Löparcoach

Wednesday, 23 January, 02:40

Nyheter om Löparcoach

Sortering: Relevans | Senaste
Dalarnas tidningar - 12 dec 17 kl. 19:00

Träna i kyla och mörker – löparcoach om knepen som gör vinterlöpningen lättare

Lägg inte löpardojorna på hyllan bara för att kylan och mörkret är här. Många väljer att fortsätta träna på vinterhalvåret – och intresset för traillöpning växer i hela världen. – Det är en allmän ....

Nya Wermlands Tidningen - 18 feb 17 kl. 06:00

Kom i form med toppljud

Alla som besökt det lokala gymmet bör ha lagt märke till hur många det är som ränner runt med proppar i öronen. Musiken gör ansträngningarna lite lättare och kan samtidigt ge en bra bakgrund och ett lagom tempo på en löprunda. Ihop med pulsmätare och annan avancerad utrustning kan hörlurar också agera Löparcoach som motiverar med diskreta uppmaningar i örat.

Blekinge Läns tidning - 14 jun 16 kl. 15:37

Hitta ­­löparformen med yoga i ­  sommar

Sommar och tid för vila och återhämtning – men kanske också för att putsa på formen lite. I dag bjuder Hitta flytets sjukgymnast Anna Olsson, tillika Löparcoach, och yogainstruktören Therese Nilsson på fyra enkla övningar som ger både corestyrka, stretch och smidighet – och som är perfekta för dig som vill satsa på löpning i sommar..

Blekinge Läns tidning - 14 okt 15 kl. 08:37

Delad glädje är dubbel glädje

Kan man löpträna med någon som är på en helt annan nivå? Ja, självklart kan man det. Det handlar bara om att tänka till lite för att träningen ska bli rolig och utmanade – för er båda två.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.