Light-läsken

Sunday, 17 February, 13:40

Nyheter om Light-läsken

Sortering: Relevans | Senaste
Alingsås tidning - 25 okt 17 kl. 05:30

Ljusshow på shoppingkväll

Evenemanget Light night shopping har funnits tillräckligt länge för att kunna kallas en tradition. På torsdag är det dags för den åttonde upplagan av arrangemanget.
Underhållning med lokala talanger på Kungsgatan i marschallernas sken och finfina erbjudanden
i centrumkärnans butiker – som har öppet extra länge – det är så upplägget ser ut för Light night shopping.

Expressen - 13 feb 18 kl. 18:01

Här är nya överraskande beskedet om light-läsken

Många är åsikterna om Light-läsken. Den gör dig tjock och du får diabetes, är två av uppgifterna som sprids. Men nu tar danska forskare död på myterna en efter en.

Dagens PS - 14 apr 17 kl. 08:04

Krönika: Finns det påskmusik?

Så här mitt i påskveckan vill man ju skriva om påsk. Det må vara väntat och inte så utmanande, men jag ser en musikalisk lucka. Till skillnad från julen så finns det inte någon direkt påskmusik.

Expressen - 12 feb 18 kl. 15:15

Ny forskning: Lightäsk gör dig inte tjock

Forskare på Köpenhamns universitet har kommit fram till nya rön angående lightläsk.Deras studie visar på att du varken blir tjock eller sjuk av drycken.Lightläsken kan till och med vara ett effektivt verktyg om du vill gå ner i vikt, skriver Politiken..

Skånskan - 16 okt 16 kl. 22:58

Vacker och hoppfull skildring av sorg

Kristina Nilsson scen
To see the world while the light lasts Idé, koreografi, regi: Ben Wright Dirigent: Jonas Nydesjö Musik: John Adams, Nigel Westlake Scenografi: Will Holt Ljusdesign: Guy Hoare Kostymdesign: Theo Clinkard
Skånes Dansteaters dansare
Malmö Operaorkester
Malmö Operakör Barnsolist: Stina Klintman Premiär: Malmö opera, lördag 15/10 Koreografen Ben Wright och Skånes dansteater gjorde succé med sagoäventyret The feeling of going 2013. Nu är Wright och ensemblen tillbaka på Malmö opera och han visar återigen att han är en mästare på att skapa drömska världar. Tillsammans med sitt team öppnar han dörren till magiska dimensioner fyllda av dunkel skönhet.

Dagensanalys.se - 31 maj 16 kl. 15:00

Hetaste videoklippen just nu på Youtube

De populäraste klippen på svenska YouTube just nu består inte helt oväntat av komiska klipp från några av Sveriges populäraste videostjärnor. I topp ligger dock en med ett allvarligare budskap. Flest visningar har Jocke&Jonna, som i vad skriver är deras ”viktigaste video” uppmärksammar ett misshandelsfall, där de startat en insamling för offren.

Sydsvenskan - 11 maj 15 kl. 14:40

Konstnär sköt sig själv i armen

Den amerikanske performance- och konceptkonstnären Chris Burden har gått bort, 69 år gammal. Han blev känd som en kontroversiell röst på 1970-talet, då han ställde frågor kring det privata och politiska. Betraktaren som konfronteras med ett våldsamt samhälle är också en röd tråd i hans konstnärskap.

Sydsvenskan - 11 maj 15 kl. 13:11

Konstnären Chris Burden död

Den amerikanske performance- och konceptkonstnären Chris Burden har gått bort, vid 69 års ålder, skriver flera medier. Burden blev känd som en kontroversiell röst på 1970-talet, då han ställde tidstypiska frågor kring det privata och politiska. Betraktaren som konfronteras med ett våldsamt samhälle är också en röd tråd i hans konstnärskap.

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 15 kl. 13:11

Konstnären Chris Burden död

Den amerikanske performance- och konceptkonstnären Chris Burden har gått bort, vid 69 års ålder, skriver flera medier. Burden blev känd som en kontroversiell röst på 1970-talet, då han ställde tidstypiska frågor kring det privata och politiska. Betraktaren som konfronteras med ett våldsamt samhälle är också en röd tråd i hans konstnärskap.

Expressen - 20 dec 14 kl. 16:49

Tony, 37: Så gick jag ner över hundra kilo

Första steget var att byta ut läsken mot en light-variant, därefter gick det bara nedåt. I dag har Tony Nilsson, 37, från Malmö lyckats gå ner från 199,8 till 96,6 kilo och lägger inte längre pengarna på chipspåsar utan investerar i stället i nya promenadskor. Frossarkvällarna då Tony kunde äta flera påsar chips, ett kilo lösgodis, fyra paket småkakor, tio snickers och dricka upp till sex lite läsk på en och samma kväll är historia.

Dagen - 04 apr 12 kl. 03:00

"Artisteri har ersatt helighet"

"Jag lämnar nu min gamla föreningskyrka, Svenska Missionskyrkan, och begär inträde i Svenska kyrkan. Jag har tagit ett beslut att jag vill tillhöra den ännu lite imaginära ´Troendekyrkan´." Det skriver tv-profilen Siewert Öholm, som här ger en analys av frikyrklighetens bakgrund, utveckling och framtid - och sin egen förhoppning att Svenska kyrkan ska bli de engagerade troendes nya samfund i Sverige.

Trelleborgs Allehanda - 17 jul 11 kl. 13:26

Lokala förmågor regerade på årets Sommarrock

Foto: Tom Wall
Sveriges popdrottning September bjöd på energiska elektropophits och The Ark trollband med låtar från hela karriären. Ändå var det lokala förmågor som imponerade mest under årets Sommarrock i Svedala.
Med stadiga beats och trallvänliga melodier levererar September svängig elektropop för 2000-talet.

Kristianstadsbladet - 16 feb 11 kl. 21:58

Fullsatt när strömmen slogs på

Bild: Bosse Nilsson
I kväll var spänningen stor då ljuset släpptes på och klockpendeln gav ett spännande sken på den vita fasaden.
Nog kan man säga att professor Masaharu Kitano och hans konstelever, som intog Kultuhuset i Broby för en vecka sedan, har lyst upp Broby. Faktiskt på mer än ett sätt.

Nyheter 24 - 26 nov 13 kl. 07:54

Här är felet som drabbat Xbox One"Blue light of death"

Det är inte lätt att vara Xboxanvändare. När Xbox 360 släpptes 2005 drabbades många av "Red ring of death" – att konsolen inte ville ladda samtidigt som den gröna ringen runt startknappen färgades röd.Lagom till helgen släpptes så uppföljaren Xbox One.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.