Likstammen

Tuesday, 25 June, 05:19

Nyheter om Likstammen

Sortering: Relevans | Senaste
SN - 18 jan 15 kl. 11:04

Person genom isen

En person har gått genom isen på sjön Likstammen utanför Gnesta..

SN - 02 jul 14 kl. 09:40

Det är mest skyddsvärt i Sörmland

Svenska folket har röstat fram varje läns vackraste och mest skyddsvärda naturområde. Vinnaren i Sörmland är sjön Likstammen..

SN - 08 dec 13 kl. 15:18

Gnesta kan få fler friluftsområden

Länsstyrelsen har gått igenom riksintresseområden för friluftsliv i Sörmland. I samband med detta har länsstyrelsen gett förslag på att delar av Klämmingen och Likstammen ska bli två nya riksintresseområden för friluftsliv..

BT - 17 nov 12 kl. 08:03

Saknat plan hittat vid sjö

Ett flygplan från Kustbevakningen och en av Sjöfartsverkets räddningshelikoptrar har hittat det havererade flygplanet vid stranden av sjön Likstammen, meddelar Sjö- och flygräddningscentralen. Planet, en Cessna 172, var på väg till Skavsta utanför Nyköping. Piloten, en man i 45-årsåldern, släppte av tre vänner på Bromma flygplats innan han lyfte för att flyga vidare.

Kristianstadsbladet - 17 nov 12 kl. 10:53

Pilot omkom i flygkrasch


Piloten i det flygplan som kraschade utanför Gnesta i Sörmland i går har hittats död. Planet, en Cessna 172, var på väg till Skavsta flygplats utanför Nyköping i går eftermiddag. Piloten, en man i 45-årsåldern, hade släppt av tre vänner på Bromma flygplats innan han fortsatte och hade just begärt landningstillstånd när radarkontakten bröts.

Nyhetskanalen - 17 nov 12 kl. 10:58

Pilot omkom i flygkrasch utanför Gnesta

Piloten i det flygplan som kraschade utanför Gnesta i Sörmland i går har hittats död. Planet, en Cessna 172, var på väg till Skavsta flygplats utanför Nyköping i går eftermiddag. Piloten, en man i 45-årsåldern, hade just begärt landningstillstånd när radarkontakten bröts.

BT - 17 nov 12 kl. 08:03

En person död i flygkrasch

Ett flygplan försvann under fredagseftermiddagen på väg mot Skavsta flygplats i Sörmland. Efter en intensiv sökinsats hittades flygplansvraket och den omkomne piloten, en man i 45-årsåldern. ?

Expressen - 16 nov 12 kl. 20:14

Flygplan försvann - hittades havererat

Ett mindre privatplan med en person ombord försvann vid 17-tiden på fredagen. På lördagsmorgonen hittades det havererade planet vid sjön Likstammen i Södermanland..

Nyhetskanalen - 16 nov 12 kl. 19:48

Piloten hittad död i kraschat plan

Det flygplan, en Cessna 172, som varit försvunnet sedan i går har hittats havererat vid sjön Likstammen sydväst om Gnesta. Planet skadades svårt vid kraschen och när räddningspersonal nådde fram till olycksplatsen påträffades piloten död i flygplanet. Planet ska ha fattat eld, skriver polisen i Södermanland på sin sajt.

SN - 07 jan 11 kl. 08:58

Jägareförbundet överklagar skjutbanestopp

Svenska Jägareförbundet överklagar en dom i Miljödomstolen som stoppar en planerad ny skjutbana vid sjön Likstammen. Sjön är klassad som ett Natura 2000-område. Miljödomstolen sa nej till skjutbanan med motiveringen att störningarna väntades bli för stora för fågel- och djurlivet i området..

SN - 10 jun 13 kl. 14:21

Snuskigt badvatten i Likstammen

Efter ett missöde med en slambil stängde Nyköpings kommun förra veckan av badplatsen i Likstammen. Besökare möts nu av en varning för att bada i vattnet..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Planet funnet i Gnesta-trakten

På lördagsförmiddagen hittades det privatplan som försvann på fredagskvällen. Planet hittades strax väster om sjön Likstammen, inte långt från Öster Malma i Gnesta kommun, uppger Sörmlands Nyheter.Planet hade innan det försvann landat på Bromma där piloten släppte av några vänner.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Piloten funnen död

Det privatplan som försvann på fredagskvällen, hittades på lördagsförmiddagen väster om sjön Likstammen i Gnesta kommun. Det kraschade planet var en Cessna 172.I planet hittades piloten, en man i 45-årsåldern, död.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.