Kunder

Monday, 16 September, 12:28

Nyheter om Kunder

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 26 aug 19 kl. 15:54

KFC och Beyond Meat lanserar vego-kyckling

Yum Brands-ägda KFC blir först i USA med att erbjuda växtbaserad kyckling vid sina restauranger. Bolaget gör den begränsade lanseringen ihop med Beyond Meat och första restaurangen att erbjuda kycklingen blir den vid Cobb Parkway i Atlanta, enligt ett pressmeddelande. Enligt KFC kommer Kunder att erbjudas det växtbaserade köttet både i nuggets och kycklingvingar.

Cornucopia - 26 aug 19 kl. 13:33

Efter 54 år flyttade Holmens Herr - på grund av Västlänken

Anrika och enligt dem själva Sveriges mest välsorterade herrekiperingsbutik Holmens Herr gav efter 54 år upp och flyttade från Holmen i Göteborg. Orsaken stavas förstås krondiket Västlänken.Slipsar.

Nyteknik - 26 aug 19 kl. 11:45

Hyundai lanserar solcellstak till hybrider

Ett tillval som kan ge några extra utsläppsfria kilometer om dagen. Nu har Hyundai lanserat det första solcellstaket till hybrider. ”Tekniken låter våra Kunder aktivt tackla utsläppsproblemet”, säger Heui Won Yang, hos tillverkaren..

Expressen - 26 aug 19 kl. 10:13

ATG:s tapp: Hästspelet minskar med tio procent

ATG redovisar ökade nettointäkter i sin senaste delårsrapport. Samtidigt har hästspelet under samma period minskat med tio procent. – Omsättningstappet i hästspelet kompenseras av de nya spelområdena, sport och casino, som har fått ett bra mottagande av ATG:s Kunder, säger ekonomichefen Lotta Nilsson Viitala.

GöteborgsPosten - 25 aug 19 kl. 12:22

Så tar sig matbutikerna in i ditt huvud

Forskare om matbutikernas knep: "Många Kunder tror att det är rabatt".

Cornucopia - 24 aug 19 kl. 10:40

Microsoft bygger serverhall på prima jordbruksmark i Staffanstor - ger 60 jobb i elbristens Skåne

Microsoft uppför en serverhall i elbristens Skåne och Staffanstorp. Anläggningen, som byggs på en av världens bästa jordbruksmarker, kommer endast ge 60 jobb, men förbruka energi som en mellanstor svensk stad. Samtidigt läggs Heleneholmsverket i Malmö ner, och den så kallade storstaden Malmö går mot elkraftbrist.

Skånskan - 24 aug 19 kl. 11:00

Hitta godsakerna i din rabatt

HELGREPORTAGE Plocka sallat och gräva upp potatis – självklart. Men att ge sig ut bland perennerna i rabatten och börja stoppa knoppar och skott i munnen känns kanske mer ovant. Fast många av våra prydnadsväxter är faktiskt ätbara.

Barometern - 24 aug 19 kl. 06:00

Långväga gäster lockades av rökt fisk

En fiskbutik på Öland fick Kunder som rest från Andorra för att handla. Det lokala, närproducerade har gjort intryck. Kunderna fick även se hur fisken röktes..

Dagensanalys.se - 23 aug 19 kl. 13:02

Simone Westerberg utsedd till CEO för IPG Mediabrands

Nu är det klart att Simone Westerberg tar rollen som CEO för IPG Mediabrands i Sverige. Simone kommer senaste från GroupM där hon var COO de senaste tre åren. Simone Westerberg som tillträdande CEO för hela gruppen, passade oss och våra behov baserat på hennes unika erfarenhet av att etablera verksamheter baserat på att attrahera nya Kunder, samt att utveckla affärer, kompetenser och tjänsteområden.

Dagensanalys.se - 23 aug 19 kl. 09:57

Krävs mer än data för att förbättra kundupplevelsen

En ny studie visar att när marknadsförare har extra pengar att investera, så väljer 32 procent att lägga dem på data, analys och teknologi. Men det krävs mer än data för att leverera en personlig kundupplevelse. Merkle har nyligen släppt rapporten The Customer Engagement Report Q3 2019 som har fokus på CRM.

PrivataAffärer - 21 aug 19 kl. 10:50

Ekonomen: Negativ sparränta skulle skrämma bort svenska sparare

Läs också: Jyske Bank inför minusränta på sparkonton för rika Kunder Flertalet europeiska banker, inklusive nordiska, belastar företagskonton med negativa räntor. Vissa schweiziska banker har även infört negativa räntor på vissa hushållskonton med höga insättningar. På tisdagen meddelade danska Jyske Bank att den kommer att införa en negativ räntesats om 0,6 procent på personkonton med placeringar på över 7,5 miljoner danska kronor, om inget annat avtalas.

Dagens PS - 21 aug 19 kl. 12:14

Den nya spellagen och vad den har åstadkommit

I början av året så trädde den nya spellagen i kraft. Vad innebär den och vad har hänt sedan dess? Tillstånd Just tillstånd har det pratats mycket om.

SmålandsPosten - 22 aug 19 kl. 22:01

Stängd passage ställer till problem i centrum

En låst grind stoppar genomströmningen av Kunder till Bländapassagen i centrala Växjö. Näringsidkare är oroliga över att den stundtals försämrade åtkomligheten drabbar affärerna negativt..

Skånskan - 21 aug 19 kl. 15:47

Hurva blev asfaltcentrum igen

HURVA Svevias vd och koncernchef Anders Gustafsson invigde på onsdagen företagets nya asfaltsverk i Hurva. Här ska produceras 120 000 ton asfalt per år som ska säljas till allt från stora Kunder som Trafikverket till privatpersoner som vill asfaltera garageuppfarten.200 gäster var inbjudna till invigningen.

Dagensanalys.se - 22 aug 19 kl. 15:30

Flowbox får Visma som kund

Startupbolaget Flowbox hjälper e-handelsföretag att använda sina Kunders social media-innehåll i sin marknadsföring och försäljning har fått Visma som kund. Flowbox, som grundades 2016, har idag 285 Kunder i åtta länder. Bland svenska Kunderna finns NA-KD, Ideal of Sweden, Hermine Hold, Footway, Gina Tricot och Indiska.

Sydsvenskan - 22 aug 19 kl. 11:44

Körkortsscanning ska stoppa hot och stölder på återvinningscentraler

SKÅNE: Upprepade stölder och hot gör att Sysav höjer säkerheten vid alla återvinningscentraler. Från december måste privatpersoner scanna sina körkort för att bli insläppta. ”Vi tittar på hur vi ska hantera individer som besöker oss extremt frekvent”, säger Sysavs projektledare Olof Linde.

Skånskan - 21 aug 19 kl. 16:56

”Hur tänkte ni Skånetrafiken?”

lund Hanna Gunnarsson (V) twittrade om en sittbänk vid den nya hållplatsen på Universitetssjukhuset.
Hon undrar varför Skånetrafiken har satt metallstänger mitt i bänken så att den bara rymmer tre personer istället för fem.– Detta är en jättekonstig bänk på nya hållplatsen på universitetssjukhuset i Lund.

DI - 21 aug 19 kl. 11:15

Strategen: Smashläge för utdelningsaktier – här är börsens högavkastare

Släpp allt du har och köp utdelningsaktier. Det rådet pumpar Goldman Sachs nu ut till sina Kunder. Di har tagit fram topplistan på var du får bäst direktavkastning på….

Affärsvärlden - 21 aug 19 kl. 10:52

Ica Banken: Inte läge att skrämma bort kunderna med minusränta

En negativ ränta på sparkonton är något som svenska banker in i det längsta kan tänkas undvika eftersom det skulle kunna skrämma bort Kunder. Det säger Magnus Hjelmér, vardagsekonom på Ica Banken..

PrivataAffärer - 21 aug 19 kl. 08:32

Storytel i nytt avtal med Bonnierförlagen

Det var i våras det blev känt att parterna inte kunde komma överens och Storytel har sedan början av april inte kunnat erbjuda nya titlar från Bonnierförlagen. ”Jag gläds enormt åt att Storytels Kunder åter kan läsa och lyssna på hela Bonnierförlagens katalog, inklusive alla nya böcker. Storytel och Bonnierförlagen har haft intensiva förhandlingar under sommaren som slutligen utmynnade i att vi kunde ingå avtalet i dag”, säger Storytels vd Jonas Tellander via ett pressmeddelande.

GöteborgsPosten - 21 aug 19 kl. 08:31

82 kameror – fackets kritik mot övervakning på Gekås

Får tummen upp av Kunder och polis – men facket vill se en förändring..

Dagens PS - 21 aug 19 kl. 07:48

Skandalomsusade Allra bara ett minne blott

Pensionsbolagets skylt plockas snart ned efter den uppmärksammade Allra-härvan. Kvartett ställs snart inför rätta. ”Allra är avvecklat”, säger medgrundaren Alexander Ernstberger, som står åtalad för grovt mutbrott och tagande av muta och tidigare har suttit häktad, till Dina Pengar i Expressen.

PrivataAffärer - 21 aug 19 kl. 08:13

Ungefär som väntat för Alimak

Nettoomsättningen uppgick till 1.193 miljoner kr, vilket kan jämföras med snittförväntan på 1.198 miljoner.

Skånskan - 21 aug 19 kl. 06:00

Avslår förslag om sopsortering

Hörby En Hörbybo skrev i ett medborgarförslag att kommunen skulle ge hushållen fyrfackskärl.
Det avslår nu kommunstyrelsen, efter ett yttrande från Merabs vd.En före detta kommunal miljöarbetare lämnade tidigare i år in ett medborgarförslag om att alla villor och sommarstugor skulle få fyrfackskärl.

YLE - 20 aug 19 kl. 19:59

Identifiering av kunder och förflyttning av spelautomater kan hjälpa spelberoende - så här tycker regeringspartierna

Under den senaste tiden har spelbolaget Veikkaus fått kritik för aggressiv reklam, kopplingar till politiken och hur de lättillgängliga automaterna påverkar spelberoende personer. Nu har Yle frågat de finska partierna vad man kunde göra åt saken..

SVT - 20 aug 19 kl. 20:19

Flixbus: ”Tar all feedback på största allvar”

Anmälningarna till Konsumentverket mot bussföretaget Flixbus har ökat kraftigt under 2019. Flera Kunder som SVT varit i kontakt med beskriver resor med långa förseningar och bristande information. Nu svarar bolaget på kritiken..

Blekinge Läns tidning - 20 aug 19 kl. 11:43

Yrkar på fem års fängelse efter knarkresa

Ronnebybon hade redan gjort upp med en eller flera Kunder efter att ha hämtat cannabis för miljonbelopp i Spanien. Det menar åklagare Christoffer Östlind som vill fängsla mannen i minst fem år. Rättegången avslutades under måndagen..

Nyteknik - 20 aug 19 kl. 11:37

MindSphere tar dig närmare kunden

När Sundsvallsbaserade teknikföretaget Sund Birsta började intressera sig för Internet of Things valde man Siemens MindSphere-lösning för att ge bättre service till sina Kunder och fånga möjligheterna med en växande eftermarknad. Som världsledande inom sitt område förser man stålverk världen över med maskiner som binder ihop och förpackar färdiga stålprodukter..

Dagens PS - 20 aug 19 kl. 10:33

Danska banken blir först ut med minusränta

Jyske bank blir första bank i Danmarks historia som introducerar negativa räntor till privata Kunder.  Det skriver Svenska Dagbladet, med hänvisning till uppgifter från Berlingske. Den negativa räntan gäller för konton som överstiger 7,5 miljoner danska kronor.

Cornucopia - 20 aug 19 kl. 10:15

Reklam: Få 200:- SEK om du skaffar ett Revolutkort

Detta inlägg bör ses som marknadsföring för Revolut, och är alltså reklam.
Revoluts förpackning för deras premium metallkort.Jag har fått ett erbjudande från fintechbolaget Revolut att ge bort 200:- SEK till den som tecknar sig för ett Revolutkort.

DN - 20 aug 19 kl. 08:34

Dansk bank inför negativ ränta för rika

Jyske bank inför minusränta för rika Kunder. Det skriver tidningen Ekstrabladet. .

Dagens PS - 20 aug 19 kl. 07:10

Carnegies aktiechef varnar för ”stora konsekvenser”

Börsen rör sig upp och ned men kortsiktigt är den översåld. Den bedömningen gör Carnegie Private Banks aktiechef David Karlsson. ”Det är en svårhandlad börs utan tydlig trend, men där börsen kortsiktigt är översåld.

GöteborgsPosten - 19 aug 19 kl. 22:40

Dyrare hyrbilar väntar för Sunfleets kunder

Ska slås ihop med Volvos nya satsning M • Sunfleetanvändaren Kajsa: "Priset bara steg och steg"..

Sydsvenskan - 19 aug 19 kl. 20:15

Varför sätter ni inte upp högre mål för hur nöjda resenärerna är med tågen?

Peter Krogh förstår inte hur man kan ha ett mål på 60 procents nöjda Kunder..

Skånskan - 19 aug 19 kl. 20:30

Tragedi lockade fram minnen om övergrepp

UTNYTTJAD Varför vågade jag inte berätta? Varför gjorde vuxenvärlden så lite? Det är frågor som José R Franco ställer sig när han tänker tillbaka på en barndom där han utsattes för sexuella övergrepp av både män och kvinnor.

Dagensanalys.se - 19 aug 19 kl. 19:45

Benjamin Holmfred tar över rollen som vd på IUM

IPG Mediabrands i Sverige rör om i organisationen och utser Benjamin Holmfred till ny vd för IUM. Samtidigt tar Fredrik Forsberg rollen som vd för Reprise Digital. Holmfred kommer senast från rollen som Media & Trading Director på Mindshare.

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 14:08

Rekordtornet i Göteborg försenas till 2022

Karlatornet, som planeras bli Nordens högsta byggnad, försenas på grund av förhandlingar med en ny finansiär som tagit längre tid än beräknat. Det skriver Dagens Nyheter. Initialt var planen att Karlatornet skulle stå färdigt till Göteborgs 400-årsjubileum om två år.

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 11:33

Kindered åker på miljonböter i Holland

Kindred har fått böter på 470.000 euro, motsvarande drygt 5 miljoner kronor, från den nederländska spelinspektionen KSA för att ha accepterat spel från holländska Kunder. Beslutet, som relaterar till händelser före den nyligen antagna Remote Gambling Bill, följer liknande beslut riktade mot andra speloperatörer de senaste 18 månaderna, uppger bettingbolaget i ett pressmeddelande.

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 11:33

Kindred åker på miljonböter i Holland

Kindred har fått böter på 470.000 euro, motsvarande drygt 5 miljoner kronor, från den nederländska spelinspektionen KSA för att ha accepterat spel från holländska Kunder. Beslutet, som relaterar till händelser före den nyligen antagna Remote Gambling Bill, följer liknande beslut riktade mot andra speloperatörer de senaste 18 månaderna, uppger bettingbolaget i ett pressmeddelande.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.