Kågeröd

Tuesday, 17 January, 07:45

Nyheter om Kågeröd

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 09 dec 16 kl. 14:35

Plingade i klocka – när "fula tjejer" gick förbi

Varje gång det gick förbi en snygg eller ful tjej uppmanades den Joe & The Juice-anställda att plinga i en klocka. Det berättar en tidigare medarbetare för Helsingborgs Dagblad.– Jag är chockad över att ett så stort företag ägnar sig åt sexuella trakasserier, säger han till tidningen.

YLE - 29 dec 16 kl. 13:05

Många oförberedda på att räntorna kan stiga

Över en tredjedel av dem som har bolån är inte förberedda på att räntorna kan höjas, visar en enkät som Aktia har beställt. En femtedel säger att de inte vet hur en räntehöjning påverkar deras ekonomi. Över en tredjedel av dem som har bolån är inte förberedda på att räntorna kan höjas, visar en enkät som Aktia har beställt.

Expressen - 29 dec 16 kl. 14:30

Rickardssons ilska efter skattesmällen

Skatteverket har underkänt Tony Rickardssons momsavdrag och krävt en summa på nästan 50 000 kronor. Men speedway-legendaren menar att han är skuldfri. – Som uppgifterna är presenterade så ser det ut som jag försökt skattesmita och det har jag verkligen inte, säger Rickardsson till DT..

Skånskan - 29 dec 16 kl. 16:48

Romeleåsens golf ser ljuset i tunneln

dörröd Golfbranschen har upplevt några kämpiga år. Romeleåsens golfklubb hör till dem som överlevt. Nu har det vänt och intresset för sporten växer.

SvD - 09 nov 16 kl. 16:16

”Marknaden kommer reagera för varje steg han tar”

Man vet väldigt lite om vad Trump kommer att göra, säger Anders Roslund, analyschef på Swedbank i en intervju med Carolina Neurath..

YLE - 29 dec 16 kl. 05:14

SFP-politiker: Kommunalt bolag skall ge större flexibilitet i Jakobstad

Det kommunala bolaget Alerte Ab tar över de tekniska stödtjänsterna i Jakobstad vid årsskiftet. Stadstyrelsen väljer styrelse på fredag. Drygt 250 kommunalt anställda i Jakobstad överförs som gamla anställda till det kommunala aktiebolaget Alerte Ab från den 1 januari 2017.

SR - 29 dec 16 kl. 14:06

Mikael Ishak skadad – lämnar återbud till januariturnén

Mikael Ishak har skadat knät och tvingas lämna återbud till januariturnén med herrlandslaget.– En jäkla otur, säger han till fotbollförbundets hemsida..

GöteborgsPosten - 29 dec 16 kl. 16:20

Gideon Levy: "Vi kan glömma Kerrys tal när Trump tar över"

En tvåstatslösning för Israel och Palestina är enda vägen fram till fred och säkerhet, sa USA:s utrikesminister John Kerry i ett ovanligt Mellanösterntal där han riktade hård kritik mot Israel. För lite för sent, säger Gideon Levy, ledande israelisk journalist och debattör. – Fint tal men vi kan glömma allt när Trump tar över, säger han till GP..

Expressen - 29 dec 16 kl. 16:23

Korv-Rajkos uppbackning efter kommunens förbud

I 20 år har han varit stans okrönte korvkung. Nu tvingas han bort från centrum av kommunen.Men Halmstadborna säger i från:– Över 3000 personer har gått med i protestgruppen på facebook!

Dalarnas tidningar - 17 dec 16 kl. 18:55

Skrällprestation av Anna Dyvik i världscupen: "Hade aldrig kunnat tänka mig det"

Stina Nilsson i all ära – men även Anna Dyvik stod för en stor prestation i La Clusaz.
Trots usla förutsättningar till topplacering kom hon på en 14:e plats.
– Jag hade roligt hela vägen, säger hon till Sportbladet..

YLE - 29 dec 16 kl. 06:00

Rörrenovering orsakade fuktskada – entreprenören skyllde på invånare

En av tio rörrenoveringar går åt skogen. För Patrick Ihalainen blev det en dyr och stressig upplevelse. Han var införstådd med att rörrenoveringen i lägenheten, i Berghäll i Helsingfors, skulle bli dyr.

YLE - 29 dec 16 kl. 11:17

Den förödande fyrverkeripjäsen gjorde nyårsfirandet till en mardröm för många för 20 år sedan - "jag förstod att allt inte var ok"

Genast efter explosionen visste Samuli Remes att det hade gått illa. Han hade nog försökt flytta sig längre bort från den fyrverkeripjäs han hade antänt, men han hann inte ens ställa sig upprätt innan det blixtrade till och han bara såg stjärnor. Någon smärta kände han inte - det berodde på att explosionen hade skadat nerverna i ansiktet.

Skånskan - 29 dec 16 kl. 16:47

Molnigt och milt nyår

Vädret 2016 går mot sitt skälvande slut, Men räkna inte med idealiskt väder för att titta på fyrverkerier. ERWP.fif(2)Det har varit ganska milt för årstiden de senaste dagarna.

SN - 29 dec 16 kl. 20:00

ABortvägrande barnmorska fortsätter sin kamp

Abortvägrande barnmorskan Linda Steen, 42, överklagar tingsrättens dom. – Tingsrättens dom är oriktig, säger hon och är beredd att driva fallet ända till EU-domstolen..

Expressen - 29 dec 16 kl. 20:36

Niklas Wikegårds oro: "Han försvann helt"

Niklas Wikegård gav under torsdagen sin analys på juniorkronornas senaste match, i sin tvodd på TV4:s webbsida. Hockeykommentatorn var inte helt nöjd med en del spelare, däribland Alexander Nylander. – Nylander försvann helt, säger han i tvodden..

Realtid - 30 dec 16 kl. 00:00

Sydkoreas centralbank överväger blockkedja

Bank of Korea kan ha hittat en modell som inte är beroende beroende av pengar från en centralbank..

GT - 19 nov 16 kl. 15:06

Kvinna våldtagen i dusch på skola

En ung kvinna misstänks ha våldtagits på en vuxenskola i en västsvensk kommun.Den drabbade kvinnan har en funktionsnedsättning, enligt uppgifter till GT. Våldtäkten ska ha inträffat i skolans dusch, enligt polisanmälan.

Kristianstadsbladet - 12 dec 16 kl. 06:45

Saffran på svenska - en familjeaffär

Silvia Mutlu och hennes bror fick en gul snilleblixt: "Vi odlar saffran! " Nu har den hobbyodlande familjen i Skåne blivit en av Sveriges pionjärer inom saffransodling. - Allting här, hela huset luktar saffran och jag brukar komma hem från odlingen med gula fingrar, säger Silvia Mutlu.

YLE - 17 dec 16 kl. 15:06

Antti Rinne: Osannolikt att presidenten ingriper

Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne mötte folket på Vasa torg. Och det som fanns på folkets läppar var jourreformen. Rinne har svårt att tro att presidenten skulle ingripa i frågan.

BT - 28 dec 16 kl. 12:22

Efter Ericsson-krisen: Ställer Borås mot Gävle i omröstning

Efter Ericssons nedläggning överväger mjukvarubolaget Teleopti en etablering i Borås. Men det kan också bli i Gävle. Frågan avgörs genom en omröstning på nätet..

Länstidningen i Jämtland - 28 dec 16 kl. 16:30

Kritiken blev för tuff – nu slutar butiken sälja fyrverkerier

I 15 år sålde Brunflo Sport & Fiske fyrverkerier – men nu är det slut med det. Klagomålen och kunder som bojkottade butiken blev för mycket.
– Det var ett lätt beslut att ta, säger Rickard Lindström, som driver butiken tillsammans med sin pappa Kjell..

YLE - 29 dec 16 kl. 05:22

Så här lugnar du husdjur när fyrverkerier smäller

Nyårsafton innebär skräck för våra husdjur, men det finns knep för att lugna ner våra lurviga familjemedlemmar när raketerna smäller. Husdjur som bor i tätt bebyggda områden där många avfyrar nyårsraketer är speciellt utsatta. - De är så rädda att de blir helt hysteriska och okontrollerbara.

Norrtelje Tidning - 29 dec 16 kl. 14:18

NIK-coachens raka besked – på värvningsfrågan: "Kan inte önska något annat"

Uppehåll och ryktestider. Då ger NIK-tränaren ett tydligt besked på frågan om klubben kommer att förstärka inför omstarten av alltrean.
– Jag är mer än nöjd med laget jag har och kan inte önska mig något annat, säger Pontus Wettergren..

LV - 29 dec 16 kl. 23:11

"Det är så här vi ska spela"

Vimmerby var i Ljungby och gjorde det omöjliga i höstas. Då var insatsen kanonbra och nu höll den samma klass. Det enda skillnaden var att de inte fick med sig några poäng denna gång.

ÖstersundsPosten - 29 dec 16 kl. 22:18

Nyförvärvets första poäng räckte inte – ÖIK föll tungt igen

Han är värvad för att få fart på offensiven.
Nu kom också Sonny Karlssons första assist i den nya klubbtröjan.
Men noll poäng efter två matcher är en missräkning för Östersunds IK.

Dalarnas tidningar - 06 dec 16 kl. 17:36

Morapampen Peter Hermodsson om SHL-målet: "Efter Leksands resa är allt möjligt"

Lagkapten Emil Bejmo har förlängt med tre år och i helgen säkrades även Christian Engstrand och Matias Lassen. Nu berättar klubbdirektören om SHL och framtidsplanerna.
– Det är en bonus men vi jobbar efter det och det är vår ambition, säger Peter Hermodsson..

GöteborgsPosten - 28 dec 16 kl. 23:33

USA:s hårda ord om Israel: De vill se Storisrael

En tvåstatslösning för Israel och Palestina är enda vägen fram till fred och säkerhet, säger USA:s utrikesminister John Kerry i ordalag som inte hörts på årtionden. Han kritiserar skarpt bosättningspolitiken i Israel – som reagerar i samma tonläge..

YLE - 29 dec 16 kl. 13:15

På tv i natt: Juniorlejonen piskade att bryta Sveriges suveräna segersvit

Senast Sverige förlorade en gruppspelsmatch i JVM var för tio år sedan. Under samma tid har Finland åkt på 19 förluster i gruppskedet. Nu är juniorlejonen tvingade att göra slut på en av hockeyvärldens mest imponerande sviter.

YLE - 29 dec 16 kl. 13:54

Presidenten stadfäste jourreformen - men med ovanlig kommentar

President Niinistö har stadfäst lagen om jourreformen vilket innebär att Seinäjoki får fullskalig jour. Presidenten ansåg det ändå vara nödvändigt att kommentera lagen, eftersom riksdagens Social- och hälsovårdsutskott inte exakt beskrivit hur de språkliga rättigheterna i praktiken ska tillgodoses. Niinistö säger att jourtjänster kan överföras från Vasa till Seinäjoki endast om det är säkert att patienterna har möjlighet att tala finska eller svenska.

Expressen - 29 dec 16 kl. 21:57

Henrik Borgströms dröm: Spela för Dif

Han har som mål att besegra Sverige på torsdagkvällen och ta en plats i NHL. Men den finländska talangen Henrik Borgström drömmer om att spela i Djurgården. – Jag skulle verkligen vilja spela för Djurgården en vacker dag, säger han till Hockeysverige.

DN - 29 dec 16 kl. 22:19

Djurgården 125 år – Lasse Björn hyllas på isen

När Djurgårdens hockeylag firar klubbens 125 år med fredagskvällens jubileumsmatch i Globen mot Frölunda, är det självklart vem som hyllas på isen innan nedsläpp. 85-årige Lasse Björn är spelaren som gav järnkaminen ett ansikte. – Jag frågade om jag skulle ta grillorna med mig, säger den förre storbacken.

Länstidningen i Jämtland - 29 dec 16 kl. 22:18

Nyförvärvets första poäng räckte inte – ÖIK föll tungt igen

Han är värvad för att få fart på offensiven.
Nu kom också Sonny Karlssons första assist i den nya klubbtröjan.
Men noll poäng efter två matcher är en missräkning för Östersunds IK.

Skånskan - 29 dec 16 kl. 22:15

Pistolrån mot bensinstation i Malmö

Vid kvart i tio-tiden på torsdagskvällen rånades en bensinstation av två pistol- och knivbeväpnade män. Rånarna flydde sedan från platsen. ERWP.

GöteborgsPosten - 29 dec 16 kl. 22:20

Glödhete 19-åringen fixade Alingsås-seger

19-årige Felix Claar visar fortsatt jul- och nyårsform och förde Alingsås till fyramålsseger mot Karlskrona. – Han är glödhet just nu, säger tränaren Mikael Franzén..

Expressen - 29 dec 16 kl. 22:21

Skrev på Facebook – hittade nya kompisar till sin dotters kalas

Snart sexåriga Nellie ska flytta och söker nya kompisar. Då skrev hennes mamma i en lokal Facebookgrupp och bjöd in barn till dotterns barnkalas – och fick mängder med svar. – Det känns kul, säger Nellie..

BT - 12 okt 16 kl. 14:39

Zara Larsson uppträder på MTV-galan

Zara Larsson kommer att framträda på MTV European Music Awards, som sänds från Rotterdam den 6 november. Larsson säger i ett pressmeddelande att hon är "förväntansfull och glad" inför framträdandet.(TT).

YLE - 29 dec 16 kl. 11:36

Domen mot Aarnio kan ändra polisens arbetssätt

Helsingforspolisen kommer att lusläsa domen mot Jari Aarnio för att förebygga liknande brott inom polisinrättningen i framtiden. Polischef Lasse Aapio säger att vissa förändringar redan har gjorts. Lasse Aapio, chef för Helsingforspolisen, säger till Yle att det finns skäl att ta lärdom av domen mot den tidigare narkotikapolischefen Jari Aarnio.

Nyan - 29 dec 16 kl. 13:01

Smaklöst mot skolsvenskan

Sannfinländarnas jämför Jesu lidande med skolsvenskan.

– Agerandet följer ett mönster som jag tycker att är djupt sorgligt, säger lantrådet Katrin Sjögren (Lib).
Sannfinländarnas ungdomsförbund har spelat in en video där deras ordförande Sebastian Tynkkynen piskas medan han halvnaken kryper upp för trappan till Domkyrkan i Helsingfors.

Skånskan - 29 dec 16 kl. 20:06

Vingklippt IFK Ystad slår åter ur underläge

HANDBOLL Det är ett aningen vingklippt IFK Ystad som på fredagskvällen avslutar 2016 med lokalderby som hemmalag mot storebror Ystads IF. ERWP.fif(0)– YIF är stora favoriter och hade så varit även om de inte slagit IFK Kristianstad i veckan, hävdar Kenneth Andersson, IFK-tränaren.

DN - 29 dec 16 kl. 20:11

Dubbelmordet i Hudiksvall kan finnas på SOS-samtal

Dubbelmordet i Hudiksvall kan finnas inspelat på ett samtal till SOS Alarm, skriver Aftonbladet. – Man hör kvinnan skrika och även ljud från mannen. Efter ett tag blir det tyst, säger åklagare Christer Sammens till tidningen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.