Klippte

Monday, 16 July, 22:22

Nyheter om Klippte

Sortering: Relevans | Senaste
Nyheter 24 - 20 jun 18 kl. 11:28

Kommer du ihåg 10-åringen som klippte sig som Svennis?

Inför fotboll-VM är det populärt bland yngre att klippa och styla sig som sin idol. Inför VM 2002 låg världsstjärnan David Beckham i topp bland kidsen. Men ni har väl inte glömt den brittiske skolpojken som tillskillnad från alla andra valde att klippa sig som Sven-Göran Eriksson?

Skånskan - 23 jun 18 kl. 17:24

Bil körde av vägen

Svedala Runt 15.30 på lördagen inträffade en bilolycka på Ugglarsvägen mellan Svedala och Anderslöv.Det var en bil som av oklara skäl körde av vägen och hamnade på sidan i dikeskanten, och Joel Johansson, inre befäl vid räddningstjänsten Syd, säger till Kvällsposten att polis, ambulans och räddningstjänst anlänt till platsen.

DN - 20 jun 18 kl. 14:12

Paul Pogba bjöd lagkamraterna på VM-klippningar

Att fixa frisyren har varit en del av VM-uppladdningen, åtminstone för de franska spelarna.  Paul Pogba bjöd in sin frisör till Ryssland för att klippa lagkamraterna. – Jag Klippte hår i sju timmar, säger frisören Ahmed Alsanawi till France info..

Jönköpingsnytt - 27 maj 18 kl. 07:18

Klippte hemlösas hår: "Mycket tacksamhet"

Ingela Seigerroth från Jönköping är har jobbat som frisör, men sysslar nu med utbildning och som säljare i branschen. Förra helgen var hon en del av ett välgörenhetsprojekt i Stockholm där hemlösa fick sitt hår omhändertaget och klippt.
.

Skånskan - 14 jun 18 kl. 09:43

Fler jobb i nya lokaler

Hörby För drygt ett år sedan fick Hörby kommun en arbetsmarknadsenhet. I tisdags invigdes de nya lokalerna.
– Nu har vi ändamålsenliga lokaler, säger Roger Ivarsson som är arbetsmarknadschef.

SmålandsPosten - 19 jun 18 kl. 11:16

Fuskmisstänkt: Växjöstudent klippte in ljud från Youtube

En student vid Linnéuniversitetet misstänks för fusk..

BT - 17 jun 18 kl. 08:22

ULRICEHAMN: Inbrott på skrotfirma – klippte sönder staketet

En skrotfirma i Ulricehamn fick påhälsning av tjuvar natten på lördagskvällen..

DI - 13 jun 18 kl. 17:57

Mikael Vilenius: Sitt säkert med Atlas - eller ta en risk med Epiroc

På onsdagen Klippte Atlas Copco navelsträngen till sin avknoppning Epiroc. Gruv- och infrastrukturaffärens börsvikt var som väntat och i handelsdebuten på måndag får vi veta vad det är för djur.  Men redan i dag benar Di ut vem som är det vågade respektive det förståndiga aktievalet..

Skånskan - 13 jun 18 kl. 16:45

Plånboksstöld hos frisör

Eslöv Under tisdagen stals en plånbok på en frisörsalong i Eslöv. En frisör stod och Klippte en kund när en man och en kvinna kom in och enligt polisanmälan på bruten engelska frågade efter produkter, och frisören försökte hjälpa dem.
– När de lämnar tar frisören sin väska för att låsa in den.

Skånskan - 13 jun 18 kl. 10:19

Plånboksstöld på frisörsalong

Eslöv Under tisdagen stals en plånbok inne i en frisörsalong på Storgatan i Eslöv. En frisör stod och Klippte en kund när en man och en kvinna kom in i salongen. De började, enligt polisanmälan, på bruten engelska fråga efter produkter och frisören försökte hjälpa dem.

BT - 11 jun 18 kl. 19:23

JUST NU: Klipper upp bilen efter trafikolycka

Räddningstjänsten Klippte upp taket på en personbil efter en singelolycka..

Alingsås tidning - 05 jun 18 kl. 05:30

Hesselblad-leden invigd

Under måndagen invigdes den nya vandringsleden Elisabeth Hesselblads-leden mellan Herrljunga station och Fåglavik. Under pampiga former förklarade biskop Åke Bonnier leden för invigd utanför kapellet i Fåglavik.
– Det är en stor glädje och ära att få vara med och inviga den här leden, sa Åke Bonnier i sitt tal innan han Klippte det blågula bandet.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 14:00

Grävjobb klippte telefonlinan

ESLÖV En avgrävd kabel har slagit ut telefonin för många hushåll i Kastberga. Bolaget som sköter underhållet åt Telia har meddelat att de drabbade får vänta en hel månad innan kabeln kan lagas.
– Jag höll på att gå upp i limningen.

Expressen - 22 maj 18 kl. 18:00

Därför valde Eliesa att klippa av sitt långa hår: ”Jättestolt”

Sexåriga Eliesa Avdija Klippte av 35 centimeter av sitt långa svall – av en viktig anledning.Nu berättar hennes storasyster om det modiga beslutet.– Så klart är jag jättestolt över henne, säger Ilirjana Avdija..

DN - 21 maj 18 kl. 23:37

Sven Gustavsson: Zlatan visade att det gör ont i mer än bara foten

TAMPA. Frustrationen hos Zlatan Ibrahimovis fick sitt utbrott till slut. Efter fyra raka förluster Klippte han till den kanadensiska landslagsspelaren.

Skånskan - 23 maj 18 kl. 15:23

Nytt utegym invigt

Malmö På Spillepngs Fritidsområde har ett nytt utegym invigts. Initiativtagarna är Stiftelsen Spillepeng. Gymmet är främst till för de som bor i de tre omkringliggande kommunerna.

BT - 18 maj 18 kl. 22:29

Skolan får ett lyft: ”Byggd för att ni ska trivas”

Fristadseleverna får flytta tillbaks till huvudbyggnaden efter ett års studier i paviljonger. Elevrådets ordförande Rasmus Hedlund Klippte det blågula bandet och ”nya” högstadiet var invigt..

Jönköpingsnytt - 21 maj 18 kl. 19:08

Nu samlas flera avdelningar för gravida

Under måndagen invigdes den nya antenatalmottagningen på Ryhov där gravida kvinnor kan få hjälp inför förlossningen.
– Det ska kännas tryggt och säkert hela vägen, sa Johan Skoglund, verksamhetschef på kvinnokliniken, innan han Klippte bandet.
.

Sydöstran - 21 maj 18 kl. 08:16

Nu är Vesan runt invigd

I lördags invigdes de cykelleder som har blivit projekt Vesan runt. Kommunalrådet Heléne Björklund (S) Klippte banden..

Skånskan - 19 maj 18 kl. 18:32

Bara en poäng för Trelleborg

FOTBOLL Trelleborgs FF fick nöja sig med en poäng borta mot tabelljumbon Sirius i Uppsala efter 1-1 på lördagen. Men matchens lirare i TFF, Felix Hörberg, kunde ha blivit matchhjälte.Hörberg fick ett mål bortblåst för offside, synd på en riktigt snygg volleykanon.

DN - 14 maj 18 kl. 18:51

Indisk högskola klippte av kvinnors ärmar – skulle förhindra fusk

En högskola i den indiska delstaten Bihar lät sin personal klippa av kvinnliga studenters ärmar. Avsikten var att förhindra tentamensfusk. .

Trelleborgs Allehanda - 17 maj 18 kl. 16:15

Polis: Stölder från flera arbetsbilar – tjuvar klippte upp plåten

Under natten mellan onsdag och torsdag var det inbrott i tre arbetsbilar i Vellinge tätort..

SmålandsPosten - 18 maj 18 kl. 05:30

Ni måste se alla täckningsfläckar

För ett halvår sedan Klippte Telia kopparledningen och ersatte den med “Framtidens nät”, en router och en antenn på husgaveln i Uppvidinge där jag bor..

Expressen - 16 maj 18 kl. 13:41

Otäck olycka på E22 - klippte upp taket för att rädda föraren

Två personbilar kolliderade vid lunchtid på E22 i höjd med Gårdstånga.Det hela slutade med att man tvingades klippa upp taket för att få ut en av bilisterna.Övriga omständigheter är initialt oklara..

Sydsvenskan - 11 maj 18 kl. 07:56

Kina får inte visa ESC-finalen efter censur

När tisdagens semifinal i Eurovision visades i kinesiskt tv fick tittarna inte se Irlands och Albaniens bidrag. Orsaken är att Kina varken tillåter samkönad kärlek eller tatueringar i tv och därför Klippte tv-bolaget Mango TV bort låtarna från sändninge.

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 18 kl. 07:56

Kina får inte visa ESC-finalen efter censur

När tisdagens semifinal i Eurovision visades i kinesiskt tv fick tittarna inte se Irlands och Albaniens bidrag. Orsaken är att Kina varken tillåter samkönad kärlek eller tatueringar i tv och därför Klippte tv-bolaget Mango TV bort låtarna från sändninge.

SmålandsPosten - 08 maj 18 kl. 05:56

Inbrott hos företag – klippte upp stängsel

Ett företag på Mårdvägen i Växjö ska ha utsatts för inbrott under natten till tisdagen..

Skånskan - 07 maj 18 kl. 11:12

Tjuvar stal verktyg

Sjöbo Ett par som håller på och bygger en bostad i centrala Sjöbo blev av med verktyg som förvarades i en låst container. Tjuvarna Klippte upp hänglåset och kom över en mängd olika elektriska handverktyg..

Skånskan - 05 maj 18 kl. 20:00

Persson frälste LB07 i derbyt

Fotboll Mia Persson har hittat målformen. LB07-kaptenen avgjorde derbyt mot Vittsjö GIK med ett snyggt mål i andra halvlek.
- En jätteviktig seger, säger hon efter 1-0-segern.

Expressen - 05 maj 18 kl. 19:22

Amandas jätteskott räddningen i krisläge

Alla var på väg att räkna in Kristianstads DFF:s fjärde raka kryss i damallsvenskan.Då klev Amanda Edgren fram och Klippte in bollen.Från 25 meter – i 88:e minuten!

Barometern - 04 maj 18 kl. 12:53

Ny skola ska leda till kortare köer till Sfi

Under fredagen invigdes den nya Sfi-skolan i Nybro. Rektorn Per Andersson Klippte det blågula bandet påhejad av elever och lärare på skolan..

Skånskan - 01 maj 18 kl. 09:00

Bil brann efter dyrt reparationsbesked

malmö En man fick veta att kostnaden för att reparera hans leasade bil skulle bli 52 000 kronor. Samma natt bröt sig två andra män in på bilfirmans område med vinkelslip och satte eld på bilen.En man som hade leasat en bil under tre år hade den inlämnad för ett eventuellt byte.

Skånskan - 21 apr 18 kl. 06:00

”Det är så här svensk r’n’b låter”

Han trivs i bakgrunden som låtskrivare och musikproducent, Malmöfödda r’n’b-artisten Leslie Tay. Men med debutalbumet Vilja & Tålamod, som släpptes i går, tar han ett kliv framåt och vill förändra bilden av svensk r&b.
– När man hör det här vill jag att man ska tänka att det går att höja ribban ytterligare, svensk urban musik har inte låtit som min skiva låter, beskriver han.

Skånskan - 30 apr 18 kl. 14:09

Dyr robotgräsklippare stals

HAMMENHÖG En robotgräsklippare stals från ett företag i Hammenhög någon gång mellan fredagen och måndagen. Roboten Klippte gräs i ett område som skulle larma i fall den kom utanför det. Företaget värderar roboten till 27 000 kronor..

Skånskan - 26 apr 18 kl. 13:25

Försökte komma åt bensin

Sjöbo Okända gärningsmän Klippte upp staketet vid Granngården och försökte därefter komma åt bensin i en tank genom att bryta upp dess lås. Men de lyckades inte – larmet gick och de flydde från platsen innan väktare anlände.
Händelsen ägde rum under tisdagsmorgonen innan butiken hade öppnat..

Corren - 25 apr 18 kl. 19:00

Företagaren: Så hindrar vi stölderna

Tjuvarna Klippte upp hänglåset till verktygscontainern utanför Bjälbotullskolan, där ombyggnation pågår, och stal verktyg till stora belopp..

Skånskan - 25 apr 18 kl. 15:39

Försökte komma åt bensin

Sjöbo Okända gärningsmän Klippte upp staketet vid Granngården och försökte därefter komma åt bensin i en tank genom att bryta upp dess lås. Men de lyckades inte – larmet gick och de flydde från platsen innan väktare anlände.
Händelsen ägde rum under tisdagsmorgonen innan butiken hade öppnat..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.