Kräftgången

Sunday, 22 July, 20:21

Nyheter om Kräftgången

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 15 jun 18 kl. 10:10

H&M kör i diket på nytt: ”Jättejobbig krisstämpel”

Stockholmsbörsen har inlett fredagshandeln med lägre kurser. H&M pressas av ny försäljningsbesvikelse och Nobia av sänkt rekommendation från Carnegie. Efter 60 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,60 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade backat 0,39 procent.

Expressen - 13 maj 18 kl. 19:20

Fiaskot fortsätter: MFF förlorade igen

Kräftgången fortsätter.Krislaget Malmö FF förlorade borta mot Trelleborg med 0-1.Utlånade MFF-talangen Marko Johansson stoppade mästarna med en makalös räddning på Markus Rosenbergs superläge..

Dalarnas tidningar - 12 jun 18 kl. 20:52

Masarna helt utan chans borta mot Dackarna

Kräftgången fortsätter för Masarna. Dackarnas seger var väntad – och hemmalaget vann med klara 56–34 efter att ha avgjort matchen med tre heat kvar..

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 18 kl. 06:23

Kräftgången fortsätter för största partiet

Den styrande treklövern går samtidigt framåt..

Dagens PS - 07 jun 18 kl. 14:20

Börstips: Så investerar proffsen en miljon

Det kan vara klokt att skugga tungviktarnas råd. Dagens Industris Börsmorgon har frågat flera experter om hur du skulle placera en miljon kronor. Tidningen har sedan sammanställt en lista över de tolv senaste svaren.

Corren - 06 jun 18 kl. 08:00

LIVE: Bryter ÅFF tunga trenden?

Kräftgången fortsätter för ÅFF..

NT - 06 jun 18 kl. 08:00

LIVE: Bryter ÅFF tunga trenden?

Kräftgången fortsätter för ÅFF..

SR - 26 maj 18 kl. 17:34

Kräftgången fortsätter för Eskilstuna

Motgångarna fortsätter för Eskilstuna.Laget föll borta mot Kristianstad med 0-1..

Cornucopia - 21 maj 18 kl. 13:45

Börsen vill fortfarande inte vika ner

Den svenska börsen håller fortfarande emot och fortsätter sin grovt horisontella rörelse. Den kraftigt försvagade kronan bidrar antagligen till att hålla börsen uppe i svenska kronor mätt när exportbolagen går bra internationellt mätt i SEK.
Veckochart Stockholmsbörsens storboalgsindex OMXS30 sedan 2011.

Jönköpingsnytt - 05 maj 18 kl. 18:09

Kräftgången fortsätter för HFF

Husqvarna FF förlorade hemmamatchen mot Ljungskile med 4–2. HFF:s mål gjordes av Myer Bevan och Ryan Binns.
.

DI - 11 apr 18 kl. 09:32

Henrik Mitelman: Dystergökarna har fel – Japan har framtiden för sig

TOKYO. Hårt arbete lönar sig och att bejaka robotarna är ett vinnande koncept. Japan har framtiden för sig, trots en åldrande befolkning.

DI - 04 apr 18 kl. 11:29

Byggmax rasar vidare – blankarna gnuggar händerna

Byggmax fortsätter Kräftgången på onsdagen efter att ha fått sin riktkurs rejält nedskruvad av storbanken SEB För blankarna – som tycks ha lyckats med tajmingen – är det ljuv musik. .

Dagens PS - 28 mar 18 kl. 10:09

Analys om H&M: ”Ett förödande beslut”

Så skriver Dina Pengar i Expressen i en analys om H&M. Tidningen slår fast att klädjätten är ”död som svenskarnas folkaktie”. Enligt Frida Bratt på Dina Pengar har det ”varit ett förödande beslut” att tro på att klädjättens vd Karl-Johan Persson kan vända den negativa trenden.

Dagensanalys.se - 22 mar 18 kl. 14:20

Förtroendebarometern: Systembolaget i topp, polisen rekordökar och SVT:s ras fortsätter

Systembolaget fortsatt i topp, SVT:s kräftgång håller i sig och bland annat Ikea, polisen och Moderaterna ökar i förtroende. Dessutom tror 4 av 5 svenskar tror att falska nyheter är vanligt – 13 procent har själv spridit det. Det är några av resultaten av årets Förtroendebarometer som presenterades för tjugoandra året i rad av Medieakademin.

Länstidningen i Jämtland - 22 mar 18 kl. 13:14

Bottennotering för länet – tredje lägst lärarbehörighet i landet

Jämtlands län fortsätter Kräftgången när det gäller antalet behöriga lärare. I fyra kommunen minskar dessutom antalet, men ökar i fyra andra..

Skånskan - 09 mar 18 kl. 17:13

Rieks i het cupmatch mot sin gamla klubb

FOTBOLL Nye MFF-aren Sören Rieks är taggad inför lördagens cupmatch mot IFK Göteborg, där han var nyckelspelare i drygt tre säsonger. ERWP.fif(0)– Nu står man på den andra sidan, det ska bli roligt, säger han efter fredagens träning i blötsnön på Malmö IP.

IDG - 23 feb 18 kl. 11:18

HP Inc trotsar pc-kräftgången – levererar tack vare hybriddatorer och gaming


Hårdvarubolaget HP Inc verkar på marknader där det i bästa fall råder nolltillväxt men lyckas ändå öka försäljningen med 14 procent – och nu har företaget börjat ta upp beställningar på sina ”ständigt uppkopplade pc” i USA..

Computer Sweden - 23 feb 18 kl. 11:18

HP Inc trotsar pc-kräftgången – levererar tack vare hybriddatorer och gaming


Hårdvarubolaget HP Inc verkar på marknader där det i bästa fall råder nolltillväxt men lyckas ändå öka försäljningen med 14 procent – och nu har företaget börjat ta upp beställningar på sina ”ständigt uppkopplade pc” i USA..

SR - 06 feb 18 kl. 18:37

Stockholmsbörsen sjönk 2,1 procent

Stockholmsbörsen fortsatte Kräftgången på tisdagen. Vid stängning hade det breda OMXS-indexet gått ned med 2,1 procent. Läs mer: Hicka men ingen krasch på börsen i USA.

GöteborgsPosten - 06 feb 18 kl. 17:57

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt

Stockholmsbörsen fortsatte Kräftgången på tisdagen. Vid stängning hade det breda OMXS-indexet gått ned med 2,1 procent..

Skånskan - 04 feb 18 kl. 14:00

Frosta ska försöka undvika sistaplatsen

ISHOCKEY Målsättningen var en plats på övre halvan, men skador och sjukdomar har ställt till det rejält för Frosta HC i Hockeytrean södra D.
Nu är siktet inställt på att försöka undvika jumboplatsen. ERWP.

DN - 31 jan 18 kl. 14:45

Ericssons vd pressas av storägaren

Kräftgången för telekomkoncernen Ericsson fortsätter. Rapporten från fjärde kvartalet 2017 innehåller för det mesta dyster läsning. I en intervju med DN kommenterar han också pressen från nya storägaren Christer Gardell.

Dagens PS - 18 jan 18 kl. 08:48

Kände analytikern hissar H&M-aktien

Anser att aktien är ”enormt köpvärd”. Trots H&M:s kräftgång på börsen och trots att allt fler stora investerare överger aktien, så menar Peter Malmqvist, chefsanalytiker på Remium, att klädjättens aktie absolut är värd att stuva börsportföljen med. Det säger han i en intervju med Affärsvärlden, där han hävdar att den senaste tidens dramatiska kursfall i H&M är omotiverat.

DN - 09 jan 18 kl. 13:13

Börslyftet tilltar – H&M faller

Uppgången på Stockholmsbörsen tilltog under tisdagen. Flera tungviktare som SSAB, Electrolux, Tele2 och Assa Abloy drar iväg med över två procent. Mot strömmen går H&M vars kräftgång fortsätter..

SR - 03 jan 18 kl. 19:58

Sjätte raka förlusten för Sävehof

Kräftgången fortsätter för Sävehof i handbollens elitserie. Mot Lugi hemma inkasserades sjätte raka förlusten..

Dagens PS - 18 dec 17 kl. 09:54

H&M fortsätter rasa – är ned med 6 procent

Klädbolagets aktie i fritt fall på Stockholmsbörsen. När kanske ingen trodde att det kunde bli värre så fortsätter alltså H&M:s börshaveri. Aktien är alltså ned med hela 6 procent på måndagsmorgonen efter en dryg halvtimmes handel och flera storägare uttrycker nu besvikelse över klädbolagets utveckling, däribland stjärnförvaltaren Henrik Didner på fondbolaget Didner & Gerge – han tycker att det är dags för ledningen att kliva åt sidan till förmån för en helt ny ledning.

Barometern - 05 dec 17 kl. 11:31

Alliansen är tillbaka

Efter en turbulent politisk höst går alliansen framåt i opinionen.Ska Allianspartierna vinnas nästa års val krävs en breddning av det politiska programmet. Liberalerna är nästa parti som är på historiskt låga nivåer.

YLE - 18 nov 17 kl. 20:20

Inget fungerar för Sport – snittar en poäng per match

Landslagsuppehållet blev ingen ventil för Sport. I stället fortsatte Kräftgången för det extremt formsvaga Vasalaget. Efter nya förluster växer avståndet till slutspelsstrecket..

Dagens PS - 21 nov 17 kl. 10:40

Folkaktien under fortsatt press

En negativ rekommendation spär på Kräftgången. H&M har ännu en tung dag på Stockholmsbörsen. Vid 10-tiden hade aktien backat 1,2 procent till 194 kronor.

Dagens PS - 17 nov 17 kl. 09:20

JUST NU: H&M nu under skamgränsen

Kräftgången fortsätter för det tunga börsbolaget – kolla här! Klädjätten H&M backar 1,9 procent i börsöppningen i Stockholm på en sänkt rekommendation och aktien handlas därmed under magiska 200 kronor. Det rapporterar DiTV:s Börsmorgon, som konstaterar OMXS30 är ned med knappt 0,2 procent.

Länstidningen i Jämtland - 15 nov 17 kl. 06:30

Vikande pingistrend i länet och i Norrland: "Jag är bekymrad"

Kräftgången fortsätter i länets bordtennis. Årets DM i Häggenås var klart mindre än tidigare år. – Jag måste säga att jag är bekymrad för hela Norrlandspingisens utveckling, förklarar Björn Tengblad..

ÖstersundsPosten - 15 nov 17 kl. 06:30

Vikande pingistrend i länet och i Norrland: "Jag är bekymrad"

Kräftgången fortsätter i länets bordtennis. Årets DM i Häggenås var klart mindre än tidigare år. – Jag måste säga att jag är bekymrad för hela Norrlandspingisens utveckling, förklarar Björn Tengblad..

GöteborgsPosten - 01 nov 17 kl. 23:01

Utklassades av serieledaren – nu jumbo i tabellen

Kräftgången fortsätter för Heid – borta mot svenska mästaren förnedrades göteborgarna. Nu är laget ny jumbo i tabellen. – Det är klart att det här tär på oss, säger Towe Andersson om nederlaget..

Dalarnas tidningar - 13 okt 17 kl. 22:42

Åkerbloms hårda sågning efter nya Leksandsraset: "Vi står inte upp för klubbmärket"

Kräftgången fortsätter för Leksands IF.
Efter det senaste nederlaget, 2–6, borta mot Tingsryd, fick Hockeypuls kontakt med en mycket upprörd Markus Åkerblom.
– Vi står inte upp för klubbmärket, utan ser mest ut att tycka synd om oss själva för att vi inte är kvar i SHL, säger Leksandstränaren..

Dagens PS - 12 okt 17 kl. 10:14

Bitcoin rusar – ny drömgräns för kryptovalutan

Senaste tidens kräftgång som bortblåst på torsdagen. Bitcoin stiger med över 4 procent på torsdagen och noteras för första gången någonsin över 5 000 dollar. Den tidigare rekordnivån på cirka 4 950 sattes i början av september innan en nedgång på omkring 35 procent tog vid i samband med att Kina stramade åt reglerna kring digitala valutor.

DalaDemokraten - 13 okt 17 kl. 22:42

Åkerbloms hårda sågning efter nya Leksandsraset: "Vi står inte upp för klubbmärket"

Kräftgången fortsätter för Leksands IF.
Efter det senaste nederlaget, 2–6, borta mot Tingsryd, fick Hockeypuls kontakt med en mycket upprörd Markus Åkerblom.
– Vi står inte upp för klubbmärket, utan ser mest ut att tycka synd om oss själva för att vi inte är kvar i SHL, säger Leksandstränaren..

Magazin24 - 08 okt 17 kl. 18:31

Kräftgången fortsätter för Blue Hammers

Femte förlusten på de sex första omgångarna..

YLE - 29 sep 17 kl. 19:28

Mardrömssviten intakten – VPS tappade allt på fyra minuter

Tolv raka matcher utan seger. VPS kräftgång i fotbollsligan bara fortsätter. Den här gången stal bottenlaget HIFK med sig alla poäng från Vasa..

YLE - 23 sep 17 kl. 20:13

Kräftgången total för HIFK – åkte på femte raka förlusten

Katastrofstarten fortsätter för HIFK. Inte ens i bottenmötet med SaiPa blev det ett trendbrott. I stället sjunker HIFK ännu djupare..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.