Lämnade

Friday, 19 October, 12:10

Nyheter om Lämnade

Sortering: Relevans | Senaste
Västerbottens Folkblad - 29 sep 18 kl. 08:30

[PLUS] Umeå som hemma – för Viklund

Alexander Viklund Lämnade Norrbotten för drygt tio år sedan. Nu spelar han i Umeå och Björklöven....

Västerbottens Folkblad - 29 sep 18 kl. 07:46

Förare lämnade platsen efter olycka

Natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en trafikolycka på Teg. När de kom fram visade det sig att föraren smitit från platsen. Det var vid 03-tiden som olyckan inträffade.

Nyan - 28 sep 18 kl. 08:00

Obundna vill ha nätfiskeförbud under lektiden

Obunden samling vill ha ett nätfiskeförbud stadens fiskevatten under hösten och vintern eftersom det är lektid för sik. Partiet vill också att fiskeförbudet i Slemmern mellan den 1 april och 31 maj utvidgas till stadens alla vattenområden. Det sägs i en motion som partiet Lämnade till stadsfullmäktige.

SVT - 27 sep 18 kl. 20:43

Ford frågades ut om sexanklagelser mot nominerad HD-domare

Psykologiprofessor Christine Blasey Ford Lämnade på torsdagen sitt vittnesmål i senaten mot den nominerade domaren till USA:s högsta domstol Brett Kavanaugh. Blasey Ford anklagar Kavanaugh för att ha antastat henne sexuellt i ett låst rum på en gymnasiefest 1982..

Skånskan - 28 sep 18 kl. 15:44

Planen för bostäder vid stationen klubbades

Höör På onsdagen var det dags för sista kommunfullmäktige med förra mandatperiodens laguppställning. Det blev ett relativt kort sammanträde där detaljplanen för Västra stationsområdet antogs och förtjänstgåvor delades ut till ett gäng fullmäktigerävar.– Äntligen är vi framme här vid att godkänna detaljplanerna för den första etappen på Västra stationsområdet.

SmålandsPosten - 28 sep 18 kl. 15:09

Fyra kronobergare offer i värsta tågolyckan

Livet lekte för Otto Hagert, Växjöbon som gjorde karriär på huvudstadens mest kända estrader. Den 1 oktober 1918 befann han sig på tåget hem till Stockholm där fästmön Lillie Ericson väntade. Det var mörkt när tåget Lämnade Åby station utanför Norrköping kl 18.

Skånskan - 21 sep 18 kl. 14:00

Han vill att fler ska skriva ner vad de minns

ORDBRUKARE. Claes Ridell vill få fler äldre personer att skriva, berätta om människor de känt, för att de ska leva vidare i efterkommandes medvetande. Nu prövar han själv sina vingar som romanförfattare.

Barometern - 28 sep 18 kl. 10:44

Lämnade Vikings – klar för nu klubb

Oliver Henriksson har gjort klart med en ny klubbadress..

GT - 13 sep 18 kl. 09:05

Efter känsliga övergången: ”Är inte så jag resonerat”

Han Lämnade Skellefteå för spel i Frölunda i en uppmärksammad övergång i våras.Nu har Tim Söderlund landat i Göteborg – och ser fram emot att ta nästa steg i karriären.– Det här är den bästa miljön för mig att vara i, säger han..

NT - 17 sep 18 kl. 08:00

Hon lämnade MP för Moderaterna

"Miljöpartiets vänstersväng fick mig att inse att jag inte hörde hemma i partiet..

Nyan - 28 sep 18 kl. 06:00

Regeringens linje avgör EU-mandatet

Riksdagen höll på torsdagen sin remissdebatt om initiativet att ge Åland det så kallade brexit-mandatet som tillfaller Finland då Storbritannien lämnar EU.
Under debatten gjorde riksdagsledamöterna femton anföranden, av dem stod Åland riksdagsledamot Mats Löfström för fyra. Löfström säger att det lades fram argument både för och emot att bevilja Åland det nu EU-parlamentsmandatet.

Expressen - 17 sep 18 kl. 21:03

För många av Bajens stjärnor vek ner sig

UPPSALA. Hammarby stod för ett av säsongens verkliga bottennapp mot Sirius - men Lämnade ändå Uppsala med en poäng. Två dyrbara poäng försvann i en match där för många av Bajens stjärnor vek ner sig när det gällde som mest.

Nya Wermlands Tidningen - 23 sep 18 kl. 22:25

Hög klass i Klarälvsloppet

Lagkamraterna Anton Karlsson och Britta Johansson Norgren var snabbast från Uddeholm till Karlstad i söndagens rullskidslopp. Team Lager 157 Lämnade därmed Värmland med två segrar i den andra upplagan av Klarälvsloppet..

Nyan - 27 sep 18 kl. 18:00

Vill bygga ut Ytternäs skola

Staden måste fortast möjligt börja planera för en utbyggnad av Ytternäs skola. Ombyggnaden bör omfatta minst 2–3 klassrum. Det menar Obunden samlings Anders Holmberg som under tisdagens möte Lämnade in en motion till stadsfullmäktige.

Sydsvenskan - 27 sep 18 kl. 08:35

Högre andel behöriga till gymnasiet

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga. Det är framför allt andelen behöriga pojkar som.

Sydsvenskan - 27 sep 18 kl. 08:35

Trendbrott: Högre andel gymnasiebehöriga

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga, enligt Skolverket. "Det är en välkommen förbättr.

GöteborgsPosten - 27 sep 18 kl. 18:40

Tre misstänkta efter biljakt i Varberg

I drygt tio minuter jagade polisen en bil längs småvägar utanför Varberg i hastigheter på upp mot 150 kilometer i timmen.
– Till slut Lämnade de bilen och tre poliser kunde då springa i kapp dem, säger polisens presstalesman Peter Adlersson..

SVT - 09 sep 18 kl. 08:18

”De vill följa med oss människor ut på äventyr”

Har Patrik Kittel haft en flygrädd häst? Får en häst jet lag? SVT Sports reporter Lotta Fahlberg var med dressyrlandslaget på resan till VM i Tryon, USA.

Trelleborgs Allehanda - 27 sep 18 kl. 19:00

Dom: Rattfyllerist körde från mack utan att betala – frikänns från stöld

I februari i körde en kraftigt alkoholpåverkad man in på en tankstation i Trelleborg och tankade, och Lämnade platsen utan att betala. Nu döms han för rattfylleri, men inte för stöld..

SVT - 21 sep 18 kl. 13:48

Insamling av ”kristna profiler” för att betala av Sebbe Staxx skulder

Sebastian Stakset, tidigare känd som Sebbe Staxx och före detta medlem av hiphopgruppen Kartellen, Lämnade sin bakgrund som kriminell för den kristna tron. Nu har han fått sina skulder nedskrivna efter att tre kristna profiler samlat in pengar för att hjälpa honom med ekonomin..

Blekinge Läns tidning - 27 sep 18 kl. 18:32

Ny hyresgäst flyttar in efter Coop

När den ena stormarknaden flyttade ut Lämnade de en stor tomhet efter sig. Men nu står det klart att Lidl flyttar in i Amiralen och och att det då bara återstår 800 kvadratmeter av gamla Coop..

Skånskan - 24 sep 18 kl. 12:19

Läskburkar skulle få stopp på polisbil

Hurva/Hörby På fredagsförmiddagen utspelade sig en biljakt med start i centrala Hörby och med slut på ett fält vid Hurva.Polisen ville kontrollera ett fordon på Ringsjövägen i Hörby – men bilföraren gasade istället därifrån. Poliserna körde efter.

VA - 24 sep 18 kl. 13:38

Lämnade Avanza efter 20 år – här är Hembergs nya uppdrag

Claes Hemberg kliver in som styrelseledamot i fintech-raketen som vuxit 100 procent på ett år..

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 18 kl. 06:00

Smakprov på Konst Runt Möckeln

Sent på måndagseftermiddagen var det gott om konstnärer på Konsthallen i Karlskoga. Då Lämnade nämligen årets deltagare i Konst Runt Möckeln in sina alster till samlingsutställningen..

Skånskan - 27 sep 18 kl. 11:06

Ville ladda telefonen i cockpiten

Världen – Är det okej om jag laddar telefonen här?
Nej, det var det inte. Mannen blev inte bara nekad att ladda telefonen i flygplanets cockpit, han blev också avkastad av flygplanet.

UNT - 27 sep 18 kl. 12:10

Högstadiekillar knappar in på tjejers betyg

Eleverna som Lämnade grundskolan i våras stod för ett trendbrott..

DI - 28 aug 18 kl. 09:41

Frankrikes miljöminister avgick i direktsändning

Frankrikes miljöminister Nicholas Hulot avgår med omedelbar verkan. Beskedet Lämnade i direktsänd radio: ”Jag vill inte ljuga för mig själv längre”, säger han till franska medier. .

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 18 kl. 08:45

Svalövsbo i Skuldfällan: ”Det var jättejobbigt att se sanningen”

Therese Lämnade ett liv med växande skulder. Men det var inte smärtfritt..

DI - 27 sep 18 kl. 10:42

Trendbrott: Högre andel gymnasiebehöriga

Eleverna som Lämnade grundskolan i våras stod för ett trendbrott. I årskullen blev 84,4 procent behöriga till gymnasieskolan, en tydlig förbättring jämfört med föregående år. Det är flera års tålmodigt arbete som nu slår igenom, enligt Skolverkets generaldirektör..

Skånskan - 27 sep 18 kl. 11:06

Ville ladda telefonen i cockpiten

Världen – Är det okej om jag laddar telefonen här?
Nej, det var det inte. Mannen blev inte bara nekad att ladda telefonen i flygplanets cockpit, han blev också avkastad av flygplanet.

NSD - 27 sep 18 kl. 09:53

Trafikverket tar krafttag mot olagliga skyltarna

KvarLämnade valkampanjskyltar längs vägarna utgör en trafikfara..

Corren - 27 sep 18 kl. 09:00

Poängspelarna längtar till premiären

Våren 2017 Lämnade David Bremer och Martin Carlberg ett Mjölby hockey som föll i ett dramatiskt kval till division 1..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 18 kl. 08:35

Högre andel behöriga till gymnasiet

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga. Det är framför allt andelen behöriga pojkar som.

UNT - 27 sep 18 kl. 08:35

Högre andel behöriga till gymnasiet

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan..

YA - 27 sep 18 kl. 08:35

Högre andel behöriga till gymnasiet

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga. Det är framför allt andelen behöriga pojkar som ökar, enligt Skolverket.

BT - 27 sep 18 kl. 08:35

Högre andel behöriga till gymnasiet

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga. Det är framför allt andelen behöriga pojkar som ökar, enligt Skolverket.

SmålandsPosten - 27 sep 18 kl. 08:35

Högre andel behöriga till gymnasiet

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga. Det är framför allt andelen behöriga pojkar som ökar, enligt Skolverket.

Blekinge Läns tidning - 27 sep 18 kl. 08:35

Högre andel behöriga till gymnasiet

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga. Det är framför allt andelen behöriga pojkar som ökar, enligt Skolverket.

Kristianstadsbladet - 27 sep 18 kl. 08:35

Högre andel behöriga till gymnasiet

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga. Det är framför allt andelen behöriga pojkar som ökar, enligt Skolverket.

Barometern - 27 sep 18 kl. 08:47

Trendbrott: Högre andel gymnasiebehöriga

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, Lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga, enligt Skolverket. "Det är en välkommen förbättring.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.