Lika

Thursday, 18 October, 18:36

Nyheter om Lika

Sortering: Relevans | Senaste
BT - 29 sep 18 kl. 05:00

Ymer Volley hoppas på en repris

Man kvalade mot elitserien i våras. Men när höstens seriespel drar igång vågar inte Ymer Volley sikta Lika högt. – Jag vågar inte ens gissa var vi står, säger spelande tränaren Hans Qvarnström..

Sydöstran - 22 sep 18 kl. 08:01

Hon klär dockor för finrummen

Hon har drygt 350 dockor, minst Lika många meter tyg i lådorna och lever ut vilket flickdröm som helst. Hennes storsäljande kollektioner visas upp i vackra vitrinskåp på andra sidan Atlanten. Sydöstran har träffat Therese Myhr vars stora passion och intresse är att sy kläder åt värdefulla dockor..

Kristianstadsbladet - 28 sep 18 kl. 23:12

Skyttekungen om sin diabetes: "Det har påverkat min fotboll"

Ifö/Bromöllas André Reinholdsson är en av traktens hetaste anfallare. Det kan inte ha undgått något. Däremot är det inte Lika många som känner till att 22-åringen har diabetes.

Kristianstadsbladet - 28 sep 18 kl. 22:58

Premiärpoäng med mersmak för Willands

Spelmässigt dominerade Willands IBK:s damer premiären hemma mot Skurup. Det blev dock ”bara” en poäng efter en sen kvittering – men det kunde Lika gärna ha blivit noll poäng. – Det är lite blandade känslor nu efteråt, säger tränaren Tobias Wendel..

Expressen - 28 sep 18 kl. 22:12

Karlskrona tappar fart – förlust i förlängning

Karlskrona HK har tappat fart i hockeyallsvenskan.Efter drömstarten med två raka segrar glider pucken inte längre Lika lätt..

Sydöstran - 31 aug 18 kl. 17:30

Unikt guldfynd i Blekinge: ”Första av sitt slag”

Dukaten från 1300-talet glimrar nästan Lika blankt som dagen då det präglades. Fyndet bedöms vara av mycket stor betydelse..

Västerbottens Folkblad - 28 sep 18 kl. 19:00

[PLUS] Kompakt motstånd i Sävar: ”Det är åt hellpytte”

I vanliga fall är ett samråd ungefär Lika tråkigt som det låter. Men inte i Sävar. Där är....

Dagens PS - 26 sep 18 kl. 07:59

Volvos ”skogsmulle” kan bli en bästsäljare

Mindre än ett halvår efter lanseringen av nya V60 visade Volvo i går upp skogsmulle-varianten som förmodligen blir en ny bästsäljare. Men kommer den att ta över positionen som den omåttligt populära XC70 hade? Förmodligen.

UNT - 25 sep 18 kl. 15:45

Betongfisken i Östhammar högtidligt invigd

Nu är Östhammars färskaste konstverk invigt; en stor betongfisk med totalt 520 stenar, målade av Lika många elever från förskoleklass upp till årskurs 6..

Skånskan - 28 sep 18 kl. 17:24

Ewa-Gun Westford årets medelpunkt

ystad Årets medelpunkt svarar i telefonen i bilen på väg till ett möte. Ja, för så kan polisens informatör och Ystadbon Ewa-Gun Westford nu titulera sig efter att Skånska Akademien gett henne sitt finaste pris.
Men själv titulerar hon sig som polis, kåsör, krönikör, författare, människa – och inte minst skåning.

Länstidningen i Jämtland - 28 sep 18 kl. 17:28

Succélaget nästa på tur för Jämtland: "De påminner om Norrköping i sitt försvarsspel"

Efter premiärsegern mot Umeå väntar ett minst Lika tufft motstånd för Jämtland Basket.....

DN - 28 sep 18 kl. 18:00

Damerna får inte cykla tuffaste VM-backen – men tävlar hårdare

Damerna får inte köra den finalbacke som ska sätta färg på herrarnas lopp i cykel-VM. Men tävlingen lär bli nästan Lika tuff ändå, tror proffstränaren Mattias Reck. Studier visar att kvinnorna tävlar hårdare än männen i cykel..

Skånskan - 27 sep 18 kl. 18:05

”Du har lotsat oss med en fast hand”

MALMÖ Kommunfullmäktigeledamöterna stod upp och applåderade när Kent Andersson (S) avtackades efter sitt sista möte som ordförande.
– Du har gjort det här jobbet på ett fantastiskt sätt och det blir svårt att efterträda dig, konstaterade partikollegan och kommustyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh.Vem som blir hans efterträdare är inte bestämt än och det är i nuläget inte ens klart vilket parti som kommer att få den posten.

SmålandsPosten - 28 sep 18 kl. 16:51

Linus Fröberg: "Vi har ett lika bra lag som förra året"

Från noll till en och från en till tre poäng. Trenden är positiv för Växjö Lakers. Linus Fröberg symboliserar den..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 15:43

Kvalplatsen ska avgöras på Bergsjövallen

Serieledaren Gårdas seger under torsdagskvällen har gjort Semberijas uppdrag glasklart; vinn de två sista matcherna och hämta in 16 mål i processen så blir det direktuppflyttning till division 3. Lördagens motståndare Guldheden har ett Lika glasklart uppdrag; vinn mot Semberija och ha kvalplatsen i egna händer.
Det är upplagt för drama när det smäller på Bergsjövallen klockan 14.

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 18 kl. 15:41

Lerinberättar om sin och Kerstin Högstrands brevbok.

Lars Lerin i Värmlandsmontern på bokmässan i Göteborg.Under många år har ett sånt besked fått monterpubliken att växa sig Lika stor som köerna till signeringsbordet är långa..

Skånskan - 28 sep 18 kl. 15:00

Han smider berättelser kring människor han mött

UNDRADE. Det var barnbarnens frågor på en släktträff som ledde till att smeden Ulf Engfalk började skriva böcker. Tre romaner har det hunnit bli, alla med utgångspunkt i verkliga personer som han själv träffat.

SmålandsPosten - 23 sep 18 kl. 19:10

Finlands sak är svår

Finlands sak är vår heter det med rätta som bekant. Men när en Lika storskalig som ovanlig polisoperation inträffar en lördagseftermiddag i vårt östra broderland var det länge tyst i svenska medier. Detta trots att operationen inträffade i det svenskspråkiga Finland och omgående rapporterades i pressorgan som Hufvudstadsbladet, Åbo Underrättelser, Österbottens Tidning och Vasabladet..

Barometern - 28 sep 18 kl. 13:11

Avgift: Folktandvården får böta - igen

Senast i maj fick Folktandvården i Högsby en sanktionsavgift på 115 000 kronor av Arbetsmiljöverket. Nu är det dags igen - för nästan Lika mycket till..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 05:00

Life science står inför en revolution

Forskningen och affärsutvecklingen inom life science står inför en Lika stor revolution som fordonsindustrin. Men branschen måste öka takten..

BT - 21 sep 18 kl. 15:43

Lika som bär – hunden Bella och skulpturen Fauna

Boråshunden Bella, 7 år, är en blandning av pudel och kinesisk nakenhund..

Skånskan - 27 sep 18 kl. 13:45

Frosten är på ingång

Det har varit en något schizofren vädervecka. En stunden har man tittat ut genom fönstret för att se strålande solsken som bara minutrar senare ger plats för ösregn som sedan försvinner Lika snabbt som det kommit, bara för att åter ge plats åt en strålande höstsol. Det har till och med smällt till och varit riktigt kallt nattetid på sina håll.

Cornucopia - 27 sep 18 kl. 13:33

Booli: Nästan 50% längre försäljningstid för bostadsrätter på ett år

Booli meddelar att försäljningstiden för bostadsrätter har ökat med nästan 50% på ett år och antalet objekt till salu på den sk successionsmarknaden (dvs befintliga lägenheter) har ökat med 12% jämfört med den förra hösten, då vi såg prisfall på lägre utbud än idag.Norr mälarstrand från kajak.Annonstiderna för villor hade ökat 7%, eller fyra dagar, i augusti rapporterar Booli.

Expressen - 28 sep 18 kl. 08:51

Kates och Meghans olika beslut om lyx och budget

Meghan och Kate har mycket gemensamt, men mode är något av en vattendelare mellan hertiginnorna. Deras oLika stilar är Lika polariserade som deras dialekter, skriver tidningen Express..

Dagens PS - 27 sep 18 kl. 08:18

Varning: Frestelsen blir ett skattefördärv

Lockas du av avgiftsfri bostad? Akta dig – resultatet blir en skattesmäll. Det kommer dyrt efter för den som går på lockropen om avgiftsrabatt på nyproducerade bostäder.

Skånskan - 27 sep 18 kl. 10:00

Sex fotbollslag i byn med 230 invånare

MALA Byn har bara drygt 200 invånare – men stoltserar med en fotbollsklubb som har två seniorlag och fyra ungdomslag. Nu på lördag firar Mala IF 70 år, och det ska ske genom att man väcker liv i de gamla spelarna.Mala IF driver två seniorlag (A och B) samt fyra ungdomslag: knattar, P9, P11 och P12.

Skånskan - 27 sep 18 kl. 10:00

Sex fotbollslag i byn med 230 invånare

MALA Byn har bara drygt 200 invånare – men stoltserar med en fotbollsklubb som har två seniorlag och fyra ungdomslag. Nu på lördag firar Mala IF 70 år, och det ska ske genom att man väcker liv i de gamla spelarna.Mala IF driver två seniorlag (A och B) samt fyra ungdomslag: knattar, P9, P11 och P12.

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 07:00

Vallen mot Skärhamn på Stora Höga IP i näst sista omgången

I kväll möts åttondeplacerade Vallen och femteplacerade Skärhamn i näst sista omgången i division 5 Bohuslän på Stora Höga IP. Skärhamn vann senast mot Stångenäs med 3–0, medan Vallen spelade Lika, 0–0, mot Svarteborg i senaste matchen..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 07:00

Rössö på hemmaplan mot Gauthiod i division 1 norra Götaland

Serien är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i kväll serieledande Rössö och femteplacerade Gauthiod på Rimnersvallen. Gauthiod vann sin senaste match med 3–2 mot Skoftebyn, medan Rössö spelade Lika, 1–1, mot Rävåsen senast..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 07:00

I kväll spelar FK Karlskrona hemma mot Oskarshamn

Match igen för FK Karlskrona när Oskarshamn gästar Västra Mark IP i division 1 södra. Oskarshamn vann senast mot Torn med 1–0, medan FK Karlskrona spelade Lika, 1–1, mot Grebbestad i senaste matchen..

Skånskan - 28 sep 18 kl. 06:00

Humoristisk och överraskande thriller

Film/recension FILM
A simple favor
Regi: Paul Feig
Medverkande: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Goulding, Andrew Rannelis, Linda CardelliPaul Feig har en tämligen lyckad meritlista. Från megasuccén Bridesmaids via actionkomedin The Heat och spionlustigheten Spy till den underskattade kvinnliga versionen av Ghostbusters har han levererat god skrattframkallande underhållning.
A Simple Favor utgör dock inte en alldeles logisk fortsättning på filmografin.

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 18 kl. 20:19

Talande talmansval

Under måndagen valdes, under ett utdraget röstningsförfarande, som väntat moderaten Andreas Norlén till riksdagens talman. Men det var inte slut där. Lika utdragna blev omröstningarna av de vice talmansposterna, och eventuell etablerad praxis rök all världens väg..

DI - 21 aug 18 kl. 19:30

Debatt: MP bör själva ta makten

DEBATT. Hur regeringsbildandet efter valet ska gå engagerar många. En grön minoritetsregering skulle kunna styra Sverige med hoppande majoritet, i varje fall Lika bra som FP-regeringen 1978–1979, skriver Per Gahrton, riksdagskandidat och tidigare språkrör (MP)..

SmålandsPosten - 27 sep 18 kl. 04:00

En svensk Nato-option

Lika låst som det för närvarande är om regeringsförhandlingarna är det mellan de politiska blocken när det gäller inställningen till Nato. Hela den säkerhetspolitiska doktrinen bygger på att det är Natoländer som ska försvara Sverige i händelse av en militär konfrontation..

Dagens PS - 27 sep 18 kl. 11:26

BILTEST: Nya Audi Q3 – ytterligare en h

Audi fullkomligt pressar ut nya modeller från sina fabriker och samtliga tar en position i topp av sina respektive segment. Den helt nya Q3 utgör inget undantag. Den andra generationen Q3 imponerar på i stort sett alla plan när jag testade den på Sydtyrolens härliga vägar.

GöteborgsPosten - 27 sep 18 kl. 07:00

Se matchen mellan Jitex och Torslanda

Jitex Mölndals juniorlag tar sig an Torslandas nästan Lika unga lag på Åbyvallen under torsdagskvällen. GP direktsänder mötet med start 18.35, avspark är 18.

Corren - 27 sep 18 kl. 22:09

Slutet var lika dåligt som vädret

Det var ett riktigt ruskväder i Örebro..

DN - 21 sep 18 kl. 10:50

Erik Helmerson: Gör ”Expedition Robinson” av talmansvalet

Alliansen har enats om en gemensam talmanskandidat, erfar SvD. Ytterligare ett steg i ett politiskt spel som är Lika ovärdigt som ointressant..

Nya Wermlands Tidningen - 27 sep 18 kl. 19:48

Lika efter första perioden

Ställningen är 0-0 efter första perioden mellan Timrå och Färjestad..

Nya Wermlands Tidningen - 27 sep 18 kl. 19:48

Fortarande lika efter andra perioden

Efter andra perioden står det fortfarande 0–0 i matchen mellan Timrå och Färjestad..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.