Lägenheter

Saturday, 20 July, 04:59

Nyheter om Lägenheter

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 28 jun 19 kl. 15:30

Missnöje med hög värme på Orup

orup Fastighetsägaren Pelle Skerup har stora planer för Orupssjukhuset. Men personalen som jobbar på sjukhuset är inte nöjd med den dåliga luften i fastigheten. Det framkom på ett informationsmöte i förra veckan.

Skånskan - 29 jun 19 kl. 15:30

Byns ödehotell öppnar för bud

HARLÖSA I över tio år har det anrika hotellet i Harlösa stått tomt och öde.
Nu kan det bli ändring på den saken. På söndag hålls den första visningen i samband med att huset nu ligger ute till försäljning.

Skånskan - 29 jun 19 kl. 15:30

Byalaget: Äntligen händer det något

HARLÖSA Under åren som hotellet stått tomt och förfallit har det blivit lite av en skamfläck för Harlösa. Därför glädjer sig byborna över att försäljningen kan bli starten på något nytt.
– Alla i byn är väldigt positiva till att det äntligen händer något med huset, säger Caj Lindblom som är byalagets ordförande.

Expressen - 09 jul 19 kl. 06:29

JUST NU: Brand i pizzeria – har spridit sig till lägenheter

Det brinner i en pizzeria i Grästorp.Enligt polisen har branden spridit sig till Lägenheter ovanpå restaurangen och närliggande byggnader har fått evakueras under räddningsarbetet.Branden riskerar fortfarande att sprida sig, uppger polisen..

Barometern - 28 jun 19 kl. 15:15

Nya bostadsrätterna börjar ta form

Det första huset av tre vid Tunnbindargatan börjar nu ta form på allvar. Det blir sammanlagt tre bostadshus och 25 bostadsrättsLägenheter i kvarteret.

Dagens PS - 08 jul 19 kl. 07:17

Nya knepet? Byggbolag säljer tomma lägenheter

Ännu ett nytt slags bostadsrätt har sett dagens ljus på den kaosartade bostadsmarknaden: ”råbostäder”. Ett byggbolag i Uppsala lanserar det nya konceptet med helt tomma Lägenheter. Det rapporterar Svenska Dagbladet.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 18:38

Hus från 1800-talet rivs för nytt boende

SÖDRA SALLERUP Arrendatorsbostaden vid Wowragården kommer att rivas. Här ska istället byggas ett LSS-boende med fyra Lägenheter.Tjänstemännen på stadsbyggnadskontoret ville säga nej till en rivning.

Sydöstran - 27 jun 19 kl. 19:00

Centerledaren upprörd över Klintenbeslut

Centerledaren Rolf Jönsson är upprörd över beskedet att Olofströmshus ska bygga Lägenheter på Klinten. – Det här är illa skött av såväl Milurovic som Olofströmshus styrelseordförande Kaj Joelsson, säger Jönsson till Sydöstran..

Cornucopia - 27 jun 19 kl. 18:00

Kungsbackaborna får betala för kommunens expansion - inflyttningen betalar inte sina kostnader

I Kungsbacka får nu de tidigare boende betala för kommunens kraftiga expansion. Detta genom att VA-taxorna höjs med 28% för att finansiera en utbyggnad av kommunens reningsverk. Tydligen sponsrar alltså tidigare boende nya bostäders avlopp, där merkostnaderna för expansionen inte betalas av nybyggda bostäders anslutningskostnader.

NSD - 27 jun 19 kl. 06:00

Rikshem backar – inga lägenheter på Kallkällan

Planerna på ett 60-tal bostäder skrotas..

Dagens PS - 26 jun 19 kl. 15:17

Skattesmäll, namnbyte och lyxhus

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Svenska bilköpare åker på tung skattesmäll
Om ett halvår träder den nya och ”betydligt högre” fordonsskatten i kraft, uppger Ekot. Den nya skatten beräknas på hur mycket koldioxid bilarna släpper ut.

Skånskan - 26 jun 19 kl. 15:30

Kritiserar stök på Kungshällan

höör De som önskar kan inte längre äta gemensam lunch och spring och stök när hemtjänsten flyttat in i lokalerna. Nu har boende på Kungshällan tröttnat.
– Att kalla Kungshällan för ett trygghetsboende är ett skämt, säger hyresgästen Krister Andersson.

Dagens PS - 26 jun 19 kl. 11:07

Exklusiv lista: Dyraste husen på Airbnb Luxe

Den omåttligt populära appen Airbnb har skakat om hotellbranschen och tagit världen med storm – och nu ska lyxmarknaden erövras. I ett pressmeddelande avtäcker Airbnb sitt nya initiativ ”Luxe” – en sorts lyxnivå där kräsna användare kan välja och vraka bland över 2.000 herrgårdar, fjällstugor och etageLägenheter i bästa läget.

DI - 26 jun 19 kl. 11:16

Heba säljer fastigheter för att bygga nytt

Fastighetsbolaget Heba säljer två fastigheter i Farsta i Stockholm till Fastighets AB Senator. Byggnaderna på fastigheterna omfattar 155 Lägenheter. .

GT - 25 jun 19 kl. 23:23

Hög brottslighet på dyraste adresserna

Paradgatan Kungsportsavenyn är en av de platser i Göteborg som det är dyrast att på bo.Men färsk statistik från polisen visar att den exklusiva adressen också toppar listan över flest anmälda brott i staden.– Det beror givetvis på det centrala läget och den status som finns i att bo i stora fina gamla Lägenheter.

Skånskan - 24 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetongen Kapitel 3
– Jag fattar inte vad dom håller på med.
Eric Gustafson såg på mig över sina läsglasögon. Han satt i en av rokokofåtöljerna inne på sitt kontor.

Sydöstran - 24 jun 19 kl. 07:00

Planer på flera hundra nya bostäder – ”Nu är det landsbygdens tur”

Karlskronahem har nu planer på flera nya bostäder på landsbygden. Bolaget kan totalt bygga cirka 600 nya Lägenheter fram till år 2023..

BT - 06 jul 19 kl. 15:12

Klartecken för 60 nya lägenheter på Norrmalm

Samhällsbyggnadsnämnden har godkänt den nya detaljplanen för Ynglingagatan på Norrmalm. 60 nya Lägenheter planeras..

Helsingborgs Dagblad - 23 jun 19 kl. 15:00

Snart startar försäljningen av 36 lägenheter på Sjöcrona

”Det finns mycket potential i Höganäs.”.

Cornucopia - 23 jun 19 kl. 14:06

Stillastående lägenhetspriser i Göteborg trots stark maj månad

Bostadsrättspriserna står stilla i  Göteborg och har inte rört sig på ett helt år enligt Valueguards kvalitetsjusterade prisindex för Lägenheter i kommunen. Detta trots att uppgången i maj var starkare än normalt.
Säsongsmässig förändring 12 månader Valueguard prisindex bostadsrätter Göteborg 2006 - 2019.

Sydsvenskan - 22 jun 19 kl. 21:32

Brand i radhuslänga i Upplands-Bro

En brand har utbrutit i en radhuslänga i Upplands-Bro utanför Stockholm. Branden som uppstod i en lägenhet i en länga om sju Lägenheter kunde isoleras och räddningstjänsten har i stort sett släckt branden. Det råder ingen spridningsrisk men brandmännen.

DN - 22 jun 19 kl. 21:35

Brand i radhuslänga i Upplands-Bro

En brand har utbrutit i en radhuslänga i Upplands-Bro utanför Stockholm. Branden som uppstod i en lägenhet i en länga om sju Lägenheter kunde isoleras och räddningstjänsten har i stort sett släckt branden..

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 19 kl. 21:32

Brand i radhuslänga i Upplands-Bro

En brand har utbrutit i en radhuslänga i Upplands-Bro utanför Stockholm. Branden som uppstod i en lägenhet i en länga om sju Lägenheter kunde isoleras och räddningstjänsten har i stort sett släckt branden. Det råder ingen spridningsrisk men brandmännen.

Expressen - 22 jun 19 kl. 22:17

Brand i radhuslänga i Upplands-Bro

En brand har utbrutit i en radhuslänga i Upplands-Bro utanför Stockholm. Branden som uppstod i en lägenhet i en länga om sju Lägenheter kunde isoleras och räddningstjänsten har i stort sett släckt branden..

Skånskan - 22 jun 19 kl. 20:30

Vandra bland sandstenstoppar

RESA Sandstenspelare i fantasieggande formationer och med lodräta stup. Inget nöje för höjdrädda, men ett eldorado för vandrare som vill vara med om något storslaget.Den tyska nationalparken sachsiska Schweiz bågnar av gigantiska ”pelare”.

GT - 22 jun 19 kl. 14:55

Parkeringsplatserna i Nordstan kan försvinna

Köpcentrumet Nordstans två översta parkeringsplan kan försvinna helt.Tanken är att tre nya våningar med 140 nya Lägenheter ska ersätta parkeringarna.Det skriver Göteborgs-Posten..

Trelleborgs Allehanda - 21 jun 19 kl. 13:00

Kommunen kan sälja elhandelsbolaget Tefab

En försäljning av kommunens elhandelsbolag Tefab ska utredas Det har fullmäktige beslutat. – Som kommun måste man våga titta på nya sätt vad som är kommunala angeLägenheter och vad som kan skötas av någon annan, säger kommunalråd Mikael Rubin (M)..

NT - 21 jun 19 kl. 09:00

"Vill inte prata om interna angelägenheter"

SD:s lokala ledare Darko Mamkovic anser att avsättningen av Sandra Karlsson är en intern angelägenhet inom partiet..

BT - 21 jun 19 kl. 06:02

Nya skisserna: Så kan centrum byggas om

De nya idrottshallarna ska placeras intill den nya Lyckeskolan och ytan för nya Lägenheter blir mindre än vad som tidigare var tänkt. Det visar kommunens nya skisser över hur Kinna centrum kan komma att se ut..

Expressen - 20 jun 19 kl. 19:07

Kök och badrum måste rivas efter höghusbrand

All inredning, med nya kök och garderober, måste rivas ut i cirka 30 Lägenheter efter branden i det nybyggda höghuset i Falkenberg, skriver Hallands Nyheter. I 40 badrum måste allt kakel och klinker i badrummen bytas.Inflyttningen i huset som ägs av Gekåskoncernen var planerad till i början av 2020 – nu är det osäkert när de första hyresgästerna kan flytta in..

Barometern - 20 jun 19 kl. 18:00

Långa handläggningstider för bostadsprojekt

Det finns konkreta planer på ett privat bostadsprojekt med nya Lägenheter i Kristvallabrunn. Det som kan bromsa projektet är myndigheters långa handläggningstider..

UNT - 20 jun 19 kl. 17:20

"Plan finns för boende i Sivia torg"

Ägaren till Sivia torg har ersättningsLägenheter beredda om husen ska rivas..

Skånskan - 20 jun 19 kl. 15:30

Tvingas sänka överskottsmålet

HÖRBY Hörby kommun sänker överskottsmålet till en procent nästa år. Det beslutade kommunfullmäktige på måndagskvällen. Orsaken är det kärva ekonomiska läget.

Skånskan - 20 jun 19 kl. 12:29

Fängelsestraff efter butiksrån

Svalöv De två ynglingar, 17 och 18 år gamla, som rånade en Jourlivsbutik på Hans Perssons väg i Svalöv i januari döms till fängelse och ungdomsvård.Det var den 9 januari som de båda gick in i butiken, maskerade och under knivhot tvingade man till sig cigaretter och kontanter.
Under tiden som rånet pågick höll en av rånarna en kniv bara några centimeter från den kvinna som jobbade i butiken.

Dagens PS - 20 jun 19 kl. 11:03

SBAB: Krisläge – 160.000 bostäder saknas

Sveriges befolkning växer ovanligt snabbt, och bostadsbyggandet hinner inte med. I framtiden kan det bli ännu värre, visar en ny rapport från SBAB. I ett pressmeddelande skriver banken att man utgått ifrån tre olika indikatorer i beräkningen: lediga Lägenheter att hyra, boendetäthet i olika åldersgrupper och bostadskostnadernas andel av hushållens inkomster.

PrivataAffärer - 20 jun 19 kl. 07:22

SBAB: Fortsatt stort underskott på bostäder

Bristen beror i huvudsak på en historiskt sett hög och ihållande befolkningstillväxt under en längre tid och inte på att bostadsbyggandet inte anpassas snabbt till en förändrad efterfrågan i Sverige. Sverige tillhör, tvärtemot vad som ofta påstås i debatten, ett av de länder där nybyggnationen ändras som snabbast vid efterfrågeförändringar. SBAB konstaterar att det är mycket svårt att bedöma när en bostadsmarknad är i balans utifrån hur behovet och utbudet förhåller sig till varandra.

Sydsvenskan - 20 jun 19 kl. 07:49

Skanska i miljardaffär i Washington

Skanska säljer ett bostadsprojekt i den amerikanska huvudstaden Washington för cirka 1,3 miljarder kronor. Det rör sig om ett tolvvåningshus med 326 Lägenheter i det så kallade Noma-området i Washington, som färdigställdes under andra kvartalet i år. Af.

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 19 kl. 07:49

Skanska i miljardaffär i Washington

Skanska säljer ett bostadsprojekt i den amerikanska huvudstaden Washington för cirka 1,3 miljarder kronor. Det rör sig om ett tolvvåningshus med 326 Lägenheter i det så kallade Noma-området i Washington, som färdigställdes under andra kvartalet i år. Af.

SmålandsPosten - 04 jul 19 kl. 16:52

84 nya lägenheter ska byggas i Växjö

Fastighetsbolaget Lansa Fastigheter kommer att producera 84 nya hyresLägenheter med start nu i sommar. Planerad inflyttning är sommaren 2021..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.