KF Sparkassa

Sunday, 17 November, 00:30

Nyheter om KF Sparkassa

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 01 sep 17 kl. 08:23

LISTA: 22 farliga sparkonton – du kan förlora allt

Du har inga garantier alls och risken finns att du går på pumpen. SvD Näringsliv skriver att det finns 22 sparkonton som står helt utanför Finansinspektionens insyn. Samtidigt marknadförs de aktuella sparkontona – som ibland lockar med sparräntor på 6-7 procent – som trygga.

YLE - 31 jan 17 kl. 10:50

Efterlysningen 31.1

Flera slalomutrustningar och bildelar efterlyses den här veckan. Den mest ovanliga efterlysningen är en stolpmonterad parkeringsmätare. Jag gör ett nytt försök och efterlyser en fjärrkontroll till min Yamaha förstärkare (Rx-v596rds).

YLE - 31 dec 14 kl. 04:00

Butiken gör Lappvik livligare

I drygt ett halvt år har nu den nygamla livsmedelsaffären funnits i Lappvik. Byborna tycker butiken gör byn livligare. Tove Sjöberg, som bor tillsammans med sin familj alldeles bredvid butiken, säger att butiken piggar upp livet i byn.

BT - 10 apr 14 kl. 16:58

Marknaden omfamnar Grekland

För två år sedan var "Grexit" på allas läppar, en finansiell härdsmälta där Grekland lämnar eurozonen. Nu är recessionen över och krishärden omfamnas på marknaden, trots ett ohanterligt skuldberg och en skyhög arbetslöshet.Totalt inkom order värda 20 miljarder euro (180 miljarder kronor) från 550 investerare, när Grekland på torsdagen tog sitt första obligationslån på kapitalmarknaden på fyra år.

PrivataAffärer - 26 mar 14 kl. 06:11

Därför kan ditt sparande i KF vara riskfyllt

Omkring 100 000 svenskar sparar i KF Sparkassa. Men det finns ett problem som gör att sparandet är mer riskfyllt än andra sparkonton....

GT - 16 dec 13 kl. 01:37

Musikhjälpen fick Milous sparkassa

GÖTEBORG. När Musikhjälpen avslutades i går hade över 28 miljoner kronor samlats in. Milou, 5, blev en av de sista som bidrog.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.