Leder

Wednesday, 18 September, 00:43

Nyheter om Leder

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 28 aug 19 kl. 22:42

”Inte roligt att svartmåla sin egen kommun”

Filipstad målas upp som en kommun på väg mot katastrof i SVT:s ”Uppdrag granskning”. Kommunchefen Claes Hultgren är nöjd med programmet som han hoppas Leder till att staten tar ansvar. – Det är inte roligt att svartmåla sin egen kommun, men det är nödvändigt, säger han.

Barometern - 28 aug 19 kl. 19:00

Chefen som var slav under alkoholen

Han Leder ett av Kalmars unga, prisade tillväxtföretag. Han har familj, hus och barn. Men Freddy Ehrnborg Kallmeby, 33, höll på att förlora allt.

YLE - 28 aug 19 kl. 15:33

Lagen om lätta bilar kan rivas upp: ”Vi måste diskutera saken inom regeringen”

Finland har fått en anmärkning av EU-kommissionen om de lätta bilar som ska införas i höst. Anmärkningen Leder till att trafik- och kommunikationsminister Sanna Marin (SDP) vill gå igenom lagen en gång till..

UT - 28 aug 19 kl. 11:44

Mannen bakom de homofobiska lapparna: ”Jag vill att människor ska få veta sanningen”

Vid flera tillfällen har boråsaren Lennart Jansson och hans fru delat ut lappar i Ulricehamn med budskapet att kärlek mellan homosexuella personer är onaturligt, syndigt och en negativ livsstil som Leder till ett samhälle i upplösning. Nu svarar han på kritiken från ulricehamnare som har upprörts av deras agerande..

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 19 kl. 11:21

Jakten på mördaren fortsätter – polisen vädjar till alla som sett något att höra av sig

”Det kan vara en liten pusselbit som Leder oss vidare.”.

Blekinge Läns tidning - 28 aug 19 kl. 08:00

Fler satsningar på Halen

Nu kommer nästa steg i utvecklingen av Olofströms friluftsliv. Halen ska få en ny hängbro och fler Leder..

Sydöstran - 28 aug 19 kl. 08:00

Fler satsningar på Halen

Nu kommer nästa steg i utvecklingen av Olofströms friluftsliv. Halen ska få en ny hängbro och fler Leder..

Realtid - 28 aug 19 kl. 06:58

EY satsar på ägarfamiljer

Familjeägda bolag har en rad speciella utmaningar och är ett högprioriterat affärsområde inom EY. Helena Robertsson, som Leder den globala rådgivningen inom Global Family Enterprise på byrån, förklarar vad hon anser utmärker sektorn..

Blekinge Läns tidning - 28 aug 19 kl. 07:16

IVO: Funktionsnedsatt barn fick vänta 10 månader

En väntetid på 10 månader för ett funktionsnedsatt barn Leder till att IVO yrkar att kommunen ska betala 179 100 kronor i särskild avgift..

SVT - 27 aug 19 kl. 23:53

Duplantis leder svenskarna i Europalaget mot USA

För första gången kommer Europa och USA att möta varandra i en lagtävling utomhus i friidrott. Evenemanget ”The Match” kommer att äga rum i Minsk den 9-10 september. Den svenska truppen leds av stavhoppsstjärnan Armand Duplantis..

Sydsvenskan - 27 aug 19 kl. 14:44

Värnpliktigas skador missas – facket kritiskt

Försvarets interna olycksrapportering har stora brister, vilket bland annat Leder till att det finns ett mörkertal om skador hos värnpliktiga, rapporterar Ekot. Orsaken till mörkertalet är att försvaret 2016 bytte till ett nytt datasystem som gör proces.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 19 kl. 14:44

Värnpliktigas skador missas – facket kritiskt

Försvarets interna olycksrapportering har stora brister, vilket bland annat Leder till att det finns ett mörkertal om skador hos värnpliktiga, rapporterar Ekot. Orsaken till mörkertalet är att försvaret 2016 bytte till ett nytt datasystem som gör proces.

UNT - 27 aug 19 kl. 14:44

Värnpliktigas skador missas – facket kritiskt

Försvarets interna olycksrapportering har stora brister, vilket bland annat Leder till att det finns ett mörkertal om skador hos värnpliktiga, rapporterar Ekot..

GöteborgsPosten - 27 aug 19 kl. 14:44

Värnpliktigas skador missas – facket kritiskt

Försvarets interna olycksrapportering har stora brister, vilket bland annat Leder till att det finns ett mörkertal om skador hos värnpliktiga, rapporterar.

Corren - 27 aug 19 kl. 10:00

Han leder företagens nya nätverk

Nu är företagarföreningen Växtkraft i Mjölby kommun igång..

Trelleborgs Allehanda - 26 aug 19 kl. 23:20

Varbergs matchvinnare kunde ha spelat i TFF

Astrit Seljmani sänkte TFF på Vångavallen. Varbergs forward gjorde 13 mål för Torn i division ett förra året och Leder nu skytteligan i superettan. Han kunde ha valt TFF istället.

SmålandsPosten - 26 aug 19 kl. 16:23

Nyförvärven leder Tingsryds interna skytteliga

Poängrapporteringen från hockeylagens matcher under försäsongen är inte alltid lätt att hitta, så här kommer vi att sammanställa hur det ser ut i Taifs interna skytteliga under försäsongen..

Skånskan - 26 aug 19 kl. 16:18

Hjälp mot digitalt utanförskap

HÖÖR Hundratusentals vuxna i Sverige lever i digitalt utanförskap. Det innebär att de antingen inte har tillgång till internet eller inte tillräcklig kunskap för att fullt ut använda sig av internet. Att leva i ett digitalt utanförskap Leder inte sällan till ökad ensamhet, det menar Internet stiftelsen.

Sydöstran - 26 aug 19 kl. 15:04

Kändisadvokat leder ny förening för Gribshunden

Kändisadvokaten Peter Althin är ordförande i den nya vänföreningen för det danska skeppsvraket Gribshunden..

Supermiljöbloggen - 26 aug 19 kl. 14:03

Östersjön har blivit friskare

Tack vare förbättringar inom jordbruk och avloppsrening har Östersjön börjat tillfriskna. Halterna av fosfor och kväve - som bland annat Leder till algblomningar och syrebrist - minskar i en "närmast unik" utveckling. Sedan flera år går Östersjöns halter av kväve och fosfor långsamt ner, enligt ny forskning från Stockholm universitet.

Dagens PS - 26 aug 19 kl. 11:02

Uppförsbacke och rejäl motvind för klädhandeln

Butiksdöden har haft ett stadigt grepp om klädhandelsbranschen i ett par års tid – och ännu syns inget ljus i tunneln. Det berättar Svenska Dagbladet, som sammanställt de största utmaningarna som butikerna står inför. Besökarna minskar – och kunderna ställer högre krav.

Dagens PS - 26 aug 19 kl. 10:01

Chefsekonom varnar för ökat utanförskap

Nu behövs en politik som Leder till fler jobb i växande företag, anser hon. ”Den stora klyftan i Sverige finns mellan de som har jobb och de som inte har”, konstaterar Svenskt Näringslivs chefsekonom Bettina Kashefi på den privata abetsgivarorganisationens hemsida. Bettina Kashefi ser en fara med att konjunkturen nu mattas av och menar att det riskerar att göra utanförskapet permanent för dem som inte kommit in på arbetsmarknaden hittills – trots en ”brinnande högkonjunktur”.

Expressen - 06 sep 19 kl. 06:00

Socialchefens sexköp leder till lyxfastighet i London

Den västsvenske socialchefen kontaktade prostituerade för sex – på en av landets största kopplerisajter. Bara från Västsverige har sajten över 450 annonser. Men polisen står maktlös inför koppleriverksamheten på nätet där spåren Leder till en fashionabel 1800-talsfastighet i centrala London.

GöteborgsPosten - 25 aug 19 kl. 18:10

Stafsinge toppar tabellen efter seger mot VGLT

Stafsinge är ny serieledare i division 4 Halland i fotboll. Detta efter bortaseger med 12–0 (5–0) mot VGLT. Stafsinge Leder nu serien med ett poäng före HGH FC.

SVT - 25 aug 19 kl. 14:01

Kim Ambs superkast – klarade VM-gränsen

Sverige går bra i Finnkampen och Leder i damklassen och har likaresultat i herrklassen. Under söndagen slog Kim Amb till med ett riktigt superkast – 85.89, nytt personbästa och klarad VM-kvalgräns.

Helsingborgs Dagblad - 25 aug 19 kl. 14:00

Första HIF-elvan efter Henrik Larssons avhopp bekräftad

Alexander Tengryd Leder tillfälligt HIF och mönstrar följande startelva i Norrköping...

Expressen - 25 aug 19 kl. 09:38

Han tar över HIF – men vill inte ersätta ”Henke”

Alexander Tengryd är den som Leder Helsingborgs IF mot IFK Norrköping i dag.33-åringen är däremot tydlig med att han inte vill ersätta Henrik Larsson.– Jag tycker att föreningen ska leta efter någon som har erfarenhet från klubbar av den här digniteten, säger Tengryd..

SR - 24 aug 19 kl. 20:18

Fin svensk start i Finnkampen

Sverige Leder både damernas och herrarnas Finnkamp efter den första tävlingsdagen..

SVT - 24 aug 19 kl. 20:22

Salahs show i seriefinalen – gjorde två mål mot Arsenal

Mohamed Salah gillar att göra mål på Arsenal. I lördagskvällens tidiga seriefinal gjorde stjärnan två av målen i 3–0-segern och efter tre omgångar Leder Liverpool Premier League..

GöteborgsPosten - 24 aug 19 kl. 20:07

Fin svensk start i Finnkampen

Sverige Leder båda finnkamperna efter första dagen på Stockholms stadion. En som överraskade och satte tonen för dagen var Jesper Hellström i tresteg som två gånger förbättrade sitt personbästa med nästan två decimeter..

GöteborgsPosten - 24 aug 19 kl. 17:43

Fjärås upp i topp efter seger mot Tölö

Fjärås är nu serieledare i division 3 Halland i fotboll efter seger borta mot Tölö. Matchen slutade 0–2 (0–0). Fjärås Leder serien ett poäng före Vinberg.

GöteborgsPosten - 24 aug 19 kl. 18:11

Velebit toppar tabellen efter seger mot IF Mölndal

Velebit är ny serieledare i division 4 Göteborg B i fotboll. Detta efter hemmaseger med 4–0 (2–0) mot IF Mölndal. Velebit Leder nu serien med två poäng före Öckerö.

DI - 24 aug 19 kl. 16:13

Tusk varnar Trump: Handelskrig leder till recession

EU-rådets avgående ordförande Donald Tusk varnade USA:s president Donald Trump för konsekvenserna av eskalerande handelkrig inför lördagskvällens G7-möte..

Skånskan - 24 aug 19 kl. 15:30

Vandring i färgstarka Istanbul

Galgatabron över Gyllene hornet förenar Istansbuls gamla kvarter och den norra stadsdelen. Att sitta och njuta av ett glas på någon av de hundratals restaurangerna på brons nedre plan, nästan i nivå med vattenlinjen, är en lisa för själen. Båtar och färjor lägger till och avgår, vågorna skvalpar, måsarna svävar på uppvindarna och stadens siluett växer runt dig mot himlen.

GöteborgsPosten - 24 aug 19 kl. 15:19

Hovås/Billdal upp i topp efter seger mot Tollered

Hovås/Billdal är nu serieledare i division 2 västra Götaland i fotboll efter seger hemma mot Tollered. Matchen slutade 4–0 (2–0). Hovås/Billdal Leder serien ett poäng före Sävedalen.

Världen Idag - 24 aug 19 kl. 00:00

Hela familjer kan lösa samhällsproblemen

Familjen är en grundsten i både samhället och den kristna församlingen. Stabila och väl fungerande familjer Leder till såväl stabila och väl fungerande samhällen som stabila och väl fungerande församlingar. Inom politiken har familjens värde ständigt nedvärderats.

YA - 23 aug 19 kl. 20:57

Farligare på fjället när vädret blir varmare

Plötsliga stormar och kraftigt regn som Leder till fler olyckor och räddningsinsatser i de svenska fjällen ­­­­­­— Naturvårdsverket larmar om att det kan bli farligare att fjällvandra i takt med klimatförändringarna..

Kristianstadsbladet - 23 aug 19 kl. 20:57

Farligare på fjället när vädret blir varmare

Plötsliga stormar och kraftigt regn som Leder till fler olyckor och räddningsinsatser i de svenska fjällen ­­­­­­— Naturvårdsverket larmar om att det kan bli farligare att fjällvandra i takt med klimatförändringarna..

Sydsvenskan - 23 aug 19 kl. 20:57

Farligare på fjället när vädret blir varmare

Plötsliga stormar och kraftigt regn som Leder till fler olyckor och räddningsinsatser i de svenska fjällen ­­­­­­— Naturvårdsverket larmar om att det kan bli farligare att fjällvandra i takt med klimatförändringarna. Uppvärmningen av jordens medeltemper.

BT - 23 aug 19 kl. 20:57

Farligare på fjället när vädret blir varmare

Plötsliga stormar och kraftigt regn som Leder till fler olyckor och räddningsinsatser i de svenska fjällen ­­­­­­— Naturvårdsverket larmar om att det kan bli farligare att fjällvandra i takt med klimatförändringarna..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.