Lannebos

Thursday, 19 September, 16:38

Nyheter om Lannebos

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 04 apr 19 kl. 08:46

Nymoralismen: Pensionsmyndigheten inför moralisk censur av fonder

Pensionsmyndigheten har infört moralisk censur av fonder i PPM. Det är nu möjligt att filtrera bort fonder som enligt myndighetens investerar i enligt myndigheten omoralisk teknologi. Urvalet av vad som är omoraliskt är intressant, och det är också intressant att det finns inga moraliska Sverigefonder i det nymoralistiska Sverige.

DI - 20 dec 18 kl. 08:00

Fondnyhet! Lannebo Sverige Hållbar

Lannebos fonder integrerar hållbarhet i alla investeringsbeslut, men i den nya fonden har hållbarhet en mer avgörande roll. Förvaltarna Charlotta Faxén och Peter Lagerlöf förklarar processen. .

Dagens PS - 09 aug 18 kl. 13:40

Lyckad månad för Lannebos fondsparare

Lannebo Utdelningsfond steg med 4,7 procent i juli, vilket medför att fondens avkastning sedan årsskiftet summerar till 8,6 procent. Det är något bättre än jämförelseindexavkastningen om 8,4 procent. Det framgår av en månadsrapport.

DI - 14 jun 18 kl. 08:02

Ny fond! Lannebo Nordic Equities

Norden är ett centralt investeringsområde i många av Lannebos fonder. Området möjliggör spridning inom såväl sektorer som geografier och valutor. Nu drar vi nytta av vår erfarenhet och kunskap kring fundamental bolagsanalys, makroanalys och djupa kunskap om de nordiska regionerna – och startar en renodlad nordisk aktiefond!.

DI - 15 maj 18 kl. 15:50

Äntligen Investeringssparkonto för Lannebos direktkunder

Idag lanserar Lannebo sparformen Investeringssparkonto (ISK) för sina direktkunder. Investeringssparkontot är en skattemässigt gynnad sparform som fram till 2018 inte har fått tillhandahållas av fondbolag..

DI - 02 aug 16 kl. 20:02

Guldår för Lannebo

Lannebos grundare och förvaltare klubbade en utdelning på 290 miljoner kronor vid årets stämma. Det framgår av årsredovisningen för ägarbolaget.Ordföranden Göran Espelund fick mest: 54 Mkr..

Affärsvärlden - 11 maj 16 kl. 12:17

Franklings svar på Lannebos kritik

Per Frankling bemöter nu kritiken från Lannebo Fonders Peter Rönström..

PrivataAffärer - 11 mar 16 kl. 11:20

Prisbelönta förvaltare till Lannebos nya småbolagsfond

Lannebo Fonder har rekryterar två prisbelönta portföljförvaltare från SEB som ska förvalta den nya fonden Europa Småbolag....

DI - 18 jan 16 kl. 10:01

Chatt med fondexperten

Lannebo Fonder tar hem priset som årets stjärnförvaltarbolag. 14.00 kan du ställa dina frågor till Lannebos förvaltare Charlotta Faxén, som tilldelades guldstjärna i kategorin blandfonder..

DI - 04 sep 15 kl. 16:03

Börsrådet: "Otroligt starka favoriter"

Ann Grevelius tipsar om tre riktigt heta aktier i säsongspremiären av Börsrådet. Och Lannebos förvaltare Charlotta Faxén har också vaskat fram några riktiga guldkorn..

SmålandsPosten - 05 jun 14 kl. 08:12

Vilda tant Harriets minnesbilder

En berättelse om något som hänt kan ta sig ut på många vis. Avsmalnad ner till det viktigaste, noggrann och trogen varje detalj, eller vildsint skarvad så att spänningen inte sinar en sekund. Allt det där får Judit lära sig när hon kommer tillbaka till skolan efter sommarlovet.

DI - 21 mar 14 kl. 15:47

Proffset: Sportjätten är billig

Lannebos aktieexpert Charlotta Faxén tycker att MTG är en köpvärd aktie, eftersom tv-bolaget har en stor portfölj med sporträttigheter. Det säger hon i senaste avsnittet av Börsrådet..

PrivataAffärer - 09 sep 13 kl. 11:11

Sveriges gåtfullaste fond

Jag kan inte låta bli att ibland titta till hur det går för gåtan Lannebo Vision. Det är en aktiefond med en mycket intressant och lovande inriktning. Fonden ska enligt Lannebos sajt investera i bolagen som ska bli framtidens ledare i....

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 11 kl. 14:11

Lannebo säger nej till Q-Medbud

Lannebo Fonder accepterar inte budet från Galderma på medicinteknikföretaget Q-Med. Lannebo anser att budet på 75 kronor per aktie inte speglar bolagets långsiktiga potential. Lannebos innehav i Q-Med motsvarar 8,3 procent av kapital och röster.

DI - 27 jun 13 kl. 15:12

Guldregn över Lannebos fondtoppar

Den dyra Sverigefonden göder fondbolaget Lannebos stjärnförvaltare. Bolagets ägare delar ut 84 miljoner kronor till sig själva i år, skriver Dagens industri..

DI - 11 sep 19 kl. 12:18

Analytikern ser slagläge för techbolaget

Det svenska techbolagets unika position gör att aktien går starkt oavsett hur börsvindarna blåser, anser Lannebos….


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.