Kunder

Thursday, 17 October, 05:29

Nyheter om Kunder

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 1 timme sedan

Ingen ringer tillbaka och bidragen fryses. De arbetssökandes vardag är full av besvikelser medan varje handledare ska sköta upp till 300 kunder

Ingen personlig kontakt, långa väntetider och bidrag som fryses. Arbetssökande berättar om otaliga brister i arbets- och näringsbyråernas service. Regeringen lovar förbättra situationen men resursbristen är enorm - varje handläggare ansvarar för upp till 300 Kunder..

DI - 9 timmar sedan

Sparekonomerna varnar för heta aktierna: ”Kan bli platt fall”

Intresset för gröna aktier i clean tech-bolag ökar rejält bland Nordnets och Avanzas Kunder..

Skånskan - 23 timmar sedan

Full fart igen i Arjos tidigare Eslövslokaler

ESLÖV På tisdagen invigde mätteknikföretaget Element Metech ett nytt kalibreringslaboratorium i Arjos tidigare lokaler. Därmed är hela avflyttade Arjos område nu uthyrt.
Elva anställda jobbar i det modernt anpassade laboratoriet och man räknar med att växa med en ny medarbetare varje år.

DN - Igår: 21:30

Missnöjda Karlatornet-kunder får inte pengarna tillbaka

Byggföretaget Serneke vägrar att betala tillbaka pengarna till Kunderna som skrev på förhandsavtalet med det kraftigt….

GöteborgsPosten - Igår: 16:02

Serneke vägrar betala tillbaka missnöjda Karlatornet-kunder

Karlatornet är över ett år försenat – nu vill flera Kunder få sina pengar tillbaka. Men det går inte Serneke med på..

GT - Igår: 15:51

Hundratals köpare vill häva avtal i Karlatornet

Byggherren Sernekes högprestigeprojekt – Karlatornet på Hisingen – dras med förseningar.Nu vill ett hundratal Kunder hoppa av – men Serneke säger nej, rapporterar SVT Nyheter Väst..

Expressen - Igår: 15:51

Köpare vill häva avtal i Karlatornet

Byggherren Sernekes högprestigeprojekt – Karlatornet på Hisingen – dras med förseningar.Ett hundratal Kunder har inte godkänt förseningen, rapporterar SVT Nyheter Väst.Några av Kunderna vill också dra sig ur helt, men Serneke säger nej..

Cornucopia - Igår: 14:16

Le systemcollapse - gårdsförsäljningen av vin (OBS: STARKA SCENER)

Är som bekant på cykelsemester i ett av Frankrikes lite mer kända vindistrikt - Champagne - och kan nu redogöra för systemkollapsen som gårdsförsäljning av vin innebär. Våld, smärta, lättja, upplösning av lag och ordning och i slutändan katolocisimens förtappade depraverade livsstil där man kan få syndernas förlåtelse. Starka scener nedan.

GöteborgsPosten - Igår: 13:04

Blackrock klår förväntningarna

Amerikanska Blackrock, världens största fondförvaltare, klår förväntningarna. Draghjälp kommer från ett flöde av pengar in i räntefonder skapat av konjunkturoro bland Kunder..

Sydsvenskan - Igår: 13:03

Blackrock klår förväntningarna

Amerikanska Blackrock, världens största fondförvaltare, klår förväntningarna. Draghjälp kommer från ett flöde av pengar in i räntefonder skapat av konjunkturoro bland Kunder. Blackrock, som förvaltar 6 960 miljarder dollar, drog in 84,2 miljarder dollar.

Helsingborgs Dagblad - Igår: 13:03

Blackrock klår förväntningarna

Amerikanska Blackrock, världens största fondförvaltare, klår förväntningarna. Draghjälp kommer från ett flöde av pengar in i räntefonder skapat av konjunkturoro bland Kunder. Blackrock, som förvaltar 6 960 miljarder dollar, drog in 84,2 miljarder dollar.

Realtid - Igår: 12:00

Fair Investments-kunder indragna i fastighetshärvan

En anställd på finansrådgivaren Fair Investments har sparkats och polisanmälts sedan han fått Kunder att investera i fastighetsbolaget SIP Homes..

Realtid - Igår: 06:25

Carnegie har åter de mest nöjda kunderna

Carnegie toppar för fjärde året i rad listan över Sveriges nöjdaste Kunder inom private banking, enligt Kantar Sifo Prosperas årliga kundundersökning..

DI - I förrgår: 22:05

”Våra kunder i Storbritannien vet lika lite som vi”

Teurajärvi. Storbritannien är den största marknaden för sågverket Jutos Timber – men informationen om vad som händer….

Dagensanalys.se - I förrgår: 21:16

Nu kan du analysera snacket i egna kanaler

Techföretaget Talkwalker har lanserat tjänsten Customer Data+ som gör det möjligt för företag att analysera Kundernas chattar från egna förstapartskällor. Vad det handlar om är att kunna fånga in snacket i sociala medier för att förstå och komma närmare sina Kunder. Talkwalker använder AI för att förstå och fånga upp viktiga ämnen som Kunderna diskuterar.

Dagens PS - I förrgår: 09:58

Mobilkunder ger operatörer rekordbetyg

Aldrig tidigare har mobiloperatörerna rankats så högt av svenska företags- och privatKunder. Det här visar Svenskt Kvalitetsindex, SKI, senaste undersökning. Allra bäst betyg, i genomsnitt 70,8, får operatörerna av privatKunder medan företagsKunder ger snittbetyget 68,7, framgår det.

Nyteknik - I förrgår: 09:50

Waymo utlovar helt förarlösa bilar för taxitjänstens kunder

Waymos självkörande taxitjänst har haft en obligatorisk säkerhetsförare. Men nu utlovar Waymo att Kunder snart ska få åka i helt förarlösa bilar..

YA - I förrgår: 06:52

Över 1 000 saknar ström

Över 1 000 av Eons Kunder är på måndagsmorgonen drabbade av strömavbrott..

GöteborgsPosten - I förrgår: 06:31

Fler nöjda med sin mobiloperatör

Svenska mobiloperatörer har fått nöjdare Kunder, enligt Svenskt kvalitetsindex (SKI). Mest nöjda är privatKunderna och enligt SKI har branschen fokuserat på just kundvård under senare år..

Sydsvenskan - 14 okt 19 kl. 05:00

Fler nöjda med sin mobiloperatör

Svenska mobiloperatörer har blivit bättre på att tillfredsställa sina Kunder, enligt Svenskt kvalitetsindex (SKI). Mest nöjda är privatKunderna och enligt SKI har branschen fokuserat på just kundvård under senare år. "Vi ser att starka och tydliga varum.

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 19 kl. 05:00

Fler nöjda med sin mobiloperatör

Svenska mobiloperatörer har blivit bättre på att tillfredsställa sina Kunder, enligt Svenskt kvalitetsindex (SKI). Mest nöjda är privatKunderna och enligt SKI har branschen fokuserat på just kundvård under senare år. "Vi ser att starka och tydliga varum.

SmålandsPosten - 13 okt 19 kl. 21:11

”Samarbetet betyder allt för mig”

Arne Cesar som driver Cesars Trädgård har varit med i företagssammanslutningen 122:an Hantverk och design sedan starten. De gemensamma arrangemangen och samarbetet ger honom både sammanhang och Kunder. Åres höstrunda i helgen var inget undantag..

Skånskan - 12 okt 19 kl. 13:30

Flera lokaler blir tomma i Caroli city

MALMÖ Grekiska kolgrillsbaren har stängt och Önskabutiken har utförsäljning.
Köpcentrumet kv Caroli fortsätter att tampas med tomma butikslokaler men ägaren
har en långsiktig plan som man hoppas ska innebära en positiv förändring och i den ingår även en renovering och uthyrning av kyrkan.Kolgrillsbaren och presentbutiken Önska ligger mittemot varandra vid in/utgången som vetter mot Stora Kvarngatan.

Blekinge Läns tidning - 12 okt 19 kl. 12:00

Nya ställ med matavfallspåsar

Nu testar Affärsverken att sätta ut ställ med matavfallspåsar. – Vi vill göra det lättare för våra Kunder att göra rätt..

Sydöstran - 12 okt 19 kl. 02:06

Träd föll – 150 utan ström

På natten till lördagen ska 150 av Eons Kunder i Ramdala i Karlskrona kommun vara utan ström..

Blekinge Läns tidning - 12 okt 19 kl. 02:06

Träd föll – 150 utan ström

På natten till lördagen ska 150 av Eons Kunder i Ramdala i Karlskrona kommun vara utan ström..

Nyteknik - 11 okt 19 kl. 19:15

Risk för skogsbrand – då stängde elbolag av strömmen för 800 000

Det amerikanska elbolaget Pacific Gas & Electric stängde av strömmen för nära 800 000 Kunder i Kalifornien för att elnätet inte skulle orsaka en skogsbrand..

Skånskan - 11 okt 19 kl. 09:48

Ännu oklart hur pendlarna påverkas av gränskontrollerna

Öresund Från och med den 12 november kommer den danska polisen att genomföra gränskontroller en till två gånger i veckan på de största gränsövergångarna mot Sverige. Men hur stora störningar det kommer att innebära för pendlare och övriga resenärer är oklart, uppger Øresundsbro Konsortiet och Skånetrafiken för News Øresund.– Vi har inte fått någon speciell information om eventuella danska gränskontroller.

DI - 11 okt 19 kl. 09:20

Hyundai och Kia slantar upp – ersätter kunder för motorproblem

Sydkoreanska biltillverkarna Hyundai och Kia har förlikat med en gruppstämning där bilägare har stämt tillverkarna för….

PrivataAffärer - 11 okt 19 kl. 09:00

Angler Gaming gör omvänd vinstvarning

Angler Gamings intäkter under det tredje kvartalet blev 7,6 miljoner euro, upp 102 procent jämfört med motsvarande kvartal i fjol. Rörelseresultatet, ebit, uppgick till 2,4 miljoner euro (1,1), medan marginalen uppgick till 31,7 procent. Vinst per aktie blev 0:03 euro (0:01).

Dagens Media - 11 okt 19 kl. 08:06

Uppdraget: Fixa 30 000 kunder – på ett år

När Fredric Karén kom till Toronto Star vid årsskiftet dök många bilder från det digitala transformationsarbetet på Svenska Dagbladet upp. Så det var bara att kavla ärmarna igen – men den här gången delvis med facit i handen. Dagens Media träffar Fredric Karén på det klassiska redaktionsgolv där ”Presidentens alla män”, världens mest kända journalistfilm, spelades in..

Expressen - 10 okt 19 kl. 18:06

Därför vill storbankerna att du binder dina bolån – nu

Nu är det billigt att binda sina bolån.Storbankerna vill knyta till sig Kunderna när nischaktörerna kör sitt ränterace.– Bankerna ser en hårdare konkurrens och Kunder med större rörlighet, säger Ylva Yngveson, oberoende privatekonomisk analytiker..

Dagensanalys.se - 10 okt 19 kl. 16:09

Nya tjänster lyfter IFS kunder genom hela livscykeln

Det globala affärssystemsföretaget IFS, med svenska rötter, visar i dag att man uppfyller sitt löfte om fokus på att leverera maximalt värde till sina Kunder. Hos IFS inser man att den största positiva påverkan på ett företag handlar om att få ut det mesta möjliga av en applikation under hela dess livscykel. För att möjliggöra det lanserar IFS två nya tjänster vars syfte är hjälpa Kunderna att få ut det mesta möjliga av IFS applikationer.

Cornucopia - 10 okt 19 kl. 14:18

4Sound uppges gått i konkurs - 19 butiker och 110 anställda

Musikinstrumentbutikskedjan 4Sound uppges ha ansökt om konkurs. Bolaget hade 19 butiker i Sverige och förra året 110 anställda. Orsaken uppges till media vara konkurrensen från onlinehandeln och frånvaron av nya investerare.

PrivataAffärer - 10 okt 19 kl. 13:59

Regeringens förslag om flytträtt raserat

Under en längre tid har en debatt pågått kring sparares rätt att flytta en pensionsförsäkring från ett pensionsbolag till ett annat utan att straffas av höga avgifter. ”En seger för alla sparare! Ett oerhört glädjande besked, som nu kan hoppas på betydligt mer spararvänliga åtgärder för en flytträtt som blir effektiv på riktigt”, kommenterar Frida Bratt, sparekonom på Nordnet, i ett mail till Fonder Direkt om regeringens förslag tidigare i år.

Dagensanalys.se - 10 okt 19 kl. 11:24

Dassault Systèmes om hur innovation styr agendan

Dassault Systèmes är ett globalt företag med över 250,000 Kunder representerade av 11 industrier i 140 länder. De är en gigant inom PLM som trots sin storlek lyckas rikta blicken framåt och lägga fokus på konstant innovation. Product Lifecycle Management, även förkortat PLM, är en filosofi för hur man hanterar en produkt och information om produkten under hela dess livscykel.

VA - 10 okt 19 kl. 10:25

Italiensk bank inför negativ ränta – rika kunder får betala

Kommer gälla på insatt kapital ”långt över 100.000 euro”..

Affärsvärlden - 10 okt 19 kl. 09:25

Unicredit inför negativ ränta

Den italienska storbanken Unicredit planerar att tvinga Kunder med stora belopp insatta på sparkonton att betala ränta med start nästa år och kommer således föra över negativa räntor till slutkunden, enligt uttalanden från vd Jean Pierre Mustier till franska nyhetskanalen BFM..

DI - 10 okt 19 kl. 09:20

Italienska storbanken planerar negativ ränta

Den italienska storbanken Unicredit planerar att tvinga Kunder med stora belopp insatta på sparkonton att betala ränta….


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.