KFC

Sunday, 22 July, 21:56

Nyheter om KFC

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - 30 jun 18 kl. 00:20

”Det kunde inte ha blivit värre för IFK”

Det är inte bara fotbolls VM som ligger i fokus, i helgen väntar en viktig match för KDFF samt ett stekhett division I-derby mellan KFC och Mjällby. Sedan har det lottats grupper i Champions League-handbollen, och det blev minst sagt intressant….

Kristianstadsbladet - 30 jun 18 kl. 00:20

”Det kunde inte ha blivit värre för IFK”

Det är inte bara fotbolls VM som ligger i fokus, i helgen väntar en viktig match för KDFF samt ett stekhett division I-derby mellan KFC och Mjällby. Sedan har det lottats grupper i Champions League-handbollen, och det blev minst sagt intressant….

Kristianstadsbladet - 09 jul 18 kl. 10:49

Nanasi tillbaka i KFC – blir sportsligt ansvarig

Sedan Serdar Dayat lämnade klubben för snart två månader sedan har Kristianstad FC stått utan sportsligt ansvarig. Nu kan Bladetsporten avslöja att den posten är tillsatt. – Det känns jättemotiverande att vara tillbaka, säger Dennis Nanasi, som lämnade klubbchefsrollen i KFC för 1,5 år sedan..

Kristianstadsbladet - 26 jun 18 kl. 19:10

KFC-krisen: Junilönen till spelarna ställdes in

Spelarna i Kristianstad FC fick ingen lön i maj. Inte heller junilönen kom när den skulle. – Men vi kommer att betala ut majlönen i början av juli, försäkrar Andreas Andersson, som är den som driver krisarbetet tillsammans med Jonas Svensson..

Kristianstadsbladet - 09 jul 18 kl. 13:45

Han blir förste KFC-spelaren som lämnar

Almir Taletovic. Där har ni namnet på förste KFC-spelaren som lämnar i samband med besparingspaketet..

Dagensanalys.se - 09 jul 18 kl. 09:16

KFC har tagit fram en reklamfilm baserad på fotbollsspelaren Neymars dykningar

I matchen mellan Brasilien och Mexiko gjorde brasilianska fotbollsspelaren en episk dykning, som nu KFC gjort en reklamfilm om. Måste ses! Här kan du läsa vår tidigare artikel om Neymar och hans dykningar som blivit MEMES på nätet.

Kristianstadsbladet - 24 jun 18 kl. 17:55

Decimerat KFC utan chans mot nästjumbon

Efter sex förlustfria matcher och två raka segrar åkte Kristianstad FC på en rejäl näsbränna när man förlorade med klara 1–3 (0–1) mot söderettans nästjumbo Grebbestad. Förlusten var också nye tränaren Besnik Llazanis första i seriesammanhang..

Kristianstadsbladet - 18 jun 18 kl. 11:14

TV: Se höjpunkterna från KFC:s målfest mot Karlskrona

Kristianstad FC besegrade Karlskrona med 4–3. Se höjdpunkterna från matchen..

Kristianstadsbladet - 17 jun 18 kl. 21:03

Patric Nilsson: ”Jag väljer att kalla det Besnik-effekten”

Kristianstad FC vägrar att förlora under nödlösningen Besnik Llazani. Tre oavgjorda matcher har följts av två raka segrar vilket innebär att KFC har lämnat det absoluta bottenträsket för ett behagligare liv i mittens rike. Frågar du mig så förtjänar doldisen Besnik Llazani största respekt.

Kristianstadsbladet - 17 jun 18 kl. 18:48

Målfest när KFC tog andra raka segern

Trots att båda mittbackarna från segermatchen mot Husqvarna saknades tog Kristianstad FC sin andra raka seger. I ett målrikt möte på Kristianstads fotbollsarena besegrade man Karlskrona med 4–3 (2–2)..

Kristianstadsbladet - 14 jun 18 kl. 05:11

KFC:s svar: Hoppas på halv miljon i Mjällbyderbyt

Någon akut lösning på den obetalda hyresskulden till Kristianstads kommun har inte Kristianstad FC. Däremot har klubben saker på gång och A-lagets hemmaderby mot Mjällby AIF den 1 juli blir en viktig nyckel för att lösa krisen..

Kristianstadsbladet - 14 jun 18 kl. 00:10

KFC:s ungdomsverksamhet är hotad: ”Är tvungna att följa regelverket”

Kristianstad FC:s skuldberg riskerar att rasera hela deras ungdomsverksamhet. Klubben följer inte avbetalningsplanen med kommunen och får nu inga nya matchtider och träningstider på kommunens anläggningar..

Kristianstadsbladet - 01 jul 18 kl. 18:53

KFC föll tungt i derbyt mot Mjällby

Det blev gulsvart seger i söndagens derby på Kristianstads fotbollsarena. Mjällby vann med 2–1 och tog därmed en viktig seger i toppstriden. KFC:s Andreas Grahm reducerade i den 85:e minuten, men någon kvittering mäktade aldrig KFC med..

Kristianstadsbladet - 11 jun 18 kl. 00:01

Beskedet: Löftet blir kvar säsongen ut

Han har redan gjort sitt första mål i division I. Mot Husqvarna var det dags för en ny milstolpe: första matchen från start. – Det var lite nervöst, men det släppte på uppvärmningen, säger KFC-löftet och P16-landslagsmannen Sebastian Nanasi..

Kristianstadsbladet - 04 jun 18 kl. 15:30

KFC-spelarna fick inte ut någon lön förra månaden: ”Är väl inte så kul”

Ska Kristianstad FC finnas i framtiden måste spelarlönerna sänkas med nästan 50 procent. – Jag har inte accepterat det första förslaget, säger lagkaptenen Jesper Modig. Dessutom fick inte spelarna någon lön i slutet av maj..

Kristianstadsbladet - 09 jun 18 kl. 00:01

Nye KFC-tränaren hyllas – mitt i turbulensen

Samtidigt som Kristianstad FC går igenom en ekonomisk kris har lagets nya tränare Besnik Llazani fått positiva lovord från spelarna. Men efter tre raka oavgjorda matcher jagar han fortfarande sin första seger som huvudansvarig. – I fotboll är resultat viktigt och vinsterna måste börja komma, säger Llazani..

Kristianstadsbladet - 08 jun 18 kl. 00:01

Så är läget med KFC-skulderna – Skatteverket reder ut

För tillfället har inte Kristianstad FC några skulder hos Kronofogden. Dock är risken att skatteskulden på drygt en miljon hamnar där om man inte agerar. Och då kan, som Bladetsporten tidigare har skrivit om, verksamheten vara i fara..

Kristianstadsbladet - 06 jun 18 kl. 22:46

Swahn klar för Mjällby – kritiserar KFC: ”Hemskt att se”

Han sparkades som sportchef i Kristianstad FC. Nu är Anders Swahn klar för Mjällby AIF, där han kommer att träna klubbens U16-lag. Samtidigt delar han ut en tuff passning till sin förra klubb.

Kristianstadsbladet - 06 jun 18 kl. 06:11

Se Tvååker–KFC i division I södra

Efter all turbulens runt klubben åker Kristianstad FC:s A-lag till Tvååker för möte med överraskningsnykomlingen på onsdagseftermiddagen. Avspark 15.00..

Kristianstadsbladet - 06 jun 18 kl. 05:46

KFC-kugge väntas göra comeback

Kristianstad FC har en tuff nöt att knäcka på onsdagseftermiddagen i Halland. Överraskningsanfallet Tvååker, med förre Helsingborgs IF-profilen Mattias Lindström som tränare, ligger på tredjeplats i tabellen inför den tionde omgången i division I södra..

Kristianstadsbladet - 04 jun 18 kl. 13:48

Krisen i KFC – så ska klubben räddas: ”En jäkla utmaning”

Hela havet stormar i Kristianstad FC och föreningens existens står på spel. Det krävs kraftiga åtgärder för att klubben ska räddas. – Nu krävs det att vi sluter ihop som klubb, säger Andreas Andersson, som tillsammans med Jonas Svensson kommer driva klubben efter att Lars Åkerman tackat för sig..

Kristianstadsbladet - 04 jun 18 kl. 10:06

KFC-basen lämnar sitt uppdrag: ”Tar ansvaret för att den ekonomiska situationen har förvärrats så snabbt under 2018”

Mitt i Kristianstad FC:s värsta kris lämnar klubbens ordförande Lars Åkerman sitt uppdrag på grund av hälso- och arbetsskäl. ””Som ordförande tar jag ansvaret för att den ekonomiska situationen har förvärrats så snabbt under 2018”, skriver Åkerman i en skrivelse medlemmar, ledare, aktiva och föräldrar har fått ta del av..

Kristianstadsbladet - 31 maj 18 kl. 22:34

KFC-tränaren: ”Jag vill att folk ska sluta prata om Argentina”

Färske tränaren Besnik Llazani gjorde sin andra seriematch som huvudansvarig i Kristianstad FC. Matchen mot Torn nådde inte upp till några spelmässiga höjder och då pratade Llazani om identitet i stället. – Jag vill att folk ska sluta prata om Argentina hit och dit.

Kristianstadsbladet - 30 maj 18 kl. 08:00

Joel Hallgren om petningen i våras: ”Man gör inte så”

Joel Hallgren vaktade Kristianstad FC:s mål i de två första seriematcherna. Sedan fick han läsa på ett papper att han var petad. – Jag tycker inte att man gör så, säger Joel Hallgren, som var tillbaka KFC:s mål i senaste seriematchen..

Kristianstadsbladet - 31 maj 18 kl. 09:05

Se KFC–Torn i division I södra

Kristianstadsbladet sänder Kristianstad FC:s hemmamatch mot succénykomlingen Torn i division I södra. Avspark torsdag 19.00 på Kristianstads fotbollsarena..

Kristianstadsbladet - 22 maj 18 kl. 17:55

KFC byter tränare igen: Serdar Dayat lämnar klubben

Kristianstad FC byter tränare. Igen. Serdar Dayat, fotbollsansvarig och huvudtränare, lämnar klubben på grund av familjeskäl.

Kristianstadsbladet - 27 maj 18 kl. 22:45

Patric Nilsson: ”En pinne som bör ge en viss arbetsro”

En vandring på tusen mil börjar alltid med ett steg och därför inbillar jag mig att det var viktigt att Kristianstad FC inte förlorade på Kopparvallen. En poäng mot Åtvidabergs FF bör ge KFC, och det nya tränarparet, en viss arbetsro..

Kristianstadsbladet - 27 maj 18 kl. 09:00

16.00: Se Åtvidaberg–KFC

Kristianstadsbladet sänder Kristianstad FC:s bortamatch mot Åtvidabergs FF i division I södra. Avspark söndag 16.00 på Kopparvallen..

Kristianstadsbladet - 24 maj 18 kl. 00:01

Nye KFC-tränaren om turbulensen: ”Tanken har alltid varit god”

Efter Serdar Dayats avsked från Kristianstad FC stod klubben plötsligt utan både tränare, sportchef och fotbollsansvarig. Besnik Llazani har tillfälligt tagit över tränarrollen – och han kan tänka sig en mer permanent roll. – Det hade jag absolut velat, men sen får vi se vad som händer runt klubben, säger han..

Kristianstadsbladet - 21 jun 18 kl. 23:30

KFC-kaptenen: ”Spelare har sagt att de vill lämna”

Kristianstad FC blöder ekonomiskt samtidigt som man spelar sin bästa fotboll för säsongen. Frågan är bara hur det ser ut efter sommaruppehållet, då spelarna är fria att gå till andra klubbar. – Förmodligen kommer det att hända saker i sommar, säger Jesper Modig, lagkapten och spelarrådsrepresentant i KFC..

Kristianstadsbladet - 23 maj 18 kl. 00:01

Patric Nilsson om KFC-turbulensen: ”Ett världsrekord ingen ska vara nöjd med”

Arséne Wenger avtackades nyligen efter 22 år som tränare för Arsenal FC. Så jobbar inte Kristianstads FC. I går eftermiddag blev det klart att klubben byter tränare – igen.

Kristianstadsbladet - 22 maj 18 kl. 22:49

Kaptenen om turbulensen: ”Jag visste att den här dagen skulle komma”

Först försvann tränaren Serdar Dayat – sedan försvann Kristianstad FC ut ur Svenska Cupen med en knall. Lagkaptenen Jesper Modig är en av dem som har haft fyra olika huvudtränare sedan i september i fjol. – Jag visste att den här dagen skulle komma.

Kristianstadsbladet - 22 maj 18 kl. 18:30

Live: Turbulent i KFC – följ cupmötet med HIF

Det är turbulent i Kristianstad FC inför kvällens cupmöte md Hässleholms IF. Tränaren Serdar Dayat har lämnat laget, som i kväll leds av Besnik Llazani och Neven Ozegovic..

Kristianstadsbladet - 19 maj 18 kl. 16:58

KFC mirakelvände men tappade segern i 97:e minuten

Kristianstad FC hämtade in 0–2 till 3–2 efter att Armin Aganovic gjort 3–2 i den 92:e miunuten. Men i den 97:e (!) minuten kvitterade Skövde på straff efter att Ahmed Hassan bjudit Skövde på ett friläge och tvingat målvakten Juan Mendonca att riva ner en bortaspelare..

Kristianstadsbladet - 18 maj 18 kl. 18:57

KFC-stjärnan talar ut: Familjen kommer alltid i första hand

Andreas Grahm har missat de tre senaste matcherna för Kristianstad FC. Mot Skövde AIK gör anfallsstjärnan comeback. – Min sambo har varit allvarligt sjuk och familjen kommer alltid först, säger Grahm..

Kristianstadsbladet - 17 maj 18 kl. 20:27

KFC-stjärna borta i åtta veckor

Ett skadedrabbat Kristianstad FC föll med 0–4 borta mot Oddevold. Nu kommer nästa smäll. Mittfältaren och spelmotorn Niklas Jönsson är ljumskadad.

Kristianstadsbladet - 17 jun 18 kl. 20:13

KFC dansar tango utan Argentina

Kristianstad FC dansar utan argentinska spelare. I startelvan mot Karlskrona fanns inte en enda argentinsk spelare. Men det är ingen protest, hävdar Diego Fagnani som jobbar för Club Atletico San Jorge och som är en länk mellan KFC, spelarna och den argentinska klubben.

Kristianstadsbladet - 17 jun 18 kl. 20:20

Nya målglada KFC tog andra raka segern: ”Fick nypa sig i armen”

Kristianstad FC har helt plötsligt blivit ett anfallsglatt lag. 3–1 mot Husqvarna följdes upp med 4–3 mot Karlskrona. Två matcher där KFC dessutom har haft bud på ännu fler mål.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.