Lisbeth åkerman

Sunday, 22 April, 08:44

Nyheter om Lisbeth åkerman

Sortering: Relevans | Senaste
Nya Wermlands Tidningen - 29 jan 18 kl. 13:49

Dömdes för att ha hittat på våldtäkt – nu ifrågasätts domen

15-åringen anmälde att hon blivit våldtagen. Det slutade med att hon själv dömdes – för att ha hittat på allt.Nu har Tv4:s Kalla fakta granskat fallet.

Expressen - 30 apr 17 kl. 06:00

SVT-profilen om sitt drömhus på Gotland

Hon programleder "Rapport" som varje kväll har en miljonpublik, men ytterst få vet någonting om henne som person. Inför 50-årsdagen berättar nu Lisbeth Åkerman lite mer om sig själv. – Det är min hemliga dröm att vara med i "Let´s Dance", säger hon i ett samtal om slagborrar, uppväxten på en kriminalvårdsanstalt och om att vara igenkänd..

News55 - 15 maj 17 kl. 10:58

Marianne Rundström talar ut efter avhoppet

Efter att Marianne Rundström tog klivet och sade upp sig från SVT i förra veckan har både mejlen och telefonen gått varm. Bland annat har Anders Holmberg från ”Agenda”, ”Rapports” Lisbeth Åkerman och sportjournalisten Yvette Hermundstad hyllat Mariannes insatser, det rapporterar Expressen.  “Från djupet av mitt gamla hjärta, TACK underbara människor för alla värmande och kloka kommentarer, pepp och hejarop.

SVT - 17 apr 17 kl. 22:25

TV: Här tackas SVT:s meteorolog av i direktsändning

Efter 19 år som meteorolog på SVT var det under annandag påsk dags för Helen Tronstads sista Rapport-sändning. I direktsändning överraskades hon med blommor och tacktal av programledaren Lisbeth Åkerman..

SVT - 02 nov 16 kl. 17:41

”Kvinnor är mer pålitliga än män”

I serien Lisbeth tar taxi har turen kommit till Los Angeles där SVT:s nyhetsankare Lisbeth Åkerman åker taxi med Timothy. Han berättar om hur han som svart trakasserats av polisen..

SVT - 29 okt 16 kl. 13:32

”Rasismen i högsta grad levande i USA”

I serien Lisbeth tar taxi har turen kommit till Los Angeles där SVT:s Lisbeth Åkerman åker med Richard. De diskuterar rasism och Richard ifrågasätter påståendet att USA är en smältdegel där alla accepteras. – Rasismen är i hösta grad levande, säger han..

Skånskan - 20 nov 15 kl. 17:56

Melloaktuella Gina blir julvärd i SVT

Nöje Inte nog med att hon ska programleda Melodifestivalen nästa år nu är det även klart att Gina Dirawi får hedersuppdraget att vara SVT:s julvärd i år.Tidigare julvärdar
2014: Henrik Dorsin
2013: Petra Mede
2012: Sarah Dawn Finer
2011: Kalle Moraeus
2010: André Pops
2009: Lisbeth Åkerman
2008: Lasse Kronér
2007: Anne Lundberg
2006: Ingvar Oldsberg
2005: Blossom Tainton-Lindquist
2004: Ernst Kirchsteiger
2003: Lotta Bromé
1972-2002: Arne Weise (utom 1979, 1988, 1989, 1990)
1959-1971: Bengt Feldreich.Gina Dirawi blir den trettonde i ordningen som tänder ljuset i direktsändning klockan tre på julaftonseftermiddagen i tv-huset i Stockholm, sedan Arne Weise tackade för sig 2002.

SVT - 24 okt 16 kl. 07:33

Lisbeth tar taxi

När valrörelsen inför presidentvalet i USA är som hetast tar Rapports nyhetsankare Lisbeth Åkerman tempen på vad den vanlige amerikanen tycker..

SVT - 18 feb 15 kl. 20:24

SVT:s reporter bjuder på dansshow i Rapport

När Rapports programledare Lisbeth Åkerman lämnade över till Falun stod SVTs reporter Gunilla Wikström och diggade till musiken, helt oventandes om att hela svenska folket kunde se henne..

Expressen - 19 feb 15 kl. 15:47

Tror inte hon är i bild – då gör hon detta i SVT

När programledaren lämnade över till Gävledalas reporter i direktsändning på onsdagskvällen fick tittarna se något helt annat än planerat. "Jag tror inte riktigt att hon hör oss just nu", sa Lisbeth Åkerman och skrattade efter tabben i "Rapport"..

Expressen - 15 maj 14 kl. 15:51

Katarina Sandströms namn i bantningsbluff

Rapports nyhetsankare Katarina Sandström, 40, är upprörd. Tidigare utnyttjades hennes kollega Lisbeth Åkerman, 47, för en oseriös firma som säljer "bantningspreparat". Nu utnyttjas också Katarina Sandström.

Resume - 12 maj 14 kl. 08:42

SVT:s nyhetsankare utnyttjad i bantingsreklam


Rapport-ankaret Lisbeth Åkerman påstås gå i god för effekterna hos en bantingsprodukt. SVT går till attack mot Tomas Broline efter att han startat en Facebook-tävling där man kan vinna ett dammsugarmunstyckte signerat Mästarnas Mästare-programledare Micke Leijnegard, årets vinnare Thomads Ravelli och Thomas Brolin själv. Rysk media kallar Conchita Wursts seger i Eurovision för ett "tecken på förfall i väst".

DI - 12 maj 14 kl. 07:50

SVT-ankare utnyttjas för bluff

SVT-ankaret Lisbeth Åkerman utnyttjas av ett företag som marknadsför ett "mirakelmedel" för bantning. Men allt är bluff, skriver Aftonbladet..

Kristianstadsbladet - 02 feb 13 kl. 09:54

Anders Carlberg prisad postumt


Fryshuset grundare Anders Carlberg, som nyligen avled, har postumt fått årets upplaga av Psynkpriset som går till aktörer som framgångsrikt motverkat psykisk ohälsa bland barn och ungdomar.Priset delas ut i fem olika kategorier av Sveriges Kommuner och Landsting. Övriga prisade är stiftelsen Berättarministeriet, Kungsbacka kommun, Lisbeth Pipping för arbete mot mobbning samt Sofia Åkerman för arbete mot ätstörningar och självskadebeteende..

SvD - 12 maj 14 kl. 11:38

Rapports Lisbeth Åkerman i bantarbluff

Lisbeth Åkerman, känd profil på Rapport, har fått sin identitet kapad. Ett företag påstår att hon står för ett bantarpreparat och använder bilder av henne..

GöteborgsPosten - 11 maj 14 kl. 20:21

Lisbeth Åkerman används i bluffannonser

SVT:s nyhetsankare Lisbeth Åkerman rekommenderar ett mirakelmedel mot fetma i annonser på Facebook.Men det hela är en bluff av ett företag som har kapat tv-profilens identitet..

Nya Wermlands Tidningen - 20 sep 13 kl. 06:00

Åkerman signerar nya boken

I morgon lördag den 21 september signerar Lisbeth B. Åkerman sin nya bok Och hanen gol på bokhandeln..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.