Lärkstaden

Friday, 17 January, 15:13

Nyheter om Lärkstaden

Sortering: Relevans | Senaste
Realtid - 07 dec 19 kl. 07:35

Stark dragning till Klarna, lyxhotell och Allra

När vi går igenom de tio mest lästa artiklarna publicerade den senaste veckan på Realtid ser vi att Klarna, ett lyxhotell i Lärkstaden och Allrarättegången lockar väldigt många läsare..

Realtid - 03 dec 19 kl. 06:20

Harald Mix lyxhotell fortsätter öka omsättningen

Ett Hem, Harald och Jeanette Mixs hotell i Lärkstaden i Stockholm, presenterar den bästa omsättningen sedan hotellet öppnade våren 2012..

Realtid - 15 sep 17 kl. 13:10

Toppenår för Harald Mix hotell

Ett Hem, Jeanette och Harald Mixs hotell i Lärkstaden i Stockholm, presenterar den bästa omsättningen sedan hotellet öppnade våren 2012..

DI - 28 jul 16 kl. 21:00

Hemtrevlig pärla

Diskret, dyrt och välsmakande på boutiquehotellet i Lärkstaden..

DI - 18 jan 16 kl. 14:55

Riskkapitalistens hotell världsbäst

Världen är nedlusad av lyxhotell, varav många lever på minnen från fornstora dagar. Men för att kvala in på listan över de 50 bästa krävs dock det där lilla extra. Ett hem, beläget i Lärkstaden i Stockholm klarar nålsögat..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 15 kl. 04:00

Staden som inte står stilla

En stad ska flyttas. Ett gigantiskt projekt som väcker en rad frågor om vad som egentligen utgör en stads väsen. Hur mycket gemensamt kommer det nya Kiruna att ha med det gamla?

SvD - 17 apr 16 kl. 09:00

Martina Bonnier i Lärkstaden

Martina Bonnier är nyss hemkommen efter en hektisk period av resande under de internationella modeveckorna. Efter 20 år i området är Lärkstaden den del av stan som är mest hemma för modeglobetrottern..

Realtid - 03 dec 12 kl. 10:46

Mix hustru talar ut om lyxhotellet i Lärkstaden

"Det är inte ett hotell. Det är ett hem för alla som förväntar sig det allra bästa, säger Jeannette Mix om hennes och maken Harald Mix Ett Hem i Lärkstaden..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.