Klagomål

Sunday, 16 June, 20:52

Nyheter om Klagomål

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 23 maj 19 kl. 15:38

Ja, tack, hellre nya fängelset här än i Svedala

I Svedala har en folkkär kändis och SD gjort gemensam sak av att protestera mot uppförandet av ett av de nödvändiga nya fängelserna i Sverige. Jag tycker vi låter Svedalaborna slippa en trygg och säker stor statlig arbetsgivare, som höjer säkerheten på orten, och istället förlägger fängelset till min egen hemby.
Smälterydanstalten.

Kristianstadsbladet - 24 maj 19 kl. 20:48

Elever besvikna på undervisningen: Har skickat in klagomål

Eleverna förstår inte uppgifterna och har svårt att tillgodogöra sig grundutbildningen i svenska. Eleverna har klagat men känner inte att de fått något gehör från rektorn..

DI - 24 maj 19 kl. 16:32

Wall Street studsar upp efter börsfallet – Boeing lyfter

USA-börserna öppnade uppåt på fredagseftermiddagen, efter att ha handlats lägre på torsdagen med en nedgång på 1,2 procent för S&P 500. USA:s president Donald Trump sade sent på torsdagen att Klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för samtalen mellan Kina och USA..

Skånskan - 24 maj 19 kl. 16:45

Är Teslas kris en varning för hela elbilsbranschen

Inget varumärke är så välkänt när det gäller elbilar som amerikansktillverkade Tesla. Det beror dels på bilen men också på bilföretagets egensinniga ägare Elon Musk.
I dag ser man rätt ofta Tesla bilar på vägarna så många bilister har hostat upp mellan 600 000 till 1.

DI - 24 maj 19 kl. 14:58

Wall Street ser ut att öppna på plus

USA-börserna såg på fredagseftermiddagen ut att börja veckans sista handelsdag med stigande noteringar, efter att ha handlats lägre på torsdagen med en nedgång på 1,2 procent för S&P 500. USA:s president Donald Trump sade sent på torsdagen att Klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för samtalen mellan Kina och USA..

DI - 24 maj 19 kl. 05:40

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att Klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

Skånskan - 23 maj 19 kl. 17:13

Planer på stor arena utomhus går vidare

MALMÖ I närmare tio år framåt är förhoppningen att kunna använda den utomhusarena som planeras i Nyhamnen nära Malmö C.
Genom att rikta scenen ut från stan hoppas man att störningarna ska bli minimala. Eventuellt skulle Big slap kunna flytta hit och nu går ärendet vidare till kommunfullmäktige.

Dagens PS - 22 maj 19 kl. 15:33

Storm kring Adaktusson och ekonomins mörka moln

BUSINESSBRIEFEN – För dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Adaktusson i blåsväder – har röstat emot abort
Den före detta EU-ledamoten för Kristdemokraterna ska enligt Dagens Nyheters granskning under sin tid i Europaparlamentet ha röstat emot kvinnors rätt till abort – vid 22 tillfällen. Nu får han stark kritik från flera håll.

Dagens PS - 22 maj 19 kl. 15:33

Ekonomiskt oväder och KD:s abortstorm

BUSINESSBRIEFEN – För dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Adaktusson i blåsväder – har röstat emot abort
Den före detta EU-ledamoten för Kristdemokraterna ska enligt Dagens Nyheters granskning under sin tid i Europaparlamentet ha röstat emot kvinnors rätt till abort – vid 22 tillfällen. Nu får han stark kritik från flera håll.

SVT - 22 maj 19 kl. 12:55

Ytterligare konsertlokal i Stockholm läggs ned

Flera barer och klubbar i Stockholm har på kort tid tvingats stänga efter Klagomål från grannar eller ombyggnation i staden. Kägelbanan och Debaser strand har med bara några dagars mellanrum meddelat att de ska stänga. Men även konsertlokalen Kraken i Slakthusområdet kommer vid årsskiftet att försvinna.

SVT - 22 maj 19 kl. 10:00

Oro för Stockholms nattliv när barer och klubbar stängs ner

I Stockholm har flera barer och klubbar på kort tid tvingats stänga på grund av Klagomål från grannar eller renoveringskrav från staden. Snotty, Bitter pills, Kägelbanan och nu: den sista Debaserklubben vid Hornstulls strand. Alla tvingas de bomma igen.

Barometern - 18 maj 19 kl. 06:00

Skrotfärdiga bilar måste bort

Kom in Klagomål på att Torsås kommun ställer upp skrotfärdiga bilar vid Norra Tångvägen. Tekniska förvaltningen har fått ett föreläggande om att bilarna måste bort..

Nyan - 17 maj 19 kl. 08:00

Inga felaktigheter vid dagisflytt

Föräldrar till barn på ett daghem i Mariehamn har klagat hos ÅMHM på att daghemmets gård är för liten och kan vara farlig för mindre barn, samt att staden bemött dem på ett kyligt sätt när de framförde sina åsikter. Barnen flyttade till daghemmet i vintras efter att man upptäckt mikrober i inomhusluften på det tidigare daghemmet. ÅMHM har inspekterat daghemsgården och kommit fram till att den uppfyller barnomsorgslagens paragraf 11 som gäller lekmöjligheter, och att planer finns på ytterligare lekredskap.

PrivataAffärer - 16 maj 19 kl. 13:00

Rekordmånga klagar på finansbluffar

De som drabbas av finansbluffare har ofta en viss erfarenhet av att investera i värdepapper, enligt Jolanda Girzl, chef för Konsument Europa. – Bedragarna hittar ganska lätt sina kunder i svenska offentliga register, eller så kan det vara personer som fått kapital över, till exempel småföretagare. Det kan även vara pensionärer som ärvt större belopp eller fått pengar tillbaka på skatten, säger hon.

Skånskan - 15 maj 19 kl. 15:59

Fler barn får skolgång i paviljonger

lund I väntan på en permanent lösning på lokalbristen på Vikingaskolan på Linero, vill Lundafastigheter sätta ut fler paviljonger.
De ska fungera som tillfälliga fritidslokaler och två klassrum.Förslaget, som byggnadsnämnden ska besluta om i veckan, handlar om paviljonger i två våningar.

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 08:00

Klagomål på skällande hund

I en ort norr om Bromölla står en hund och skäller. För ofta anser en granne. Denne har nu kontaktat Bromölla kommun..

Kristianstadsbladet - 13 maj 19 kl. 05:00

Läkarnas svar om nakenfotona

Nakenbilderna är en del av behandlingen. Så svarar verksamhetschefen för kirurgen på frågorna som uppstått efter kvinnans Klagomål..

YA - 13 maj 19 kl. 05:00

Läkarnas svar om nakenfotona

Nakenbilderna är en del av behandlingen. Så svarar verksamhetschefen för kirurgen på frågorna som uppstått efter kvinnans Klagomål..

Trelleborgs Allehanda - 13 maj 19 kl. 05:00

Läkarnas svar om nakenfotona

Nakenbilderna är en del av behandlingen. Så svarar verksamhetschefen för kirurgen på frågorna som uppstått efter kvinnans Klagomål..

SmålandsPosten - 11 maj 19 kl. 11:42

Smalare höghus ska minska ”solförmörkelse” på Hvita korset

Nu finns ett nytt förslag på nya Hvita korset: Åttavåningarshuset blir smalare efter Klagomål om skuggor..

Blekinge Läns tidning - 10 maj 19 kl. 15:27

Ilsknar till efter 80 år utan klagomål

En äldre man har reagerat på kommunens beslut att säga upp städerskorna och låta undersköterskorna städa. – Jag har aldrig ifrågasatt ett beslut innan, men nu måste jag opponera mig, skriver mannen till kommunen..

Skånskan - 10 maj 19 kl. 11:34

Förskolekaoset fortsätter

Svalöv Förskolekaoset fortsätter i centrala Svalöv.
Till hösten räknar bildningsförvaltningen med ännu fler barn in i omsorgen och därför söker man med ljus och lykta efter lösningar för att lösa kön.Ett hett och gångbart förslag är att bygga om gamla Månsaboskolan och detta kan göras inom en snar framtid.

Barometern - 09 maj 19 kl. 14:03

Kommunen har fått klagomål om förfallet trähus

En Oskarshamnsbo är orolig för kommunens planer kring ett förfallet trähus..

Kristianstadsbladet - 09 maj 19 kl. 14:22

Leif: ”Det kan bli allvarliga olyckor”

Skador på cykelbanor som inte åtgärdas tas upp i dagens Jourhavande liksom en rad Klagomål på förändringar i Kristianstadsbladet. Det sistnämnda ger chefredaktören svar på..

Barometern - 09 maj 19 kl. 12:21

Inget gehör för kritik mot bilskrot

Länsstyrelsen i Kalmar har fått in Klagomål på en bilskrotsverksamhet i Högsby kommun. Men man vidtar inga åtgärder..

SVT - 08 maj 19 kl. 20:13

Ministern om oserösa elbolagssäljare: Väldigt allvarligt

Konsumentminister Ardalan Shekarabi reagerar starkt på SVT Nyheters avslöjanden om allt fler Klagomål om oseriösa elbolagssäljare. – Det är väldigt allvarligt. Man utnyttjar människor.

Barometern - 08 maj 19 kl. 18:56

Privatperson oroad för huggormsinvasion i populär Kalmarpark

En privatperson har skickat in ett Klagomål till Kalmar kommun angående det stora antalet huggormar i Kalmarsundsparken..

NSD - 08 maj 19 kl. 15:00

Skräpigt i Lilllskogen

Bodens kommun har fått in Klagomål att det är skräpigt i Lillskogen vid Stureskolan..

Nyan - 07 maj 19 kl. 18:00

Viking fick rätt mot klagande

En kvinna från Linköping som begärde 1 375 kronor i ersättning av Viking Line, efter att hon haft flera Klagomål på sin kryssning mellan Stockholm och Mariehamn, fick inget gehör hos Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Det berättar corren.se..

Mobil - 06 maj 19 kl. 14:59

EU påstås ha inlett en granskning av Apple efter Spotifys klagomål

I mitten av mars valde Spotify att anmäla Apple till EU:s konkurrensmyndighet, då man anser att den amerikanska it-jätten behandlar sina konkurrenter orättvist. Och nu sägs EU ha valt att inleda en närmare granskning av saken..

Dagens PS - 06 maj 19 kl. 11:09

USA skjuter ner missiler med laser

I dagens techbrief kan du läsa om Tesla på den norska bilmarknaden, EU:s förundersökning mot Apple och amerikanska flygvapnets nya försvarssystem mot missiler. TECHBRIEF – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Tesla har kört om Volkswagen Den amerikanska elbilstillverkaren kan ha passerat VW som största bilmärke i Norge, skriver Ny Teknik.

VA - 06 maj 19 kl. 11:38

Klarna tvingas till drastiska grepp efter vågen av klagomål och missnöjda kunder

Klarna greppar tag om den hårda kundkritiken. .


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.