Köa till lägenhet

Tuesday, 11 December, 06:06

Nyheter om Köa till lägenhet

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 21 nov 18 kl. 21:21

Polisen i London hittade två hemgjorda bomber

Polisen i London har inlett en utredning om förberedelse till terrorbrott sedan två hemgjorda bomber hittats i en lägenhet i nordvästra London..

SmålandsPosten - 01 dec 18 kl. 03:27

Lägenhet rökfylldes i Växjö

På natten till lördagen kom larm om en brand i en lägenhet på Vikaholm i Växjö..

Expressen - 11 nov 18 kl. 07:40

Misstänkt mordförsök på Hisingen

Polisen kom till en lägenhet på Hissingen i går kväll efter att ha blivit larmade om att en kvinna blivit utsatt för ett mordförsök. Kvinnan, som är i 25- årsåldern ska ha fått flera knivhugg i ryggen. Två män gripna .

BT - 21 nov 18 kl. 05:00

Ali Khan redo att möblera om

Norrby sätter punkt för säsongen med en träningsmatch mot allsvenskt motstånd för att testa nya spelare. – Jag kom till en möblerad lägenhet, nu finns möjlighet att flytta om lite, säger managern Mohammed Ali Khan..

Skånskan - 20 nov 18 kl. 11:00

Gesäll som gillar att pilla med ur

SMÅGREJOR. – Man tar emot en klocka, river ner den, sätter ihop den igen och får den att funka – det är en fantastisk känsla.
Maria Eleanor Olsen har just tagit emot sitt gesällbrev för urmakare.

Skånskan - 06 nov 18 kl. 17:44

Petra Holst håller läsaren i järngrepp

Litteratur/recension BOK
Jag släpper dig aldrig
Författare: Petra Holst
Förlag: ForumVad gör man när man börjar ifrågasätta sina egna sinnen? När det man tycker sig uppleva inte erkänns av ens omgivning? Och värst av allt, inte erkänns av den man bor ihop med?

Sydsvenskan - 20 nov 18 kl. 23:18

Larm om brand på Scaniaplatsen

Räddningstjänsten larmades till en brand i en lägenhet på Scaniaplatsen under tisdagskvällen..

Dagens PS - 20 nov 18 kl. 07:58

Han köpte lyxbostäder för Nissan-pengar

Nissans utgående styrelseordförande Carlos Ghosn använde 17,8 miljoner dollar från ett inrättat dotterbolag till att köpa en lägenhet i Rio de Janeiro och ett hus i Beirut. Det rapporterar Nikkei Asian Review med hänvisning till källor. Uppgifterna kommer dagen efter att Nissan gått ut och sagt att Ghosn använt företagets tillgångar till personliga ändamål.

Dagens PS - 20 nov 18 kl. 07:58

Han köpte lyxbostäder för Nissan-pengar

Nissans utgående styrelseordförande Carlos Ghosn använde 17,8 miljoner dollar från ett inrättat dotterbolag till att köpa en lägenhet i Rio de Janeiro och ett hus i Beirut. Det rapporterar Nikkei Asian Review med hänvisning till källor. Uppgifterna kommer dagen efter att Nissan gått ut och sagt att Ghosn använt företagets tillgångar till personliga ändamål.

Expressen - 19 nov 18 kl. 07:18

Meghans bröllop kan bli ”kungahusets mardröm”

Den nyblivna hertiginnan Meghan är amerikansk medborgare.Det kan bli en dålig affär för det brittiska kungahuset – efter hennes bröllop med prins Harry.Nu kan nämligen prinsen tvingas betala en del av sin förmögenhet till USA, skriver Daily Express.

Jönköpingsnytt - 19 nov 18 kl. 20:36

Så lång tid tar det att få bostad

I år tar det upp till sex månader längre tid att få tag i en lägenhet i Jönköping genom kommunala Vätterhem jämfört med förra året. Det rapporterar Sveriges Radio Jönköping.
.

Skånskan - 30 nov 18 kl. 17:49

Larm om torrkokning i lägenhet

Vid 17.25-tiden ryckte räddningstjänsten ut till en fastighet på Kanalgatan.Orsaken ska ha varit en torrkokning.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 14:43

Brevbärare upptäckte inbrott

LUND En brevbärare upptäckte att dörren var uppbruten till en lägenhet på Magistratsvägen i fredags vid lunchtid.
Lägenhetsinnehavaren tillkallades men har ännu inte lämnat in en förteckning på vad som var stulet.
I lördags eftermiddag gjorde också någon okänd inbrott i en lägenhet på Sunnanvägen.

Cornucopia - 19 nov 18 kl. 17:39

BREAKING: Få betalt 250:- kronor för att låtsas vara intresserad av Oscar Properties lägenheter i Nacka

Via en sajt för sk mystery shoppers erbjuds nu 250:- SEK i ersättning om man gör en intresseanmälan till Oscar Properties Brf Fabrikören och Brf No 4, bägge i Nacka. Man ska också gå på visningen och låtsas vara intresserad av lägenheten. Samtidigt skvallrar de så kallade preferensaktierna i bolaget för att marknaden ser en konkursrisk i bolaget.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 13:49

”Fuckgirl”-domen ett tecken i tiden

En 19-årig pojke, som under skolbal delade ut ett pris med den nedsättande titeln ”Årets fuckgirl” till en flicka, döms för grovt förtal, oavsett motargument att det är inte är lika allvarlig terminologi för den generationen, att han var berusad när han läste upp motiveringen samt var en budbärare för resultatet av en omröstning.
Man kan tycka synd om honom på sätt och vis: han har förmodligen inte förstått att det kan finnas en juridisk aspekt på beteendet. Men genom att skapa en miljö där det anses moraliskt klandervärt för flickor att ha sex med fler än en person så blir det ett stort problem med sådana beskyllningar.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 16:42

Ny vd lämnar Ikano för bostadsbolag

SVEDALA Nu är det klart, Svedalahem och Svedabs nya vd heter Cecilia Önnevik.
Den 23 januari tillträder hon tjänsten.Vid årsskiftet lämnar Pehr Carlberg, nuvarande vd för Svedalahems och Svedala Exploaterings AB, tjänsten som han haft sedan 2012.

Skånskan - 07 nov 18 kl. 14:00

Arkivet är hans hemmaplan

TRIVS. – Jag älskar arkivarbete.
Det sade Fredrik Tersmeden i intervju i Skånska Dagbladet 1997.

GT - 09 nov 18 kl. 09:25

Götalandsbanan viktig för hela Sverige

Götalandsbanan är en angelägenhet för hela Sverige. Nu är det dags att vi bygger klart svensk infrastrukturs blivande ryggrad. Bättre tågförbindelser mellan Göteborg och Borås skulle leda till fler jobb och bostäder och ett klimatvänligt resealternativ, skriver Mattias Jonsson (S)..

Västerbottens Folkblad - 18 nov 18 kl. 08:11

Polisen om natten i Västerbotten

Misstänkt narkotika påträffades i en lägenhet i Umeå efter en husrannsakan under natten mot söndagen. Polisen rapporterar även om en del andra händelser från natten i Västerbotten. Vid 23-tiden under lördagskvällen larmades polis till en lägenhet på Ålidhem i Umeå.

Skånskan - 17 nov 18 kl. 14:00

Hon basar för tekniken på spexet

TEKNIK. – Förhoppningsvis tänker du inte på ljussättningen – är den bra märks den inte.
Mirjam Särnbratt basar för det tekniska teamet i Var Gladspexarna, som har premiär i AF-borgen i Lund på tisdag.

Blekinge Läns tidning - 29 nov 18 kl. 10:06

Få tackar ja till kommunala bostäder som erbjuds

I Sölvesborg är det bara 35 procent av de som står i den kommunala bostadskön som tackar ja till den lägenhet de erbjuds. Och då rör det sig om just den bostad de köat för..

Västerbottens Folkblad - 17 nov 18 kl. 08:02

Grov stöld i Umeå

En misstänkt grov stöld inträffade i Umeå under natten mot lördagen. Det var vid 00:55 som polisen larmades till en lägenhet på Ålidhem i Umeå efter ett inbrott. En dator hade försvunnit från lägenheten och minst två personer hade setts lämna platsen, uppger polisen.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 14:00

Utforskar de universella formerna

SÖKER. Keramikern Anna R Kinman vill utforska de universella formerna, de som återkommer i naturen i alla möjliga sammanhang. Parallellt är hon musiker, och av det har hon lärt sig mycket, även som keramiker.

GöteborgsPosten - 16 nov 18 kl. 16:17

Kvinna dog av skottskador – man erkänner vapenbrott

När kvinnan hittades skjuten i en lägenhet i Utby i Göteborg i maj startades genast en mordutredning mot en man hon hade en relation med.
Nu har mannen, som har kopplingar till grov organiserad brottslighet i Göteborg, åtalats för vapenbrott – ett brott som han erkänt. Samtidigt förnekar han att han har mördat.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 05:00

Utpressade med sexbilder

MALMÖ En 25-årig Malmöbo gjorde årets sommar till ett helvete för två tidigare flickvänner, deras närstående och sin egen mamma.
Mannen utpressade en kvinna genom att hota att sprida nakenbilder på hennes dotter och en exflickvän krävdes på pengar med hot om spridning av en sexvideo.Brottsoffrens sommar fylldes av utpressning och dödshot 5 juli: En 23-årig kvinna, som mannen har barn med, får flera knytnävsslag i ansiktet.

GöteborgsPosten - 03 nov 18 kl. 12:20

Våldsam lägenhetsbrand i Majorna

En fullt utvecklad brand har brutit ut i en lägenhet i Majorna. Enligt GP:s reporter vid platsen ska rutorna till bostaden ha spruckit och ett stort räddningspådrag har larmats till platsen..

Skånskan - 16 nov 18 kl. 10:59

Rånoffer fick kniv tryckt mot halsen

MALMÖ Två kvinnor rånades på 60 000 kronor i olika valutor under natten mot torsdagen. Enligt polisanmälan trängde sig två beväpnade män in en bostad. En av kvinnorna fick en kniv mot halsen.

Nyan - 16 nov 18 kl. 11:27

Fondsamarbete mellan Ålandsbanken och S-banken

Ålandsbanken och FIM, som förvaltar S-bankens, inleder ett samarbete kring vissa fonder. Genom samarbetet skapar man en ny fond, Ålandsbanken Global Aktie, med kring 70 000 andelsägare och en förmögenhet på nästan en miljard euro. fondens placeringsverksamhet kommer att skötas av FIM.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 05:00

”Jag vill få en chans att läka”

Höör 28-åriga Anisette Westberg kan varken gå, stå eller sitta – men nekas plats på korttidsboende.
– Jag har inte duschat på fyra veckor, säger Anisette som blivit tillsagd av Höörs kommun att hon kan tvätta sig med tvättservetter i sängen.I tio år har Anisette Westberg jobbat med hästar över hela världen.

Corren - 16 nov 18 kl. 08:44

Kläder i ugn orsakade utryckning

Räddningstjänsten larmades till en rökfylld lägenhet i Tannefors under morgonen..

Skånskan - 15 nov 18 kl. 14:44

Lukten avslöjade knarklangare

MALMÖ Polisen larmades på onsdagseftermiddagen till ett trapphus på Amiralsgatan. En anonym uppringare hade berättat att det luktade starkt av cannabis.
Det gick ganska snabbt för polisen att sniffa sig fram till en lägenhet.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 10:00

Fick 68 900 för falsk uthyrning

Malmö Den 27-åriga kvinnan och hennes pojkvän hade var för sig blivit vräkta. Då erbjöd kvinnan andrahandsuthyrning via sociala medier. Hon fick in 68 900 kronor i depositionsavgift, men ingen fick någon lägenhet.

Skånskan - 26 nov 18 kl. 11:23

Malmö stad betalade miljonbelopp till boende – kriminella fortsatte begå brott

Malmö Malmö stad ska ha betalat ut 70 miljoner kronor till ett stödboende där flera kriminalla ska ha bott och som begått brott under tiden. Det skriver SVT Nyheter Skåne. Enligt SVT Nyheter drivs stödboendet av ett företag som i sin tur hyrt femrumslägenheten där ett flertal personer fick bo med mål att de skulle sluta med brott och droger.

Skånskan - 12 nov 18 kl. 07:01

Kulturprofilen kallar in karaktärsvittne

I dag inleds rättegången i hovrätten mot den så kallade kulturprofilen. Försvaret kallar in två vittnen, varav den ena är hans fru.Kulturprofilens försvarare kallar in två vittnens där den ena är Akademiledamoten Katarina Frostensonsom som ska stärka mannens berättelse.

Sydsvenskan - 12 nov 18 kl. 12:28

Flicka misstänks ha blivit våldtagen

En flicka misstänks ha blivit våldtagen i Borås i helgen. En man i 50-årsåldern har anhållits som misstänkt, skriver Borås Tidning. Övergreppet uppges ha skett i en lägenhet under natten till söndagen..

SmålandsPosten - 12 nov 18 kl. 12:28

Flicka misstänks ha blivit våldtagen

En flicka misstänks ha blivit våldtagen i Borås i helgen. En man i 50-årsåldern har anhållits som misstänkt, skriver Borås Tidning. Övergreppet uppges ha skett i en lägenhet under natten till söndagen.

Sydöstran - 12 nov 18 kl. 12:28

Flicka misstänks ha blivit våldtagen

En flicka misstänks ha blivit våldtagen i Borås i helgen. En man i 50-årsåldern har anhållits som misstänkt, skriver Borås Tidning. Övergreppet uppges ha skett i en lägenhet under natten till söndagen.

YA - 12 nov 18 kl. 12:28

Flicka misstänks ha blivit våldtagen

En flicka misstänks ha blivit våldtagen i Borås i helgen. En man i 50-årsåldern har anhållits som misstänkt, skriver Borås Tidning. Övergreppet uppges ha skett i en lägenhet under natten till söndagen.

Barometern - 12 nov 18 kl. 12:28

Flicka misstänks ha blivit våldtagen

En flicka misstänks ha blivit våldtagen i Borås i helgen. En man i 50-årsåldern har anhållits som misstänkt, skriver Borås Tidning. Övergreppet uppges ha skett i en lägenhet under natten till söndagen.

Blekinge Läns tidning - 12 nov 18 kl. 12:28

Flicka misstänks ha blivit våldtagen

En flicka misstänks ha blivit våldtagen i Borås i helgen. En man i 50-årsåldern har anhållits som misstänkt, skriver Borås Tidning. Övergreppet uppges ha skett i en lägenhet under natten till söndagen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.