Ljungberg

Wednesday, 21 August, 11:08

Nyheter om Ljungberg

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 30 jul 19 kl. 16:00

Nya Solhem börjar ta form

Solhemsprojektet har nu passerat halvtid och på tomten har samtliga byggnader, som ska rymma förskola och äldreboende, rests. – Vi tror att vi kommer att hålla tidsplanen, vilket innebär att allt ska stå klart i slutet av februari nästa år, säger Martin Ljungberg, platschef vid bygget..

Skånskan - 19 jul 19 kl. 11:35

Musikalliv på ett lastbilsflak

På lördag får årets Malmö Opera på en lastbil premiär på Stortorget i Lund. Den röda tråden i föreställningen är musikalartisterna Sara Lehmann, Michael Jansson och Oscar Pierrou Lindéns olika vägar in i musikalvärlden.
– Jag gillar verkligen känslan av att man får vara ärlig och bjuda på skavanker och brister, säger, Michael Jansson.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 09:03

Puskas pågar hjälper nyanlända

SAMHÄLLE På 60- och 70-talet var han en fruktad mittfältare i Malmö FF. Nu ser Anders ”Puskas” Ljungberg med stolthet hur hans pågar, sonen Tobias och barnbarnet Albin, får in nyanlända i samhället genom golfen.Olympiastadion i München 30 maj 1979 är ett i svensk fotboll för evigt klassiskt datum.

SmålandsPosten - 17 jul 19 kl. 19:47

Glömd mästare hyllas i Ljungby

Ljungbergmuseet fortsätter att gräva fram mästerverk ur konsthistorien som av olika anledningar fallit i glömska. I sommar handlar det om dansken Anton Dich, som verkade för 100 år sedan. – Han platsar helt klart på vilket konstmuseum som helst i Europa, anser Ljungbergmuseets chef Pontus Ljungberg..

Expressen - 15 jul 19 kl. 15:12

”Man kunde slå ihop lagen – och låta Ljungberg träna”

Arsenal, Manchester United och Chelsea. Samtliga vill ta en plats i topp fyra under den kommande Premier League-säsongen – samtliga har problem med ojämna trupper. SportExpressens podcast Kick and Rush har synat jättarnas spelarmaterial.

Dagens PS - 10 jul 19 kl. 14:14

Dagens aktierekar – ett axplock

Rapportsäsongen är igång, och aktierekommendationerna haglar in. Här är en lista över de viktigaste för dagen. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

PrivataAffärer - 09 jul 19 kl. 09:49

Kvartalsrapporter: Öresunds vinst minskar

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg redovisar ett förvaltningsresultat på 321 miljoner kronor för det andra kvartalet. Bolaget hade en positiv nettouthyrning om 19 miljoner kronor i det andra kvartalet (30), varav 13 miljoner kronor avsåg projektfastigheter (9). För det första halvåret var därmed nivån -14 miljoner kronor (40).

Expressen - 11 jul 19 kl. 10:29

Efter 40 SM-guld varnar mästaren: ”Eldsjälarna får inte tröttna”

Eldsjälar ger upp och fler verkar se föreningar som företag.
Mångsysslaren och kanotstjärnan Anders Ljungberg tycker att hans sport ligger helt rätt rent ideologiskt – men är ändå orolig..

DI - 10 jul 19 kl. 07:55

Handelsbanken plockar bort köpstämpeln från Tele2 – här är dagen rekar

Handelsbanken skruvar ner telekombolaget Tele2 till behåll, medan Atrium Ljungberg får höjda riktkurser efter rapport..

DI - 09 jul 19 kl. 07:30

Delårsrapport januari-juni 2019

– Vi har tagit stora strategiska grepp inför framtiden och har en fantastisk projektportfölj med möjligheter att investera ytterligare 24 miljarder kronor i egna fastigheter och markanvisningar, kommenterar Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg..

DI - 09 jul 19 kl. 05:00

Detta händer tisdag 10 juli

På tisdagen kan vi bland annat se fram emot färska kvartalssiffror från Atrium Ljungberg, Öresund och Platzer. .

PrivataAffärer - 08 jul 19 kl. 13:00

Nu drar rapportfloden igång på allvar

Varje dag bjuder på rapporter den här veckan (v.28). Men den rapporttätaste dagen är på fredag då nästan 30 bolag släpper sina resultat.

Expressen - 28 jul 19 kl. 11:52

Ljungberg-effekten” ska hjälpa Arsenal

Fredrik Ljungberg är ännu ny i sin roll som assisterande tränare i Arsenal. En av hans främsta sysslor är att lyfta unga spelare i laget något som visat sig under försäsongen.
Sajten Football London kallar det för ”Fredrik Ljungberg-effekten”.

Expressen - 29 jun 19 kl. 21:20

”Det här är jätteviktigt för svensk damfotboll”

Sverige gjorde det ”omöjliga”. De spräckte en 24 år lång förbannelse - och slog ut världstvåan Tyskland.Nu hyllas de hjältarna av svenska fotbollsprofiler.

Expressen - 29 jun 19 kl. 07:06

”Ja, du ska ju inte fråga mig om det”

Hanna Ljungberg, 40, var en av de som realiserade det svenska VM-silvret 2003.
I dag kommer hon att följa Sverige som återigen ställs mot Tyskland – men nu i kvartsfinal.
– Vi får hoppas på att det är Sveriges tur att dra en uddamålsvinst, säger den tidigare landslagsstjärnan.

PrivataAffärer - 20 jun 19 kl. 07:16

Tre färska aktieråd

I fallet Dedicare konstaterar Affärsvärlden att bolaget har tappat nära tre fjärdedelar av börsvärdet från toppen och tidningen testar ”ett bottenfiske”. I prognoserna har Affärsvärlden skissat på en återgång till normal lönsamhet och 7 procents rörelsemarginal så snart som nästa år. ”Det kan vara väl optimistiskt tidsmässigt, men illustrerar hur lågt aktien värderas på en normaliserad lönsamhet.

Expressen - 19 jun 19 kl. 18:03

Över 100 nya specialist- sjuksköterskor på Sahlgrenska

Nu under juni tar 101 specialistsjuksköterskor sin examen på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.Hälften tar examen inom anestesi, operation och intensivvård – vilket är där det behövs personal allra mest, skriver sjukhuset i ett pressmeddelande.– Vi har gjort en stor satsning på just AnOpIVA för att kunna möta behovet av kompetens på sjukhuset, säger Helena Ljungberg, HR-strateg på SU..

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 19 kl. 14:19

Ljungberg blir assisterande i Arsenal

”Jag ser verkligen fram emot det här.”.

Expressen - 18 jul 19 kl. 11:37

Ljungberg hyllas: ”Kan det bättre än alla oss”

Fredrik Ljungberg gör succé som ny assisterande tränare i Arsenal.Huvudtränaren Unai Emery pekar ut svensken som en nyckelfaktor efter lagets 2-1-seger i träningsmatchen mot Bayern München. .

Dagens Media - 13 jun 19 kl. 10:05

Spotx rekryterar nya säljare

Christian Wahls och Anders Ljungberg blir nya säljare på videoplattformen Spotx..

Dagensanalys.se - 11 jun 19 kl. 17:39

Christian och Anders går till SpotX

SpotX fortsätter att växa och rekryterar Christian Wahls och Anders Ljungberg som Sales Managers i Sverige. Tillsammans har de erfarenhet från bland annat Schibsted Media Group, Booli, Dagens Nyheter, Nyheter24 och Kanal 5. Christian och Anders har tillsammans nästan fyra decennier erfarenhet av mediebranschen och vi är väldigt glada att ha dem ombord.

Expressen - 05 jun 19 kl. 08:09

Jag trodde att han skulle leva för evigt

Brolin, Ljungberg, Larsson och Ibrahimovic, förstås.Givna namn på spelare som har fått svensk fotboll att göra avtryck i hela världen.Men man behöver inte sparka på en boll för att bli bäst.

Computer Sweden - 04 jun 19 kl. 08:58

Claremont bygger fastighetsbolagets plattform


Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg tar hjälp av konsultbolaget Claremont när man ska utveckla bolagets digitala plattform..

Expressen - 03 jun 19 kl. 22:05

Efter brutala tacklingen - Öster räddade poäng

Öster räddade en blytung poäng på övertid mot Brage. Detta strax efter att Christan Ljungberg fått rött kort efter att sparkat ner en motståndare. .

Sydsvenskan - 03 jun 19 kl. 21:05

Öster tog poäng efter sent mål

Öster har haft en tung säsong i superettan och hemma mot Brage under måndagen såg det fortsatt mörkt ut. I 77:e minuten gjorde Anton Lundin 2–1 för Brage och tio minuter senare blev Christian Ljungberg utvisad. Men trots underläge och en man mindre lyck.

DI - 12 jul 19 kl. 10:29

Atrium Ljungberg säljer fastigheter i Kista för 1,1 miljarder

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har sålt två fastigheter i Kista norr om Stockholm värda 1,1 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Köpare är HSB..

Realtid - 12 jul 19 kl. 08:42

Atrium Ljungberg säljer fastighet i Kista till HSB värda 1,1 miljarder

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg säljer två fastigheter i Kista i norra Stockholm till HSB Stockholm. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 1,1 miljarder kronor..

DI - 12 jul 19 kl. 08:00

Atrium Ljungberg säljer bostadsområde i Kista i Stockholm

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har idag träffat avtal om försäljning av fastigheterna Kolding 1 och Kolding 2 i Ärvinge, Kista i norra Stockholm. Fastigheterna omfattar drygt 37 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 29 byggnader med totalt 417 hyreslägenheter. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 1,1 miljarder kronor..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.