Kristianstad FC

Saturday, 16 February, 00:54

Nyheter om Kristianstad FC

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - 19 jan 19 kl. 00:04

Debatt: Alla måste dra sitt strå till stacken

Sverigedemokraterna Kristianstad strävar efter att alla barn och ungdomar i Kristianstad ska ges möjlighet att få utvecklas utifrån sina egna förutsättningar..

Kristianstadsbladet - 24 jan 19 kl. 20:13

IFK vill inte kommentera löneläget kring Lindgren

Fyspasset på torsdagsförmiddagen blev Ola Lindgrens sista avtryck i IFK Kristianstad. Vin lunchtid hade Lindgren och ordföranden Johan Cosmo ett sista samtal och efter det var uppbrottet ett faktum. – Vi tänker på lagets bästa och då var det här det bästa beslutet, säger Johan Cosmo..

Expressen - 24 jan 19 kl. 16:31

Lindgren lämnar direkt – de ersätter på bänken

Ola Lindgren lämnar IFK Kristianstad med omedelbar verkan.Guldtränaren ersätts tills vidare av en intern lösning.– Det har varit en fantastisk tid i IFK Kristianstad men allting har ett slut, säger Ola Lindgren..

Expressen - 19 jan 19 kl. 15:24

Stadsmissionen vidtar åtgärder efter uppgifter om hot och våld

Tidigt i morse hittades en man i 35-årsåldern död på Stadsmissionens härbärge i Kristianstad. Dödsfallet inträffade samma dag Kvällspostens avslöjade att vapen, våld, hot och droger förekommer på härbärget.Stadsmissionen ska nu se över sina rutiner..

Kristianstadsbladet - 01 feb 19 kl. 21:30

Debatt: Högskolan är kvar i Kristianstad om tio år om den får en centrumnära placering

I min tidigare insändare (9/1) lyfte jag frågan, hur Kristianstad kommun skall ställa sig till Högskolans önskan om en central placering. Skall kommunledningen vara en aktivt lyssnade och samarbetsvillig part, eller skall det vara tvärtom?.

Kristianstadsbladet - 26 jan 19 kl. 13:30

14.00: Följ Önnered–KHK

Kristianstad HK fortsätter jakten på nytt kontrakt i SHE och spelar mot Önnered i västra Göteborg under lördagseftermiddagen. Avkast 14.00..

Kristianstadsbladet - 01 jan 19 kl. 13:00

CSK – en pigg 45-åring

CSK. En byggnad som dominerar stadsbilden i Kristianstad, och som de flesta invånare har en relation till. Här ges vård och utförs operationer, här föds 2 100 barn om året och en del svårt sjuka eller skadade somnar in.

Kristianstadsbladet - 26 jan 19 kl. 09:00

”Jag hoppas att vi kan överraska”

Kristianstad HK besegrade Skara senast. Nu toppar SHE-jumbon upp med nyförvärvet och landslagsspelaren Dajana Jovanovska inför bortamötet med Önnered. – Jag hoppas att vi kan överraska, säger KHK-tränaren Ulf Schefvert..

Trelleborgs Allehanda - 26 jan 19 kl. 07:47

Medan du sov: Här är nattens händelser

Stökigt i Kristianstad och skadegörelse på Öresundståg. Personrån i Malmö..

Kristianstadsbladet - 26 jan 19 kl. 07:09

I natt: Kastade cyklar och sönderslagen tågspegel

Vid 22.30-tiden på fredagskvällen ska det ha varit stökigt på Östra Storgatan i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 26 jan 19 kl. 07:31

Medan du sov: Här är nattens händelser

Stökigt i Kristianstad och skadegörelse på Öresundståg. Personrån i Malmö..

YA - 26 jan 19 kl. 07:31

Medan du sov: Här är nattens händelser

Stökigt i Kristianstad och skadegörelse på Öresundståg. Personrån i Malmö..

Kristianstadsbladet - 26 jan 19 kl. 06:33

Misstänkt rattfull stoppades med basebollträ

En man i 35-årsåldern stoppades av polis på E22 i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 26 jan 19 kl. 05:00

Ny förskola på gång på Tempotorget

En ny central förskola i Kristianstad är nu ett steg närmare. Detta sedan kommunen och Backahill som planerar för nya bostäder på Tempotorget tecknat ett samarbetsavtal..

Kristianstadsbladet - 26 jan 19 kl. 05:00

Debatt: Vem får jobb när byggtakten avtar?

Det är med spänning vi har kunnat följa utvecklingen för byggbranschens aktörer när Kristianstad vågat satsa under en längre tid. Att politiken förstått att byggande skapar arbete och livsmöjligheter till och med över mandatperioder och vallöften, om man gör breda politiska handslag. Detta har varit en välkomnad vuxen politisk ordning från det tidigare majoritetsstyret S+L+C..

Kristianstadsbladet - 06 jan 19 kl. 12:58

Trafikpolis på ”oväntade ställen” – gav resultat direkt

Trafikgruppen i Kristianstad satsar just nu på att positionera sig vid mindre vägar i kommunen. Vid Kavrö åkte till exempel två förare fast omgående då de körde i 120 på 80-väg..

YA - 05 feb 19 kl. 00:00

Linnea är kanalchef på P4 Kristianstad: ”Jag har saknat journalistiken”

Du har hört hennes röst i P4 Kristianstad. Men Linnéa Mattisson har alltmer rört sig mot det som sker bakom kulisserna i radiohuset. Hon gillar nämligen att ha koll på läget..

Skånskan - 24 jan 19 kl. 20:27

Kapten Hellström ute efter revansch

Handboll Serieledande IK Lågan ska försöka förlänga segerraden i division 2 södra. För motståndet i helgen står HK Hök, som vann första mötet i höstas med uddamålet. Lågans lagkapten Jonathan Hellström är revanschsugen och vet vad som gäller.

Kristianstadsbladet - 04 jan 19 kl. 11:30

Hallå där! Ska ni återuppliva mc-kortegen?

... som återupplivar den klassiska mc-kortegen mellan Kristianstad och Åhus – i år den 25 maj, för att samla in pengar till barn- och ungdomssjukhuset i Lund..

Kristianstadsbladet - 25 jan 19 kl. 16:39

Tingsrätten får sin första kvinnliga lagman

Regeringen har utnämnt chefsrådmannen Monica Felding till lagman i Kristianstads tingsrätt. Hon blir den första ordinarie kvinnliga tingsrättschefen i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 25 jan 19 kl. 15:16

Just nu: Häktad för stölder – greps efter biljakt

På fredagen häktades en 19-åring, som misstänks för flera stölder på Söder. 19-åringen greps efter en biljakt i Kristianstad i onsdagsmorse..

Kristianstadsbladet - 25 jan 19 kl. 05:00

Oense om systematik i ”social dumpning”

Kristianstads kommun har hjälpt åtta hushåll att flytta till Brobysjukhuset genom att betala deras första hyra. Även om det kan finnas ett visst mörkertal så anser verksamhetschefen för Arbete och välfärd i Kristianstad att det är fel att kalla det systematik..

Kristianstadsbladet - 25 jan 19 kl. 04:00

Högskoleledningen fel ute - tänk om - tänk nytt!

I KB 20/1 hävdar Håkan Pihl, rektor vid Högskolan i Kristianstad, och Ulf Kvist, Högskolestyrelsens ordförande, att högskolans geografiska läge utgör den viktigaste faktorn för dess utveckling. Johan Lindberg håller inte med..

Kristianstadsbladet - 03 feb 19 kl. 19:45

Johansson (M) om Skånetrafikens mörkande – ”Kristianstad kommun tänker inte spela Öststats-Jeopardy”

Skånetrafiken, och i synnerhet Region Skåne, behöver spara. Cirka 55 miljoner är det sagt. Men med bara dagar kvar till beslut har inte ens ansvariga tjänstemän och politiker för kollektivtrafikfrågor i Kristianstad kommun fått se handlingarna.

Kristianstadsbladet - 24 jan 19 kl. 20:27

Leo Larsson: "Det blir en stor utmaning för hela gruppen”

Spelarna i IFK Kristianstad körde på hårt under ledning av Jesper Larsson och Uffe Larsson. Efter träningspasset fick Bladetsporten några ord med ett par av spelarna. – Det kommer att bli en stor utmaning för oss spelare.

GöteborgsPosten - 24 jan 19 kl. 17:08

Lindgren lämnar direkt: "Ingen konflikt"

Att Ola Lindgren och IFK Kristianstad skulle gå skiljda vägar efter säsongen var redan klart. Men nu meddelar mästarklubben att tränaren lämnar med omedelbar verkan..

GöteborgsPosten - 24 jan 19 kl. 17:08

Lindgren lämnar direkt: "Ingen konflikt"

Att Ola Lindgren och IFK Kristianstad skulle gå skiljda vägar efter säsongen var redan klart. Men nu meddelar mästarklubben att tränaren lämnar med omedelbar verkan..

Kristianstadsbladet - 23 jan 19 kl. 19:43

Uppgifter: Ola Lindgren på väg bort från IFK redan nu

”Ola Lindgren lämnar IFK Kristianstad efter säsongen”, skrev IFK på sin hemsida så sent som för en vecka sedan. Men nu kommer nya bud – igen. Enligt Kvällsposten talar mycket för att Lindgren trots allt lämnar klubben mitt under säsongen.

Kristianstadsbladet - 24 jan 19 kl. 14:30

Skarp pistol i fokus under rättegång i säkerhetssal

På torsdagen ställdes tre Kristianstadsbor inför rätta i säkerhetssalen i Malmö. En skarp pistol stod i fokus. Den hittades i en lägenhet vid en husrannsakan i höstas och knyts till två skjutningar i Kristianstad förra året..

Kristianstadsbladet - 21 jan 19 kl. 17:27

Full pott i USM – IFK till steg 4 med tre lag

Det blev full pott för pojkar 16 i USM-handbollen. Åhus Handboll får sällskap av tre (!) lag från IFK Kristianstad till steg 4 i mars.

Expressen - 05 jan 19 kl. 07:00

Butiksdöden sprider sig snabbt i Sydsverige

Butiken stänger, ledig lokal. I flera sydsvenska städer klappar butikerna i centrum ihop. Shoppingen har flyttat ut på nätet och in i stora köpcenter långt från stadskärnan.

Kristianstadsbladet - 09 jan 19 kl. 12:39

Lindgren bekräftar: Lämnar IFK efter säsongen: ”Tråkigt sätt att få reda på det”

IFK Kristianstad väntas inom kort presentera sin nya lösning på tränarsidan. Nu bekräftar även Ola Lindgren att han lämnar klubben efter den här säsongen. – Det kommer att bli så.

Kristianstadsbladet - 24 jan 19 kl. 05:01

Nöje: Rock'n'roll och ansvar i kaotiska tider

Nyss 20 fyllda och gitarrist i hjältebandet. Men efter tre år packade Aaron Lee Tasjan väskorna, sa tack & hej till New York Dolls – och flyttade till Nashville. Den 30 januari kommer han till Kristianstad, aktuell med ett album som älskas av publiken och hyllas av musikpressen..

Kristianstadsbladet - 20 jan 19 kl. 05:00

Färre betalade sina p-böter

Det utfärdades färre p-böter i Kristianstad i fjol jämfört med 2017, men samtidigt var det en lägre andel av dem som betalades. Bäst i nordöstra Skåne på att betala sina böter är man i Östra Göinge..

Kristianstadsbladet - 26 jan 19 kl. 21:30

Backyard Babies firar 30 på Kristianstad Rockfest

Förfest på Biljardkompaniet, första bandsläppet. Då spelar Kristianstad Rockfest ut ett av de starkaste korten. 30-årsjubilerande Backyard Babies står på scen i Tivoliparken i sommar..

Kristianstadsbladet - 24 jan 19 kl. 00:01

Unik trio börjar spela i Sverige — Kristianstad ett av de första stoppen

På fredag kan ny spännande nordisk musik höras på Kulturkvarterets kafé . Eller vad sägs om en konversation mellan en fagott, flöjt och klarinett som slutar med att två av dem hamnar i bråk och den tredje börjar hicka?.

Sydsvenskan - 20 jan 19 kl. 20:10

Ingen gripen efter brutalt hundrån

Polisen har fortfarande inte gripit någon misstänkt person efter det brutala överfallet i Kristianstad den 10 januari. En kvinnlig kennelägare misshandlades svårt och blev därefter bestulen på sex golden retriever-valpar. – Jag är väldigt rädd och vågar.

Expressen - 23 jan 19 kl. 08:42

Inbrottstjuv körde på polisbil – en polisman skadad

Ett inbrottsförsök i Kristianstad slutade med att gärningsmannen körde på en polisbil.Mannen, som är född -99 kunde gripas. Han fick inte med sig något från butiken.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.