Las-strategi

Tuesday, 20 October, 19:45

Nyheter om Las-strategi

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 09 jun 20 kl. 18:34

”Liberaler är bekymrade över vart M är på väg”

Anders W Jonsson är partiledarvikarien som vände hela den politiska debatten om corona. Han var först ut med att säga att regeringen måste byta strategi och han håller fast vid det kravet.Han är säker på att Stefan Löfven kommer att hedra överenskommelsen om las och han tycker att Ulf Kristersson ska tala klarspråk om Sverigedemokraterna.

Expressen - 05 jun 20 kl. 06:52

M-ledaren: Slut på ”tramset” om SD

Ulf Kristersson skärper tonläget mot regeringen.Moderatledaren ser ingen ”tydlig strategi” i coronahanteringen och beskriver utfallet som ”en katastrof”.I en stor intervju med Expressen tar han ställning för den laddade las-reformen, talar om ”ett förfärligt tonläge” på Reinfeldts tid – och öppnar för att budgetförhandla med Sverigedemokraterna.

PrivataAffärer - 17 apr 20 kl. 11:26

Hernhag: Fem värdeaktier för långsiktigt sparande

Alex: Hej, kan du nämna fem till sex stora bolag/värdeaktier (från nordiska börser) som fortfarande har låga kurser, att investera i för långsiktigt sparande?
Marcus: Hej! Energibolaget Fortum handlas runt sitt substansvärde.

DI - 02 jun 20 kl. 19:30

Gå inte på regeringens Las-trick

Regeringens avfärdande av Las-utredningens förslag var sannolikt en sedan länge uttänkt strategi. .

Skånskan - 16 jan 19 kl. 12:03

EAI-talang får hjälp av femfaldig världsmästare

BORDTENNIS Den livs levande pingislegendaren, 52-årige Jörgen Persson, rycker nu in som vikarierande förbundskapten för det svenska herrlandslaget. Just nu befinner sig Persson i Budapest, där han bland annat coachar 16-årige Eslövs AI-stjärnskottet Truls Möregårdh i World Tour Hungarian.
Jörgen Perssons digra merit-cv innehåller bland annat fem VM-guld, tio EM-guld och sju OS-starter.

Dagens PS - 15 jan 19 kl. 07:05

PS motorexpert: Är du redo för framtiden?

LAS VEGAS. Världens största elektronikmässa bjöd i år på den innovativa bilindustrins visioner. En av de tillverkare som ligger i framkant är BMW som visade upp sin framtida strategi i form av Vision iNext, en bil fylld med ny teknik som först verkar lite främmande men ändå rätt logisk.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 09:12

H&M:s Stefan Persson: ”Ser inte hotbilden”

Miljardären ger sin första stora intervju på tio år. Stefan Persson, som är ordförande i klädjätten H&M, framträder i Dagens Industri och ger en annan bild av modebolaget än vad många experter gör. ”Vi är mer förberedda att klara av den nya digitaliserade världen än jag tror att vi har förklarat för aktiemarknaden.

Dagens PS - 20 okt 17 kl. 13:27

Krönika: Han vill bli världens mäktigaste man

På onsdagen öppnade Kinas president Xi Jinping det kommunistiska partiets kongress med ett närmare fem timmar långt tal. Nu ska han leda Kina in i en ny era och på allvar göra landet till världens centrum. Kinas president Xi Jinping går in i sin andra mandatperiod på fem år och det var ett minst sagt långt tal, närmare fem timmar, han höll inför 2.

Dagens PS - 09 jan 17 kl. 15:07

Trots terrorattacken – det kan Europa lära av Israel

Julhelgens och nyårsnattens terrorattacker i Turkiet och Tyskland följer ett mönster av ensamma, självradikaliserade jihadister som under 2016 väckt frågan hur vi kan försvara oss mot terrorister som agerar på egen hand. I helgen drabbade terrorn även Israel, ett land Europa annars har mycket att lära av. 2016 var året då ensamma terrorister kommit att utmålas som de största terrorhoten.

Supermiljöbloggen - 11 sep 15 kl. 07:55

Johan Ehrenberg, ETC: ”Sluta bekämpa solelen. Det är genant S och MP!”

Ni kan ta era stödmiljoner och lägga det på internutbildning på finansdepartementet och näringsdepartementet istället. Jag ryser lite grann när jag läser Åsa Westlund och Lise Nordin skriva om solenergi här (SMB debatt 27/8). Så snabbt ni förvandlades och började använda samma byråkratiska bortförklarande plattityder som era borgerliga föregångare.

SmålandsPosten - 29 nov 14 kl. 00:30

Ett inte fullt så fritt samhälle

När Sydnytts reportrar besökte Malmöstadsdelen Kroksbäck i veckan blev de hotade och uppmanade att inte filma. När en av journalisterna förklarar att Malmö är en del av ett fritt och öppet samhälle där alla får röra sig får han till svar: Det är inte ett fritt samhälle här i Kroksbäck.
När sedan ett par unga män dyker upp beväpnade med stora stenar väljer teamet att lämna platsen.

BT - 02 dec 14 kl. 16:06

Politiker bygger inte bostäder

Frågan om AB Bostäders byggnation på Dammsvedjan handlade inte om att stoppa byggande. Dessa lägenheter kommer att byggas, dock något senare än vad de rödgröna vill. Problemet var hur undermåligt de rödgröna behandlat ärendet, skriver Lars-Gunnar Comén.

Barometern - 08 aug 14 kl. 07:50

Kaos väntar på Kalmar stadsfest

200 avsvimmade fans fick bäras ut från en av The Fooos senaste konserter. Deras uppträdande i Allsång på Skansen innebar tumult. På fredagen kommer de till Kalmar.

BT - 11 jul 14 kl. 09:21

Den klimatsmarta skogen

Det pågår en debatt kring skogens roll när det gäller klimatet, och man anser att det saknas en strategi, skriver Södras ordförande, Christer Segerstéen, som dock tecknar en mycket positiv bild av skogsnäringens betydelse för den framtida miljön. Det pågår en debatt kring skogens roll när det gäller klimatet. Man anser att det saknas en strategi, produkter som papper och kartong utmålas som klimatbelastande, skogsbruksmetoderna måste klimatanpassas och utsläppen minskas, enligt debattörerna.

SmålandsPosten - 03 jul 14 kl. 07:18

Skogen???en klimatsmart del av framtiden

?Skogen och dess produkter är både förnybara och klimatsmarta. Skogsbruket och skogsindustrin har därför en nyckelroll i klimatarbetet.

SmålandsPosten - 03 jul 14 kl. 07:18

Skogen ? en klimatsmart del av framtiden

Skogen och dess produkter är både förnybara och klimatsmarta. Skogsbruket och skogsindustrin har därför en nyckelroll i klimatarbetet. Forskning visar att ett aktivt skogsbruk gör störst klimatnytta, skriver Christer Segerstéen, ordförande Södra.

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 10:21

Okända Abba-barnbarnen utmanar

Fixstjärnorna i Melodifestivalens andra deltävling heter Sanna Nielsen och Martin Stenmarck. Men utmanarna Little Great Things har schlager-succéer i släkten. Två av det okända bandets medlemmar är barnbarn till Abbas Benny Andersson.

Trelleborgs Allehanda - 06 feb 14 kl. 10:21

Okända Abba-barnbarnen utmanar

Fixstjärnorna i Melodifestivalens andra deltävling heter Sanna Nielsen och Martin Stenmarck. Men utmanarna Little Great Things har schlager-succéer i släkten. Två av det okända bandets medlemmar är barnbarn till Abbas Benny Andersson.

Expressen - 20 nov 13 kl. 05:37

Ny bok varnar Löfven för att gå i Sahlinfällan

Fredrik Reinfeldt vann valet 2010 på att utmåla Mona Sahlin som en svag ledare som var slarvig med pengar. I boken "Reinfeldteffekten" av Vänsterpartiets partisekreterare Aron Etzler utmålas M-ledaren som en mästare på politisk strategi och svartmålning av motståndaren. - Fredrik Reinfeldt skräddarsydde sina negativa kampanjer så att de fick maximal effekt för den som för tillfället ledde Socialdemokraterna, skriver han.

YLE - 09 apr 13 kl. 11:25

"Varför grunda en bank när man kan råna en stiftelse?"

Övervakningen av fond- och stiftelsepengar har visat sig vara bräcklig, och ingen ser ut att reagera mot att stiftelsers skyddsänglar blir dess asgamar, skriver Trygve Söderling i Nya Argus.(4/2013) Goda exempel är den tio år gamla skandalen med Nymanska stiftelserna och det aktuella Bensowgate. Professionella stiftelsemissbrukare pekas ut både för att i strid med stadgarna ha lagt ner ett barnhem och för att länge ha berikat sig själva, kompisar och anhöriga med medel anslagna för värnlösa barn.

Sydsvenskan - 11 mar 11 kl. 14:20

Bad och väntan på helgspelare

Foto: Privat
I snart en vecka har Emil och Joel Gunnarsson från Lund varit i Las Vegas. Nu väntar de på de dåliga helgspelarna.
Under en knapp vecka har Lundabröderna ägnat dagarna åt sol, bad och sport och nätterna åt poker på stadens kasinon.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.