Klara

Sunday, 24 June, 13:09

Nyheter om Klara

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 04 jun 18 kl. 20:56

”Blev tre pass om dagen på gymmet”

Robin Olsen höll nollan mot Danmark - och gav ett fint besked efter sin axelskada. För att Klara VM-slutspelet har landslaget målvakt byggt på sig flera kilo muskler.– Det har blivit tre pass om dagen.

Skånskan - 04 jun 18 kl. 16:16

Troelsgaard kvar I FC Rosengård

FOTBOLL FC Rosengård förlänger med en av sina nyckelspelare, Sanne Troelsgaard.Under måndagen blev det klart att damallsvenska toppklubben FC Rosengård skrivit nytt ettårskontrakt med danskan Sanne Troelsgaard.
– Jag är glad att vi hittat en lösning med Sanne.

Corren - 04 jun 18 kl. 14:01

Hallgren klarade heta maran

Linköpingstjejen Lena Hallgren visste inte om hon skulle Klara av sitt första Stockholm marathon..

BT - 01 jun 18 kl. 15:39

Moa, 4 år, efter första åket i nya linbanan: ”Jättekul, jag vill åka igen.”

Backagårdsparken är redo att slå upp portarna lördagen 2 juni. På fredagens smygpremiär duggade skratten och glädjeropen tätt. – Det var jättekul, jag ska klättra igen när de andra är Klara , säger Moa, 4 år, när hon skuttar i väg från klätterställningen med sikte på balansstocken..

Sydöstran - 04 jun 18 kl. 10:42

KSS-duo kvalade in till Sum-Sim

Disa Gladher och Emma Ljungkrants, Karlskrona SS, är båda Klara för Sum-Sim i sommar..

Dagens PS - 04 jun 18 kl. 06:47

Bonus-malus medför en ryckig fordonsmarknad

Trots att flera bilhandlare har indikerat en relativt svag månad så ökade antalet nyregistreringar i maj, enligt branschorganisationen BIL Sweden. Med en månad kvar till att bonus-malus träder i kraft, kommer säkert bilhandeln att förregistrera ett stort antal bilar i juni för att undvika de högre skatterna. Nyregistreringarna av personbilar ökade med 6,7 procent och lätta lastbilar ökade med 32,7 procent.

Skånskan - 04 jun 18 kl. 05:00

”Blir bra när vi rekryterat alla”

ESLÖV/LUND Paul Nilsson är ordinarie chef över utredningssektionen i polisområde södra Skåne med bas i Lund, som i september tar över ansvaret för att hantera grova brott och brott i nära relationer i Mellanskåne.
Han är övertygad om att allt kommer att flyta på bra när Eslöv, Hörby och Höör återbördas.– Vi har idag en väl fungerande utredningsverksamhet.

Nyan - 03 jun 18 kl. 19:51

Klara för final!

SEGLING. Första helgen i september väntar Champions League-final för Åländska segelsällskapet (ÅSS).
– Det är häftigt att vi kan vara med och konkurrera med de bästa teamen i Europa, säger skeppare Daniel Mattsson efter kvalframgångarna i Porto Cervo.

Västerbottens Folkblad - 03 jun 18 kl. 20:00

Sanchez kan bana ny väg för Spanien

Med en spansk läkare jag nyligen lärt känna pratar vi om hur Spanien står sig efter finanskrisen och hur politiken framåt ser ut. Hon säger trött att egentligen skulle Spanien Klara sig bättre utan politiska ledare. Hon jämför med en tidigare arbetsplats där chefen var kontrollerande, la sig i för mycket och fick medarbetare att […].

Sydsvenskan - 03 jun 18 kl. 13:00

Rakel Chukri: Vi blir aldrig klara med vikingarna

Det är fortfarande kontroversiellt att rucka på schablonerna..

Expressen - 29 maj 18 kl. 11:39

Håkan Nesser, 68, pekas ut i ”Paradisläckan” – slår ifrån sig

Deckarförfattaren Håkan Nesser, 68, förekommer i "Paradisläckan". Han ska ha tagit emot pengar som inte skattats, närmare 15 miljoner kronor, från bolag registrerade på Malta, rapporterar SVT.
Men Håkan Nesser nekar till att ha undanhållit några pengar.

YLE - 03 jun 18 kl. 14:36

Tennislöftet Emil Ruusuvuori vann sin andra proffsturnering och förlorade bara ett set – klättrar på världsrankinglistan

Emil Ruusuvuori lyckades vinna sin andra proffsturnering i singel. Det 19-åriga löftet slog Aleksander Zhurbin i finalen med Klara siffror..

News55 - 03 jun 18 kl. 14:28

PRO-fokus i Almedalen: Trygga pensioner, jämlik tandvård och utmaningar i äldreomsorgen

I årets Almedalsvecka fokuserar Pensionärernas Riksorganisation, PRO, på tre områden. Seminarier hålls om att trygga pensionerna, en ojämlik tandvård och om utmaningar i äldreomsorgen. – Tidigare år har vi haft fullt i publiken på PRO:s seminarier, vilka håller hög kvalitet, säger Christina Tallberg.

Expressen - 26 maj 18 kl. 14:15

Många vittnar i jakten på Lena Wesströms mördare

Lena Wesströms mördare går fortfarande lös – snart två veckor efter att hon försvann.Men spaningsledaren Peter Springare är hoppfull.– I det här läget finns det inget som pekar på att vi inte ska kunna Klara upp det här, säger han..

Dagens Medicin - 03 jun 18 kl. 13:30

Studie: Cytostatika onödigt för många vid tidig bröstcancer

Ett gentest kunde ringa in kvinnor med medelhög risk för återfall i hormonreceptorpositiv bröstcancer där patienterna kan Klara sig lika bra utan som med cytostatika. Det visar en ny studie från USA. .

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 18 kl. 13:00

Rakel Chukri: Vi blir aldrig klara med vikingarna

Det är fortfarande kontroversiellt att rucka på schablonerna..

Trelleborgs Allehanda - 29 maj 18 kl. 09:00

Jonas Bergström: TFF klarar sig kvar i allsvenskan

Även om spelet inte stämde till en början kan TFF gå till sommarvila med en bättre känsla än många andra lag. Det finns också flera saker som talar för att TFF kommer att Klara sig kvar i högsta serien..

Sydöstran - 25 maj 18 kl. 10:00

Brunnsbadets premiärdatum spikat

Underhållsarbetena är Klara och nu börjar bassängerna fyllas med vatten. Brunnsbadets öppningsdatum är spikat..

Corren - 03 jun 18 kl. 09:00

Drar ner på korttidsplatser för äldre

Socialnämnden går än så länge plus ekonomiskt, men flera åtgärder planeras för att Klara ekonomin..

Kristianstadsbladet - 13 jun 18 kl. 12:59

Höstens första klassiska konserter klara

Höstens toner klingar avlägset, men fem klassiska konserter är redan Klara för Kulturkvarteret..

Skånskan - 25 maj 18 kl. 17:21

Barnen skapar till sin egen skulpturpark

ROSENGÅRD Nästa år får bostadsområdet Herrgården i Rosengård tre nya skulpturer. Barnens skulpturpark skapas av 17 barn och flera konstnärer. Idéer finns det gott om och i det här projektet är det barnen som har mest att säga till om.

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 18 kl. 07:30

Barn från skilda världar – så ska alla klara skolan

Samma läroplan och kunskapsmål – men skolorna har helt olika vägar dit..

IDG - 03 jun 18 kl. 08:05

Så arbetar Facebook med säkerheten – på sina kontor


För att hålla data säkra behöver man hålla obehöriga borta från sina servrar. På Facebook har man designat sina olika typer av byggnader för att Klara just det..

Expressen - 23 maj 18 kl. 19:23

Utbränt och nersotat efter moskébranden

Polisens brandsökhund har hittat misstänkta spår av brännbar vätska i den sotiga och utbrända moskén i Hässleholm.– Vi har tagit prover och skickat i väg för analys, säger förundersökningsledaren Anders Svenson.Teknikerna är Klara och avspärrningarna är borta – men polisen söker fortfarande vittnen..

SVT - 17 apr 18 kl. 05:59

(S) och (MP) överens om höghastighetstågen – nu bjuds alliansen in

Regeringspartierna är överens om hur man vill gå vidare med höghastighetstågen. Senast 2045 ska de nya stambanorna vara Klara och man sätter ett tak för vad projektet får kosta. Det är budet till allianspartierna och Vänsterpartiet som nu bjuds in till samtal för att snabbtågen ska bli verklighet.

Skånskan - 02 jun 18 kl. 22:52

Sverige utklassade Färöarna

HANDBOLL Sverige avslutade sitt EM-kvalspel med att utklassa Färöarna med 32-13.Redan före avkast var Sveriges handbollsdamer Klara för EM-slutspelet i Frankrike den 29 november till 16 december. Biljetten dit säkrades definitivt tidigare i veckan när Sverige slog Makedonien i Skopje med 32-20.

Cornucopia - 01 jun 18 kl. 11:20

Icke-inflationen slår till: E.On höjer elnätspriserna med 10%

Det lokala naturliga monopolet E.On firar den svenska låga icke-inflationen med att höja sina elnätpriser med 10% för den fasta avgiften. Åtminstone i Stockholm.

Expressen - 02 jun 18 kl. 17:26

Sverige krossade Färöarna i EM-kvalet

Redan EM-Klara Sverige avslutade EM-kvalet på bästa sätt.Blågult fullkomligt mosade Färöarna och vann med 32-13 i Örebro. .

DN - 02 jun 18 kl. 18:17

Sverige körde över pyttenationen

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då passade den svenska förbundskaptenen Henrik Signell på att lufta två debutanter i den sista gruppspelspelsmatchen mot Färöarna: Cassandra Tollbring och målvakten Jessica Ryde. Isabelle Gulldén fick ledigt och Johanna Bundsen, som dras med en muskelbristning, likaså..

Kristianstadsbladet - 02 jun 18 kl. 18:41

Nyexaminerade sjuksköterskor gör sig redo för arbetslivet

Det kryllades av nyexaminerade studenter utanför heliga trefaldighetskyrkan på fredagen. För några sjuksköterskor som efter tre års studier nu är Klara väntar nu arbetslivet..

YA - 02 jun 18 kl. 17:28

Sverige körde över pyttenationen

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då passade den svenska förbundskaptenen Henrik Signell på att lufta två debutanter i den sista gruppspelspelsmatchen mot Färöarna: Cassandra Tollbring och målvakten Jessica Ryde.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 18 kl. 17:28

Sverige körde över pyttenationen

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då passade den svenska förbundskaptenen Henrik Signell på att lufta två debutanter i den sista gruppspelspelsmatchen mot Färöarna: Cassandra Tollbring och målvakten Jessica Ryde. I.

SmålandsPosten - 02 jun 18 kl. 17:28

Sverige körde över pyttenationen

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då passade den svenska förbundskaptenen Henrik Signell på att lufta två debutanter i den sista gruppspelspelsmatchen mot Färöarna: Cassandra Tollbring och målvakten Jessica Ryde.(TT).

Blekinge Läns tidning - 02 jun 18 kl. 17:28

Sverige körde över pyttenationen

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då passade den svenska förbundskaptenen Henrik Signell på att lufta två debutanter i den sista gruppspelspelsmatchen mot Färöarna: Cassandra Tollbring och målvakten Jessica Ryde.(TT).

Kristianstadsbladet - 02 jun 18 kl. 17:28

Sverige körde över pyttenationen

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då passade den svenska förbundskaptenen Henrik Signell på att lufta två debutanter i den sista gruppspelspelsmatchen mot Färöarna: Cassandra Tollbring och målvakten Jessica Ryde.(TT).

BT - 02 jun 18 kl. 17:28

Sverige körde över pyttenationen

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då passade den svenska förbundskaptenen Henrik Signell på att lufta två debutanter i den sista gruppspelspelsmatchen mot Färöarna: Cassandra Tollbring och målvakten Jessica Ryde.(TT).

Sydöstran - 02 jun 18 kl. 17:28

Sverige körde över pyttenationen

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då passade den svenska förbundskaptenen Henrik Signell på att lufta två debutanter i den sista gruppspelspelsmatchen mot Färöarna: Cassandra Tollbring och målvakten Jessica Ryde.(TT).

SR - 02 jun 18 kl. 17:38

Sverige körde över pyttenationen Färöarna i EM-kvalet i handboll

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då blev det en jätteseger mot Färöarna..

Barometern - 02 jun 18 kl. 17:28

Sverige körde över pyttenationen

De svenska handbollsdamerna var redan Klara för EM i Frankrike i vinter. Då passade den svenska förbundskaptenen Henrik Signell på att lufta två debutanter i den sista gruppspelspelsmatchen mot Färöarna: Cassandra Tollbring och målvakten Jessica Ryde.(TT).

Corren - 02 jun 18 kl. 08:00

Klara sista milen är målet

Det är enklaste sättet att röra på sig..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.