Kospi

Sunday, 15 September, 18:08

Nyheter om Kospi

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 23 aug 19 kl. 07:42

Svagt uppåt på Asiens börser

Indexen står på plus nu på fredagsmorgonen, svensk tid, men det är endast blygsamma uppgångar. Börsplacerarna inväntar bland annat det tal som den amerikanska centralbankschefen (Federal Reserve) Jerome Powell ska hålla i Jackson Hole, rapporterar Omni Ekonomi vars börsrapport är från klockan 05.10 svenskt tid.

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 07:14

Kinas börser rusar efter positiva signaler

Hoppingivande samtal i handelskonflikten mellan USA och Kina höjer börstemperaturen. Det är breda uppgångar på Asiens börser under måndagsmorgonen, svensk tid, efter att hoppet tänds på nytt i handelssamtalen mellan USA och Kina. Vita husets rådgivare Larry Kudlow uppges efter förra veckans telefonsamtal ha meddelat att dessa blev ”mycket mer” framgångsrika än vad som rapporterats.

Dagens PS - 14 aug 19 kl. 07:21

Trumps tullbesked eldar på Asienbörserna

Indexen i regionen står samtliga på plus nu på morgonen, svensk tid. USA:s president Donald Trump har lovat skjuta upp tullarna på kinesiska varor. Nyheten sätter inte oväntat fart på Asienbörserna, där kinesiska Shenzhen tar täten med en uppgång på 1,2 procent följt av sydkoreanska Kospi (+ 0,9 procent), enligt en börsrapport från Omni Ekonomi.

Dagens PS - 13 aug 19 kl. 07:52

Hongkong-protester sänker Asienbörser

Det är idel nedgångar på de asiatiska börsindexen under tisdagsmorgonen, svensk tid. De våldsamma protesterna i Hongkong fortsätter och har tvingat flygplatsen att stänga. Det och måndagens historiska börskrasch i Argentina, plus att handelskonflikten fortsätter mellan USA och Kina, sätter negativt avtryck på bred front på Asiens börser, uppger Omni Ekonomi med hänvisning till CNBC.

Dagens PS - 12 aug 19 kl. 07:29

Uppåt i Asien nu på morgonen

Indexen i regionen har en munter start på måndagsmorgonen, svensk tid, efter förra veckans dramatik. Omni Ekonomi skriver att utvecklingen på Asiens börser är följande: Shanghai och Shenzhen är upp med 0,6 procent, Hongkong står på plus med 0,2 procent och Kospi i Sydkorea klättrar 0,6 procent. I Japan håller Nikkei stängt i dag på grund av en nationell helgdag, framgår det.

Dagens PS - 08 aug 19 kl. 07:47

Positivt trendbrott på Asienbörserna

Exportsiffror lyfter Kinas börser, men även övriga index i regionen står på plus. Under torsdagsmorgonen svensk tid är det alltså muntert på de asiatiska börserna efter de senaste dagarnas turbulens till följd av den eskalerande handelskonflikten mellan USA och Kina. I Kina har börsindexen varit negativa i flera veckor men nu är det idel uppgångar efter starkare exportsiffror än väntat.

Dagens PS - 06 aug 19 kl. 07:15

Kinas börser rasar efter USA-utspel

Shanghaibörsen faller som en sten med 2,4 procent, rapporterar Di. USA pekar ut Kina som en valutamanipulatör och det sätter de asiatiska börserna gungning. Förutom Shanghaibörsen faller CSI 300, som enligt Di ”följer storbolag i Shanghai och Shenzhen”, med 2 procent.

Dagens PS - 05 aug 19 kl. 07:18

Hongkongbörsen rasar på utlyst generalstrejk

Asienbörserna faller tungt överlag på måndagsmorgonen, svensk tid. Hongkongbörsen är ned med hela 2,7 procent inför en utlyst generalstrejk som fått investerarna att vidta en restriktiv hållning. Kontentan blir att Asiens finansiella centrum försätts i vänteläge, enligt CNBC, som Omni Ekonomi refererar till.

Dagens PS - 02 aug 19 kl. 07:32

Trumps nya tullhot sänker Asienbörserna

Dramatiska kursras överlag på de asiatiska börserna efter den amerikanska presidentens Twitterinlägg. Trump meddelade i går att ytterligare 10 procents importtull införs på kinesiska varor från den 1 september till ett värde av 300 miljarder dollar, uppger Di.se och konstaterar att beskedet fick de amerikanska börserna att radera den tidigare uppgången under torsdagens handel.

Dagens PS - 01 aug 19 kl. 08:03

Feds räntebeslut tynger Asienbörserna

Börsindexen backar i Kina men håller sig kring nollan i Japan och Sydkorea. Den amerikanska centralbanken Federal Reserve sänkte styrräntan med 25 baspunkter på onsdagen. Det var visserligen väntat men var ändå historiskt då det är första gången på elva år som den viktiga styrräntan justeras ned i USA.

Dagens PS - 31 jul 19 kl. 07:33

Därför är det bistra miner i Asien

Flera negativa nyheter tynger de asiatiska börserna på onsdagsmorgonen, svensk tid. Världen har på nytt fått en påminnelse om att USA och Kina inte kommit närmare varandra i handelssamtalen efter ännu ett Twitterutspel av USA:s president Donald Trump. Dessutom kommer det nya besked om att Kinas tillverkningssektor har det tufft.

Dagens PS - 29 jul 19 kl. 07:03

Dystert på Asiens börser

Särskilt i Hongkong och Sydkorea är det en tung måndagsmorgon, svensk tid. Hongkong hade strax efter klockan 05 i morse rasat med 1,2 procent medan sydkoreanska Kospi stod på minus med 1,9 procent vid tidpunkten för börsrapporten från Omni Ekonomi. Utvecklingen på börserna styrs i huvudsak av handelskonflikten mellan USA och Kina där nya samtal väntas i veckan.

Dagens PS - 29 jul 19 kl. 07:00

Dyster måndag på Asiens börser

Särskilt i Hongkong och Sydkorea är det en tung måndagsmorgon, svensk tid. Hongkong hade strax efter klockan 05 i morse rasat med 1,2 procent medan sydkoreanska Kospi stod på minus med 1,9 procent vid tidpunkten för börsrapporten från Omni Ekonomi. Utvecklingen på börserna styrs i huvudsak av handelskonflikten mellan USA och Kina där nya samtal väntas i veckan.

Dagens PS - 24 jul 19 kl. 07:23

Glada nyheter lyfter Asienbörser

Här är förklaringen till att börserna är i positivt territorium nu på morgonen, svensk tid. Enligt Omni Ekonomi är USA i färd med att möta Kina i den pågående handelskonflikten. Det här får alltså de asiatiska börserna att lyfta, särskilt i Kina där Shenzhen strax efter klockan 05 svensk tid ledde uppgångarna med ett plus på 1,5 procent.

Dagens PS - 28 jun 19 kl. 07:44

Ovisshet sänker Asienbörserna

Indexen på de asiatiska börserna tyngs av osäkerhet kring G20-samtalen. Världsledarna möts i dag på G20-mötet och det här påverkar alltså Asiens börser som vid 05.25-tiden, enligt Omni Ekonomi, samtliga stod på minus.

Dagens PS - 19 jun 19 kl. 07:41

Därför stiger Asienbörsen i dag

USA:s president Donald Trump har ett finger med i spelet. Kolla här! Donald Trump twittrade i går att han haft ”ett väldigt bra telefonsamtal” med Kinas president Xi Jinping.

PrivataAffärer - 03 jun 19 kl. 12:10

Asien: kina, tokyo och hong kong ned, bombay motstrÖms ? tabell

ASIEN: STOCKHOLM (Direkt) Asienbörserna uppvisade en i huvudsak negativ utveckling under den inledande handelssessionen för juni månad. Spänningarna i handelsfrågan och risker för den globala konjunkturen dämpade humöret i väntan på ett verkställande av Kinas hot att slå ned på internationella entiteter som betecknas som ”icke tillförlitliga”. På Tokyobörsen var Nikkei 225 vid klockan 8 ner 1,1 procent.

Dagens PS - 28 maj 19 kl. 07:15

Trump eldar på Tokyobörsen

Här är bakgrunden till att Japans börser stiger nu på morgonen. När Tokyobörsen öppnade börshandeln på tisdagsmorgonen var det med siktet inställt på att ett handelsavtal mellan USA och Japan kan komma redan i augusti. Även i Kina stiger börserna efter en trevande start och indexen i Asienbörserna stod, enligt Omni Ekonomi, så här vid klockan 05.

Dagens PS - 20 maj 19 kl. 08:05

Därför stiger Tokyobörsen i dag

Framför allt två nyheter höjer temperaturen på aktiemarknaden i Japan. Kolla här. Enligt TT har nya BNP-siffror kommit in som eldar på Tokyobörsen i inledningsfasen av börsveckan i Asien.

Dagens PS - 14 maj 19 kl. 07:25

Börserna i Asien faller på bred front

Handelsoron gör att samtliga börser i Kina backar nu på morgonen, svensk tid. Både Shanghai och Shenzhen öppnade på tisdagen på minus drygt 1 procent. Och i Hongkong – där börsen höll stängt i går – faller aktiemarknaden brett, rapporterar TT.

Dagens PS - 13 maj 19 kl. 07:16

Fortsatt surt på Asienbörserna

Så här ser börsutvecklingen ut i dag på morgonen, svensk tid. USA:s nya tullar mot Kina är nu en realitet och det tillsammans med nya Trump-hot sätter avtryck på de asiatiska börserna. I Kina har såväl Shanghai som Shenzhen fallit drygt en procent hittills under morgonen samtidigt som Nikkei i Japan är ned med en halv procent, rapporterar Omni Ekonomi.

Dagens PS - 10 maj 19 kl. 07:03

Uppåt i Asien trots höjda tullar

Trump deklarerar att de planerade utökade tullarna mot Kina ligger fast. Under morgonen svensk tid pekar handeln på de asiatiska börserna uppåt trots Vita husets besked om utökade tullar mot Kina för 200 miljarder dollar, rapporterar Omni Ekonomi. I dag återupptas förhandlingarna mellan de båda länderna.

Dagens PS - 08 maj 19 kl. 07:52

Förnyad handelsoro sänker Asienbörserna

Mestadels nedåt för de ledande indexen i regionen, visar morgonrapport. Oron för att en lösning på handelskonflikten mellan Kina och USA drar ut på tiden sätter negativt avtryck på Asiens börser på onsdagsmorgonen, svensk tid. ”Det är svårt att föreställa sig att de två parterna skulle lösa sina meningsskiljaktigheter på bara två dagar av samtal.

Dagens PS - 04 apr 19 kl. 08:28

Blandat på Asien-börserna

Asien-börserna visar en blandad utveckling på torsdagen med fokus riktat mot handelssamtalen mellan Kina och USA. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 steg med 0,05 procent till 21 724,95, medan det bredare Topix-indexet backade med 0,11 procent till 1 620,05. Indien sänkte som väntat räntan till 6,0 procent från 6,25 procent.

Dagens PS - 29 mar 19 kl. 07:37

Därför avancerar Asienbörserna i dag

De asiatiska börserna avancerade under fredagssessionen och följde utvecklingen i USA. Uppgången tog fart av att handelsförhandlingarna mellan USA och Kina nu återupptagits och främst de kinesiska börserna gick starkt. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 steg med 0,82 procent till 21 205,81, medan det bredare Topix-indexet ökade med 0,56 procent till 1 591,64.

Dagens PS - 29 mar 19 kl. 07:37

Därför avancerar Asienbörserna i dag

De asiatiska börserna avancerade under fredagssessionen och följde utvecklingen i USA. Uppgången tog fart av att handelsförhandlingarna mellan USA och Kina nu återupptagits och främst de kinesiska börserna gick starkt. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 steg med 0,82 procent till 21 205,81, medan det bredare Topix-indexet ökade med 0,56 procent till 1 591,64.

Dagens PS - 28 mar 19 kl. 07:37

Breda börsfall i Asien – följer USA

De asiatiska börserna backade brett och följde utvecklingen på de amerikanska börserna som tyngdes av räntepress. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 sjönk med 1,61 procent till 21 033,76, medan det bredare Topix-indexet backade med 1,66 procent till 1 582,85. Index Marknad Kurs Diff i dag Diff i år Klockan Nikkei 225 Japan 21 033,76 -1,61% 5,09% 07:00:01 Topix Japan 1 582,85 -1,66% 5,94% 07:00:02 Hang Seng Hongkong 28 710,94 -0,06% 11,09% 07:08:58 Kospi Sydkorea 2 129,05 -0,77% 4,31% 07:23:50 S&P/ASX 200 Australien 6 176,08 0,65% 9,38% 07:05:34 Shanghai Composite Kina 2 999,01 -0,78% 20,25% 07:08:56 Shenzen Composite Kina 1 645,57 -0,55% 29,79% 07:08:57 Taiwan Weighted Taiwan 10 536,26 -0,06% 8,32% 06:49:00 Straits Times Singapore 3 206,47 0,25% 4,49%

Dagens PS - 27 mar 19 kl. 07:40

Svängig handel på Asienbörserna

De asiatiska börserna visade upp en blandad handel under onsdagssessionen. Marknadens oro för de senaste prognoserna om den globala ekonomin ligger kvar. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 sjönk med 0,23 procent till 21 378,73, medan det bredare Topix-indexet backade med 0,52 procent till 1 609,49.

Dagens PS - 26 mar 19 kl. 07:51

Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna har en blandad utveckling på tisdagen. Tokyobörsen rekylerade upp rejält efter måndagens fall. Sentimentet i regionen var dock fortsatt bekymrad över den senaste tidens svaga statistik på flera håll.

Dagens PS - 25 mar 19 kl. 07:36

Tokyobörsen rasar efter svag statistik

Aktiemarknaden i Asien backade markant under måndagen efter att svaga ekonomiska data från Europa presenterats och att signaler om en potentiell lågkonjunktur kommit från USA på fredagen. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 sjönk med 3,01 procent till 20 977,11, medan det bredare Topix-indexet backade med 2,45 procent till 1 577,41. Index Marknad Kurs Diff i dag Diff i år Klockan Nikkei 225 Japan 20 977,11 -3,01% 4,81% 07:00:02 Topix Japan 1 577,41 -2,45% 5,58% 07:00:02 Hang Seng Hongkong 28 569,07 -1,87% 10,54% 07:09:42 Kospi Sydkorea 2 145,31 -1,90% 5,11% 07:24:40 S&P/ASX 200 Australien 6 126,20 -1,11% 8,50% 07:03:05 Shanghai Composite Kina 3 067,17 -1,19% 22,99% 07:09:40 Shenzen Comp

Dagens PS - 25 mar 19 kl. 07:36

Tokyobörsen rasar efter svag statistik

Aktiemarknaden i Asien backade markant under måndagen efter att svaga ekonomiska data från Europa presenterats och att signaler om en potentiell lågkonjunktur kommit från USA på fredagen. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 sjönk med 3,01 procent till 20 977,11, medan det bredare Topix-indexet backade med 2,45 procent till 1 577,41. Index Marknad Kurs Diff i dag Diff i år Klockan Nikkei 225 Japan 20 977,11 -3,01% 4,81% 07:00:02 Topix Japan 1 577,41 -2,45% 5,58% 07:00:02 Hang Seng Hongkong 28 569,07 -1,87% 10,54% 07:09:42 Kospi Sydkorea 2 145,31 -1,90% 5,11% 07:24:40 S&P/ASX 200 Australien 6 126,20 -1,11% 8,50% 07:03:05 Shanghai Composite Kina 3 067,17 -1,19% 22,99% 07:09:40 Shenzen Composite Kina 1 690,65 -0,61% 33,35% 07:09:42 Taiwan Weighted Taiwan 10

Dagens PS - 22 mar 19 kl. 07:48

Svagt uppåt på Asienbörserna

Asienbörserna rör sig överlag svagt uppåt på fredagen där marknaden värderar den senaste penningpolitiska informationen från Federal Reserve. Från Japan har konsumentpriser presenterats som visade en minskad ökningstakt i kärninflationen vid 0,7 procent i mars, ned från 0,8 procent i februari. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 steg med 0,09 procent till 21 627,34, medan det bredare Topix-indexet ökade med 0,17 procent till 1 617,11.

Dagens PS - 20 mar 19 kl. 07:55

Surt på Asienbörserna – här är orsaken

Asien-börserna noterar överlag en dragning nedåt på onsdagen, med undantag för Tokyobörsen. Sentimentet tyngs av blandade signaler från de pågående handelssamtalen mellan USA och Kina. Enligt en Bloomberg-rapport är amerikanska tjänstemän oroade över att Kina kommer att motsätta sig amerikanska krav samtidigt som Kina oroas över uteblivna försäkringar om att tullar lyfts bort när avtalet väl har tecknats.

Dagens PS - 19 mar 19 kl. 07:48

Därför är Asiens börser under press

Börserna i Asien backade tillbaka något under tisdagshandeln inför startskottet för den amerikanska centralbankens penningpolitiska möte som varar i två dagar. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 sjönk med 0,08 procent till 21 566,85, medan det bredare Topix-indexet backade med 0,21 procent till 1 610,23. Index Marknad Kurs Diff i dag Diff i år Klockan Nikkei 225 Japan 21 566,85 -0,08% 7,75% 07:00:01 Topix Japan 1 610,23 -0,21% 7,77% 07:00:02 Hang Seng Hongkong 29 338,72 -0,24% 13,51% 07:15:06 Kospi Sydkorea 2 176,14 -0,15% 6,62% 07:30:00 S&P/ASX 200 Australien 6 184,79 -0,09% 9,54% 07:04:31 Shanghai Composite Kina 3 084,32 -0,39% 23,67% 07:15:05 Shenzen Composite Kina 1 682,34 -0,20% 32,69% 07:15:06 Taiwan Weighted Taiwan 10 512,32 0,00% 8,07% 06:49:01

Dagens PS - 13 mar 19 kl. 08:09

Dragning nedåt på Asienbörserna

Asienbörserna rör sig nedåt på onsdagen efter gårdagskvällens omröstning i brittiska parlamentet som blev ett nytt nederlag för Theresa Mays framförhandlade Brexit-avtal. Ny omröstning kommer att ske i dag. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 sjönk med 0,99 procent till 21 290,24, medan det bredare Topix-indexet backade med 0,84 procent till 1 592,07.

Dagens PS - 12 mar 19 kl. 07:55

Högre kurser på Asienbörserna

Asienbörserna rör sig överlag uppåt på tisdagen, stärkta av uppgångarna på Wall Street samt beskedet att Theresa May nått stöd från EU för justeringar i Brexit-avtalet inför kvällens omröstning i brittiska parlamentet. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 steg med 1,79 procent till 21 503,69, medan det bredare Topix-indexet ökade med 1,52 procent till 1 605,48. Index Marknad Kurs Diff i dag Diff i år Klockan Nikkei 225 Japan 21 503,69 1,79% 7,44% 07:00:01 Topix Japan 1 605,48 1,52% 7,46% 07:00:02 Hang Seng Hongkong 28 839,03 1,18% 11,58% 07:13:34 Kospi Sydkorea 2 160,71 1,06% 5,86% 07:28:30 S&P/ASX 200 Australien 6 174,82 -0,09% 9,36% 07:09:18 Shanghai Composite Kina 3 049,00 0,73% 22,26% 07:13:35 Shenzen Composite Kina 1 681,85 0,84% 32,65% 07:13

Dagens PS - 11 mar 19 kl. 08:09

Mestadels uppåt på Asienbörserna

Asienbörserna har inlett handelsveckan med överlag högre nivåer. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 steg med 0,47 procent till 21 125,09, medan det bredare Topix-indexet ökade med 0,57 procent till 1 581,44. Index Marknad Kurs Diff i dag Diff i år Klockan Nikkei 225 Japan 21 125,09 0,47% 5,55% 07:00:01 Topix Japan 1 581,44 0,57% 5,85% 07:00:02 Hang Seng Hongkong 28 386,97 0,56% 9,83% 07:16:52 Kospi Sydkorea 2 137,06 -0,02% 4,70% 07:30:40 S&P/ASX 200 Australien 6 180,19 -0,38% 9,45% 07:13:24 Shanghai Composite Kina 2 997,72 0,94% 20,20% 07:16:52 Shenzen Composite Kina 1 645,59 2,51% 29,79% 07:16:51 Taiwan Weighted Taiwan 10 250,28 0,08% 5,38% 06:49:01 Straits Times Singapore 3 194,77 -0,03% 4,11% 07:16:50 Sensex Indien 36 980,63 0,84% 2,53% 07:16:52

Dagens PS - 06 mar 19 kl. 08:23

Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna gick åt olika håll på onsdagen, där de japanska indexen noterade störst nedgångar medan sentimentet var positivast i Australien. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 sjönk med 0,60 procent till 21 596,81, medan det bredare Topix-indexet backade med 0,25 procent till 1 615,25. Index Marknad Kurs Diff i dag Diff i år Klockan Nikkei 225 Japan 21 596,81 -0,60% 7,90% 07:00:01 Topix Japan 1 615,25 -0,25% 8,11% 07:00:02 Hang Seng Hongkong 28 984,40 0,08% 12,14% 07:12:26 Kospi Sydkorea 2 174,13 -0,23% 6,52% 07:27:20 S&P/ASX 200 Australien 6 245,62 0,75% 10,61% 07:06:25 Shanghai Composite Kina 3 061,10 0,22% 22,74% 07:12:27 Shenzen Composite Kina 1 634,48 -0,09% 28,92% 07:12:27 Taiwan Weighted Taiwan 10 357,15 0,50% 6,47% 06:49:00 Straits Times S

Dagens PS - 05 mar 19 kl. 07:42

Blandat på Asiens börser

De asiatiska börserna handlades i olika riktningar under tisdagssessionen med nedgångar i Japan och uppgångar i Fastlandskina. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 sjönk med 0,44 procent till 21 726,28, medan det bredare Topix-indexet backade med 0,51 procent till 1 619,23. Index Marknad Kurs Diff i dag Diff i år Klockan Nikkei 225 Japan 21 726,28 -0,44% 8,55% 07:00:01 Topix Japan 1 619,23 -0,51% 8,38% 07:00:02 Hang Seng Hongkong 28 950,08 -0,03% 12,01% 07:16:34 Kospi Sydkorea 2 179,23 -0,52% 6,77% 07:30:40 S&P/ASX 200 Australien 6 199,29 -0,29% 9,79% 07:07:26 Shanghai Composite Kina 3 034,21 0,22% 21,67% 07:16:32 Shenzen Composite Kina 1 619,22 1,23% 27,71% 07:16:33 Taiwan Weighted Taiwan 10 305,26 -0,43% 5,94% 06:49:01 Straits Times Singapore 3 231,87 -

Dagens PS - 01 mar 19 kl. 07:59

Uppåt i Asien – Sydkorea mot strömmen

Asienbörserna avslutar överlag handelsveckan med uppgångar, förutom sydkoreanska Kospi som backar hela 1,8 procent. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 steg med 1,02 procent till 21 602,69, medan det bredare Topix-indexet ökade med 0,50 procent till 1 615,72. Index Marknad Kurs Diff i dag Diff i år Klockan Nikkei 225 Japan 21 602,69 1,02% 7,93% 07:00:01 Topix Japan 1 615,72 0,50% 8,14% 07:00:02 Hang Seng Hongkong 28 756,52 0,43% 11,26% 07:14:32 Kospi Sydkorea 2 195,44 -1,76% 7,56% 2019-02-28 S&P/ASX 200 Australien 6 192,73 0,38% 9,68% 07:13:16 Shanghai Composite Kina 2 960,57 0,67% 18,71% 07:14:32 Shenzen Composite Kina 1 552,06 0,37% 22,41% 07:14:30 Taiwan Weighted Taiwan 10 389,17 -0,02% 6,80% 2019-02-27 Straits Times Singapore 3 219,88 0,22% 4,92% 07


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.