Knutsson

Thursday, 24 January, 11:50

Nyheter om Knutsson

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 02 jan 19 kl. 18:12

Vattenläckage vid Trangelstationen

Malmö Ett vattenläckage har uppstått i nedgången tillCitytunneln vid Triangeln och nu pumpas vatten ut från stationen.
Tågtrafiken påverkars dock inte att läckan. Enligt Ulrika Knutsson på Trafikverkets pressjour är det en packning som gått sönder och orsakat läckaget i tågstationen.

Sydöstran - 28 dec 18 kl. 06:00

Fler områden för grannsamverkan nästa år

Mins två nya grannsamverkansområden kommer att bildas under nästa år. Det säger Anders Knutsson, lokalpolisområdeschef. – Det har visat sig ha en dämpande effekt på brottsligheten..

Expressen - 21 dec 18 kl. 10:23

Nu har Marc Elias växt in i rollen som stjärna

MÖLNDAL.Jag har följt Marc Elias, 24, sedan han började i gamet.Såg ingen stjärna i honom i början.

SmålandsPosten - 28 nov 18 kl. 22:33

Orrefors-skål gick för rekordpris – ”näst dyrast någonsin”

Glasskålen ”Bacchuståget” av Simon Gate nådde rekordnivåer när den såldes på Bukowskis senaste moderna auktion. När klubban föll var priset 900 000 kronor. Antikexperten Knut Knutsson är eld och lågor – trots att det var konkurrenterna som sålde..

Skånskan - 11 dec 18 kl. 11:52

Anne Lundberg gästar glasburen i dag

Nöjesredaktionen ställer fyra frågor till Anne Lundberg, programledare i SVT, som gästar Musikhjälpens glasbur på tisdagen.Vad ska du göra i buren?
– Jag tror att jag ska prata om temat, barn i utsatta länder som lider av funktionsvariation.

Expressen - 31 aug 18 kl. 05:00

SD vill sänka lönen för 67 000 lärare

Sverigedemokraterna fortsätter sin ohederliga tradition av att presentera sina nedskärningar som satsningar.SD måste hållas borta från våra barns skolgång, skriver S-ministern Helene Hellmark Knutsson..

Kristianstadsbladet - 04 dec 18 kl. 20:36

Patrik stod på lastbilen och skulle få ut föraren när en bil kom körande

Patrik Knutsson, 23 år, och hans kompis stod uppe på lastbilen och försökte få ut föraren. Då såg de en bil komma körande mot lastbilen. ”Det var då 20 personer runt lastbilen och jag skrek åt dem att flytta sig.

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 02:55

21-åring ny ägare till hus i Halmstad – prislappen: 2 100 000 kronor

Sebastian Blomdahl, 21 år, är ny ägare till fastigheten på Hannelundsvägen 8 i Halmstad. Huset byggdes 1933 och har en boyta på 110 kvadratmeter. Säljare är Sture Roland Knutsson.

Barometern - 28 nov 18 kl. 22:33

Orrefors-skål gick för rekordpris – ”näst dyrast någonsin”

Glasskålen ”Bacchuståget” av Simon Gate nådde rekordnivåer när den såldes på Bukowskis senaste moderna auktion. När klubban föll var priset 900 000 kronor. Antikexperten Knut Knutsson är eld och lågor – trots att det var konkurrenterna som sålde..

Länstidningen i Jämtland - 28 nov 18 kl. 13:32

Ägarbyte för stuga i Hede

Fastigheten på Övre Stockåvallen 354 i Hede har fått en ny ägare. Marie Knutsson, 58 år, har fått....

Skånskan - 26 nov 18 kl. 13:03

Lundbladh gör tränarcomeback

FOTBOLL Efter två säsongers uppehåll gör Allan Lundbladh comeback som tränare. 55-åringen från Svarte tar över i klubben han tränade i tre år, 2009-11, IFK Ystad.
– Fler plus än minus gjorde att jag till slut tackade ja, uppger Allan.

Expressen - 23 nov 18 kl. 21:05

Två bilar i frontalkrock – fyra ambulanser på plats

Två bilar har krockat norr om Skövde.– Det är en frontalkrock. Två personer är skadade, säger Peter Knutsson, inre befäl vid räddningstjänsten Östra Skaraborg..

GöteborgsPosten - 01 nov 18 kl. 09:00

Brandmannen Anders Knutson har avlidit

Larmet kom in och brandmannen Anders Knutsson åkte ut för att släcka en villabrand. Branden blev släckt, men nu står det klart att Anders fick betala med sitt liv. Efter månader på sjukhus avled han under onsdagen.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 16:41

Stort intresse för att bo i gamla polishuset

MALMÖ Förberedelserna för att bygga om gamla polishuset till lägenheter startade på måndagen.
Ett 40-tal av de 122 lägenheterna är sålda trots att de inte släppts på den öppna marknaden än.Staket lyftes på plats under måndagen, skyltar täcktes över och nya skyltar berättade att fordonstrafik numera är förbjuden på Storgatan förbi Davidshallstorg.

Blekinge Läns tidning - 15 nov 18 kl. 05:00

Polischefen: Vi har en annan bild

Polischef Anders Knutsson gav en patrull i uppgift att hålla extra kontroll på festen. Deras rapport ger en helt annan bild än fältgruppens. Där finns inga uppgifter om narkotikabruk..

SVT - 13 okt 18 kl. 16:33

SVT:s politikkommentator: ”Stor prestigeförlust för Ulf Kristersson (M)”

Mats Knutsson, SVT:s politikkommentator gör sin analys efter att både Centerns partiledare, Annie Lööf (C), och Liberalernas partiledare, Jan Björklund (L) hållit presskonferens tidigare idag..

Alingsås tidning - 10 nov 18 kl. 15:17

Talrikt med besökare på Arkivens dag

Temat för Arkivens dag var i år ”Fest och glädje!”. Utställningen i Herrljunga från Sämsjöfesterna på 1960-talet som lockade många tusentals besökare var kul att se.

Barometern - 11 nov 18 kl. 06:00

Med sikte på 300 fågelarter

Han har besökt över 80 länder och fotograferat mängder av exotiska fåglar och andra djur. Men det är i Mönsterås som naturfotografen Håkan Knutsson trivs bäst. – Det finns så mycket vackert att upptäcka i vårt närområde, bara man ger sig tid att titta..

Barometern - 09 nov 18 kl. 16:14

Hon belönas för sin frispråkighet

”Tiden är ofta skurken för en journalist. Även om man skriver mest varenda dag är det sällan som man själv är nöjd. Men ibland kanske det ändå blir bra.

BT - 08 nov 18 kl. 01:00

Emelie jobbar på sin gamla skola

Det har passerat 14 år sedan Emelie Knutsson slutade sexan på Timmele skola. Istället för att sitta vid en skolbänk står hon numera längst fram i sitt egna klassrum på skolan. – Det var här allt började, säger hon..

DI - 07 nov 18 kl. 14:30

Styrelseledamot i Netent säljer aktier för 88 miljoner

Spelunderleverantören Netents styrelseledamot Michael Knutsson har sålt aktier för 88 miljoner kronor, enligt Nyhetsbyrån Direkt..

Dagens PS - 29 okt 18 kl. 08:20

Källor: Löfven ger upp hoppet i dag

Enligt uppgifterna kommer S-ledaren att säga till talmannen att han inte lyckas bilda regering. Både Sveriges Radio och SVT uppger att Stefan Löfven nu kapitulerar som regeringsbildare. ”Jag har talat med Alliansföreträdare under Löfvens sista dag, alltså under söndagen, och de säger att partierna står kvar vid sina positioner.

Skånskan - 03 nov 18 kl. 15:45

24-åring ny ägare till fastigheten på Bosarp 108 i Eslöv

Eslöv Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Bosarp 108 i Eslöv av Mats Håkan, Karin Elisabeth och Rolf Karsten Knutsson. Ny ägare är Eric Gustav Nihlén, 24 år, sedan tidigare boende på just Bosarp. Priset blev 995 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i oktober 2018.

Barometern - 02 nov 18 kl. 14:54

Knut Knutson föreläser om Döderhultarn

Antikrundans populära expert Knut Knutsson kommer till Oskarshamn i höst. 14 november föreläser han om Döderhultarn på Forum. I mån om tid har Knutson även lovat att värdera antikviteter..

Expressen - 31 aug 18 kl. 17:01

Det är er migrationspolitik som hotar skolan – inte SD

Ministern Helene Hellmark Knutsson sprider fake news om SD:s skolpolitik. Gick inte Löfvens budskap om en "juste valrörelse" fram till henne efter S-skandalen med arabiska lögner? skriver sverigedemokraten Stefan Jakobsson..

SmålandsPosten - 30 okt 18 kl. 15:51

Nytt pris instiftat hos Smålands Akademi

Kerstin Ekman, Jan Lööf, Staffan de Mistura, Anders Rydell och Ulrika Knutsson har ett gemensamt. De prisas alla av Smålands Akademi som firar 25 år i år..

PrivataAffärer - 30 okt 18 kl. 08:30

Swedbank Robur Ny Teknik in i Scout Gaming

Även befintliga ägare Novobis, Knutsson Holding, Isoquant Holding, Naxs och Lars Wingefors AB tecknade aktier i nyemissionen, enligt ett pressmeddelande från bolaget. Emissionen medför en utspädning om cirka 7 procent. Som meddelades på måndagskvällen var teckningskursen per ny aktie 47 kronor.

Expressen - 04 sep 18 kl. 11:12

SD vill sänka lärarlönerna – väljarna behöver få veta

Jag har aldrig påstått att SD vill ta bort alla lönesatsningar. Men nedskärningen på lärarlöner med 800 miljoner kronor kommer att gå ut över de 67 000 lärare, skriver Helene Hellmark Knutsson (S) i en slutreplik..

YA - 27 sep 18 kl. 11:55

Ystad djurpark förlänger säsongen – för första gången

Den extremt varma sommaren innebar färre besökare till Ystad djurpark. Det är en av anledningarna till att parken nu, för första gången, förlänger säsongen ett par helger in i oktober. – Det är ju grönare, skönare och vackrare nu än vad det har varit under nästan hela sommaren, säger djurparkens Ingemar Knutsson..

Dagen - 11 okt 18 kl. 15:22

Jonna Bornemark banar väg för nya sätt att tänka

Jonna Bornemark ”De omätbaras renässans” (Volante) I en tid där allt ska mätas, kvantifieras, rankas och betygsättas glömmer vi lätt andra värden. Genom att vända sig till filosofin, idéhistorien och etnologin ger författaren Jonna Bornemark perspektiv på vår egen tid. Rolf Knutsson läser en gedigen och angelägen skildring..

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 18 kl. 11:46

Brand i ställverk vid Skövde sinkar tågen

Ett omfattande elfel norr om Skövde ställer till det för tågtrafiken på sträckan Göteborg–Hallsberg–Stockholm, meddelar Trafikverket. Det är ett ställverk som brunnit, rapporterar P4 Skaraborg. – Ställverket är helt nedbrunnet, säger Peter Knutsson, vak.

Sydsvenskan - 14 okt 18 kl. 11:46

Brand i ställverk vid Skövde sinkar tågen

Ett omfattande elfel norr om Skövde ställer till det för tågtrafiken på sträckan Göteborg–Hallsberg–Stockholm, meddelar Trafikverket. Det är ett ställverk som brunnit, rapporterar P4 Skaraborg. – Ställverket är helt nedbrunnet, säger Peter Knutsson, vak.

Skånskan - 12 okt 18 kl. 09:00

Mindre hus på 55 kvadratmeter från 1945 sålt i Höör

Höör Försäljningen av huset på adressen Kalkstensvägen 7 i Höör är nu klar. Ny ägare blir Bo Göran Eklund, 47 år, som köper fastigheten av Lisbeth Annita och Sölve Robert Knutsson. Huset byggdes 1945 och har en boyta på 55 kvadratmeter.

Dagen - 11 okt 18 kl. 15:22

Jonna Bornemark banar väg för nya sätt att tänka

Jonna Bornemark ”De omätbaras renässans” (Volante) I en tid där allt ska mätas, kvantifieras, rankas och betygsättas glömmer vi lätt andra värden. Genom att vända sig till filosofin, idéhistorien och etnologin ger författaren Jonna Bornemark perspektiv på vår egen tid. Rolf Knutsson läser en gedigen och angelägen skildring..

BT - 05 okt 18 kl. 18:21

Svenljunga: Ny offentlig toalett i Thilanderska parken

Nu står den offentliga toaletten klar i Thilanderska parken men byggnaden öppnas för allmänheten först på måndag. – Vi tycker det blir bra för tillgängligheten till parken, säger förskolepedagogen Åsa Knutsson..

UT - 03 okt 18 kl. 01:00

Tillbaka på sin gamla skola i ny roll

Det har passerat 14 år sedan Emelie Knutsson slutade sexan på Timmele skola. Istället för att sitta vid en skolbänk står hon numera längst fram i sitt egna klassrum på skolan. – Det var här allt började, säger hon..

Dagens Media - 02 okt 18 kl. 08:50

Hampus Knutsson lämnar Moderaterna

Partiets kommunikationschef går vidare efter drygt ett år..

Blekinge Läns tidning - 28 sep 18 kl. 05:00

Brist på tillflöde i viktigt framtidsyrke

Det är svårt att hitta busschaufförer. Fram till 2020 behöver det rekryteras 118 nya bara i Blekinge. – Vi fyller platserna, men det är på marginalen, säger Mats Knutsson på Bergkvarabuss..

Barometern - 13 sep 18 kl. 17:28

Bönder vädjar om högre mjölkpris: ”Måste klara vintern”

Foderbrist, sämre mjölkproduktion och mindre skörd nästa år också. Torkans effekter blir dyra. Nu vädjar bönderna om att höja priset på mejeriprodukter.

Expressen - 31 jul 18 kl. 15:14

Antikrundan-experten Lars-Yngve Johansson död

"Antikrundans" expert Lars-Yngve Johansson har gått bort efter en tids sjukdom, 77 år gammal.Nära vännen Bo Knutsson, som också är expert i "Antikrundan", berättar om vännens sista tid.– Jag kan säga att under sin sjukdomstid var han i alla fall aldrig ensam.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.