Landvetter

Friday, 24 May, 21:33

Nyheter om Landvetter

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 03 maj 19 kl. 08:54

Fortfarande inställda SAS-flyg från Landvetter

Flygplatsens uppmaning till resenärer: "Gå in och kolla avgångar flera gånger – de kan ändras".

Expressen - 03 maj 19 kl. 06:37

Här firar hjältarna SM-guldet i natt

GÖTEBORG. Frölunda fick ett varmt välkomnande av fansen i Göteborg efter SM-guldet.Först på Landvetter – och sen fortsatte festen på Avenyn, där laget firade hela natten.

DN - 12 maj 19 kl. 23:40

Plan nödlandade på Landvetter efter varningslarm

Ett flygplan som var på väg från Arlanda till Malaga har nödlandat på Landvetter, efter indikation på ett tekniskt fel..

GöteborgsPosten - 02 maj 19 kl. 07:00

Dags för Mölnlycke att ta sig an Älvsborg på hemmaplan

Mölnlycke spelar hemma på Djupedalsplan mot Älvsborg i division 3 Göteborg A i fotboll i kväll. Den senaste matchen för Älvsborg slutade oavgjort, 3–3, mot Näset/Väster, Mölnlycke förlorade mot Landvetter B (1–3)..

BT - 02 maj 19 kl. 06:07

Medan du sov: Här är nattens händelser

En lugn natt i Sjuhärad, utan några större nyhetshändelser. Polisen misstänker att en kraftig villabrand i Landvetter var anlagd..

Barometern - 02 maj 19 kl. 06:14

Medan du sov: Här är nattens händelser

En lugn natt i Kalmar län och Kronoberg, utan några större nyhetshändelser. Polisen misstänker att en kraftig villaband i västsvenska Landvetter var anlagd..

SmålandsPosten - 02 maj 19 kl. 06:14

Medan du sov: Här är nattens händelser

En lugn natt i Kalmar län och Kronoberg, utan några större nyhetshändelser. Polisen misstänker att en kraftig villaband i västsvenska Landvetter var anlagd..

Sydöstran - 02 maj 19 kl. 06:26

Medan du sov: Här är nattens händelser

En lugn natt i Blekinge utan några större nyhetshändelser. Polisen misstänker att en kraftig villabrand i västsvenska Landvetter var anlagd..

Blekinge Läns tidning - 02 maj 19 kl. 06:26

Medan du sov: Här är nattens händelser

En lugn natt i Blekinge utan några större nyhetshändelser. Polisen misstänker att en kraftig villabrand i västsvenska Landvetter var anlagd..

GöteborgsPosten - 12 maj 19 kl. 19:18

Landvetter B slog Virgo efter Elina Hanssons dubbel

Det blev Landvetter B som gick segrande ur mötet i division 3 Göteborg A på bortaplan mot Virgo, med 3–1 (2–1)..

GöteborgsPosten - 12 maj 19 kl. 07:00

Efter poängtappet senast - Landvetter B vill ha revansch i mötet med Virgo

Landvetter B:s segerrad på tre raka matcher bröts senast mot Askim. Nu match för Landvetter B borta mot Virgo i division 3 Göteborg A i fotboll. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Jitex Mölndal med 3–7..

GöteborgsPosten - 11 maj 19 kl. 19:12

Storseger för Lilla Träslöv hemma mot Landvetter

Lilla Träslöv hade en riktig målfest när man besegrade Landvetter hemma på Östervi i division 2 västra Götaland i fotboll. Lilla Träslöv gjorde sex mål, och vann med 6–1 (2–1)..

GöteborgsPosten - 11 maj 19 kl. 07:00

Formsvaga Lilla Träslöv möter Landvetter på hemmaplan

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Lilla Träslöv i division 2 västra Götaland i fotboll, som nu söker efter ett trendbrott hemma mot Landvetter. Hemmalaget har inför matchen fyra förluster i rad, och har halkat ner till tolfte plats i tabellen. Landvetter har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med bottenlaget Lilla Träslöv..

GöteborgsPosten - 28 apr 19 kl. 07:00

Älvsborg möter Näset/Väster hemma på Påvelund i dag

Älvsborg spelar hemma på Påvelund mot Näset/Väster i division 3 Göteborg A i fotboll i dag. Det blev seger i den senaste matchen för Näset/Väster, 5–2 mot Landvetter B på hemmaplan, Älvsborg lyckades inte lika bra och blev besegrat av Landvetter B..

GöteborgsPosten - 28 apr 19 kl. 07:00

I dag spelar Tvååker på hemmaplan mot Hovås/Billdal

Match igen för Tvååker när Hovås/Billdal gästar Övrevi i division 2 västra Götaland i fotboll i dag. Säsongen har startat dåligt för Tvååker, som är helt utan poäng efter två spelade matcher. Hovås/Billdal har fyra poäng.

Alingsås tidning - 27 apr 19 kl. 09:08

Problem i tryckeriet

Många av våra prenumeranter har tyvärr inte fått lördagens nummer av Alingsås Tidning ännu.  Det beror på kraftiga förseningar i tryckeriet VTAB i Landvetter. Vi har ännu inte fått besked om när tidningen kan delas ut.

Dagens PS - 26 apr 19 kl. 15:05

JUST NU: SAS ställer in ytterligare avgångar

Flygbolaget ställer in flighter även under lördagen till följd av strejken som utbröt natten till fredag. Det rapporterar Sveriges Radio. Det är ungefär 70 procent av lördagens flygningar som ställs in, och beslutet drabbar cirka 34.

GöteborgsPosten - 09 maj 19 kl. 21:28

Philip Jonsson målskytt när Gårda sänkte Landvetter

Målet i första halvleken av Philip Jonsson blev matchens enda när Gårda vann med 1–0 (1–0) hemma mot Landvetter i division 3 nordvästra Götaland i fotboll..

Skånskan - 26 apr 19 kl. 03:03

60-talshus i Abbekås har fått nya ägare

Abbekås Försäljningen av fastigheten på adressen Nils Holgerssons Väg 11 i Abbekås är nu klar. Nya ägare är Erik Nilsson, 31, och Julia Bengtsson, 30, från Landvetter, och säljare är Stig Henry Andersson. Husets byggår är 1969 och det har en boyta på 125 kvadratmeter.

GöteborgsPosten - 09 maj 19 kl. 07:00

Landvetter vill förlänga fina segersviten mot Gårda

I kväll möts Gårda och Landvetter på Överåsvallen i division 3 nordvästra Götaland i fotboll. Landvetter har inför matchen fyra raka segrar, den senaste mot Hestrafors med 3–0, och ligger nu etta i tabellen. Gårda fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1–1 mot Kongahälla..

Dagens PS - 25 apr 19 kl. 08:52

JUST NU: Här brinner det i Sverige

Sveriges skog och mark står återigen i lågor. Flera områden har evakuerats, och varje dag dyker det upp ett tiotal nya skogsbränder.  Det säger Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) till Dagens Nyheter.

Dagens PS - 25 apr 19 kl. 06:52

Här brinner det i Sverige

Sveriges skog och mark står återigen i lågor. Flera områden har evakuerats, och varje dag dyker det upp ett tiotal nya skogsbränder.  Det säger Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) till Dagens Nyheter.

GöteborgsPosten - 24 apr 19 kl. 07:00

Dags för Göteborgs SIF att ta sig an Jitex Mölndal på hemmaplan

Göteborgs SIF möter Jitex Mölndal hemma på Guldheden i division 3 Göteborg A i fotboll i kväll. Båda lagen förlorade senast, Göteborgs SIF:s match mot Landvetter B slutade 2–4 och Jitex Mölndals möte med Älvsborg blev 2–3..

GT - 23 apr 19 kl. 18:39

Skogsbränder på flera platser i Göteborgsområdet

Det brinner i terrängen på flera platser i Göteborgsområdet.Räddningstjänsten har kallats till bränder i Landvetter, Fiskebäck/Önnered, Hisingen och Stora Höga.– Det brinner lite varstans, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region väst..

BT - 23 apr 19 kl. 19:08

JUST NU: Skogsbrand utom kontroll i Härryda – ska vattenbombas

En skogsbrand rasar just nu strax utanför Landvetter i Härryda..

GöteborgsPosten - 23 apr 19 kl. 18:34

Skogsbranden i Landvetter under kontroll

Räddningstjänsten fortsätter sitt arbete under natten..

Expressen - 22 apr 19 kl. 09:32

Bil hänger över räcket efter krock

Två bilar har krockat i närheten av Landvetter flygplats.”Ena bilen hänger över räcket”, skriver polisen på sin hemsida..

GöteborgsPosten - 22 apr 19 kl. 07:00

Tvååker möter Sävedalen i division 2 västra Götaland

Tvååker möter Sävedalen borta i kväll i division 2 västra Götaland i fotboll. Sävedalen fick med sig ett oavgjort resultat från första matchen, 4–4 mot Landvetter, Tvååker blev besegrat av Guldh/Soläng (1–2)..

GöteborgsPosten - 06 maj 19 kl. 17:00

Elina Hansson och Adele Rosén avgjorde när Landvetter slog Kindaholms/Svenljunga

Landvetter tog till slut hem segern mot Kindaholms/Svenljunga i matchen på Landvetter IP på söndagen. Matchen i division 2 västra Götaland i fotboll slutade 2–1 (1–1)..

GöteborgsPosten - 05 maj 19 kl. 19:19

Tvååker förlorade mot Landvetter med uddamålet på Landvetter IP

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match i division 2 västra Götaland i fotboll, där Tvååker föll borta mot Landvetter med 1–2 (0–0) på söndagen..

GöteborgsPosten - 18 apr 19 kl. 07:00

I kväll spelar Kongahälla hemma mot Jonsered

Match igen när Kongahälla möter Jonsered i division 3 nordvästra Götaland i fotboll i kväll. Det blev seger i premiären för Jonsered, 4–1 mot Lerkil hemma, Kongahälla förlorade mot Landvetter..

GöteborgsPosten - 05 maj 19 kl. 07:00

I dag spelar Tvååker borta mot Landvetter

I dag spelar Tvååker bortamatch i division 2 västra Götaland i fotboll mot Landvetter. Landvetter har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med Tvååker. Tvååker förlorade sin senaste match med 2–7 mot Sävedalen..

GöteborgsPosten - 03 maj 19 kl. 20:55

Landvetter fortsätter att vinna - har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Landvetter i division 3 nordvästra Götaland i fotboll. På fredagen mötte laget Hestrafors på Landvetter IP och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad.

GöteborgsPosten - 03 maj 19 kl. 07:00

I kväll spelar Landvetter hemma mot Hestrafors

Landvetter möter Hestrafors hemma på Landvetter IP i division 3 nordvästra Götaland i fotboll i kväll. Landvetter har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Hestrafors förlorade sin senaste match med 1–2 mot Kongahälla..

GöteborgsPosten - 02 maj 19 kl. 22:15

Seger för Askim mot Landvetter B i spännande match

Askim tog greppet om hemmamatchen mot Landvetter B i division 3 Göteborg A i första halvlek, och ledde med 2–0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Landvetter B räckte laget inte ända fram, och Askim vann med 2–1..

GöteborgsPosten - 02 maj 19 kl. 07:00

Landvetter B vill förlänga fina segersviten mot Askim

I kväll är det dags för match för Landvetter B som gästar Askim på Kobbegården i division 3 Göteborg A i fotboll. Landvetter B har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Mölnlycke med 3–1, och ligger nu tvåa i tabellen. Askim vann sin senaste match med 2–1 mot Soläng/Guldh B..

Expressen - 02 maj 19 kl. 03:52

Stor brand i villa i Landvetter

En villa utanför Landvetter har brunnit under natten.Branden är nu släckt, men personal är kvar på platsen.– Det har brunnit på utsidan och upp på taket, säger Mikael Lindgren, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 02 maj 19 kl. 03:52

Stor brand i villa i Landvetter

En villa i Landvetter har brunnit under natten.Fyra personer lyckades ta sig ut ur byggnaden.Branden är släckt, men personal är kvar på platsen.

GöteborgsPosten - 09 apr 19 kl. 07:00

Jitex Mölndal möter Älvsborg i division 3 Göteborg A

Jitex Mölndal spelar hemma på Åbyvallen mot Älvsborg i division 3 Göteborg A i fotboll i kväll. Jitex Mölndal vann sin senaste match med 4–1 mot Landvetter B..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.