Tyvärr når den inte ända fram..

DI - 04 apr 19 kl. 13:02

H&M lyfter på röd börs – rekommendationer sätter avtryck

Stockholmsbörsen inledde torsdagen lägre efter tre uppgångsdagar i rad. Svaga tyska industriordersiffror satte press på börserna i hela regionen, samtidigt som turerna kring brexit fortsatt skapat oro. .

Affärsvärlden - 04 apr 19 kl. 13:03

H&M lyfter på börsen

Stockholmsbörsen inledde torsdagen lägre efter tre uppgångsdagar i rad. En rad rekommendationsförändringar för storbolagen har fått genomslag i aktiekurserna..

NT - 04 apr 19 kl. 09:00

Nya mål lyfter Freja och Emilia

Elektroniska mål ska lyfta nivån på Norrköpingsskyttarna..

GöteborgsPosten - 04 apr 19 kl. 09:00

Närvarande kock lyfter The Leones

"Allt vi har tagit in har kock-pappan rekommenderat oss att välja".

DI - 04 apr 19 kl. 06:26

Morgonkoll: Blandat på Asienbörserna – Apple-leverantör lyfter

De asiatiska aktiemarknaderna bjöd på en blandad utveckling under torsdagen samtidigt som handelssamtalen mellan USA och Kina rullade på. .

YLE - 04 apr 19 kl. 06:33

Fiskodlingsplaner i Jakobstad fick kritik i miljö-och byggnadsnämndens utlåtande

Miljö-och byggnadsnämnden i Jakobstad Lyfter fram sju kritiska huvudpunkter i sitt utlåtande till Regionförvaltningsverket om den planerade fiskodlingen i havsområdet utanför Larsmo och Jakobstad. Kritiken gäller bland annat de tunga transporterna till och från fiskehamnen vid Ådön, utsläppsnivåerna av näringsämnen, placeringen i havet och höstförvaringen av nätkassarna vid Ådö fiskehamn..

Expressen - 02 apr 19 kl. 20:50

Stefan Löfven skriver debattartikel om EU

Statsminister Stefan Löfven (S) Lyfter fram tre punkter som han tycker är extra viktiga inför valet till EU-parlamentet den 26 maj. Han skriver att unionen utmanas av ”de som vill splittra, söndra och ställa människor mot människor”, i artikeln på Svenska Dagbladet, SvD.   .

DN - 03 apr 19 kl. 14:12

Konstrecension: En konsthändelse – Greta Knutson i helfigur

Konstnären Greta Knutson kom på 1920-talet till Paris, där hon ingick i avantgardet ihop med sin kände make Tristan Tzara. Nu Lyfter Norrköpings konstmuseum fram hennes mångsidiga gärning ur skuggorna. En bedrift, skriver Jessica Kempe..

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 19 kl. 13:20

Högaborgstränaren lyfter fram HIF-värvning

Kristoffer Schönbeck om högerbacken och en 17-åring som lämnat för BoIS..

YLE - 03 apr 19 kl. 09:20

Svenska Yles stora tvåspråkiga debatt: Klimat, utbildning och vård

Den stora valdebatten på Yle Fem och Arenan Lyfter upp riksdagsvalets stora frågor. I debatten deltar partitoppar från alla nio riksdagspartier..

DI - 03 apr 19 kl. 06:29

Morgonkoll: Nya hopp i handelssamtalen lyfter börserna i Asien

De asiatiska börserna stiger på förnyat hopp om ett stundande handelsavtal mellan kina och USA. De kinesiska fastlandsbörserna sackar dock efter medan Seoulbörsen tar täten..

GöteborgsPosten - 03 apr 19 kl. 06:12

Projekten lyfter Göteborg när resten av landet rasar

Västlänken och Göteborgs hamn några av anledningarna bakom byggboomen i staden..

DI - 02 apr 19 kl. 15:24

Järnmalmspriset lyfter efter att gruvbolag kapat produktionsprognoser

Järnmalmspriset steg på tisdagen till knappt 90 dollar per ton i spåren av att gruvjätten BHP kapade sin produktionsprognos som en konsekvens av cyklonen Veronica som förra veckan drog in över västra Australien. .

DI - 02 apr 19 kl. 13:53

Alligator Bioscience presenterar nya data – aktien lyfter

Alligator Bioscience kommer att presentera nya prekliniska data för läkemedelskandidaten ATOR-1144 vid den vetenskapliga konferensen AACR (American Association for Cancer Research) den 29 mars-3 april 2019. .

Affärsvärlden - 02 apr 19 kl. 13:32

Banksektorn lyfter på börsen

Stockholmsbörsen steg mer än de övriga europeiska marknadsplatserna på tisdagen och bakom lyftet stod inte minst banksektorn..

DI - 02 apr 19 kl. 09:26

Svag öppning på börsen – Swedbank lyfter

Stockholmsbörsen inleder tisdagen runt nollstrecket. Den krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties faller på nyheten att bolaget ställer in utdelningen på obestämd tid..

Affärsvärlden - 02 apr 19 kl. 08:43

Handelsstoppet på Seatwirl hävs

First North Lyfter handelsstoppet på Seatwirl, som infördes på måndagseftermiddagen..

DI - 02 apr 19 kl. 06:32

Morgonkoll: Fortsatta uppgångar i Asien

Inköpschefsindex över förväntan i både USA och Kina Lyfter indexleverantören MSCI:s bredaste Asienindex till högsta nivån på sju månader..

Expressen - 02 apr 19 kl. 00:21

Lindelöf lyfts fram – i United-ikonens dom

Rio Ferdinand hyllar Victor Nilsson Lindelöf. Manchester United-ikonen Lyfter fram svensken som en av de spelare som utvecklats mest under Ole Gunnar Solskjaer..

PrivataAffärer - 01 apr 19 kl. 17:38

Nordea ser ljusningar i konjunkturen

”För första gången på länge ser man nu mer tydligt att det händer saker globalt som inte är dåliga. Vi har nu en del ljusglimtar, bland annat i Sverige, som är något av kanariefågeln i den europeiska kolgruvan. Vi har också fått signaler om att det går lite bättre i Kina och delar av Asien”, säger han.

DI - 01 apr 19 kl. 13:12

Avknoppning lyfter efter köprekommendation

Handelsbanken har enligt Bloomberg inlett bevakning av Nordic Entertainment Group, Nent, med en köprekommendation. Aktien stiger med 6,4 procent på måndagen. .

DI - 01 apr 19 kl. 11:58

Kina lyfter humöret – då studsar kronan upp

Måndagens skörd av inköpschefsindex gav en bättre bild än befarat av konjunkturen. Särskilt lyftet i Kina gladde. Frågan är om en repris av 2016 väntar..

DI - 01 apr 19 kl. 11:01

SHB sätter köp på MTG:s avknopppning – aktien lyfter

Handelsbanken har inlett bevakning av Nent med rekommendationen köp och riktkursen 250 kronor. .

PrivataAffärer - 01 apr 19 kl. 10:56

Regeringen skriver ner BNP-prognosen

I den senaste prognosen, i samband med höstbudgeten den 15 november, räknade regeringen med en BNP-tillväxt på 2,1 procent i år och 1,6 procent nästa år. Den offentliga sektorns finansiella sparande väntas nu uppgå till 0,6 procent i år och 0,7 procent nästa år (+1,2 respektive +2,0 procent i november). Den öppna arbetslösheten bedöms uppgå till 6,3 procent i år och 6,4 procent nästa år (6,4 respektive 6,4 procent i november).

Skånskan - 01 apr 19 kl. 08:00

Årets Litteralund med klimat, allvar och bild

Ett välfyllt program med fokus på bland annat klimat, allvar i barnlitteratur och bild. Och så ska en slangbella delas ut. Om knappt en vecka är det dags för barn- och ungdomslitteraturfestivalen Litteralund igen.

DI - 01 apr 19 kl. 06:35

Morgonkoll: Överraskande kinesiskt PMI lyfter Asiens börser

För första gången på tre månader har kinesiskt inköpschefsindex för industrin vänt upp och tyder nu på expansion. Asiens ledande aktiemarknader stiger på nyheten..

Blekinge Läns tidning - 01 apr 19 kl. 00:01

Årets förebild vinner 15 000 kronor

Varje vecka Lyfter vi fram personer från Blekinge som är goda förebilder i vår kampanj #vistårbakom. Nu har du chansen..

Kristianstadsbladet - 31 mar 19 kl. 20:06

Joen Wikingsson lyfter mot JSM

Sörby BoIS satte 94 (!) klubbrekord i Olofström. I Kristianstad tävlade C4 Kraftsportsällskap med talangen Joen Wikingsson i spetsen.

DI - 12 apr 19 kl. 13:52

Råvarupriserna lyfter efter upplyftande Kina-siffror

Terminspriset på både järnmalm och basmetaller Lyfter på fredagen i spåren av morgonens statistikskörd från Kina. Järnmalmspriset var under fredagsförmiddagen upp omkring 1,2 procent till 93,88 dollar per ton i Shanghai. .

Barometern - 26 mar 19 kl. 18:00

Knutson lyfter fram den stressade Selma Lagerlöf

Författaren Selma Lagerlöf var banbrytande och blev berömd under sin livstid. Men hon var också stressad över det mesta - familjelivet, kärlekslivet, yrkeslivet och politiken. Kulturjournalisten Ulrika Knutson kommer till Kalmar för att berätta om den stressade Selma Lagerlöf..

DI - 29 mar 19 kl. 15:23

Analytikern: En tung miss för H&M – men ändå ett fall framåt

Klädjätten H&M Lyfter på börsen efter fredagens rapport för det fjärde kvartalet.  Danske Banks analytiker Daniel Schmidt ser det som ett ”fall framåt”, men en tung punkt är fortsatt en besvikelse..

Sydöstran - 29 mar 19 kl. 15:30

Lokala företag samlas kring nytt skärgårdsprojekt

De erbjuder allt från kajak och fisketurer till mat, fika och övernattning i skärgårdsmiljö. Femton lokala företag är med och Lyfter Ronnebys kustleder i Ark56..

UNT - 29 mar 19 kl. 16:08

Busch tror öppning mot SD lyfter KD

Kristdemokraterna har lämnat den svenska politikens rondell genom att öppna för samtal och förhandlingar även med Sverigedemokraterna, enligt partiledaren Ebba Busch Thor..

GöteborgsPosten - 29 mar 19 kl. 16:08

Busch tror öppning mot SD lyfter KD

Kristdemokraterna har lämnat den svenska politikens rondell genom att öppna för samtal och förhandlingar även med Sverigedemokraterna, enligt partiledaren Ebba Busch Thor..

GöteborgsPosten - 29 mar 19 kl. 15:00

Oväntat rolig wrestlingkomedi

Brittisk humor Lyfter "Fighting with my family"..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.