La Liga

Saturday, 20 July, 05:44

Nyheter om La Liga

Sortering: Relevans | Senaste
Länstidningen i Jämtland - 29 jun 19 kl. 18:53

Costellos hårda ord efter att Ytterhogdal tappade ledning till förlust: "Vi var för dåliga"

Ytterhogdal tappade 1–0-ledning till förlust mot Gottne. Då lät tränaren Adrian Costello spelarna....

Expressen - 29 jun 19 kl. 19:08

Excentrisk indiepop – med varierande framgång

The 1975’s Matt Healy är nästan urtypen av sångare i ett brittisk indiepopband. Svarta ostyriga lockar, blek hy och halvdåliga tänder. Han gör också sitt bästa för att leva upp till bilden av den excentriska frontfiguren – men med varierande framgång.

YA - 29 jun 19 kl. 16:42

Tung förlust för Tomelilla i sexpoängsmatch: ”I vissa sekvenser var vi riktigt dåliga”

Tomelilla stod inför en oerhört viktig match när Kulladal kom på besök. TIF hade chansen att skapa ett sju poäng stort avstånd ner till gästerna som låg på en kvalplatsen. Men efter en mållös första halvlek fick gästerna en kanonstart på andra och vann till slut med 3–1, och därmed bara en poäng efter TIF.

Skånskan - 29 jun 19 kl. 01:30

Straff för att titta är orim­ligt i en de­mo­kra­ti

Se­dan 9/11, ter­ror­an­greppet i New York den 11 sep­tem­ber 2001, har lagarna runt om i världen skärpts för att mot­verka ter­ro­rismen och för­svara fri­heten – ibland så att fri­heten för med­bor­ga­rna in­skränkts all­var­ligt.
Här­om­da­gen kom Sä­po­chefen Klas Fri­berg med ett nytt för­slag i den rikt­ningen. In­spi­re­rad av lag­stift­ningen om barn­por­no­gra­fi vill han att det ska bli straff­bart att in­ne­ha och titta på bilder där ter­ror­hand­lingar visas.

Cornucopia - 28 jun 19 kl. 16:37

Fredagsmys: Favoritrestauranger och stammishak

Dags för lite härligt fredagsmüs igen. Låt oss diskutera våra favoritrestauranger och stammishak, med tanke på de mycket dåliga marginalerna de har, samtidigt som de ska rädda fastighetsägarna från butiksdöden. Nedan följer de restauranger i Stockholm och Göteborg som är personliga favoriter enligt definitionen att jag gått dit flera gånger frivilligt.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 15:30

Missnöje med hög värme på Orup

orup Fastighetsägaren Pelle Skerup har stora planer för Orupssjukhuset. Men personalen som jobbar på sjukhuset är inte nöjd med den dåliga luften i fastigheten. Det framkom på ett informationsmöte i förra veckan.

SR - 28 jun 19 kl. 15:34

Efter Sveriges OS-förlust: IOK gör om i ansökningsreglerna

I måndags förlorade Sverige kampen om vinter-OS 2026.Efter det gjorde IOK om reglerna för hur val av framtida OS-arrangörer ska gå till.Både ändringar som kan vara bra för Sverige – och dåliga..

Skånskan - 28 jun 19 kl. 12:24

Kårtopp döms för våld­täkt

Lund Den 23-årige före detta ord­fö­ran­den i en stu­dent­kår i Lund som stått åtalad för våld­täkt på en yng­re stu­dent, dömdes i dag till två års fäng­el­se i Lunds tings­rätt.Mannen döms för att ha ge­nom­fört hand­lingar jäm­för­bara med sam­lag på en yng­re kvinn­lig stu­dent som han följt med hem ef­ter ett na­tions­be­sök sen­som­maren 2018.
23-år­ingen har hela tiden nekat till an­kla­gel­serna och upp­gett att han bara sovit över i stu­dentens säng.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 19 kl. 10:05

Efter elva månader - BoIS-mittfältaren redo för comeback

Efter alla dåliga resultat, här är en positiv nyhet för Landskrona..

Skånskan - 27 jun 19 kl. 17:00

Eslövsbo döms efter utstuderad stöldvåg

ESLÖV Efter våg av bostadsinbrott i Göteborgstrakten började polisen ana att samma liga kunde ligga bakom. Ett intensivt spaningsarbete drog igång och riktade sig mot en specifik familj.
Det slutade med att en 40-årig Eslövsbo nu dömts till 2,5 års fängelse för ett stort antal inbrott.

Sydöstran - 27 jun 19 kl. 17:00

Connie Nilsson: ”Bra” kan betyda bra, men det kan också betyda dåligt

Som ungdomstränare ropar du säkert ”bra” hur många gånger som helst under träning eller match. Men vad menar du egentligen? Forskning visar att ”bra” också kan vara ett försök att täcka in det dåliga..

Blekinge Läns tidning - 27 jun 19 kl. 17:00

Connie Nilsson: ”Bra” kan betyda bra, men det kan också betyda dåligt

Som ungdomstränare ropar du säkert ”bra” hur många gånger som helst under träning eller match. Men vad menar du egentligen? Forskning visar att ”bra” också kan vara ett försök att täcka in det dåliga..

Cornucopia - 27 jun 19 kl. 09:21

Fallande och mycket låga marginaler för restaurangerna

Restauranger och caféer sägs vara räddningen för fastighetsägarna i butiksdödens spår, men marginalerna i restaurangbranschen är mycket låg, och dessutom fallande i takt med stigande överetablering. Siffror från företaget Bisnis Analys följer.
Kökspersonal på Oaxen Krog, Djurgården.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 05:30

SD klarar bara sym­bol­po­li­tik

Ef­ter det senaste valet har Sverigedemokraterna kommit till makten i någ­ra kom­muner. Hit­tills har deras in­fly­tan­de inte satt nämn­värda spår i po­li­ti­ken, trots sam­ar­be­tet med Mo­de­raterna, mer än i någ­ra sym­bol­frå­gor riktade mot en­skilda in­vand­ra­re.
Det började i Vel­linge, där Mo­de­raterna själva drev frå­gan om att för­bjuda tig­ga­re från att be om hjälp på någ­ra utpekade platser.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 01:30

Kurs­änd­ring för mi­gra­tions­po­li­tiken

Danmark får som väntat en ny rege­ring ef­ter folketingsvalet. S-le­da­ren Met­te Fredriksen kan bilda en so­ci­al­de­mo­kra­tisk mi­no­ri­tets­re­ger­ing med stöd av det som i Danmark kallas det röda blocket men som in­ne­fattar även det li­be­rala par­tiet Ra­di­kale Venst­re ef­ter ett val­re­sul­tat som in­ne­bar att Dansk Folkepartis till­ba­ka­gång gav det röda blocket ma­jo­ri­tet.
Den stora strids­frå­gan var Ra­di­kales krav på att ändra kurs i mi­gra­tions­po­li­tiken.

Trelleborgs Allehanda - 27 jun 19 kl. 00:01

Insändare: En skandal av dessa fruktansvärt dåliga politiker

Även om vi fick ett nytt styre i Trelleborg så är dessa tydligen lika ointresserade av kommunens största turistort..

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 19 kl. 23:16

Målvakten lämnar Barcelona för ligarival

Jasper Cillessen lämnar Barcelona. Den nederländske landslagsmålvakten, som har varit andraval bakom tyske Marc-André Ter Stegen, har skrivit på för konkurrenten Valencia i La Liga-fotbollen. Avtalet sträcker sig över fyra år.

Sydsvenskan - 26 jun 19 kl. 23:16

Målvakten lämnar Barcelona för ligarival

Jasper Cillessen lämnar Barcelona. Den nederländske landslagsmålvakten, som har varit andraval bakom tyske Marc-André Ter Stegen, har skrivit på för konkurrenten Valencia i La Liga-fotbollen. Avtalet sträcker sig över fyra år.

Dagens PS - 26 jun 19 kl. 09:47

AFV tipsar om ”möjlig lågriskdubblare”

Affärsvärlden gör ett nytt försök med ett köpråd för norska teknikkonsulten Multiconsult. ”Rätt skött bör Multiconsults konjunkturtåliga marknadsexponering ge god och stabil basavkastning långt ut i tiden”, skriver Affärsvärlden Analys+ på onsdagen. Aktien handlas kring 63 norska kronor vilket är en bra bit under noteringskursen 78 kronor från våren 2015.

UNT - 26 jun 19 kl. 09:51

Tingsrättens dåliga ekonomi ger lång väntan på dom

Efter en tuff vår med flera stora mål tvingas tingsrätten lägga mindre rättegångar på hyllan..

Affärsvärlden - 26 jun 19 kl. 07:37

Köp formsvag konsult

ANALYS Multiconsult tappade överlönsamheten, men efter probleminsikt och åtgärder ses nu lovande återhämtningstecken hos det konjunkturtåliga konsulthuset..

SR - 25 jun 19 kl. 17:37

Barn flyttas från fängelseliknande förvar

Hundratals barn har flyttats från ett förvar för migranter i Texas i USA efter att man uppdagade extremt dåliga förhållanden på platsen. Barnen lämnades ofta utan uppsikt och flera av dem var sjuka..

Skånskan - 24 jun 19 kl. 11:13

Möregårdh klar för japanska ligan

BORDTENNIS Truls Möregårdh är klar för spel i den japanska högstaligan i höst.
– Det kommer att vara bra för min utveckling på väldigt många olika sätt, säger det 17-åriga jättelöftet.För att fortsätta sin klättring mot världstoppen, så har Eslövs AI-spelaren valt att snegla mot Asien.

Skånskan - 24 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetongen Kapitel 3
– Jag fattar inte vad dom håller på med.
Eric Gustafson såg på mig över sina läsglasögon. Han satt i en av rokokofåtöljerna inne på sitt kontor.

Posh24 - 25 jun 19 kl. 08:43

Kim Kardashian twittrar om dramat mellan Tristian, Jordyn och Chloe

Det har gått fyra månader sedan Jordyn Woods och Tristan Thompsons otrohetsskandal avslöjades. Men under det senaste avsnittet av Keeping Up With the Kardashian fick fans se när Khloe fick reda på dramat.
Under avsnittet använde sig Kim Kardashian av twitter för att berätta sina känslor när hon fick återuppliva skandalen.

Expressen - 24 jun 19 kl. 14:41

Stjärnkockens förbjudna ingrediens avslöjad

Michelinpyntade stjärnkocken Karunesh Khanna driver lyxrestaurangen Tamarind i London.Nu har hans oortodoxa metoder avslöjats – efter att den egna personalen larmat.Enligt Daily Mail ska kockens ”hemliga ingrediens” fått anställda att säga upp sig i protest.

YLE - 24 jun 19 kl. 08:02

Hamilton förstår fansen frustration över tråkig säsong – vill att fokus ska flyttas till de som bestämmer: ”Det har fattats för många dåliga beslut”

Lewis Hamilton tycker inte att det är förarnas fel att det har blivit en ensidig säsong. I stället är det gamla beslut som fortfarande gäller och det påverkar tävlingarna. Jag tror att det kommer att fortsätta på samma sätt tills strukturen ändras, säger han..

Skånskan - 24 jun 19 kl. 05:00

56 mil­joner till mark­sane­ring

Trel­le­borg Marken där det gam­la gas­verket en gång stod är all­var­ligt för­o­renad och för att det ska kun­na byggas bo­städer där, be­hövs både sane­ring av fas­tig­heten och de­mon­te­ring av den gam­la bygg­naden.
Nu har Läns­sty­rel­sen be­viljat 56 mil­joner kro­nor för sane­ring av marken. Pengarna kommer från Na­tur­vårds­verkets an­slag för sane­ring av för­o­renad mark på fram­ti­da bo­stads­om­rå­den.

DN - 23 jun 19 kl. 21:39

Rosenqvist sexa efter stark uppkörning

Felix Rosenqvist hade ett tungt kval och fick starta från 18:e plats i Wisconsin, USA. Men den svenske Indycar-debutanten lät inte den dåliga startplaceringen stoppa honom utan körde i mål som som sexa. Fältets andra svensk, Marcus Ericsson, slutade på 13:e plats..

Blekinge Läns tidning - 23 jun 19 kl. 20:54

Rosenqvist sexa efter stark uppkörning

Felix Rosenqvist hade ett tungt kval och fick starta från 18:e plats i Wisconsin, USA. Men den svenske Indycar-debutanten lät inte den dåliga startplaceringen stoppa honom utan körde i mål som som sexa. Fältets andra svensk, Marcus Ericsson, slutade på 13:e plats..

BT - 23 jun 19 kl. 20:54

Rosenqvist sexa efter stark uppkörning

Felix Rosenqvist hade ett tungt kval och fick starta från 18:e plats i Wisconsin, USA. Men den svenske Indycar-debutanten lät inte den dåliga startplaceringen stoppa honom utan körde i mål som som sexa. Fältets andra svensk, Marcus Ericsson, slutade på 13:e plats..

Kristianstadsbladet - 23 jun 19 kl. 20:54

Rosenqvist sexa efter stark uppkörning

Felix Rosenqvist hade ett tungt kval och fick starta från 18:e plats i Wisconsin, USA. Men den svenske Indycar-debutanten lät inte den dåliga startplaceringen stoppa honom utan körde i mål som som sexa. Fältets andra svensk, Marcus Ericsson, slutade på 13:e plats..

Sydöstran - 23 jun 19 kl. 20:54

Rosenqvist sexa efter stark uppkörning

Felix Rosenqvist hade ett tungt kval och fick starta från 18:e plats i Wisconsin, USA. Men den svenske Indycar-debutanten lät inte den dåliga startplaceringen stoppa honom utan körde i mål som som sexa. Fältets andra svensk, Marcus Ericsson, slutade på 13:e plats..

Barometern - 23 jun 19 kl. 20:54

Rosenqvist sexa efter stark uppkörning

Felix Rosenqvist hade ett tungt kval och fick starta från 18:e plats i Wisconsin, USA. Men den svenske Indycar-debutanten lät inte den dåliga startplaceringen stoppa honom utan körde i mål som som sexa. Fältets andra svensk, Marcus Ericsson, slutade på 13:e plats..

YA - 23 jun 19 kl. 20:54

Rosenqvist sexa efter stark uppkörning

Felix Rosenqvist hade ett tungt kval och fick starta från 18:e plats i Wisconsin, USA. Men den svenske Indycar-debutanten lät inte den dåliga startplaceringen stoppa honom utan körde i mål som som sexa. Fältets andra svensk, Marcus Ericsson, slutade på 13:e plats..

SmålandsPosten - 23 jun 19 kl. 20:54

Rosenqvist sexa efter stark uppkörning

Felix Rosenqvist hade ett tungt kval och fick starta från 18:e plats i Wisconsin, USA. Men den svenske Indycar-debutanten lät inte den dåliga startplaceringen stoppa honom utan körde i mål som som sexa. Fältets andra svensk, Marcus Ericsson, slutade på 13:e plats..

Helsingborgs Dagblad - 23 jun 19 kl. 20:54

Rosenqvist sexa efter stark uppkörning

Felix Rosenqvist hade ett tungt kval och fick starta från 18:e plats i Wisconsin, USA. Men den svenske Indycar-debutanten lät inte den dåliga startplaceringen stoppa honom utan körde i mål som som sexa. Fältets andra svensk, Marcus Ericsson, slutade på.

Expressen - 22 jun 19 kl. 20:57

Succéspelaren jagas av engelska storklubbarna

Vill ha Firpo efter imponerande säsongen i La Liga.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.