Lag

Friday, 27 April, 04:52

Nyheter om Lag

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - 07 apr 18 kl. 17:57

Näsby drog längsta strået i tuff premiär

Det var två spelsugna Lag som inledde säsongen i division IV Östra – inte minst Näsby IF som bara hade en försäsongsmatch i ryggen. – Jag var orolig för just det, men jag litar på mina killar och jag är stolt över deras insats, säger Näsbys tränare Sejdi Bajrami efter 3–0-segern mot Hjärsås/Värestorps IF..

SmålandsPosten - 07 apr 18 kl. 17:29

Växjösquashen klättrade till ettan

Tre Lag hade chansen att vinna seriesegern i squashens division 2 Södra i Idrottshuset i Växjö. Växjö Squashklubb tog den..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 21:17

”Spelar i bästa division 2-serien”

FOTBOLL Övertygande 5-0 i genrepet mot Motala AIF.
Men nye tränaren David Roufpanah vägrar kategoriskt att snacka placeringsmål för degraderade FC Rosengård.– Självklart vill vi uppåt på längre sikt, men denna säsongen känns det irrelevant att kolla på sådana mål eftersom vi inte är där ännu, säger Roufpanah.

Västerbottens Folkblad - 07 apr 18 kl. 16:14

Straffades efter att ha kört på rådjur

En 40-årig man körde på ett rådjur och lämnade sedan platsen – vilket han inte skulle ha gjort. Nu straffas mannen för sitt beteende. Det var i oktober i fjol som den 40-åriga mannen med ett motorfordon körde på ett rådjur utanför Skellefteå.

SmålandsPosten - 07 apr 18 kl. 16:45

Lagans makalösa vändning ledde till allsvenskan

Kronobergs län har fått ett nytt allsvenskt Lag. Lagans Innebandyklubb bjöd på en smått heroisk vändning och slog Munka-Ljungby med 5-4 i kvalreturen..

Dalarnas tidningar - 04 apr 18 kl. 13:32

Så görs Hockeytvåan och kvalet till ettan om nästa säsong: "Vi har lyssnat på föreningarna"

Region Väst har beslutat att införa två grupper med tolv Lag i varje inför division 2-säsongen 2018/2019. – Vi har lyssnat på föreningarna, säger Claes Hallqvist i tävlingskommittén..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 20:13

Tideman: Finns en revanschlusta

Fotboll Efter premiärförlusten mot IFK Göteborg är det ett revanschsuget Trelleborgs FF som åker till Stockholm för match mot Djurgårdens IF.
- Atmosfären kommer säkert vara fantastisk på Tele2 Arena. Det ska bli kul att komma dit och försöka störa Djurgården, säger TFF-backen Anton Tideman.

Nya Wermlands Tidningen - 23 mar 18 kl. 14:00

Gabriel Thorn SM-fyra

Bengtsforssonen Gabriel Thorn kom på fjärde plats i SM-stafetten på längdskidor över 3x10 kilometer fristil med sitt Lag SK Bore. Det fattades 45 sekunder till pallen och bronsmedaljen..

Skånskan - 05 apr 18 kl. 05:00

Sporthall klarar inte krav

höör Man har nyligen utsetts till Höörsambassadör för andra gången. Men istället för idel glada miner hyser Sveriges bästa handbollsklubb på damsidan, H65, oro för att över huvud taget kunna spela kvar i Höör. Det framkom på kommunfullmäktige i förra veckan.

Skånskan - 07 apr 18 kl. 10:57

Hammer tillbaka i IBK Lund

Innebandy IBK Lund Elit Dam värvar vidare. Ella Hammer återvänder till moderklubben efter två år i SSL med Malmö FBC.– Ella är en stjärnvärvning för vilket Lag som helst.

Skånskan - 07 apr 18 kl. 09:40

Carlson lämnar Lugi

Handboll Jenny Carlson lämnar Lugi efter den här säsongen. Den 23-åriga mittnian har skrivit på för Ringköbing Håndbold, meddelar den danska klubben på sin hemsida.Just nu spelar den Kärrafostrade mittnian slutspel med Lugi.

Sydsvenskan - 07 apr 18 kl. 08:00

Lunds BK tillbaka igen: "Kan vinna mot alla lag"

Klubben redo igen efter de tuffa ekonomiska åren..

Skånskan - 05 apr 18 kl. 21:54

Stora kanonen ska laddas i Askeröd

FOTBOLL Den ”gamle” skyttekungen Fredrik Jensen laddar om. Vid 33 års ålder gör han det som spelare och assisterande tränare i division 5-klubben Askeröds IF.Premiäromgången i division 5 mellersta:
7 april: Ovesholm-Perstorp Bäl (17).

Länstidningen i Jämtland - 07 apr 18 kl. 07:30

Bortapremiär mot Dalkurd – då tävlingsspelar Nouri för första gången mot gamla klubben: "Kärleken är stark till föreningen"

Östersunds FK har en historia av att köpa och sälja spelare till Dalkurd. När Lagen möts på söndag blir det första gången Brwa Nouri spelar en tävlingsmatch mot sitt gamla Lag – och det är med starka känslor han kliver ut på planen. – Banden och kärleken är starka till föreningen och vad den står för..

NSD - 30 mar 18 kl. 09:00

Hjälten om kampen: "Fick jobba mycket med mig själv"

Hon är en doldis i ett Lag fyllt av stjärnor, och får sällan några rubriker..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 09:42

Kim valde Nike efter många år i Hörby FF FOTBOLL: ”Jag behövde en nytändning och det har jag fått”

FOTBOLL Efter många år hemma i Hörby FF valde Kim Johansson inför den här säsongen att ta steget till Gif Nike i Lomma som spelande tränare.Premiären i division 4 sydvästra:
7 april: Vellinge IF-Åkarps IF (13), Lilla Torg FF-FC Trelleborg (13), Hyllie IK-BK FLagg (14), Gif Nike-KSF Kosova (15), Staffanstorp United FC-BK Höllviken (15), MF Pelister-Bjärreds IF (15).– Jag behövde en nytändning och det har jag verkligen fått, meddelar Kim.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 09:41

Optimism efter miserabelt 2017

FOTBOLL Det miserabla 2017 är glömt och förträngt. Nu blickar Kågeröds Boif framåt.Premiäromgången i division 4 nordvästra:
6 april: Harrie FF-FK Besa (19, Högalids IP, B-plan).

Skånskan - 06 apr 18 kl. 05:00

Boende ifrågasätter hästanläggning

BjärsjöLagård Lukt och flugor. Det är en boende vid BjärsjöLagårds idrottsplats orolig för om Öveds jakt- och fältridklubb får etablera en hästanläggning på marken.Kommunens miljöenhet har gett närboende till idrottsplatsen möjlighet att yttra sig över Öveds jakt- och fältridklubb ansökan om att ha djurhållning på idrottsplatsen där B90 tidigare höll till innan konkursen förra året.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 18 kl. 13:30

Tre EVS-spelare röstades in i Årets lag

Här är tjejerna som röstades in i drömLaget av elitseriens spelare..

YLE - 06 apr 18 kl. 07:20

Vem blir fotbollsligans skyttekung: Kangaskolkka, Källman, Klauss, Douglas…?

De flesta är överens om att HJK kommer att vinna fotbollsligan också i år. Skytteligans sannolika vinnare kommer däremot från något annat Lag..

Sydsvenskan - 06 apr 18 kl. 21:52

MFF:s sportchef räddar LB07:s allsvenska genrep

När Vittsjö svek, ställer Daniel Anderssons Lag upp..

Alingsås tidning - 06 apr 18 kl. 05:30

Vårgårdakille tävlar i fysik-VM

Världsmästerskapen i teoretisk fysik avgörs just nu i Ryssland. Max Blom, 20, från Nårunga är en av sex personer som representerar Sverige.
– Det är väldigt roligt, jag tror vi har en bra chans i turneringen, säger han.

YA - 15 apr 18 kl. 10:54

Fel att göra barnkonventionen till lag

Att göra barnkonventionen till Lag är olämpligt. Den är så fluffig och vag att den kan användas som det passar..

GöteborgsPosten - 06 apr 18 kl. 21:50

Facebook är för lag om politisk annonsering

Facebooks grundare och vd Mark Zuckerberg stöder Lagen som ska reglera politiska annonser på nätet. En hög chef vid Facebook utesluter inte att fler fall av systematiskt missbruk av persondata kan ha skett..

GöteborgsPosten - 06 apr 18 kl. 21:50

Facebook är för lag om politisk annonsering

Facebooks grundare och vd Mark Zuckerberg stöder Lagen som ska reglera politiska annonser på nätet. En hög chef vid Facebook utesluter inte att fler fall av systematiskt missbruk av persondata kan ha skett..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 21:17

Kvarnby vill ta flera kliv uppåt

FOTBOLL Ulf Jansson-tränade Kvarnby IK klarade sig i fjor kvar efter stor dramatik och en heroisk vändning i slutomgången.
2018 siktar man betydligt högre.– Vi ska inte alls behöva hamna i den sitsen och en mittenplacering är fullt rimlig, konstaterar Jansson som gör sin andra säsong i klubben.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 21:22

Özay: Fått ihop en perfekt mix

FOTBOLL Senast BK Olympic var uppe 2016 blev det bara en säsong.
Den här gången ska dock förutsättningarna vara bättre för att etablera sig i tvåan.– Vi har värvat en del spelare, ska kunna klara oss kvar hur lätt som helst och hamna någonstans i mitten, säger nykomlingens tränare Adem Özay som tagit över efter Ahmed Chahrour.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 21:24

Helt ny strategi i Zlatans Prespa

FOTBOLL Bara fyra namn kvar från i fjor och 17 nytillskott.
Spelaromsättningen har återigen varit hög i KSF Prespa Birlik, men skillnaden är tänket bakom värvningarna.– Nu plockar vi in killar som verkligen vill spela i Prespa och strävar efter att lyckas på fotbollsplanen, konstaterar Zlatan Nalic som ersatt Almir Buhic i rollen som huvudtränare.

Expressen - 23 feb 18 kl. 09:31

Sveriges lag till damernas tremil

PYEONGCHANG. Sverige har släppt sitt Lag till tremilen.Det blir: Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Anna Haag och Ebba Andersson.

BT - 06 apr 18 kl. 20:29

Domare river inte upp vapenförbud

En federal domare i Boston river inte upp den Lag i Massachusetts som förbjuder innehav av halvautomatiska vapen. Enligt domaren William Young omfattas inte den sortens vapen av det andra tillägget till USA:s författning, som slår fast amerikaners rätt att bära vapen.(TT).

YA - 06 apr 18 kl. 20:29

Domare river inte upp vapenförbud

En federal domare i Boston river inte upp den Lag i Massachusetts som förbjuder innehav av halvautomatiska vapen. Enligt domaren William Young omfattas inte den sortens vapen av det andra tillägget till USA:s författning, som slår fast amerikaners rätt att bära vapen.(TT).

Kristianstadsbladet - 06 apr 18 kl. 20:29

Domare river inte upp vapenförbud

En federal domare i Boston river inte upp den Lag i Massachusetts som förbjuder innehav av halvautomatiska vapen. Enligt domaren William Young omfattas inte den sortens vapen av det andra tillägget till USA:s författning, som slår fast amerikaners rätt att bära vapen.(TT).

SmålandsPosten - 06 apr 18 kl. 20:29

Domare river inte upp vapenförbud

En federal domare i Boston river inte upp den Lag i Massachusetts som förbjuder innehav av halvautomatiska vapen. Enligt domaren William Young omfattas inte den sortens vapen av det andra tillägget till USA:s författning, som slår fast amerikaners rätt att bära vapen.(TT).

Sydöstran - 06 apr 18 kl. 20:29

Domare river inte upp vapenförbud

En federal domare i Boston river inte upp den Lag i Massachusetts som förbjuder innehav av halvautomatiska vapen. Enligt domaren William Young omfattas inte den sortens vapen av det andra tillägget till USA:s författning, som slår fast amerikaners rätt att bära vapen.(TT).

Barometern - 06 apr 18 kl. 20:29

Domare river inte upp vapenförbud

En federal domare i Boston river inte upp den Lag i Massachusetts som förbjuder innehav av halvautomatiska vapen. Enligt domaren William Young omfattas inte den sortens vapen av det andra tillägget till USA:s författning, som slår fast amerikaners rätt att bära vapen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 06 apr 18 kl. 20:29

Domare river inte upp vapenförbud

En federal domare i Boston river inte upp den Lag i Massachusetts som förbjuder innehav av halvautomatiska vapen. Enligt domaren William Young omfattas inte den sortens vapen av det andra tillägget till USA:s författning, som slår fast amerikaners rätt att bära vapen.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 18 kl. 20:29

Domare river inte upp vapenförbud

En federal domare i Boston river inte upp den Lag i Massachusetts som förbjuder innehav av halvautomatiska vapen. Enligt domaren William Young omfattas inte den sortens vapen av det andra tillägget till USA:s författning, som slår fast amerikaners rätt.

UNT - 06 apr 18 kl. 20:29

Domare river inte upp vapenförbud

En federal domare i Boston river inte upp den Lag i Massachusetts som förbjuder innehav av halvautomatiska vapen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.