Lever

Monday, 22 July, 22:23

Nyheter om Lever

Sortering: Relevans | Senaste
SR - 02 jul 19 kl. 15:02

Musiktidningen Gaffa räddas från konkurs

Konkurshotet mot musiktidningen Gaffa ser ut att vara över. Företagets VD Robert Borges säger att skatteskulden på 150 000 kronor nu är betald och att tidningen Lever vidare..

DN - 02 jul 19 kl. 14:20

Utpressade Stockholmsfamilj – döms till fängelse

Genom utpressningen, våld och dödshot tvingade två män en Stockholmsfamilj att betala sammanlagt 1 263 000 kronor. Hotbilden har gjort att familjen nu Lever på okänd ort. Nu döms två män för grov utpressning.

Magazin24 - 02 jul 19 kl. 11:13

Köping och Västerås nekas som arrangör för SM-veckan

Lever inte upp till alla kriterier för att få arrangera SM-veckan 2023 eller 2024..

GöteborgsPosten - 02 jul 19 kl. 10:05

Hans Blix var på plats i Tjernobyl efter olyckan

Efter 33 år Lever katastrofen kvar hos toppdiplomaten som ett av de dramatiska minnena tillsammans med Irakkriget..

Dagens PS - 02 jul 19 kl. 08:38

Bör vi skaffa färre barn för klimatets skull?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Den amerikanska forskaren Kimberley Nichols har slagit fast att det bästa man kan göra för att spara in på koldioxidutsläppen är att inte skaffa barn.

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 19 kl. 06:00

Clowner och luftakrobater intar Torekov – i rena cirkusen

Bakom Cirkus Olympias kulisser Lever människor från elva olika länder, barn som gamla..

DN - 01 jul 19 kl. 22:52

Ulf Kristersson (M): Himlen föll ned efter valet

Moderaterna lovar att hålla ihop stad och land i klimatpolitiken. Partiledaren Ulf Kristersson vill inte att klimatåtgärder ska gå ut över bilismen. – På ganska många områden märker jag en bristande respekt för människor som Lever ett liv som inte är så rasande urbant och Stockholmsmässigt, säger han till DN..

Nyan - 01 jul 19 kl. 21:01

Klimathotet är verkligt

Tiden rinner iväg. Klimathotet är verkligt. Trots allvarlig och uppriktig internationell strävan genom Kyotoprotokollet, Parisavtalet och senast Katowice så är utgången oviss ifall vi ska lyckas vända utvecklingen och klara oss under en uppvärmning av jordklotet som får ytterst allvarliga konsekvenser.

News55 - 01 jul 19 kl. 16:03

”Livet är inte en fråga om statistik”

Jan Scherman, tidigare bland annat TV 4-direktör, men som nu  vill kalla sig diversearbetare, debatterade med Unionens ordförande Martin Linder om ålderns betydelse. — Äldre har missgynnats länge, och yngre gynnats. Vi i Sverige Lever fortfarande i den världen att äldre inte ska stå i vägen.

SmålandsPosten - 01 jul 19 kl. 14:07

Boda-Kurre lekte med döden men lever för att visa upp det

Boda-Kurre har inte skyggat för mycket. Det tig honom till alla Sveriges folkparker och till Guinness rekordbok. Nu får han visa upp sina bravader vid Skruvs glasbruk..

VA - 01 jul 19 kl. 11:53

Konsten att komma ihåg allt

Vi Lever i en digital värld där minnet håller på att mögla bort. Minnesmästarna och forskarna hävdar dock att minnet kan tränas upp och bli en superkraft med rätt teknik. .

Dagens PS - 01 jul 19 kl. 08:39

Ica-vd:n talar ut: ”En nära döden-upplevelse”

Talar öppenhjärtigt om transitionen från man till kvinna och hur det påverkat hennes liv och karriär. ”En nära döden-upplevelse som jag överlevde.” Caroline Farberger blev ifjol den första tungviktaren i svenskt näringsliv att komma ut med sin könskorrigering och nu inleder hon årets sommarprat i P1 med att dela med sig av sin berättelse.

Skånskan - 01 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetong Efter att ha hämtat kaffet i ett litet sidorum slog vi oss ner i en av de stora sofforna med en egendomlig, mörkviolett klädsel, men de vida draperierna vid fönstren verkade överkurs. Var sin liten Grönstedts från baren fick göra sällskap, Bjarne avstod. Han var ju i tjänst.

SmålandsPosten - 01 jul 19 kl. 08:00

”Jag är ju samma person fast jag nu lever som kvinna”

Caroline Farberger är den enda svenska toppchefen i svenskt näringsliv som gått ut offentligt och berättat om sin könskorrigering. I år ska hon sommarprata..

Kristianstadsbladet - 01 jul 19 kl. 05:00

Motor: Sommaråk med himlen som tak

Varje sommar är det tusentals spekulanter som svär biltypen trohet. I nöd och lust. I regn och solsken.

Corren - 30 jun 19 kl. 20:00

Ordförande: "Det var en tunn utredning"

Frågan om kommunfullmäktige i Vadstena ska webbsändas eller inte Lever än..

Skånskan - 30 jun 19 kl. 20:41

Vilt jubel i Baltiskan

GYMNASTIK Efter en rad silver- och bronsmedaljer fick äntligen GK Motus-Saltos damlag nöjet och glädjen att ta SM-guld i truppgymnastik.
– Fantastiskt roligt att få vinna på hemmaplan, tycker tränaren och styrelseledamoten Malin Jessica Pettersson.SM i truppgymnastik:
Damer:
1) GK Motus- Salto, 56,400.

Hela Gotland - 30 jun 19 kl. 17:20

Över tusen gotländska barn lever i ekonomisk utsatthet

Vart tionde barn på Gotland har en förälder med skulder hos Kronofogden..

SVT - 30 jun 19 kl. 08:38

Lagkapten Segers lycka efter bragden: ”Gåshud och otrolig stolthet”

I 10 år har Caroline Seger burit kaptensbindeln i landslaget. I går var hon en del av ”Bragden i Rennes” där Sverige slog ut Tyskland ur mästerskapet, tog en OS-plats och nu slåss om VM-medaljerna. – Man Lever sin dröm hela tiden.

Skånskan - 29 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång – Det ligger nånting i det. Och du tror att döden innebär slutet? Jonas skrattade.

Skånskan - 29 jun 19 kl. 21:02

En bragdartad blågul revansch

Vilken fantastisk VM-succé! Laget som var så nersnackat och hade så låga förväntningar på sig skrev historia den här underbara sommarheta lördag och för månfa svenska fans kommer självklart minnena av den magiska VM-sommaren 1994 tillbaka, på många sätt. Sverige slog ut Tyskland ur VM och är klart för en medaljmatch, minst om bronset och kanske rentav om guldet.

Kristianstadsbladet - 29 jun 19 kl. 17:20

Prides paradgren spred frihetskänsla

Unga som gamla, män som kvinnor, hbtq-personer som heterosexuella. Prideparaden blev åter igen en stark manifestation för frihet – av alla för alla. – Jag hoppas att det här finns så länge jag Lever, säger Kurt Göransson..

Corren - 29 jun 19 kl. 12:30

Medeltida gatnät lever kvar

Ett av Linköpings stadskärnas karaktäristiska drag är att 1700-talets rätlinjiga stadsplan kombineras med att en rad böjda, medeltida gator är bevarade..

GöteborgsPosten - 29 jun 19 kl. 05:00

Slarva inte bort Feskekörka

Kommunala Higabs tycks fortfarande inte veta vad de vill göra med Feskekörka. Samtidigt förfaller byggnaden och handlarna Lever i ovisshet..

YA - 29 jun 19 kl. 00:01

Djurägare får kritik för smutsiga djur

När länsstyrelsen kom på kontrollbesök fann de smutsiga djur som hade för lite utrymme i sin ligghall. Nu får djurägaren ett föreläggande om att förändra det som inte Lever upp till kraven för godtagbar djurhållning..

Expressen - 28 jun 19 kl. 17:12

Samirs varning till fansen – efter hälsokrisen

Samir Badran Lever fullt ut – men den fartfyllda livsstilen tär på artisten.Nu berättar han om sitt mående, och passar samtidigt på att varna sina fans.”Njut av varje sekund,” skriver Samir Badran i sociala medier..

Skånskan - 26 jun 19 kl. 13:08

Vart tionde barn i Skåne har skuldsatta föräldrar

SKÅNE Mer än vart tionde barn har föräldrar hos Kronofogden visar ny statistik. Över 30 000 barn i Skåne län har skuldsatta föräldrar.Samarbete hjälper skuldsattas barn I hela landet finns det nästan 183 000 barn som Lever i ekonomisk utsatthet.

Vagabond - 28 jun 19 kl. 14:46

Skapa en fotobok tillsammans och föreviga era semesterminnen

Vi Lever i en tid då de flesta knäpper tusentals bilder men att framkalla dem är inte lika vanligt längre. Med hjälp av den nya appen Once Upon kan man skapa fotoböcker från semestern direkt i mobilen – och det unika är att alla i resesällskapet kan hjälpas åt och jobba i boken samtidigt..

GöteborgsPosten - 28 jun 19 kl. 12:00

Otrohet, alkoholism och kaos när Stefan och Krister återförenas

Hur kommer det sig att farsen Lever vidare år efter år? GP hälsar på Stefan och Kristers återförening..

Barometern - 28 jun 19 kl. 10:19

Anders Åkesson: Jag har en stor hatkärlek till Almedalen

Intresse för politikerveckan i Almedalen må vara betydligt svalare än förra årets valrörelsevecka. Men Almedalen Lever, 3 525 arrangemang talar sitt tydliga språk. Och även länets politiker finns på plats i Visby..

Skånskan - 28 jun 19 kl. 09:14

Romantisk hyllning till Beatles

film
Yesterday Regi: Richard Curtis Medverkande: Hamish Patel, Lily James, Joel Fry, Ed Sheeran och Kate McKinnon
pppp
Fyra bröllop och en begravning, Notting Hill, Bridget Jones dagbok, Love Actually och About Time. Richard Curtis ligger bakom dem alla, antingen i egenskap av både manusförfattare och regissör eller endast det förstnämnda. Värt att notera är också att han även skrivit och regisserat The Boat that Rocked, filmen om ett udda gäng som drev en piratradiostation på en båt när myndigheterna inget hellre ville än att sänka både skeppet och den rockmusik som höll på att ta över världen.

Expressen - 28 jun 19 kl. 06:00

Olafur blev rullstolsburen efter svåra fästingsmittan

Suzanna Sandberg, 48, fick både hjärn- och hjärnhinneinflammation – i dag Lever hon med svår hjärntrötthet och känselbortfall i ansiktet.Olafur Bragason, 48, tappade synen och blev svårt sjuk – i dag är han rullstolsburen.Båda drabbades av den fästingburna sjukdomen TBE.

Skånskan - 26 jun 19 kl. 08:00

Farligt hot – avsnitt 4

Sommarföljetong Han vände sig mot Francine och log uppmuntrande.
– I nära samarbete med polisen, sköt Ylva Kronholm snipigt in, markerade sitt revir.
– Tack.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 20:30

Jazzen har blivit hans uttryck

IMPROVISaTION. – Vi lyssnar på varandra. Jag tror att det på något sätt når lyssnaren, att det pågår en dialog inom gruppen.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 14:48

Maskrosbarn öppnar upp stödverksamhet i Malmö

MALMÖ Det finns 500 000 barn i Sverige som som Lever med minst en förälder som har missbruk, psykisk ohälsa eller utsätter dem för våld. Nu har barnorganisationen har beslutat att öppna upp fler verksamheter i landet . Maskrosbarn har som drivkraft att alla barn i Sverige ska få sina rättigheter tillgodosedda och erbjuda stöd för situationen som dem befinner sig i.

GöteborgsPosten - 27 jun 19 kl. 12:00

Göteborgsförfattaren som skrev satirroman om GP

Anderz Harnings ande Lever vidare på Kometen, skriver Johan Werkmäster..

DI - 27 jun 19 kl. 10:00

OxThera presenterar fortsatt starka data från fas 2-studie med Oxabact i Primär hyperoxaluri

STOCKHOLM – 27 juni 2019. OxThera AB, ett privatägt biofarmaceutiskt företag som arbetar för att förbättra livet för personer som Lever med primär hyperoxaluri, presenterar idag fortsatt starka data från två års behandling med Oxabact®i en pågående fas 2-studie. .

Expressen - 27 jun 19 kl. 10:06

Draget mot hedersvåld: Ny stödlinje för kvinnor

Kvinnor och flickor som är utsatta för hedersvåld ska få en nationell stödlinje. Nu satsar regeringen 10 miljoner för att bland annat Kvinnofridslinjen ska kunna utöka sin kompetens. – Om man Lever under en väldig kontroll är det jätteviktigt att bara vara ett samtal bort för att faktiskt kunna få hjälp, säger jämställdhetsministern Åsa Lindhagen (MP).

UT - 27 jun 19 kl. 09:14

Sommarlov med kontraster för familj i Dalstorp

Hon är en vanlig tolvåring som precis har sjungit Lalehs Goliat på skolavslutningen och gillar att spela fotboll. Samtidigt Lever hon med risken att hamna i ett land hon aldrig varit, där hon inte får gå i skolan och där hon kan bli bortgift mot sin vilja..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.