Lindwall

Tuesday, 23 April, 01:58

Nyheter om Lindwall

Sortering: Relevans | Senaste
Världen Idag - 29 mar 19 kl. 11:39

14 timmars lovsång i S:ta Clara kyrka i helgen

14 timmar oavbruten lovsång blir det i S:ta Clara kyrka på lördag. Nätverket Burn 24–7 Stockholm arrangerar eventet, där lovsångsledare från nio olika kyrkor medverkar. – Vår förhoppning är att samla människor som har ett hjärta för tillbedjan och hunger efter mer av den helige Ande, säger initiativtagaren Oskar Lindwall..

DI - 19 feb 19 kl. 18:03

Betsson: Tolkar inte nederländskt beslut som en strikt blackout-period

Speloperatören Betsson tolkar inte det nederländska parlamentets ja till onlinespel som att förslaget om ”blackout-period” är strikt, enligt ett pressmeddelande. Dessutom kan förslaget strida mot gällande EU-rätt, enligt vd Pontus Lindwall..

Affärsvärlden - 18 feb 19 kl. 10:29

Betssons vd: Norskt betalningsstopp påverkar inte oss

Den norska lotteriinspektionens krav på att stoppa betalningar via tredje part till speloperatörer kommer inte att påverka Betsson. Det säger den svenska speloperatörens vd Pontus Lindwall till Nyhetsbyrån Direkt på måndagen..

DI - 14 feb 19 kl. 09:49

Betssons vd tror inte det blir någon nedkylningsperiod i Nederländerna

Betssons vd Pontus Lindwall tror inte att det kommer att bli någon avkylningsperiod, eller "black out"-period, för aktörer som riktat sig mot holländska spelare..

PrivataAffärer - 14 feb 19 kl. 07:43

Bättre än väntat för Betsson

Betssons intäkter uppgick till 1.437 miljoner kronor i det fjärde kvartalet. Väntat var 1.

Trelleborgs Allehanda - 24 jan 19 kl. 08:00

Klubb söker pengar av allmänheten för nödvändig renovering

Lilla Beddinge Bollklubb försöker nu ta hjälp av allmänheten för att ha råd med ett nytt duschrum på Thurevallen. ”Vi måste ha ett duschutrymme till så att killar och tjejer kan använda Thurevallen samtidigt”, säger ordförande Johan Lindwall..

DI - 21 dec 18 kl. 07:00

Betssons ordförande om vd:s dubbla stolar: "Har mitt och styrelsens fulla förtroende"

Betssons vd Pontus Lindwall deltar som privatperson i ett investerarkonsortium som lagt bud på konkurrenten Cherry. Betssons styrelseordförande Patrick Svensk uppger för Di att han och styrelsen har fullt förtroende för Pontus Lindwall..

DI - 21 dec 18 kl. 07:00

Institutionerna sviker småspararna - igen

Föreställ dig en situation där Volvos vd Martin Lundstedt – i egenskap av privatperson – ingår i ett investerarkonsortium som lägger bud på Volvos konkurrent Scania. Låter det märkligt? Definitivt.

DI - 18 dec 18 kl. 21:41

Betssons vd är med i budet på konkurrenten

Betssons vd Pontus Lindwall ingår i konsortiet som lägger bud på Cherry – ett bolag som är en av Betssons konkurrenter. Cherrys styrelseledamot och tillförordnade vd Gunnar Lind avfärdar dock att Pontus Lindwall är aktuell för vd-posten i Cherry..

DI - 19 dec 18 kl. 16:25

Betssons vd sitter kvar trots konkurrentbud

Betssons vd Pontus Lindwall försäkrar att han sitter kvar som vd för Betsson, trots att han i egenskap av privatperson ingår i ett konsortium som ska köpa ut konkurrenten Cherry från börsen. Han vill dock inte svara på frågor om intressekonflikten som uppstår..

BT - 19 dec 18 kl. 07:19

Sten-Åke Lindwall

PrivataAffärer - 18 dec 18 kl. 15:25

Budet på Cherry jackpot för fonder

Cherry har mottagit ett kontantbud värderat till cirka 9,2 miljarder kronor, motsvarande 87 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande, där konsortiet European Entertainment Intressenter uppges vara den förvärvande parten. Kortsortiet består av Bridgepoint Europe VI Fund, Prunus Avium, Klein Group, Audere est Facere, Pontus Lindwall, Berkay Reyhan och Can Yilanlioglu, som sammantaget äger cirka 47,4 procent av kapitalet och 37,9 procent av rösterna i Cherry.

PrivataAffärer - 18 dec 18 kl. 07:57

Konsortium lägger kontantbud på Cherry

EE Intressenter är ett konsortium bestående av Bridgepoint Europe VI Fund, Prunus Avium, Klein Group, Audere est Facere, Pontus Lindwall, Berkay Reyhan och Can Yilanlioglu. Medlemmarna av konsortiet äger motsvarande cirka 47,4 procent av aktierna och 37,9 procent av rösterna i Cherry. Cherrys oberoende budkommitté rekommenderar aktieägarna att acceptera erbjudandet baserat på bland annat ett utlåtande från KPMG om skäligheten av budet.

Skånskan - 12 dec 18 kl. 05:00

Många nya namn i nämnderna och styrelserna

Hörby Här är alla de föreslagna toppkandidaterna i nämnderna och styrelserna för den kommande mandatperioden i Hörby kommun.
Valen sker på måndag i kommunfullmäktige.– Kommunrevisorerna: Karin Gullberg (SPI), ordförande.

GöteborgsPosten - 30 okt 18 kl. 12:30

Expertens kritik mot personlighetstester

Tester som snabbt kan dela in människor i olika personlighetstyper är populära hos både privatpersoner och arbetsplatser som ska nyanställa. Men flera av de vanliga testerna har kritiserats för att helt sakna vetenskaplig grund.
– Man sitter vid middagsbord och delar in sin umgängeskrets och sin partner i färger, säger psykologiprofessorn Magnus Lindwall..

Trelleborgs Allehanda - 07 nov 18 kl. 05:00

Somnar ifrån mat i ugnen – nekas plats på boende

Mamma är dement, somnar ifrån maten i ugnen och är nära att starta en brand i hemmet. Men när Birgitta Lindwall försöker få en äldreboendeplats till sin mamma får hon avslag..

PrivataAffärer - 24 okt 18 kl. 13:08

Betsson fortsätter sin turn-around

Läs även: Effektiviseringar lyfter Betssons resultat Under flera år var Betsson det sämsta placeringsalternativet i spelsektorn med ständiga resultatbesvikelser och en kurs som sjönk stadigt från toppkurserna runt 160 kr. Under förra hösten fick ägarna och styrelsen nog, sparkade vd Ulrik Bengtsson och in kom i stället den nygamle vd:n Pontus Lindwall. Det är en vd som är erfaren i gamet – för det är hans tredje period som högste chef för bolaget.

Blekinge Läns tidning - 26 okt 18 kl. 18:33

Hertiginnan Adrienne förde amerikanske diplomaten till Blekinge

USA:s chargé d'affaires David Lindwall vill lära känna Sverige utanför huvudstaden. – Det är så lätt att fastna i en bubbla och tolka allt utifrån huvudstaden. Därför försöker jag resa runt i landet så mycket jag kan..

Sydöstran - 26 okt 18 kl. 16:00

”Sverige var min belöning”

Han har arbetat för sex amerikanska presidenter varav Ronald Reagan var den förste. Han har tjänstgjort i krigszoner, blivit beskjuten och råkat ut för jordbävningar. – Att få komma till Sverige var en belöning, säger USA:s Chargé d'affaires David E Lindwall..

PrivataAffärer - 23 okt 18 kl. 15:05

Få koll inför onsdagens rapporter

Rapporter onsdag 24 oktober: Nordea (kl 6.30)
SHB (kl 6.45)
Axfood (kl 7.

Expressen - 26 sep 18 kl. 12:05

”Det är myter – man har ingen j*vla aning”

En ny kontrovers skakar Brommapojkarna.I ett dokument från klubbens ungdomsakademi uppmuntras barn och ungdomar att "välja bort vänner för att lyckas".Klubben får nu stark kritik från flera håll.

Dagens PS - 03 okt 18 kl. 10:10

Ännu en toppchef lämnar sin tjänst

Det här uppger Handelsbanken i ett pressmeddelande. Det är Per Elcar, chef för bankens Markets & Asset Management, som ingår i Handelsbanken Capital Markets, som nu lämnar sin tjänst på egen begäran, enligt ett pressmeddelande från Handelsbanken där Anders Bouvin, bankens vd och koncernchef, säger att Handelsbanken vidtagit åtgärder för att ”komma till rätta med en kultur av kränkande behandling och dålig arbetsmiljö som tyvärr förekommit på en avdelning”. Enligt Bouvin pågår det utredningar om anklagelserna, som handlar om att kvinnliga anställda utsatts för kränkande behandlingar med sexuella anspelningar, enligt Dagens Industri, som i flera artiklar rapporterat om händelserna.

PrivataAffärer - 26 sep 18 kl. 09:08

Danske: Sälj Betsson

Det framgår av en analys där riktkursen även sänks till 62 kr från 75 kr. ”Aktiepriset har varit slagigt under det tredje kvartalet och aktien tillhör för närvarande vinnarna i sektorn med en uppgång på 23 procent hittills i kvartalet. Men en osäkerhet i de långsiktiga vinstutsikterna har uppstått relaterat till den nederländska marknaden”, skriver banken och lyfter fram tre huvudskäl till sin negativa hållning till speloperatörsaktien: För det första Holland, där upp till 35 procent av Betsson-koncernens rörelsevinst står på spel om bolaget skulle bli helt utan licens i landet.

DN - 19 sep 18 kl. 11:23

”Stoppa skattepengar som går till mental träning”

Mental träning ska inte finansieras av skattemedel förrän det finns vetenskapliga belägg för att den fungerar. Påståenden av mentala träningens skapare Lars-Eric Uneståhl om att det skulle finnas stöd i forskning saknar grund, skriver professor Magnus Lindwall och docent Mattias Lundberg..

SmålandsPosten - 15 sep 18 kl. 16:31

4H firade 100 år med hundratals besökare

Över 400 personer besökte Växjö 4H-gård som i helgen firade 100 år. – Alla var pigga och glada trots regnet, säger gårdsföreståndaren Sofia Lindwall Ek..

DI - 24 aug 18 kl. 10:40

Betssons vd om miljonboten: ”Inte överraskande”

Betssons vd Pontus Lindwall hade räknat med att böterna i Nederländerna, 300.000 euro, skulle bli betydande. ”Vi hade förväntat oss att det skulle ligga däromkring, eller något högre till och med”, säger han till Di TV..

DI - 02 aug 18 kl. 05:00

Spelveteranen vann mot monopolet – till slut

Efter att ha kämpat mot det svenska spelmonopolet sedan 90-talet står Betssons vd Pontus Lindwall nu till slut inför en avreglering. Och spelveteranen är nöjd med den nya spellagen: “Det var som att allting behövde mogna”..

DI - 18 jul 18 kl. 16:12

Grundaren gör storköp i Net Ent

Pontus Lindwall har den 16 juli köpt 100.000 aktier i spelbolags- och kasinounderleverantören Net Ent..

Länstidningen i Jämtland - 25 jun 18 kl. 15:58

Musikdagarna på Frösön med omnejd har börjat

Frösö musikdagar går från och med i år kort och gott under namnet Musikdagarna. David Wahlén, Hampus Lindwall och Bengan Janson Trio är några av namnen..

Dagens PS - 25 jun 18 kl. 07:00

Konkurrensen tätnar på spelmarknaden

Det såg länge ut som att spelindustrin kunde blomstra fritt på den svenska marknaden, men nu hårdnar konkurrensen och marknaden tycks förefalla mättad. Snart revideras det svenska spelmonopolet och vilka effekter kommer regeringens beslut att ha för spelbolagen? Kasinoindustrin har länge haft en stark tillväxt på den svenska marknaden.

Dagens PS - 25 jun 18 kl. 07:00

Konkurrensen tätnar på spelmarknaden

Det såg länge ut som att spelindustrin kunde blomstra fritt på den svenska marknaden, men nu hårdnar konkurrensen och marknaden tycks förefalla mättad. Snart revideras det svenska spelmonopolet och vilka effekter kommer regeringens beslut att ha för spelbolagen? Kasinoindustrin har länge haft en stark tillväxt på den svenska marknaden.

Skånskan - 13 jun 18 kl. 14:00

Valfrihet och trygghet i fokus för Moderaterna

HÖRBY Moderaterna siktar på att återta ledartröjan och bli det största partiet i kommunen. Eva Lindholm toppar listan med Lars-Göran Ritmer på andra plats.
– Vi vill driva en tydlig moderat politik, med fokus på valfrihet och trygghet och där varje skattekrona används så effektivt som möjligt, säger Eva Lindholm.

SVT - 18 maj 18 kl. 08:41

Ett kungligt bröllop med stålunch och poke bowls

Ett intimt bröllop med ”personlig touch” tillsammans med 600 gäster. Så beskriver hovexperterna Johan T Lindwall och Jenny Alexandersson det stundande bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle..

Dagensanalys.se - 31 maj 18 kl. 09:01

Wehype som hjälper annonsörer att nå gamers tar in miljoner

Wehype hjälper annonsörer att genomföra influencer marketing-kampanjer riktade mot gamingvärlden. Nu backas bolaget av John och Martin Wattin, bland annat bakom Inbox Capital, tillsammans med flera andra namnkunniga ägare. Wehype gör det möjligt för annonsörer att nå gaming- och e-sportpubliken.

BT - 20 maj 18 kl. 05:22

Man som hittades i bil avliden

Polisen bekräftar nu att den man i 30-årsåldern som hittades i en bil på Hyllievångsvägen i Malmö på lördagseftermiddagen har avlidit. - Vi kan nu bekräfta att han är avliden och vi har en anhållen misstänkt för mord, säger Lars Lindwall, vakthavande befäl vid polisregion syd.(TT).

Kristianstadsbladet - 20 maj 18 kl. 05:22

Man som hittades i bil avliden

Polisen bekräftar nu att den man i 30-årsåldern som hittades i en bil på Hyllievångsvägen i Malmö på lördagseftermiddagen har avlidit. - Vi kan nu bekräfta att han är avliden och vi har en anhållen misstänkt för mord, säger Lars Lindwall, vakthavande befäl vid polisregion syd.(TT).

Blekinge Läns tidning - 20 maj 18 kl. 05:22

Man som hittades i bil avliden

Polisen bekräftar nu att den man i 30-årsåldern som hittades i en bil på Hyllievångsvägen i Malmö på lördagseftermiddagen har avlidit. - Vi kan nu bekräfta att han är avliden och vi har en anhållen misstänkt för mord, säger Lars Lindwall, vakthavande befäl vid polisregion syd.(TT).

SmålandsPosten - 20 maj 18 kl. 05:22

Man som hittades i bil avliden

Polisen bekräftar nu att den man i 30-årsåldern som hittades i en bil på Hyllievångsvägen i Malmö på lördagseftermiddagen har avlidit. - Vi kan nu bekräfta att han är avliden och vi har en anhållen misstänkt för mord, säger Lars Lindwall, vakthavande befäl vid polisregion syd.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 18 kl. 05:22

Man som hittades i bil avliden

Polisen bekräftar nu att den man i 30-årsåldern som hittades i en bil på Hyllievångsvägen i Malmö på lördagseftermiddagen har avlidit. – Vi kan nu bekräfta att han är avliden och vi har en anhållen misstänkt för mord, säger Lars Lindwall, vakthavande be.

YA - 20 maj 18 kl. 05:22

Man som hittades i bil avliden

Polisen bekräftar nu att den man i 30-årsåldern som hittades i en bil på Hyllievångsvägen i Malmö på lördagseftermiddagen har avlidit. - Vi kan nu bekräfta att han är avliden och vi har en anhållen misstänkt för mord, säger Lars Lindwall, vakthavande befäl vid polisregion syd.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.