Kunder

Wednesday, 16 October, 18:45

Nyheter om Kunder

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 26 sep 19 kl. 12:16

Kollapsad aktie reser sig – rusar över 100 procent

Videostreamingbolaget Bambusers aktie stiger explosionsartat på nyheten om en ny videotjänst ihop med klädhandlarna Na-kd och H&M-ägda Monki.  Idén bakom tjänsten är att detaljhandlare ska kunna livesända på sina egna sajter och även interagera med Kunder och sälja produkter, skriver Di Digital. ”När konsumenten tänker live så handlar det inte om nyheter på tv längre.

GöteborgsPosten - 26 sep 19 kl. 12:04

ABN Amro i penningtvättsutredning

Den nederländska storbanken ABN Amro misstänks för att inte ha uppfyllt sina skyldigheter för att motverka penningtvätt. Nederländska åklagare misstänker att banken under flera år har misslyckats med att rapportera misstänkta transaktioner på ett korrekt sätt och inte heller avbrutit relationer med misstänkta Kunder i tid..

DI - 26 sep 19 kl. 10:00

Resurs nordiska konsumentundersökning: Konsumenter blir mer nöjda med sitt köp i butik jämfört med köp via e-handel

Resurs nordiska konsumentundersökning kring vad som skapar lojala Kunder visar att ett generöst sortiment inte alltid….

Dagens PS - 26 sep 19 kl. 10:11

Apples leverantör nekas stödpaket

Problemtyngda Japan Display kommer inte att få kapital från den kinesiska fonden Harvest Tech Investment Management. Det skriver Nikkei Asian Review. Harvest har enligt uppgift meddelat att man inte skjuter till de 60 miljarder yen, motsvarande 5,4 miljarder kronor, som det var planerat.

Expressen - 26 sep 19 kl. 06:45

Svartsjuk apotekare spred Jennys läkemedelshistoria

Personal på Apoteket läckte Jenny Liljenbergs privata läkemedelshistorik – för att förstöra hennes kärleksrelation.Men statligt ägda Apoteket vet inte exakt hur många fler Kunder som kan ha drabbats.Det finns nämligen ett stort hål i företagets säkerhetsnät.

Dagens PS - 25 sep 19 kl. 15:16

Så har de nya lagarna förändrat spelen online 

När det snart har gått ett år med de nya svenska lagarna för spel online börjar vi se de förändringar som licenssystemet har bidragit till. Med det nya regelsystemet är det bara spelbolag med svensk licens som får vända sig till svenska spelare på svenska. De som har fått licensen betalar skatt på sina svenska inkomster till Sverige medan spelarna fortsatt kan spela med skattefria vinster.

YLE - 25 sep 19 kl. 14:42

Tjäreborg lovar flyga hem de sista strandsatta resenärerna i kväll - kunder har klagat på knapphändig information

Researrangören Tjäreborg uppger att bolaget flyger hem sina sista strandsatta resenärer från i Grekland. 21:35 ska ett plan avgå från Preveza. I måndags inhiberades Tjäreborgs samtliga charterflyg på grund av moderbolaget Thomas Cooks konkurs..

YLE - 25 sep 19 kl. 14:42

Tjäreborg lovar flyga hem de sista strandsatta resenärerna på onsdag kväll - kunder har klagat på knapphändig information

Researrangören Tjäreborg uppger att bolaget flyger hem sina sista strandsatta resenärer på onsdag kväll. Klockan 21:35 ska ett plan avgå från Preveza i Grekland. I måndags inhiberades Tjäreborgs samtliga charterflyg på grund av moderbolaget Thomas Cooks konkurs..

PrivataAffärer - 25 sep 19 kl. 12:47

Högutdelande portföljen som slagit index med råge

Mangolds ”Högutdelande Aktier” i korthet: För private banking-Kunder som önskar diskretionär förvaltning Förvaltningsavgift: 1,5 procent / år
Courtage: 0,25 procent
Minsta belopp för investering: 500 000 kr Är du intresserad av att komma på ett lunchseminarium och få mer information om Mangolds Högutdelande Aktieportfölj? Anmäl dig här. Där kan du också läsa mer om portföljen.

Dagens PS - 23 sep 19 kl. 12:00

Svenskt regtechbolag väl rustat för drömmarknad

När reglerade verksamheter som banker och spelbolag ska möta världens Kunder via nätet behöver de hjälp att identifiera Kunderna i realtid. ZignSec, som snart First North-listas, verkar på det glödheta området ”regtech”, där finansvärldens orkan av reglering bara ger teknikbolagen medvind. En tjänst som gör identifiering och verifiering av Kunder på nätet lika snabb och enkel som betalningen – så kan man kortfattat beskriva vad svenska snabbväxaren ZignSec levererar, och nu ska rulla ut på en global marknad.

Expressen - 25 sep 19 kl. 10:42

Stort test av alla aktörer på elscooter-marknaden

Konkurrensen om Kunder till elsparkcyklarna bara ökar.I Stockholmområdet finns nu nio olika aktörer på marknaden. Flera av dem är även verksamma i andra svenska städer.

Cornucopia - 24 sep 19 kl. 09:10

Uppföljning kring Thomas Cooks konkurs - skyldig miljarder till hotell

Kanske en liten uppföljning kring den anrika researrangören Thomas Cooks konkurs. Bland annat lämnar man miljardbelopp i skulder till hotell i Tunisien och på Cypern, samtidigt som bolagets styrelse tagit ut runt 240 MSEK i arvoden de senaste fem åren genom kreativa lösningar för att pumpa upp bokfört resultat. Svenska Ving ska ha återupptagit verksamheten, men frågetecken kvarstår kring risken i bolaget.

Dagens PS - 25 sep 19 kl. 10:13

Xiaomis nya smartphone är nästan bara skärm

Alibabas nya AI-chip, WeWorks vd som tvingas lämna sin post samt Xiaomis nya telefon – allt det och mer i dagens techbrief. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. WeWorks vd tvingas lämna sin post Efter uppskjuten börsnotering och misstroende från ledning och investerare har nu WeWorks vd och medgrundare Adam Neumann valt att lämna sin post, rapporterar CNBC.

Dagensanalys.se - 25 sep 19 kl. 10:17

Vart tredje leverantörsföretag planerar personligt innehåll

84 procent av beslutsfattare inom företag som levererar till andra företag, B2B, uppger att ökande digitala förväntningar från Kunder och partners är deras största externa utmaning. Det visar en ny undersökning av Episerver. Svenska beslutsfattare, 81 procent, låg i topp bland de som bedömer att artificiell intelligens, AI, kommer att ersätta människor för jobb inom marknadsföring, före USA där 62 procent av ledarna uppgav detsamma.

SR - 25 sep 19 kl. 07:13

E-handeln lyfter förpackningsbranschen

Den ökande e-handeln innebär stark tillväxt för förpackningsindustrin. Samtidigt kämpar branschen för att möta snabbt förändrade krav från sina Kunder..

Expressen - 05 okt 19 kl. 13:16

Mio-anställda hånade kunder – jobbar igen

Tre Mio-anställda spelade in en film där de anställda imiterade Kunder med invandrarbakgrund.Filmen, som fick stor spridning och erhöll mycket kritik, ledde till att de tre anställda stängdes av samtidigt som Mio initierade en intern utredning.Nu ha personerna återgått i arbete, rapporterar Bohusläningen..

DN - 24 sep 19 kl. 23:05

137 Ving-kunder fortfarande fast utomlands

137 personer som har rest utomlands med konkursdrabbade Ving, har ännu inte fått komma hem. .

Skånskan - 23 sep 19 kl. 16:53

Årets frisör hittar idéer i naturen

Prisad. – Jag triggas lite av att göra saker som ingen annan har gjort. Jag gillar att utmana mig själv, gå lite nya vägar.

Skånskan - 24 sep 19 kl. 16:44

Mindre varmt vatten värmer

lund ESS, Max IV och Brunnshög kopplas samman i ett nytt slags fjärrvärmenät, som tar vara på en stor del av överskottsenergin från forskningsanläggningarna.
På tisdagen kopplades den första kunden in under en ceremoni. Det rör sig om Science Village möteslokal Möllegården.

NT - 24 sep 19 kl. 17:00

Konditoriet satsade för att nå nya kunder

De var tvungna att bygga om och ändra sin meny..

Dagens PS - 24 sep 19 kl. 12:08

HSB lämnar Swedbank: 140.000 sparare flyttas

HSB lämnar Swedbank i sticket när bostadskooperationen byter bankpartner för bosparande. Hundratusentals Kunder påverkas av bytet. Ny partner blir Danske Bank, enligt ett pressmeddelande.

DI - 24 sep 19 kl. 11:28

Tusental Ving-kunder fortsatt strandsatta

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa….

GöteborgsPosten - 24 sep 19 kl. 11:23

Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad..

Barometern - 24 sep 19 kl. 10:50

Efter konkursen – Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad. Men dagens resor ska avgå som planerat..

Vagabond - 24 sep 19 kl. 09:49

Ny slags transfer: Hundspann från flygplatsen direkt till Sälens skidbackar

Flygbolaget BRA ger sina Kunder möjligt att boka flygtransfer med hundspann mellan flygplats och skidbacke..

DI - 24 sep 19 kl. 09:13

Boris Johnson ifrågasätter statens ansvar för Thomas Cook

Med hotell och flygbolag världen över, sitter för närvarande 600.000 Thomas Cook-Kunder utomlands och väntar på hjälp….

Affärsvärlden - 24 sep 19 kl. 09:22

Boris Johnson kritiserar Thomas Cook - ifrågasätter miljonlöner

Med hotell och flygbolag världen över, sitter för närvarande 600.000 Thomas Cook-Kunder utomlands och väntar på hjälp för att resa hem från sina turistdestinationer..

Cornucopia - 23 sep 19 kl. 07:08

Thomas Cook i konkurs - 10 000-tals svenskar drabbade

Den brittiska resekoncernen Thomas Cook har gått i konkurs. Upp till runt enmiljon resenärer är drabbade i varierande omfattning och enbart från Sverige omfattas 10 000-tals svenskar via Ving, Spies och Tjäreborg. Under dagen är 36 avgångar från Sverige inställda, plus inkommande flyg.

Dagens PS - 24 sep 19 kl. 07:58

Ving återupptar flygningarna i dag

Ving återupptar i dag tisdag sina flygningar meddelar resebolaget på sin hemsida. Det beskedet kommer efter att Ving under måndagen tvingats ställa in flygningarna efter att ägaren Thomas Cook gått i konkurs. ”Vi kan nu meddela att Thomas Cook Airlines Scandinavias flyg tas i trafik under tisdagen den 24/9 och att Vinggruppens verksamhet därmed åter är igång”, skriver bolaget.

Sydsvenskan - 24 sep 19 kl. 08:11

Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad. Men dagens resor ska avgå som planerat. De 1 554 resenärer som skulle ha återvänt med Ving till Sverige under måndagen är fortsat.

Blekinge Läns tidning - 24 sep 19 kl. 08:11

Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad. Men dagens resor ska avgå som planerat..

SmålandsPosten - 24 sep 19 kl. 08:11

Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad. Men dagens resor ska avgå som planerat..

Sydöstran - 24 sep 19 kl. 08:11

Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad. Men dagens resor ska avgå som planerat..

YA - 24 sep 19 kl. 08:11

Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad. Men dagens resor ska avgå som planerat..

BT - 24 sep 19 kl. 08:11

Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad. Men dagens resor ska avgå som planerat..

Barometern - 24 sep 19 kl. 08:11

Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad. Men dagens resor ska avgå som planerat..

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 19 kl. 08:11

Vings kunder fortsatt strandade

Men dagens resor ska avgå som planerat..

DI - 24 sep 19 kl. 08:35

Sparekonomen: EQT prioriterade småsparare – alla fick tilldelning

Alla Avanza-Kunder som visat intresse av EQT:s aktie har fått tilldelning..

Kristianstadsbladet - 24 sep 19 kl. 08:11

Vings kunder fortsatt strandade

De resenärer som skulle ha flugit hem med Ving i går efter Thomas Cook-konkursen har ännu inte fått någon ny hemresa bokad. Men dagens resor ska avgå som planerat..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.