Klättra

Wednesday, 24 October, 03:51

Nyheter om Klättra

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 02 okt 18 kl. 16:19

Bäst företagsklimat i sydost finns i Ystad

SYDOST Ystad behåller sin plats som kommunen med bäst företagsklimat i sydöstra Skåne – i varje fall enligt Svenskt
näringslivs årliga ranking.
Både Sjöbo, Skurup och Tomelilla Klättrar uppåt i rankingen medan Simrishamns kommun backar och ligger näst sist i Skåne.Ystad hamnar tvåa i Skåne efter Vellinge och på plats 35 i hela landet, som dock är ett tapp tio placeringar jämfört med 2017.

BT - 02 okt 18 kl. 17:14

Ny vårdlag underlättar för kommunen

Den nya vårdlagen tvingar Tranemo kommun att förbättra kommunikationen med sjukhusen. – Vi måste samarbeta mer och få till ett snabbare informationsflöde, säger fysioterapeuten Cathrine Karlsson..

Nyteknik - 03 okt 18 kl. 15:42

Nobelexperten om kemipristagaren: ”Ingen annan hade lyckats med det tidigare”

Frances Arnold tog hjälp av evolutionen för att utveckla och förbättra proteiner. Det har banat väg för miljövänligare läkemedel och förnybara bränslen..

Affärsvärlden - 03 okt 18 kl. 18:15

Köp snabbväxande börsdoldis

Konsultbolaget växer snabbt samtidigt som det finns goda möjligheter att Klättra närmare rörelsemarginalmålet. Aktien handlas nära all-time-high men är fortfarande köpvärd..

Affärsvärlden - 03 okt 18 kl. 18:00

Snabbväxare i högform

BTS växer snabbt samtidigt som det finns goda möjligheter att Klättra närmare rörelsemarginalmålet. Aktien handlas nära all-time-high men är fortfarande köpvärd..

BT - 03 okt 18 kl. 13:56

Äldrenämnden köper nya möbler och lyftar

Vård- och äldrenämnden investerar sin buffert till att förbättra miljön för både anställda och vårdtagare. – Det ska bli en likvärdig standard, säger Ida Legnemark (V), ordförande i vård- och äldrenämnden..

PrivataAffärer - 03 okt 18 kl. 10:34

Avanza lanserar gratislån

Tröskeln till ”superlånet” är inte helt låg. För att kunna låna 50 000 kr till noll procents ränta krävs en aktieportfölj värd en halv miljon kr hos nätmäklaren. Belåningsgraden får alltså vara högst 10 procent.

DI - 02 okt 18 kl. 08:22

Oljan fortsätter upp – Brent över 85 dollar

Oljepriset fortsatte på tisdagen att Klättra uppåt och Brentoljan noterades på morgonen till priser på över 85 dollar fatet. Därmed är oljan vid de högsta nivåerna på fyra år..

Dagens Medicin - 02 okt 18 kl. 15:00

Ingen vinst med hårt pressat blodsocker hos gravida

Att sänka dagens målvärden för blodglukos under graviditeten ytterligare verkar inte förbättra hälsan för mor och barn, enligt en rysk randomiserad studie..

Supermiljöbloggen - 27 sep 18 kl. 21:25

Så kan jorden förbättras

Jorden i marken ger oss tjänster som mat, fiber, koldioxidlagring, vatteninfiltration och biologisk mångfald. Men Europas jordar hotas av flera miljöproblem, enligt en ny rapport från det europeiska vetenskapsrådet (EASAC).  Problem Miljöproblemen kopplade till jorden inom EU bedöms kosta cirka 38 miljarder euro årligen.

GöteborgsPosten - 03 okt 18 kl. 01:00

Internet behöver bli en lika självklar sak som elektricitet

Emanuel Karlsten har läst Internetstiftelsens rapport om Svenskarna och internet, och menar att vi bör förvänta oss att internet kommer ta över på alla sätt där det kan tänkas förbättra våra liv..

Alingsås tidning - 02 okt 18 kl. 10:06

Företagsklimat: Vårgårda upp – Alingsås ner

Vårgårda ligger kvar på tio i topp, Herrljunga backar något medan Alingsås sjunker ytterligare 37 placeringar till en ny bottennotering i Svenskt Näringslivs rankning av företagsklimatet. Men Alingsås har laddat med åtgärder för att vända trenden. Idag, tisdag, presenterar Svenskt Näringsliv 2018 års rankning av företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner.

Sydöstran - 02 okt 18 kl. 10:40

Långsiktigt arbete för att förbättra ranking

Karlshamn tappar ytterligare i Svenskt näringslivs ranking av företagsklimatet. Kommunens näringslivschef konstaterar att resultatet inte visar det arbete som gjort under innevarande år..

IDG - 02 okt 18 kl. 10:41

Nu slår Google ned på skadliga Chrome-tillägg


Google tar i med hårdhandskarna mot utvecklare av webbläsartillägg till Chrome. De nya kraven ska förbättra säkerheten och prestanda..

Blekinge Läns tidning - 01 okt 18 kl. 21:00

Bakläxa för kommunen om dålig luft i skola

Länsstyrelsen kräver nu att miljö- och byggnadsnämnden ska ställa krav på Hallabro skola att förbättra ventilationen. Luften i klassrummen räcker inte till sedan skolan fått många fler elever..

DI - 02 okt 18 kl. 07:42

Huhtamäki tar kostnader på 300 miljoner – överväger att stänga produktionslinjer

Förpackningstillverkaren Huhtamäki lanserar ett antal åtgärder för att förbättra lönsamheten. Kostnaden uppskattas till omkring 30 miljoner euro som kommer belasta det fjärde kvartalet som en engångspost. .

Västerbottens Folkblad - 29 sep 18 kl. 10:00

”Upp till bevis om migränvården, politiker”

Nyligen röstade drygt 180 000 västerbottningar i landstingsvalet, många med förhoppning att ha valt ett parti eller politiker som vill ändra den oacceptabla situation som huvudvärksdrabbade befinner sig i. Under valrörelsen uttryckte en rad landstingspolitiker att de vill förbättra huvudvärksvården och nu är det dags för dem att gå från ord till handling. Innan valet […].

Barometern - 28 sep 18 kl. 13:33

Efter kritikstormen – Miljonsatsning ska förbättra arbetsmiljön

Nu reagerar politikerna på omsorgspersonalens kritik. Ett utvecklingspaket som kostar 6,5 miljoner är svaret. – Vi försöker ha örat mot marken, säger Michael Ländin (S)..

GöteborgsPosten - 01 okt 18 kl. 16:55

RIK:s skuldberg – över 900 000 kronor

Redbergslids ekonomiska situation har sedan millennieskiftet varit ständigt utsatt. 2018 är inget undantag. Så sent som i slutet av september hade klubben skulder till Skatteverket och kommunen på över 900 000 kronor.

UT - 01 okt 18 kl. 15:44

Efter kontroll: Måste förbättra brandsäkerheten i lägenhetshus

Efter att räddningstjänsten granskat ett lägenhetshus i centrala Ulricehamn fann de en rad brister i säkerheten..

GöteborgsPosten - 01 okt 18 kl. 10:53

Inte aktuellt att höja friskvårdspengen

Men vi jobbar hela tiden med att förbättra friskvårdsinsatserna..

Kristianstadsbladet - 25 sep 18 kl. 04:00

En oslagbar historieförfalskning

När den skånska sjukvården är i kris, skall det firas jubileum. Pengar är en bristvara, när medel skall användas för att förbättra arbetsbetingelserna för sjukvårdspersonalen, vilket är en förutsättning för minskad personalflykt. En flykt som även har sin bäring på svårigheten att öppna stängda vårdplatser.

YA - 30 sep 18 kl. 21:31

Kommunens strategi ska förbättra tillgången på bostäder

Fler bostäder och att Tomelilla kommun ska vara en hållbar och attraktiv plats att bo på – det är några av målen med den bostadsförsörjningsstrategi som kommunen håller på att ta fram. Men innan strategin antas ska partierna och Österlenhem få säga sitt om den..

Skånskan - 30 sep 18 kl. 19:50

Minna Telde vann i Flyinge

RIDSPORT I helgen som gick bjöds för första gången på många år internationell dressyr igen på Flyinge. Bästa svenska resultat n¨ådde Minna Telde som vann en av de trestjärniga klasserna.I den sista trestjärniga klassen kom, efter att flera försökt utan att nå ända fram, äntligen en svensk seger genom Minna Telde.

Barometern - 29 sep 18 kl. 05:00

Dags att förbättra äldrevården

Med uppgivenhet och viss sorg har jag lästa i media om äldrevården i Kalmar..

Dagensanalys.se - 28 sep 18 kl. 13:38

Så här analyserar du din hemsida

“Set it, and forget it” är allt för vanligt när man precis lanserat en ny hemsida. Mycket energi går åt till att ta fram webbdesign och lansera – när den är live dalar intresset. Presterar den nya hemsidan ens bättre än den förra?

Västerbottens Folkblad - 28 sep 18 kl. 10:57

Storuman får miljonbelopp

Storumans kommun får ett miljonbelopp från Klimatklivet. Stödet ska gå till att förbättra gång- och cykelvägar. Det är Klimatklivet som har beviljat Storumans kommun nästan 1,2 miljoner kronor i stöd för klimatförbättrande åtgärder som minskar koldioxidutsläppen.

Sydsvenskan - 28 sep 18 kl. 09:01

Jollyrooms vd: "Det kan ha skett misstag"

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna. Nu har.

Helsingborgs Dagblad - 28 sep 18 kl. 09:01

Jollyrooms vd: "Det kan ha skett misstag"

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna. Nu har.

Kristianstadsbladet - 28 sep 18 kl. 09:01

Jollyrooms vd: "Det kan ha skett misstag"

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna.(TT).

BT - 28 sep 18 kl. 09:01

Jollyrooms vd: "Det kan ha skett misstag"

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna.(TT).

SmålandsPosten - 28 sep 18 kl. 09:01

Jollyrooms vd: "Det kan ha skett misstag"

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna.(TT).

Blekinge Läns tidning - 28 sep 18 kl. 09:01

Jollyrooms vd: "Det kan ha skett misstag"

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna.(TT).

Barometern - 28 sep 18 kl. 09:01

Jollyrooms vd: "Det kan ha skett misstag"

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna.(TT).

YA - 28 sep 18 kl. 09:01

Jollyrooms vd: "Det kan ha skett misstag"

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna.(TT).

Sydöstran - 28 sep 18 kl. 09:01

Jollyrooms vd: "Det kan ha skett misstag"

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna.(TT).

DI - 28 sep 18 kl. 09:16

Babybolagets vd lovar bot och bättring efter KO:s stämning

Jollyroom ska bättra sig, lovar företagets vd efter att KO har stämt babyföretaget för bluffreor. Två gånger tidigare har KO påtalat felaktiga reor och kampanjer för företaget, och båda gångerna har Jollyroom lovat att rätta till felaktigheterna..

SmålandsPosten - 28 sep 18 kl. 09:23

Räppe kan ta revansch på Nosaby

I helgen ställs Räppe GOIF mot Nosaby IF. Då kan Växjölaget ta revansch för lagens senaste möte – och dessutom Klättra i tabellen..

YLE - 27 sep 18 kl. 04:52

Forskare kräver att EU storsatsar på artificiell intelligens – handlar om att trygga Europas ekonomiska framtid

Europa saknar i dag en tydlig och koordinerad satsning på artificiell intelligens. Det här innebär att vår världsdel hamnar allt längre efter i den globala konkurrensen. Men flera AI-forskare har nu bildat ett nätverk för att förbättra Europas chanser..

Kristianstadsbladet - 22 sep 18 kl. 04:00

Upp till bevis om migränvården, politiker

Mer än 1,4 miljoner svenskar, varav cirka 142 000 skåningar, är drabbade av migrän i olika former och svårighetsgrad. Svår migrän är en neurologisk sjukdom som består av betydligt mer än bara själva huvudvärken. Utan specialistbehandling är risken stor att den som drabbas får svårt att klara av sin vardag.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.